Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Αυτές οι αμαρτίες γίνονται μόνο όταν είναι μόνος του κανείς :laugh:
Quote:
Originally Posted by
ΛΗΘΗ
Καλησπέρα. Εγώ όταν είμαι χάλια τρώω μια σακούλα μαύρα σπόρια.ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ φεύγουν τα νεύρα και η ψυχολογική κατάπτωση.:nuts:
δεν έχουν και πολλές θερμίδες όπως τα πατάτακια και οι σοκολάτες..χμμ κάτσε να αγοράσω καμιά σακούλα να την έχω πρόχειρη...:toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Φαντάζομαι όποιος είναι δίπλα σου νεύρα που θα του προξενήσει αυτό το "ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ"...:toung: :laugh:
και μην ξεχνάς και το "φτου φτου" όταν κάποιο κομματάκι από το σποράκι μείνει στο στόμα... :bigsmile: :bigsmile:
Εγω παλι οταν ειμαι νταουν βαζω στη διαπασων μουσικη. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο νευριαζω τους γειτονες και πώς εκεινοι το ξεπερνουν.
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
δεν έχουν και πολλές θερμίδες όπως τα πατάτακια και οι σοκολάτες..χμμ κάτσε να αγοράσω καμιά σακούλα να την έχω πρόχειρη...:toung: :toung:
και μην ξεχνάς και το "φτου φτου" όταν κάποιο κομματάκι από το σποράκι μείνει στο στόμα... :bigsmile: :bigsmile:
Μην ξεχάσετε και τον πασατέμπο για εναλλαγές :toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
Στο φτου σου φεύγει όλο το ψυχικό βάρος.Κυρίως όταν είναι κοντά σου κάποιο "αγαπημένο" πρόσωπο!!!:nuts:
Quote:
Originally Posted by
laziali
Μην ξεχάσετε και τον πασατέμπο για εναλλαγές :toung: :toung:
όχι όχι..προμηθεύτηκα και πασατέμπο για εναλλαγή...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ΛΗΘΗ
Στο φτου σου φεύγει όλο το ψυχικό βάρος.Κυρίως όταν είναι κοντά σου κάποιο "αγαπημένο" πρόσωπο!!!:nuts:
και όπως κάνεις "φτου" τον/την παίρνουν τα σκάγια...:toung: :toung:
Eδικά όταν το φτού βγαίνει ταυτόχρονα με βαρια-αναστεναγμό. Αρκει βέβαια να μην πάρουν κανένα τα σκάγια... γιατί μετά το "θυμα" θα σου δώσει νέο λόγο να εισαι πεσμένος
Quote:
Originally Posted by
Basilakis
Eδικά όταν το φτού βγαίνει ταυτόχρονα με βαρια-αναστεναγμό. Αρκει βέβαια να μην πάρουν κανένα τα σκάγια... γιατί μετά το "θυμα" θα σου δώσει νέο λόγο να εισαι πεσμένος
όπως κανένα μαυρισμένο μάτι ας πούμε?!?:toung:
Και με κουτουλιά άνετα σωριαζεσαι.....
κουτουλιά αλά Zidane εννοείς?!?