Re: Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα!
Quote:
Originally Posted by
panther
Και μετά από πόσες βραδιές, θεωρείται απιστία???:wacko::wacko::wacko:
ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ!! Η ερωτηση ηταν σχολιο πανω σε συγκεκριμενη φραση!:bigsmile:
Αλλα ετσι κι αλλιως ειμαστε ανασφαλεις-εγωιστες-και-κτητικοι.......:cheesy:
Καλημέρα σε όλους!Θα σας πω τη δική μου άποψη.Εγώ πιστεύω πως όταν ένα ζευγάρι έχει σχέση ουσιαστική, υπάρχει αγάπη, καταννόηση,εμπιστοσύνη, όταν κοιτάζονται στα μάτια και συννενοούνται, όταν ε π ι κ ο ι ν ω ν ο ύ ν και δεν υπάρχουν κενά, δεν "΄ψάχνουν" κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα φτάσω στην απιστία αν εγώ είμαι "καλυμμένη". Δεν ξέρω αλλά όταν εγώ παύω να νιώθω "γεμάτη" σε μία σχέση απλά φεύγω. Δεν ψάχνω έναν εραστή για να καλύψω τα κενά της σχέσης. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ιδιοσυγκρασία μου, στις αρχές μου ή στις σκέψεις που έχω. Τί να πω? Ο καθένας όπως επιθυμεί πράττει.....
Quote:
Originally Posted by
ζουζούνα1977
Δεν ξέρω αλλά όταν εγώ παύω να νιώθω "γεμάτη" σε μία σχέση απλά φεύγω.
Χρονικά πόσο είναι αυτό? Εννοώ αν σε εποχές stress λόγω δουλειάς, ή χόμπι (ψάρεμα ας πούμε), πόσο διαρκεί η υπομονή και πότε τελειώνει?
Ρωτάω γιατί στο παρελθόν υπήρξα ιδιαίτερα υπομονετικός και αποδείχτηκε σφάλμα.
Quote:
Originally Posted by
e k
Χρονικά πόσο είναι αυτό? Εννοώ αν σε εποχές stress λόγω δουλειάς, ή χόμπι (ψάρεμα ας πούμε), πόσο διαρκεί η υπομονή και πότε τελειώνει?
Ρωτάω γιατί στο παρελθόν υπήρξα ιδιαίτερα υπομονετικός και αποδείχτηκε σφάλμα.
Εάν παίρνεις κάτι που σε "τρέφει" συνεχίζεις και κάνεις και υπομονή... Τώρα ..αυτό που έχει τα όρια του? Εξαρτάται από τις "ανάγκες σε τροφή" του καθενός από μας μεμονομένα ;)
Εάν νιώθεις πως υπήρξες πολύ υπομονετικός δύο είναι τα τεινά....ή έπαιρνες κάτι από τη σχέση που ήταν ζωτικής σημασίας για σένα ..ή είσαι ιδιαίτερα ολιγαρκής...
Quote:
Originally Posted by
Pandwra
Εάν παίρνεις κάτι που σε "τρέφει" συνεχίζεις και κάνεις και υπομονή... Τώρα ..αυτό που έχει τα όρια του? Εξαρτάται από τις "ανάγκες σε τροφή" του καθενός από μας μεμονομένα ;)
Εάν νιώθεις πως υπήρξες πολύ υπομονετικός δύο είναι τα τεινά....ή έπαιρνες κάτι από τη σχέση που ήταν ζωτικής σημασίας για σένα ..ή είσαι ιδιαίτερα ολιγαρκής...
Θενκς, σίγουρα όχι το δεύτερο, μάλλον στην φαντασία μου ήταν η "τροφή".
Δεν ξέρω αν ήταν ειρωνικό το σχόλιό σου ή έτσι μου φάνηκε....!!!...
Όταν λέω ότι δεν νιώθω γεμάτη δεν μιλάω για τους εξωτερικούς παράγοντες. Μιλάω για την σχέση ΜΑΣ! Εννοώ όταν βλέπω πως δεν πάνει καλά τα πράγματα μεταξύ μασ. Πολλές φορές στην σχέση μας "βγαίνουν" τα κακώς κείμενα, βγαίνουν πράγματα του χαραχτήρα που με την πρωτη, δεύτερη ματιά δεν είναι εμφανή.
Δεν θεωρώ το να βρεις κάποιον άλλον (όταν εχεις σχέση) είναι η λύτρωση, είναι η γιατρειά της -προφανώς- "αρρωστημένης" σχέσης. Εν πάσει περιπτώσει, αυτό είναι επιλογή του καθενός. Τί να πω?
Εγώ, πάντως, -μέχρι στιγμής, μην πω ποτέ και "ακουστεί" κάπως- δεν έχω βρει αντικαταστάτη όταν είμαι -ήδη- σε σχέση.
Υ.Γ. Να σημειώσω πως είχα σχέση, η οποία είχε "βαλτώσει" στην κυριολεξία λόγω των κακών κειμένων που λέγαμε, όμως δεν βρήκα τη γιατρειά στην αγκαλιά ενός άλλου.
Με εκτίμηση...:embarrest
Όχι καθόλου ειρωνικό. Απλά ρώτησα: χρονικά τι περιθωριο δίνουμε
Quote:
Originally Posted by
ζουζούνα1977
Δεν ξέρω αν ήταν ειρωνικό το σχόλιό σου ή έτσι μου φάνηκε....!!!...
Όταν λέω ότι δεν νιώθω γεμάτη δεν μιλάω για τους εξωτερικούς παράγοντες. Μιλάω για την σχέση ΜΑΣ! Εννοώ όταν βλέπω πως δεν πάνει καλά τα πράγματα μεταξύ μασ. Πολλές φορές στην σχέση μας "βγαίνουν" τα κακώς κείμενα, βγαίνουν πράγματα του χαραχτήρα που με την πρωτη, δεύτερη ματιά δεν είναι εμφανή.
Δεν θεωρώ το να βρεις κάποιον άλλον (όταν εχεις σχέση) είναι η λύτρωση, είναι η γιατρειά της -προφανώς- "αρρωστημένης" σχέσης. Εν πάσει περιπτώσει, αυτό είναι επιλογή του καθενός. Τί να πω?
Εγώ, πάντως, -μέχρι στιγμής, μην πω ποτέ και "ακουστεί" κάπως- δεν έχω βρει αντικαταστάτη όταν είμαι -ήδη- σε σχέση.
Υ.Γ. Να σημειώσω πως είχα σχέση, η οποία είχε "βαλτώσει" στην κυριολεξία λόγω των κακών κειμένων που λέγαμε, όμως δεν βρήκα τη γιατρειά στην αγκαλιά ενός άλλου.
Με εκτίμηση...:embarrest
Συμφωνώ σε όλα όσα λές και επαυξάνω.Συγχαρητήρια για τις απόψεις σου;)
Quote:
Originally Posted by
ζουζούνα1977
Eισαι ειδος υπο εξαφανιση...
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Eισαι ειδος υπο εξαφανιση...
Μπα, μην το λες, είναι (είμαστε) πολλοί αλλά χαμηλών τόνων :bigsmile: