Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Το διάλεξα γιατί με λένε ¨Εφη και γιατί γράφω ποιήματα...και όταν γίνω πολύ μα πολύ γνωστή ποιήτρια θα ακούγετε αυτό ακριβώς που λέει το ψευδώνυμο...!!!!:embarrest:love::embarres t
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Το διάλεξα γιατί με λένε ¨Εφη και γιατί γράφω ποιήματα...και όταν γίνω πολύ μα πολύ γνωστή ποιήτρια θα ακούγετε αυτό ακριβώς που λέει το ψευδώνυμο...!!!!:embarrest:love::embarres t
η μετριοφροσυνη και η φιλοδοξια μας σε θεματα πνευματος-τεχνης, των ιχθυων ειναι απαραμιλλη! ευγε συν-τεκνον μου!:laugh::bigsmile:
Εγώ μπορώ να πώ ότι είχα τρομερή πρωτοτυπία όταν σκέφτηκα το nick μου!!:laugh:
Το zeta ειναι από το Γεωργία --> Ζορζέτα --> Ζέτα!!
Και το 1987 είναι το έτος που γεννήθηκα!
Μου αρέσει πολύ το ψευδώνυμο της Ουρανίας ή black moon αλλά και κάποια άλλα που έχω δει και είναι στα ισπανικά αλλά δεν τα θυμάμαι.
Αν θα έβαζα τώρα ψευδώνυμο,θα έβαζα και εγώ κάτι σχετικό με το φεγγάρι ή τη θάλασσα.Το black moon το θεωρώ τέλειο γιατί και μόνο που φαντάζεσαι το φεγγάρι να ήταν μαύρο σε πιάνει ένα δέος!:blink:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Μου αρέσει πολύ το ψευδώνυμο της Ουρανίας ή black moon αλλά και κάποια άλλα που έχω δει και είναι στα ισπανικά αλλά δεν τα θυμάμαι.
Αν θα έβαζα τώρα ψευδώνυμο,θα έβαζα και εγώ κάτι σχετικό με το φεγγάρι ή τη θάλασσα.Το black moon το θεωρώ τέλειο γιατί και μόνο που φαντάζεσαι το φεγγάρι να ήταν μαύρο σε πιάνει ένα δέος!:blink:
Mήπως εννοείς τα "pecora nera" και "putamadre"??!!:nuts: Καθένα ξεχωριστό για τους δικούς του λόγους...;):toung:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Εμένα δεν με πιάνει κανένα δέος με την εικόνα.... :cry:
Εμμμ μαύρο φεγγάρι μέσα στη μαύρη νύχτα. Ποια εικόνα ? :laugh:
Quote:
Originally Posted by
friary
Εμμμ μαύρο φεγγάρι μέσα στη μαύρη νύχτα. Ποια εικόνα ? :laugh:
Εντάξει... είναι μια εικόνα κ αυτό... αλλά πολύ Σκορπιός κ 8ος μου κάνει!!! :wacko:
Εγώ μιας και έχω το πιο σπάνιο όνομα στον κόσμο είπα να το αφήσω για να με αναγνωρίζουν..:toung::bigsmile:
Όχι αυτά,κάποια άλλα που τα είχα δει στο "Ώρα να συστηθούμε"!
Μα δεν θα ήταν εντελώς μαύρο,σίγουρα η φύση θα είχε φροντίσει ώστε να δένει τέλεια με το μαύρο της νύχτας...(Έχω και μία αδυναμία στο μαύρο σαν σκορπιός,γιατι να το κρύΨωμεν άλλωστε;;;):love:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Mήπως εννοείς τα "pecora nera" και "putamadre"??!!:nuts: Καθένα ξεχωριστό για τους δικούς του λόγους...;):toung:
τι συνειρμος και αυτος!!Το pecora nera ομως δεν ειναι ισπανικο,ιταλικο ειναι....:toung: