Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
hattie μου,
τα περισσότερα από αυτά που αναλύεις τα γνωρίζω.
Τα έχω δει κυρίως σε ποστ της Τίνας όταν μας εξηγεί.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες.
Απλά επειδή όπως καλά αναφέρεις είμαι ερασιτέχνης -ούτε καν-
και δεν μπορώ να τα ζυγιάζω καλά ρωτάω για να μάθω
τι συμβαίνει όταν η ζυγαριά δεν γέρνει κατά πολύ προς μία μεριά. :bigsmile:
και επειδή σε αυτό το χάρτη είδα -μάλλον δεν είδα κάποιο πολύ έντονο ''ναι'' ή ''όχι''
είπα να ρωτήσω. :bigsmile:
Καλησπέρα!Λύστε μου και μένα μια απορία...τι εννοούμε με τον όρο "μεταφορά φωτός" στην ωριαία;
Quote:
Originally Posted by
anastazia
Καλησπέρα!Λύστε μου και μένα μια απορία...τι εννοούμε με τον όρο "μεταφορά φωτός" στην ωριαία;
Οσο πιο απλα μπορω να στο εξηγησω.
Οταν δεν εχεις καλη οψη αναμεσα στους δυο δεικτες που σ ενδιαφερουν, τοτε αν ενας ελαφρυτερος πλανητης (κυριως χρησιμοποιουμε την σεληνη), κανει οψη με καθε εναν απο αυτους τους δεικτες, χωρις να παρεμβαλεται αλλος πλανητης μεχρι να σχηματιστει η οψη τοτε εχεις μεταφορα φωτος.
Δηλαδη η σεληνη στην προκειμενη περιπτωση μεταφερει το φως της απο τον ενα δεικτη στον αλλο και ειναι κατι σαν βοηθος αναμεσα στους δεικτες. Οταν οι οψεις ειναι θετικες, τοτε ειναι βεβαια ευνοικα τα πραγματα.
Ελπιζω να απαντησουν και εμπειροτεροι απο εμενα μηπως παρελειψα κατι
Σε ευχαριστώ.Έψαχνα για κάποιο σχετικό άρθρο αλλά δεν βρήκα κάτι..Ισχύει και για τις αποκλίνουσες όψεις μεταξύ των δεικτών;
Οταν η ερωτηση αφορα σπουδες κοιταμε τον 9ο οικο σωστα??Οταν ο κυβερνητης του ωροσκοπου ειναι ο κρονος και βρισκεται μεσα στον 9ο οικο ειναι θετικη ή αρνητικη ενδειξη??Αν καποιος ξερει ας βοηθεισει...
Quote:
Originally Posted by
brenta
Οταν η ερωτηση αφορα σπουδες κοιταμε τον 9ο οικο σωστα??Οταν ο κυβερνητης του ωροσκοπου ειναι ο κρονος και βρισκεται μεσα στον 9ο οικο ειναι θετικη ή αρνητικη ενδειξη??Αν καποιος ξερει ας βοηθεισει...
Brenta,
από τα ελάχιστα που ξέρω νομίζω πως για να είναι θετικό αυτό
θα κοιτάξουμε αν ο πλανήτης είναι ανάδρομος, σε ποιό ζώδιο είναι και με τι δύναμη
και τι όψεις σχηματίζει.
Καλύτερα όμως να σου απαντήσει κάποιος αστρολόγος ή μέλος που είναι έμπειρο
στην ωριαία.
Ψάξτο και μόνη σου είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να ανακαλύπτεις πράγματα. :bigsmile:
Φιλικά, Πόπη
Δηλαδη αν ο πλανητης ειναι αναδρομος η απαντηση ειναι αρνητικη, αλλα κοιταμε και τις οψεις,το οτι ο κυβερνητης ειναι σε ζωδιο της εξαρσης παιζει καποιο ρολο??
Quote:
Originally Posted by
brenta
Δηλαδη αν ο πλανητης ειναι αναδρομος η απαντηση ειναι αρνητικη, αλλα κοιταμε και τις οψεις,το οτι ο κυβερνητης ειναι σε ζωδιο της εξαρσης παιζει καποιο ρολο??
Brenta μου το αποτελεσμα δεν βγαινει τοσο ευκολα ειδικα με τον κρονο στον 1ο και αναδρομο. Σε πρωτη φαση αυτο μου λεει οτι αισθανεσαι μεγαλη πιεση για τις σπουδες σου αυτο το διαστημα.
Κοιταξε τωρα ο κυβερνητης του 9ου ποιος ειναι και σε ποιον οικο βρισκεται.
Αμεσως μετα θα κοιταξεις οντως τις εξαρσεις των κυβερνητων υστερα, σε ποιο οριο και ποιο προσωπο βρισκεται ο καθενας ,επειτα την σεληνη και τελος τις οψεις.
Ο αναδρομος κρονος ειναι καλος για επανασυνδεση σχεσεων, απ οτι ειχε γραψει η κυρια Ζαχαριαδου.
Για τα ορια και τα προσωπα υπαρχουν αρθρα γιατι ειναι δυσκολο να εξηγηθουν εδω.
Ελπιζω να βοηθηκες λιγακι μεχρι να δουν κι αστρολογοι μας.
Quote:
Originally Posted by
brenta
Δειχνει οτι ενδιαφερεσαι σοβαρα για τις σπουδες σου και οτι εχει αγχος για το τι θα συμβει .Το γεγονος οτι ειναι αναδρομος μπορει να σου φερει παλιες εκκρεμοτητες που δεν εχεις λυσει απο το παρελθον και μπορει τωρα να μπουν σαν εμποδιο η δυσκολια.Παραδειγμα ,αν δεν μελετουσες αγγλικα ,τωρα αυτη η "αδυναμια" σου μπορει να εμφανιστει σαν ενα προβλημα μπροστα σου ,αν παραδειγμα η βιβλιογραφια που σου ζητουν να μελετησεις ειναι στα αγγλικα.
Επειδη ομως ο κρονος βρισκεται σε ζωδιο που εχει εξαρση φαινεται οτι δεν το βαζεις κατω (εξαρταταται και απο τις οψεις βεβαια).
Τελος ξεχωρα απο τους αλλους δεικτες ,κοιτα και το δια να δεις τι οψεις κανει .
Παιδια σας ευχαριστω εγω νομιζα πως επειδη ο κρονος ειναι στον 9ο οτι δεν θα γινει κατι θετικο για αυτο ρωτησα η αληθεια ειναι πως εχω παρα πολυ αγχος γιατι το μαθημα ειναι πολυ δυσκολο.