Re: Παρόντες και παρούσες...
Eγω παντως μπαιν καθημερινα στην ιστοσελίδα, ασχετα εαν δεν συμμετεχω στα φορουμ. Σας αγαπω πολυ. Φιλακια.
Quote:
Originally Posted by
ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
Eγω παντως μπαιν καθημερινα στην ιστοσελίδα, ασχετα εαν δεν συμμετεχω στα φορουμ. Σας αγαπω πολυ. Φιλακια.
Εμείς πως να σε αγαπήσουμε, εάν δεν συμμετέχεις???:unsure:
Καλα λοιπον μην με μαλωνετε ειμαι λιγο τεμπελα αλλα παρακολουθω πολλες συζητησεις και φυσικα τις προβλέψεις.
Quote:
Originally Posted by
ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
Καλα λοιπον μην με μαλωνετε ειμαι λιγο τεμπελα αλλα παρακολουθω πολλες συζητησεις και φυσικα τις προβλέψεις.
Εμείς δεν μαλώνουμε κανέναν:bigsmile:
καλημερα σας.... Ας συστηθω και γω πρωτη μερα σημερα:cry: :cry:
Με λενε Μαρια και ειμαι απο Κρητη (ωραια η Κρητη ε!)
γεια σας λοιπον. και καλως σας βρηκα:horoscope:
Καλημέρα Μαράκι από την όμορφη Κρήτη!
Αν και άργησες να κάνεις την εμφάνισή σου -όχι ένα χρόνο που είπα πιο πριν:toung:- αλλά περίπου 20 μέρες :bigsmile:, καλώς μας ήρθες και ελπίζουμε στην συμμετοχή σου!
Καλή πλοήγηση σύντεκνε! ;)
Quote:
Originally Posted by
kia
Αν και άργησες να κάνεις την εμφάνισή σου ένα χρόνο (:toung:), καλώς μας ήρθες και ελπίζουμε στην συμμετοχή σου!
Κia καλημέρα!:bigsmile: Για σένα ο χρόνος μετράει αλλιώς?:nuts: Ή μήπως είσαι ερωτευμένη και γι' αυτό αφηρημένη?:toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Κia καλημέρα!:bigsmile: Για σένα ο χρόνος μετράει αλλιώς?:nuts: Ή μήπως είσαι ερωτευμένη και γι' αυτό αφηρημένη?:toung: :toung:
Τελευταία η παρατηρητικότητά μου μειώνεται κατακόρυφα.......... :nuts:
(πρέπει να πάω επειγόντως και οφθαλμίατρο :embarrest )
Να σαι καλά που το παρατήρησες για να το διορθώσω :laugh: :wacko:
Quote:
Originally Posted by
kia
Αν και άργησες να κάνεις την εμφάνισή σου -όχι ένα χρόνο που είπα πιο πριν:toung:- αλλά περίπου 20 μέρες :bigsmile:, καλώς μας ήρθες και ελπίζουμε στην συμμετοχή σου!
Καλή πλοήγηση σύντεκνε! ;)
σε ευχαριστω συντεκνισα ΚΙΑ Δεν εκανα εγγραφη αμεσως γιαυτο δεν μπορουσα να μηλησω .... :cheesy:
Πόσο χαίρομαι που σας ξαναβλέπω όλους !
Υπέροχο έχει γίνει το φόρουμ, ανανεωμένο..
Μπράβο myhoroscope !
:bigsmile: