Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλησπέρα σας, ευχαριστω πολύ που με δεχτήκατε, ευχομαι να περασουμε τελεια..... συγχαρητηρια για τη καλή δουλειά που κάνετε:bigsmile :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
nikol-k87
Καλησπέρα σας, ευχαριστω πολύ που με δεχτήκατε, ευχομαι να περασουμε τελεια..... συγχαρητηρια για τη καλή δουλειά που κάνετε:bigsmile :bigsmile:
Όλοι οι καλοί χωράνε!:bigsmile: Καλοδεχούμενη!
Τι ανασφάλεια είναι αυτή....
Quote:
Originally Posted by
nikol-k87
καλως ορισες στο :horoscope:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι!!!!:bigsmile:
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ!! ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΣΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΗΤΕΙΑ.
Quote:
Originally Posted by
scorpina88
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ!! ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΣΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΗΤΕΙΑ.
Καλως μας ηρθες scorpina:bigsmile:
καλη συνεχεια
ευχομαι!!!!
kalispera sas ! eimai i gazela geylan! merhaba! sta toyrkika simainei geia sas !
Quote:
Originally Posted by
GAZELA GEYLAN
kalispera sas ! eimai i gazela geylan! merhaba! sta toyrkika simainei geia sas !
Γεια σου GAZELA GEYLAN! Καλώς μας ήρθες και ελπίζουμε να αρχίσεις να γράφεις με Ελληνικά γράμματα για να μπορούμε να επικοινωνούμε ευχάριστα και ξεκούραστα. Τα Ελληνικά είναι το "ταμάμ" μας! :nogrgl:welcome: :love:
Quote:
Originally Posted by
GAZELA GEYLAN
καλωσορισες!!
''γκελ-μπουρταρ'':bigsmile:
''οτουρ ''GAZELA GEYLAN στο myhoroscope:bigsmile:
''ασκολσουμ ''που μας διαλεξες για παρεα!!!!
εδω περναμε ''μπερεκετ''
ουαου!!!μια χαρα τα λεω!!:laugh::bigsmile:
Καλώς σας βρήκα! Ομολογώ ότι ανακάλυψα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το χάρτη μου .. και προφανώς μαζεύτηκαν ήδη αρκετές αποριες :cheesy:
χάρηκα!
Quote:
Originally Posted by
GIAMAMPOUR
Καλώς σας βρήκα! Ομολογώ ότι ανακάλυψα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το χάρτη μου .. και προφανώς μαζεύτηκαν ήδη αρκετές αποριες :cheesy:
χάρηκα!
Καλημερα GIAMAMPOYR:bigsmile:
καλωσορισες στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!!