Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Quote:
Originally Posted by
Nikhtas
Καλησπέρα,με λένε Σπύρο.Γεννήθηκα στις 5 Οκτωβρίου του 1981 στις 15:45 στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου. Ευχαριστώ
Αγαπητέ Nikhtas,
ο γενέθλιος χάρτης σου είναι αυτός.
Αυτή η σελίδα επίσης θα σε βοηθήσει, αν τυχόν δε γνωρίζεις τα διάφορα αστρολογικά σύμβολα.
Που έχει τη Λίλιθ ένας άνδρας που γεννήθηκε 5 Δεκεμβρίου 1954 στην Αφρική (Αιθιοπία)? Εγώ έχω τη δική μου στο Σκορπιό, όπως επίσης ¶ρη, Ποσειδώνα κα Μεσουράνημα. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση μας; Θα επιζήσουμε;
Quote:
Originally Posted by
ΣΙΛΕΝΑ
Που έχει τη Λίλιθ ένας άνδρας που γεννήθηκε 5 Δεκεμβρίου 1954 στην Αφρική (Αιθιοπία)? Εγώ έχω τη δική μου στο Σκορπιό, όπως επίσης ¶ρη, Ποσειδώνα κα Μεσουράνημα. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση μας; Θα επιζήσουμε;
Αγαπητή ΣΙΛΕΝΑ, θα πρέπει να μας δώσεις και ώρα γέννησης προκειμένου να βρούμε πού είναι η Λίλιθ στο χάρτη του άντρα σου. Ως προς το δεύτερο ερώτημά σου, μάλλον θα μείνει αναπάντητο, καθώς στη συγκεκριμένη ενότητα δε γίνονται προβλέψεις.
Re: Το τοπίο της εβδομάδος - Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή ALEJANDRA,
για να σου απαντηθούν οι ερωτήσεις, θα πρέπει να μας δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου: ημερομηνία - ώρα - τόπος γέννησης.
19-02-1977 , ξανθη 14:10 το μεσημερι..
γεία σας θα ήθελα να μου παραθέσετε τον χάρτη με τα εξής στοιχεία 28/12/1987 τόπος γέννησης αθήνα και ώρα γέννησης 1και 45το μεσημέρι.
ευχαριστώ πολύ!!!!
Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita
Καλησπέρα σας!!θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 08/09/80 ώρα:04:30 κ 17/06/82 ώρα 18:15.
Ευχαριστώ!
Καλημέρα, έχω γεννηθεί στις 08/12/81 ώρα 13:00 το μεσημέρι. Θέλω να μάθω τον γενέθλειο χάρτη μου. Τις ακριβείς θέσεις των πλανητών, τον ωροσκόπο μου, τα πάντα. Ευχαριστώ
Καλημέρα. θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 08/12/81 ώρα 13:00 κ 14/07/74 ώρα 22:15.
Ευχαριστώ!