Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Quote:
Originally Posted by
skorpion
η ωρα ειναι πρωινη 3.15 αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα για την ιδια ημερομηνια να μου παραθεσεις και τον χαρτη στις 3.45 ξερω οτι δεν αλλαζουν οι οψεις απλα θα με διευκολυνες.Ευχαριστω πολυυυ!!!
Αγαπητή skorpion,
σου παραθέτω τους εξής χάρτες:
για ώρα γέννησης: 3:15
για ώρα γέννησης: 3:45
Quote:
Originally Posted by
katbel
Γειά σας.Έχω γεννηθεί στις 17/01/1982 ώρα 09:30 πμ στην Αθήνα.
Θα ήθελα να μάθω την πορεία των αισθηματικών μου.Ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή katbel,
στη συγκεκριμένη ενότητα δε γίνονται προβλέψεις... για ερωτήσεις τέτοιου είδους θα πρέπει ίσως να απευθυνθείς σε κάποιον αστρολόγο.
Quote:
Originally Posted by
μπιπ
θα ηθελα να πληροφορηθω για τον αστρολογικο μου χαρτη και αν ειναι δυνατον να εχω και μια επεξηγηση.
εχω γεννηθει στις 14 ιουκιου 1987 στις 4.13 στην αθηνα.
ευχαριστω πολυ.
Αγαπητή μπιπ,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Οσον αφορά την επεξήγησή του, αυτό δεν μπορεί να γίνει, ειδικά μέσα από αυτήν την ενότητα. Για ό,τι απορίες ωστόσο έχεις για κάποια στοιχεία του χάρτη σου, μπορείς να θέσεις κάποια ερώτηση στην ανάλογη ενότητα. Τα μέλη του myHoroscope θα σε βοηθήσουν ευχαρίστως, αν φυσικά γνωρίζουν!
Θα σου πρότεινα πάντως να διαβάσεις αρκετά από τα άρθρα του φόρουμ για να μπεις στο "πνεύμα" σιγά σιγά!
καλησπερα γεννηθηκα 14.07.1987 στις4και13
thanks
μπιπ ακριβώς ένα ποστ απο πάνω σου, σου έχει παρατεθεί ο χάρτης σου ;)
Γεια σας ... Γεννήθηκα στο Αγρίνιο στις 19-10-1974 στις 02.40 . Μήπως μπορώ να έχω το χάρτη μου ; Ευχαριστώ...
Καλησπέρα σας!!θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 10/7/86 στις 23.30 στη Ζάκυνθο κ 24/3/82 στις 14.00 στη Μυτηλίνη...κ για ενα χαρτη για τις 12/12/85 στις 12.00 στην Αθήνα..Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας!
Re: Το τοπίο της εβδομάδος - Εβδομαδιαίες προβλέψεις
βρε ΚΙΑ θελω σε παρακαλώ να μου λυσεις μια απορία μου αν φυσικα γνωριζεις . ειμαι γεννηθεις 19-02 κ δεν ξερω αν ειμαι ιχθεις ή υδροχοος κ εχω κ ωροσκόπο καρκινο ετσι μου βγαλανε.. κι καποιοσ αλλος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει.. ευχαριστω ..
Re: Το τοπίο της εβδομάδος - Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Quote:
Originally Posted by
ALEJANDRA
βρε ΚΙΑ θελω σε παρακαλώ να μου λυσεις μια απορία μου αν φυσικα γνωριζεις . ειμαι γεννηθεις 19-02 κ δεν ξερω αν ειμαι ιχθεις ή υδροχοος κ εχω κ ωροσκόπο καρκινο ετσι μου βγαλανε.. κι καποιοσ αλλος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει.. ευχαριστω ..
Αγαπητή ALEJANDRA,
για να σου απαντηθούν οι ερωτήσεις, θα πρέπει να μας δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου: ημερομηνία - ώρα - τόπος γέννησης.
Μήπως είναι εύκολο να μου παραθέσετε τον χάρτη μου (ώρα 9:15 π.μ.), γιατί όπως παρατήρησα μόλις τώρα, από δύο διαφορετικά προγράμματα, παίρνω διαφορετικά αποτελέσματα, αλλάζουν οι πλανήτες οίκο.
Ευχαριστώ κορίτσια:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
marian_music
Καλησπέρα σας!!θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας κ τις όψεις για 10/7/86 στις 23.30 στη Ζάκυνθο κ 24/3/82 στις 14.00 στη Μυτηλίνη...κ για ενα χαρτη για τις 12/12/85 στις 12.00 στην Αθήνα..Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας!
Αγαπητή μου marian_music,
για να μην κάνω λάθος με την πρωινή ή τη βραδινή ώρα...
για τον χάρτη 12/12/85, η ώρα είναι 12.00 πμ ή μμ;
Για τις άλλες ημερομηνιες φαντάζομαι είναι μμ;
Quote:
Originally Posted by
eos
Γεια σας ... Γεννήθηκα στο Αγρίνιο στις 19-10-1974 στις 02.40 . Μήπως μπορώ να έχω το χάρτη μου ; Ευχαριστώ...
Αγαπητή eos,
σου παραθέτω εδώ το χάρτη σου: χάρτης
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Μήπως είναι εύκολο να μου παραθέσετε τον χάρτη μου (ώρα 9:15 π.μ.), γιατί όπως παρατήρησα μόλις τώρα, από δύο διαφορετικά προγράμματα, παίρνω διαφορετικά αποτελέσματα, αλλάζουν οι πλανήτες οίκο.
Ευχαριστώ κορίτσια:bigsmile:
Αγαπητή Marina 7771,
...επειδή πάντα μια τρίτη γνώμη δε βλάπτει :toung: σου παραθέτω εδώ το χάρτη σου! Καλή διασταύρωση και σύγκριση πληροφοριών!!! :bigsmile: