-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
Quote:
Originally Posted by
normatosca
geia saaaaaaaaaaaaas
Καλώς μας ήρθες!!!
Ελληνικά γράφουμε όμως, οκ; :bigsmile:
-
Γειά....
ΥΓ Είναι αρκετό ή να πω κι άλλο? Ενα γενέθλιο χάρτη ήθελα...
-
Quote:
Originally Posted by
margait
Γειά....
ΥΓ Είναι αρκετό ή να πω κι άλλο? Ενα γενέθλιο χάρτη ήθελα...
Καλώς ήρθες!!! :bigsmile:
Για γενέθλιο χάρτη μπορείς να δεις την εφαρμογή μας "Δωρεάν Ωροσκόπιο" στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας.
-
Καλησπέρα. πολύ μου αρέσει το site σας
-
Quote:
Originally Posted by
zan65
Καλησπέρα. πολύ μου αρέσει το site σας
καλως μας ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
-
kalhmera se oloyw eimai h marintino ki τοσο ασχετη που δρν ηξερα ουτε καν που να γραψω υο μηνυμα
τα καταφερα κι χαιρομαι πολυ.ελπιζω να μου αρεσει και να παρακολουθω τις συζητησεις.μηπως μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να γραψω για να βγει το προσωπικο μου ωροσκοπιο?εννοω εκει που λεει γεωγραφικο μηκο.πλατος και κατι ακομη που δεν θυμαμαι.ευχαριστω εκ των προτερων
-
Quote:
Originally Posted by
marintino
kalhmera se oloyw eimai h marintino ki τοσο ασχετη που δρν ηξερα ουτε καν που να γραψω υο μηνυμα
τα καταφερα κι χαιρομαι πολυ.ελπιζω να μου αρεσει και να παρακολουθω τις συζητησεις.μηπως μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να γραψω για να βγει το προσωπικο μου ωροσκοπιο?εννοω εκει που λεει γεωγραφικο μηκο.πλατος και κατι ακομη που δεν θυμαμαι.ευχαριστω εκ των προτερων
Καλημέρα, :welcome:
Αρκεί να συμπληρώσεις τα πρώτα γράμματα στην περιοχή κ θα σου δώσει επιλογές.. Θα πατήσεις την επιλογή του τόπου γέννησης σου.. και το γεωγραφικό πλάτος/μήκος/αυτό που δεν θυμάσαι :bigsmile: θα συμπληρωθούν αυτομάτως..
:bigsmile:
-
γεια σας
ειμαι νεο μελος .το σαϊτ σας ειναι πολυ καλο.
ξερετε εαν υπαρχει σχολη χαρτομαντειας?
θα με ενδιεφερε
-
καλησπερα ειμαι νεο μελοσ κ βρησκω πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα σασ..θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποιεσ πληροφοριεσ σχετικα με την λιλιθ τι δειχνει αναλογα με την θεση τησ(π.χ. εχς λιλιθ στον τοξοτη) κ ποια ειναι η σημασια τησ σε ενα γυναικειο οροσκοπιο..
ευχαριστω :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
freedom23
καλησπερα ειμαι νεο μελοσ κ βρησκω πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα σασ..θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποιεσ πληροφοριεσ σχετικα με την λιλιθ τι δειχνει αναλογα με την θεση τησ(π.χ. εχς λιλιθ στον τοξοτη) κ ποια ειναι η σημασια τησ σε ενα γυναικειο οροσκοπιο..
ευχαριστω :bigsmile:
Καλώς μας ήρθες :bigsmile:
Δες αυτό προς το παρόν... http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EB%E9%E8.html
...αλλά να ξέρεις πως θέτουμε τις ερωτήσεις μας στην κατάλληλη θεματική ενότητα, για την διευκόλυνση όλων μας. Μια αναζήτηση στο forum (επάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα, βάζεις λέξεις κλειδιά), θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς..:bigsmile:
-
:)
γεια χαρα!!!ειμαι εντελως ασχετη κ δεν ξερω αυτη τι στιγμη που στο καλο θα δημοσιευθει αυτο το μηνυμα :) ελπιζω με τις μερες να βρω το δρομο μου γιατι μου αρεσει η αστρολογια και θελω να μαθω τα παντα!καλως σας βρηκα λοιπον....!
-
Γεια σας παιδια!Καλες ερευνες και αναζητισεις να χουμε!!!
-
Γεια σας και από μέναααααα!!!!! Ωραίο σάιτ! Συγχαρητήρια!Έχω πολλά να διαβάσω! ΑΚόμη το ψάχνω! Έπεσα επάνω σας τυχαία χτες που διάβασα μια συνέντευξη της Θεοδώρας Ντάκου. Εϊμαι Ζυγός! ΘΕωρώ υποχρέωσή μου να το πω σε περίπτωση που δεν φαίνεται!
-
Quote:
Originally Posted by
omerta
Καλημέρα ,
ονομάζομαι Μαρίνα και είμαι καινούργιο μέλος , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό και φαίνεστε πολύ καλή παρέα .
καλή συνέχεια
καλησπερα παιδια καλως σας βρήκα!
-
Quote:
Originally Posted by
perry2212
καλησπερα παιδια καλως σας βρήκα!
:bigsmile:Καλώς ήρθες και καλή περιήγηση στο καλύτερο site!!!!:bigsmile:
-
Γειά σας!
Είμαι ο Νικόλας από Κύπρο. Ποτέ δεν πίστευα στα ζώδια αλλά μόλις διάβασα τυχαία την περιγραφή του ζωδίου μου, πρόσεξα ότι υπάρχει μία βάση και από τότε διαβάζω που και που καμιά πρόβλεψη. Ελπίζω να μάθω κάτι περισσότερο για την αστρολογία!
Ωραία ιστοσελίδα και καλά οργανωμένη!
Καλή συνέχεια!
-
Quote:
Originally Posted by
udroxoina
γεια χαρα!!!ειμαι εντελως ασχετη κ δεν ξερω αυτη τι στιγμη που στο καλο θα δημοσιευθει αυτο το μηνυμα :) ελπιζω με τις μερες να βρω το δρομο μου γιατι μου αρεσει η αστρολογια και θελω να μαθω τα παντα!καλως σας βρηκα λοιπον....!
Quote:
Originally Posted by
Φωτης Ο Λεων
Γεια σας παιδια!Καλες ερευνες και αναζητισεις να χουμε!!!
Quote:
Originally Posted by
kirki81
Γεια σας και από μέναααααα!!!!! Ωραίο σάιτ! Συγχαρητήρια!Έχω πολλά να διαβάσω! ΑΚόμη το ψάχνω! Έπεσα επάνω σας τυχαία χτες που διάβασα μια συνέντευξη της Θεοδώρας Ντάκου. Εϊμαι Ζυγός! ΘΕωρώ υποχρέωσή μου να το πω σε περίπτωση που δεν φαίνεται!
Quote:
Originally Posted by
NickCyp
Γειά σας!
Είμαι ο Νικόλας από Κύπρο. Ποτέ δεν πίστευα στα ζώδια αλλά μόλις διάβασα τυχαία την περιγραφή του ζωδίου μου, πρόσεξα ότι υπάρχει μία βάση και από τότε διαβάζω που και που καμιά πρόβλεψη. Ελπίζω να μάθω κάτι περισσότερο για την αστρολογία!
Ωραία ιστοσελίδα και καλά οργανωμένη!
Καλή συνέχεια!
Καλησπέρα καλώς μας ήρθατε:bigsmile:
Καλή συνέχεια σε όλους εδώ στο :horoscope:
-
Γειά σας. Ονομάζομαι ¶ννα ,έχω μάθει πολλά διαβάζοντάς σας εδώ και καιρό κι ελπίζω να κατανοήσω πολύ περισσότερα στο μέλλον. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum γι΄ αυτο συγχωρήστε σας παρακαλώ τυχόν λάθη μου.
-
:horoscope:
Quote:
Originally Posted by
kanna
Γειά σας. Ονομάζομαι ¶ννα ,έχω μάθει πολλά διαβάζοντάς σας εδώ και καιρό κι ελπίζω να κατανοήσω πολύ περισσότερα στο μέλλον. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum γι΄ αυτο συγχωρήστε σας παρακαλώ τυχόν λάθη μου.
καλως ορισες στο :horoscope:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι στις ενοτητες
και καλο διαβασμα αγαπητο νεο μελος!!
καλως ηρθαν και τα υπολοιπα νεα μελη στην παρεα μας !!!!
κουκι:love:
-
καλησπερα ειμαι νεο μελος!!πολυ καλο σαιτ!!
-
Quote:
Originally Posted by
3istis
καλησπερα ειμαι νεο μελος!!πολυ καλο σαιτ!!
kαλως ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
-
;)Γεια χαρά... οι φίλοι με φωνάζουν dark...
-
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ
-
Quote:
Originally Posted by
darkpanther
;)Γεια χαρά... οι φίλοι με φωνάζουν dark...
Quote:
Originally Posted by
brassj
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ
Καλώς μας ήρθατε! :bigsmile:
-
γειας σας!!!! ευχαριστω που με δεχτηκατε στη παρεα σας!!!! πολυ ωραιο το site σας το κλιμα είναι πολυ φιλικο και μου αρεσει αυτο!!
-
Quote:
Originally Posted by
mitsireli
γειας σας!!!! ευχαριστω που με δεχτηκατε στη παρεα σας!!!! πολυ ωραιο το site σας το κλιμα είναι πολυ φιλικο και μου αρεσει αυτο!!
... ευχαρίστηση μας :cheesy: Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
prati
Γεια και απο μενα.
:bigsmile:Καλώς ήρθες ,καλή περιήγηση!!!:cheesy:
-
καλησπερα
ευχομαι να ειστε ολοι καλα
-
Quote:
Originally Posted by
ioni
καλησπερα
ευχομαι να ειστε ολοι καλα
καλως μου την!!
καλα ειμαστε ολοι!!:bigsmile:
να σε βλεπουμε θελουμε πιο συχνα εδω αγαπημενη ιονι :love:
-
-
Ως νέο μέλος, έχω εντυπωσιαστεί από τις πληροφορίες που προσφέρετε και ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
γειάααααααααααα σας λοιπόν!!!!!!!!!:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
ivve
Ως νέο μέλος, έχω εντυπωσιαστεί από τις πληροφορίες που προσφέρετε και ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
γειάααααααααααα σας λοιπόν!!!!!!!!!:embarrest
καλωσορισες λοιπον!
καλη συνεχεια!!:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
skeftome
γειά σας!!! :cheesy:
Καλώς την!! :bigsmile: Καλή περιήγηση!
-
γεια σας και καλως σας βρηκα!!!! ειμαι τελευταια μερα του ταυρου και εψαχνα να βρω κατι σχετικο για τις τελευταια μερα των ζωδιων γιατι ειναι μια μερα που σπανια την αναφερουν. ψαχνοντας σας βρηκα και χαιρομαι πολυ γι΄αυτο γιατι κατι μου λεει απο αυτα που ειδη διαβασα οτι θα μαθω πολλα και θα περασω καλα.:bigsmile::bigsmile::clapping:
-
γεια σας και απο μενα.
ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε καποιο site.
ελπιζω να τα λεμε συχνα.
:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
agela65
γεια σας και καλως σας βρηκα!!!! ειμαι τελευταια μερα του ταυρου και εψαχνα να βρω κατι σχετικο για τις τελευταια μερα των ζωδιων γιατι ειναι μια μερα που σπανια την αναφερουν. ψαχνοντας σας βρηκα και χαιρομαι πολυ γι΄αυτο γιατι κατι μου λεει απο αυτα που ειδη διαβασα οτι θα μαθω πολλα και θα περασω καλα.:bigsmile::bigsmile::clapping:
γεια σου και καλως ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
καλη συνεχεια σου ευχομαι
και καλο διαβασμα !!!
-
Re:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ.:embarrest. ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΝΕΤΑ.