-
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Πιστεύω οτι υπάρχει μία δικαιοσύνη που αποδίδεται απο το σύμπαν και οι νόμοι που την διέπουν είναι πολύ ανώτεροι απο τα ανθρώπινα μέτρα. ¶λλωστε το σύμπαν έχει τον τρόπο του να εξομαλύνει τυχόν ανισσοροπίες. Η εκδίκηση τώρα είναι είναι καθαρά ανθρώπινη εκφραση και πολλές φορές η αγωνιώδης προσπάθεια μας να καθορίσουμε την μοίρα μας. Σε ψυχιατρικό επίπεδο οι επεκτάσεις είναι πάρα πολλές. ¶λλες φορές γινόμαστε υπερβολικοί γιατί δεν έχουμε μάθει να χάνουμε, άλλες γιατί δεν διδαχθήκαμε τις σχέσεις αιτίας και αποτελέσματος γύρω μας. ¶λλες πάλι γιατί μας αρέσει να το παίζουμε θύματα μέσα μέσα. Υπάρχουν βέβαια και οι φορές που όντως γινόμαστε θύματα καταστάσεων και ανθρώπων τους οποίους αξιολογήσαμε τελείως λάθος (Πέσαμε έξω βρε αδελφάκι μου). Ε! εγώ έχω ένα μότο: Ασε τους ανθρώπους να βρούν την τύχη τους παράτω. Την αρνητική ενέργεια δεν πρέπει ούτε να την κρατάμε ούτε να την επιστρέφουμε πίσω. Πρέπει απλός να την αφήνουμε να φεύγει!
-
αγαπητή starfish,
εννοείται πως δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.Ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του και σ'ευχαριστώ που ήσουν και τόσο ευγενική.Απλά θα ήθελα να σου εξηγήσω κάτι μιας και έχουμε πιάσει αυτό το θέμα.Πρώτον ποτέ δεν είπα πως είμαι αγία ή μη εκδικητική.Αυτό δεν το ξέρω ακόμα ούτε εγώ.Μέσα από τις καταστάσεις(στην πράξη) αποδεικνύεται τελικά το τί είσαι.Μπορεί να λες και να νομίζεις χίλια δύο και όμως όταν βρεθείς σε κάποια κατάσταση να σε εκπλήξει ο εαυτός σου.Δεύτερον, σε σχέση με αυτό που αναφέρθηκα ότι το σύμπαν θα πράξει το σωστό δεν βασίζεται αυτό που λέω στην εκδίκηση αλλά σε κοσμοθεωρία.Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία που έχω για τη ζωή και έτσι εκφράζω τις σκέψεις μου και τις πράξεις μου,σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο.Πιστεύω ότι υπάρχει αλληλεπίδραση με το σύμπαν ή ότι είναι εκεί πάνω.Να ξέρεις ότι έτσι έγινα καλά-διότι ήμουν ξεγραμμένη-,σκεπτόμενη ότι μπορώ στέλνοντας ενέργεια και πιστεύοντας το να το πετύχω.
-
Η εκδίκηση μου έχει ακρίβεια χειρουργικού εργαλείου ...... την κατάλληλη στιγμή εκεί που πονάει εξαιρετικά πόλύ!
-
Την καλησπέρα μου σε όλους. :) Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τα ευχαριστώ και να πω οτι χαίρομαι πολύ που η δημοσίευση βρήκε ανταπόκριση.
Παύλο να υποθέσω πως είσαι όντως χειρούργος? Εσεις οι λέοντες είστε όντως εκδικητικές φύσεις; ή τα στατιστικά μου στοιχεία είναι λίγα για να είναι ασφαλή?
-
Quote:
Originally Posted by
tranquilla7
Την καλησπέρα μου σε όλους. :) Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τα ευχαριστώ και να πω οτι χαίρομαι πολύ που η δημοσίευση βρήκε ανταπόκριση.
Παύλο να υποθέσω πως είσαι όντως χειρούργος? Εσεις οι λέοντες είστε όντως εκδικητικές φύσεις; ή τα στατιστικά μου στοιχεία είναι λίγα για να είναι ασφαλή?
και εγω συμφωνω με τον Παυλο αγαπητο μελος :bigsmile:και κατι αλλο... δεν ειναι θεμα ζωδιου η εκδικηση αλλα το ποσο κακο εκανε ο αλλος σε σενα και αναλογα τοτε πρατεις...
με εκτιμηση Δεσποινα-κουκι:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
pavlos_g
Η εκδίκηση μου έχει ακρίβεια χειρουργικού εργαλείου ...... την κατάλληλη στιγμή εκεί που πονάει εξαιρετικά πόλύ!
Παύλο, όταν θέλω το πετυχαίνω κι εγώ αυτό και αν και μέσα μου πανηγυρίζω έξω μου δείχνω ατάραχη και...οσία....όμως αν βρεθει και άλλος χειρούργος και χειρουργήσει εσένα ανάλογα με τι θα πιστεύει ότι του έχεις κάνει.:scared:........?
Εγώ πάντως δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό....διαλύομαι...και έπειτα σκέπτομαι...... και τι θα κερδίσω μαχόμενη έτσι....ξέρεις καμιά φορά υπάρχει και θεός και η ανταπόδωσή του σε ότι κάνουμε είναι αυτή που αξίζει σε κάθε περίπτωση στη ζωή...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
flame
Εγώ πάντως δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό....διαλύομαι...και έπειτα σκέπτομαι...... και τι θα κερδίσω μαχόμενη έτσι....
...και είσαι και Σκορπίνα?... :unsure: :wacko:
-
-
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θέλω να υπονοήσω τίποτα κακό για τους λέοντες. Μερικοί απο τους καλύτερους φίλους και συνεργάτες μου είναι λέοντες. Η ερώτησή μου είχε καθαρά χαρακτήρα πειράγματος. Αλλωστε σαν βιολόγος διδάχθηκα αρκετά νωρίς στα αμφιθέατρα οτι οι πράξεις μας (και οχι μόνο) είναι αποτέλεσμα του γονιδιώματος (ΧΑΡΑΚΤΉΡΑΣ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ) και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αυτό αναπτύσσεται και υπάρχει. (φαινότυπος=γενότυπος+περι άλλον).(ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ=Φίλοι, οικογένεια, δάσκαλοι, εραστές.....κτλ, κτλ......)
Εχω δεί ανθρώπους να αναζητούν παράλογες εκδικήσεις για ουσιαστικά επουσιώδεις λόγους (υποκειμενικό κρητήριο). Και φυσικά για να μην βγάλω την ουρά μου απ' έξω έχω μπει και εγώ στον πειρασμό, και πολλές φορές έκανα και το επόμενο βήμα. Ενα καλό βιβλίο που διαπραγματεύεται όλα αυτά τα ζητήματα (καλό-κακό-εκδίκηση-ανθρώπινη φύση) και το οποίο διαβάζω αυτό τον καιρό είναι το "ο διά-βολος και η δεσπινίδα Πρίμ του Coelo. Μια διασκευή του γνωστού παραμυθιού της κοκκινοσκοφίτσας -η οποία πέρνει τον άλλο δρόμο παρά τις υποδείξεις της μαμάς της- και τελικά εκδικήται τον λύκο. Μήπως τελικά ο λύκος ήταν το θύμα και όχι ο φταίχτης??????? Και ένα ακόμα ερώτημα: Όταν γυρεύουμε εκδίκηση μήπως τελικά αποδεικνύουμε άθελα μας οτι έχουμε περισσότερα κοινά με τον δυνάστη μας απο όσα θέλουμε να πιστεύουμε??? (Είμαστε και εμείς ικανοί για το κακό, και ικανοί να αδικήσουμε κάποιον εκει έξω) Θα ήθελα πολύ να μάθω γνώμες.
-
Quote:
Originally Posted by
tranquilla7
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θέλω να υπονοήσω τίποτα κακό για τους λέοντες. Μερικοί απο τους καλύτερους φίλους και συνεργάτες μου είναι λέοντες. Η ερώτησή μου είχε καθαρά χαρακτήρα πειράγματος. Αλλωστε σαν βιολόγος διδάχθηκα αρκετά νωρίς στα αμφιθέατρα οτι οι πράξεις μας (και οχι μόνο) είναι αποτέλεσμα του γονιδιώματος (ΧΑΡΑΚΤΉΡΑΣ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ) και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αυτό αναπτύσσεται και υπάρχει. (φαινότυπος=γενότυπος+περι άλλον).(ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ=Φίλοι, οικογένεια, δάσκαλοι, εραστές.....κτλ, κτλ......)
Εχω δεί ανθρώπους να αναζητούν παράλογες εκδικήσεις για ουσιαστικά επουσιώδεις λόγους (υποκειμενικό κρητήριο). Και φυσικά για να μην βγάλω την ουρά μου απ' έξω έχω μπει και εγώ στον πειρασμό, και πολλές φορές έκανα και το επόμενο βήμα. Ενα καλό βιβλίο που διαπραγματεύεται όλα αυτά τα ζητήματα (καλό-κακό-εκδίκηση-ανθρώπινη φύση) και το οποίο διαβάζω αυτό τον καιρό είναι το "ο διά-βολος και η δεσπινίδα Πρίμ του Coelo. Μια διασκευή του γνωστού παραμυθιού της κοκκινοσκοφίτσας -η οποία πέρνει τον άλλο δρόμο παρά τις υποδείξεις της μαμάς της- και τελικά εκδικήται τον λύκο. Μήπως τελικά ο λύκος ήταν το θύμα και όχι ο φταίχτης??????? Και ένα ακόμα ερώτημα: Όταν γυρεύουμε εκδίκηση μήπως τελικά αποδεικνύουμε άθελα μας οτι έχουμε περισσότερα κοινά με τον δυνάστη μας απο όσα θέλουμε να πιστεύουμε??? (Είμαστε και εμείς ικανοί για το κακό, και ικανοί να αδικήσουμε κάποιον εκει έξω) Θα ήθελα πολύ να μάθω γνώμες.
φυσικα και ειμαστε ικανοι για να κανουμε κακο ...αλλα αλλο η εκδικηση και αλλο αυτο που λες στην τελευταια σου παραγραφο
-
Καλή μου Τοξοτίνα -Τοξότες, καλά παιδιά, αλλά δεν παλεύεστε, ξέρω από το φίλο μου-, εσύ καλά έκανες και δεν ασχολήθηκες -αν και εγώ ως κλασική Καρκίνος, θα τα έκανα λαμπόγυαλο, θα τον ευνούχιζα, θα του έκαιγα το σπίτι,το αυτοκίνητο,το μαγαζί κ.τ.λ. Επειδή κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί με έναν πρώην μου, αφού έπεσα στα πατώματα, είπα τα εξής: 1ον ότι αποκλείεται αυτή η άλλη να είναι καλύτερη από μένα (δεν το λέω εγωιστικά και αλαζονικά, κάτι ξέρω παραπάνω) και 2ον ας τον πάρει να τον φάει στη μάπα, για να δει τη γλύκα. Το αποτέλεσμα είναι ότι λύσαξε, όταν μετά από κάποιο διάστημα με είδε με άλλον -τον Τοξότη που είμαστε ακόμα μαζί. Έφυγε κάτι, για να έλθει κάτι καλύτερο -αν βέβαια θεωρείται κάτι καλύτερο ένας Τοξότης (πλάκα κάνω). Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια από τότε και ακόμα και τώρα με κυνηγάει και παραδέχεται ότι δε έχει βρει άλλη σαν κι εμένα.
Όταν λοιπόν 'ερθει η ώρα και η καλή θεία δίκη στον φέρει μπροστά σου, είμαι σίγουρη πως αν σε δει με άλλον τότε εκούσια ή ακούσια θα τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.Και αυτό θα πονάει πιο πολύ.
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
και εγω συμφωνω με τον Παυλο αγαπητο μελος :bigsmile:και κατι αλλο... δεν ειναι θεμα ζωδιου η εκδικηση αλλα το ποσο κακο εκανε ο αλλος σε σενα και αναλογα τοτε πρατεις...
με εκτιμηση Δεσποινα-κουκι:bigsmile:
Noμιζω πως η εκδικηση ειναι και θεμα ζωδιου γιατι το ποσο κακο σου εκανε καποιος ειναι υποκειμενικο και ο καθενας μας το κρινει βασει του χαρακτηρα του.Απο εκει και περα ομως η δικη μου η αποψη ειναι οτι πραγματικα υπαρχει Θεια Δικη, γι αυτο δεν βρισκω λογο να εκδικηθω καποιον και να φορτωσω με αρνητικη ενεργεια το καρμα μου:embarrest
-
ειναι σαν το παγωτο κρυο και γλυκο:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
...και είσαι και Σκορπίνα?... :unsure: :wacko:
Παρ΄όλη τη φιλοσοφία μου έχεις δίκιο Γιάννη, στο τέλος τέλος μου βγαίνει μία εκδίκηση περιποιημένη.....που καίει σαν λιωμένο μολύβι σε πληγή.....:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Noμιζω πως η εκδικηση ειναι και θεμα ζωδιου γιατι το ποσο κακο σου εκανε καποιος ειναι υποκειμενικο και ο καθενας μας το κρινει βασει του χαρακτηρα του.Απο εκει και περα ομως η δικη μου η αποψη ειναι οτι πραγματικα υπαρχει Θεια Δικη, γι αυτο δεν βρισκω λογο να εκδικηθω καποιον και να φορτωσω με αρνητικη ενεργεια το καρμα μου:embarrest
εσυ περιμενε την θεια Δικη, εγω σαν θεια Δεσποινα δεν την περιμενω γιατι αργει πολυ καμμια φορα..:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Dion-DoubleDoor
Καλή μου Τοξοτίνα -Τοξότες, καλά παιδιά, αλλά δεν παλεύεστε, ξέρω από το φίλο μου-, εσύ καλά έκανες και δεν ασχολήθηκες -αν και εγώ ως κλασική Καρκίνος, θα τα έκανα λαμπόγυαλο, θα τον ευνούχιζα, θα του έκαιγα το σπίτι,το αυτοκίνητο,το μαγαζί κ.τ.λ. Επειδή κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί με έναν πρώην μου, αφού έπεσα στα πατώματα, είπα τα εξής: 1ον ότι αποκλείεται αυτή η άλλη να είναι καλύτερη από μένα (δεν το λέω εγωιστικά και αλαζονικά, κάτι ξέρω παραπάνω) και 2ον ας τον πάρει να τον φάει στη μάπα, για να δει τη γλύκα. Το αποτέλεσμα είναι ότι λύσαξε, όταν μετά από κάποιο διάστημα με είδε με άλλον -τον Τοξότη που είμαστε ακόμα μαζί. Έφυγε κάτι, για να έλθει κάτι καλύτερο -αν βέβαια θεωρείται κάτι καλύτερο ένας Τοξότης (πλάκα κάνω). Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια από τότε και ακόμα και τώρα με κυνηγάει και παραδέχεται ότι δε έχει βρει άλλη σαν κι εμένα.
Όταν λοιπόν 'ερθει η ώρα και η καλή θεία δίκη στον φέρει μπροστά σου, είμαι σίγουρη πως αν σε δει με άλλον τότε εκούσια ή ακούσια θα τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.Και αυτό θα πονάει πιο πολύ.
Μια τοξοτινα-της ποτε μα ποτε δεν θα τα κανει λαμπογυαλο,ουτε θα εκανε ολα τα παραπανω, καψιμο αυτοκινητου κ.τ.λ.για εναν γκομενο /να ,δεν καταδεχεται να πεσει στα'' πατωματα''για γκομενικα..:cheesy:
-
Παρεξηγημένη αυτή η έννοια...δύσκολο να αποφύγεις σε μια δράση την αντίδραση...
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
εσυ περιμενε την θεια Δικη, εγω σαν θεια Δεσποινα δεν την περιμενω γιατι αργει πολυ καμμια φορα..:cheesy:
Μπορει να αργει αλλα ποτε δεν λησμονει. Οπως και να χει ο καθενας οτι θελει πρατει,ας μην ξεχναμε ομως οτι ενας λογος που μαθαινουμε αστρολογια ειναι να μπορουμε να διαχειριζομαστε και τα αρνητικα μας συναισθηματα ωστε να ειμαστε υγιεις εμεις οι ιδιοι.
-
[.Μέσα από τις καταστάσεις(στην πράξη) αποδεικνύεται τελικά το τί είσαι.Μπορεί να λες και να νομίζεις χίλια δύο και όμως όταν βρεθείς σε κάποια κατάσταση να σε εκπλήξει ο εαυτός σου.
Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά, με έχει "ξαφνιάσει" πολλές φορές ο εαυτός μου και οι αντιδράσεις μου σε κάποιες καταστάσεις... "Γηράσκω αεί διδασκόμενη".
Όσο για την άποψη μου στην αντίδρασή σου, νομίζω πως ήταν η πρέπουσα. Βέβαια, τίποτε δεν γίνεται χωρίς κοστος... Αλλά πιστεύω ότι ο "χαμένος" θα είναι τελικά αυτός και αν όπως λένε, στη ζωή μας μένουν μόνο αυτά που πραγματικά αξιζει να έχουμε, αυτός ο άνθρωπος που σε μια δύσκολη, για σένα, περίοδο επέλεξε μια άλλη συντροφιά, από το να είναι δίπλα σου και να σε στηρίζει, δεν άξιζε να υπάρχει στη ζωή σου. Να θυμάσαι: Αυριο ξημερωνει μια άλλη μέρα...
Να εισαι καλά, κυρίως από υγεία. ΟΛΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ...
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Μπορει να αργει αλλα ποτε δεν λησμονει. Οπως και να χει ο καθενας οτι θελει πρατει,ας μην ξεχναμε ομως οτι ενας λογος που μαθαινουμε αστρολογια ειναι να μπορουμε να διαχειριζομαστε και τα αρνητικα μας συναισθηματα ωστε να ειμαστε υγιεις εμεις οι ιδιοι.
Η αποψη σου σεβαστη, αλλα εγω εχω διαφορετικη γνωμη .
με εκτιμηση
-
Οταν φερεσαι αψογα και κανεις τον ''χαζο'' για να περασει ομαλα μια κατασταση και ο αλλος συναιχιζει να εκμεταλευεται την ανοχη σου και να ριχνει δηλητηριο, φταις μετα εσυ να κρατησεις μνησικακια?ε οχι!οσοι μου το καναν αυτο, μια φραση τους εριξα στο τελος και πονεσαν με το ιδιο νομισμα. οντας ιχθεις με σεληνη στο σκορπιο ξερω πως να εκδικουμαι συναισθηματικα. ψαρακι δεκτικο ειμαι αλλα αμα με πονεσεις βγαζω κεντρι σκορπιου.
-
:cheesy: Συμφωνω! περναει ο καιροs περναει ο πονοs και μετα αρχιζει η αντιστροφη μετρηση. εγω σαν ταυρακι οσοs καιροs και να περασει δεν ξεχνω! περιμενω την καταλληλη στιγμη για να παρω το αιμα μου πισω!! κρυο!! παγωμενο!!
-
Αχ, απ'τα μοβόρικα τα ταυράκια θα πάμε στο τέλος. Και'γώ είχα τάξει μιά συρματόβουτσα και ένα κράνος ασφαλείας, (δεν υπάρχουν υπονοούμενα, κυριολεκτώ!), σε ταυράκι και σε κάθε ευκαιρία μου το "χτυπάει". :cry:
-
Η εκδικηση δεν ειναι το σπορ μου.. Για την ακριβεια ειναι κατι που δεν με απασχολει καθολου ειλικρινα.
Τα παθηματα ειναι μαθηματα για ολους και το ροδα ειναι και γυρναει καποιες φορες ισχυει καποιες αλλες οχι... Αν με πειραξει κατι θα βρισω ναι, θα θυμωσω ναι, θα κλαψω ναι αλλα...
αντι να εκδικηθω.. προσπαθω να ξεπερασω το γεγονος και να προχωρησω μπροστα απλα αδιαφορώντας για το άτομο. Δεν μου αρεσει να αναλλωνομαι για καποιον που μου φερθηκε ασχημα ή ξερω γω. Δεν αξιζει καν να ξανασχολουμαι μαζι του. Προσπαθω να μαθω τι κερδισα απο αυτη την ιστορια οσον αφορα την εμπιστοσυνη η ξερω γω οτιδηποτε αλλο. Θεωρω οτι οσο αποζητας την εκδικηση τρεφεις κατι ασχημο μεσα σου και φθιρεσαι ψυχολογικα... και δεν εχω χρονο να το κανω αυτο οταν με περιμενουν 10 εστω πιο ομορφα πραγματα να σκεφτω..
-
εγω παλι μονο με την εκδικηση νοιωθω καλυτερα...κακο ε?
ειμαι ταυρος με ωροσκοπο καρκινο..:wacko:
-
Για κανέναν λόγο δεν θα εκδικουμούν κάποιον γλυκιά μου, για κανέναν λόγο!!
Ένα σωρό δουλειές έχω, δε χρειάζομαι κι άλλες!
-
Quote:
Originally Posted by
toniats
Για κανέναν λόγο δεν θα εκδικουμούν κάποιον γλυκιά μου, για κανέναν λόγο!!
Ένα σωρό δουλειές έχω, δε χρειάζομαι κι άλλες!
ποτε μη λες ποτε! εξαρταται τι θα σου εχει κανει...
-
Quote:
Originally Posted by
camelblue
ποτε μη λες ποτε! εξαρταται τι θα σου εχει κανει...
Συμφωνω μαζι σου !!!
Οσο κρυο και παγωμενο γινεται θα του το δωσω!!!
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Συμφωνω μαζι σου !!!
Οσο κρυο και παγωμενο γινεται θα του το δωσω!!!
:nuts: επιτελους! καποιος συμφωνει μαζι μου! και ειχα αρχισει να ανησυχω πως μονο εγω ειμαι ετσι!
-
Eγω παιδια σαν ζυγακι αν και θα θελα να εκδικιθω οσες φορες το εκανα μου γυρισε μπουμερανγκ..αλλα απ την αλλη πιστευω οτι εχει ο καιρος γυρισματα!και καποια στιγμη η ζωη θα τα φερει ετσι,που θα παρεις την εκδικηση σου ακομα και αν δεν το μαθεις!!
-
εκδικηση...
πιατο κρυο ή ζεστο πάντα επιστρέφει
σ'εκεινον που το μαγείρεψε...
Πιστεύω σε ένα και μόνο πράγμα, ότι η εκδίκηση
δεν είναι μία ατάκα που πονάει, ένα χαστούκι που σε ντροπιάζει δήμοσια
ή ένας συγκεκριμένος διαξιφισμός ατόμων.
Η εκδίκηση μας προς τους άλλους έρχεται από μόνη της γιατί
όλος ο πόνος που μας προκάλεσαν επιστρέφει μπούμεραγκ σε μεγαλύτερη ισχύ.
¶ρα... καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και κάντε τα δικά σας σχέδια για το μέλλον
αντι να σπαταλάτε ενέργεια για τέτοιου είδους μικρότητες... Βέβαια εξαρτάται και για τι
ακριβώς μας έχει προκαλέσει ο άλλος και βεβαίως αν το έχει κάνει σκόπιμα...
Ε, τότε νομίζω το πιάτο πρεπει να είναι ΚΡΥΟ -Η' τώρα ή ποτέ!-:amuse:
-
Το πιστεύω και γω, έρχεται από μόνη της, χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι,.....συνήθως αργότερα, είναι νομίζω η ισορροπία της φύσης. Μερικές φορές όμως αισθάνθηκα τρομερές τύψεις, γιατί η τιμωρία ήταν πολύ σκληρή... και η σκέψη πως ισως το προκάλεσα εγώ, με βασάνιζε. Μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι ότι είναι να γίνει θα γίνει, είναι αυτό που λέμε η Θεία Δίκη. Απλά σκέφτομαι ότι τελικά κακώς δεν έκανα κάτι για να αντιδράσω και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, εγώ θα ήμουν πιο μαλακιά από Αυτήν....και θα αισθανόμουν και άμεση ικανοποίηση,... είναι ωραίο να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. ¶λλωστε ποτέ δεν επιτίθεμαι ύπουλα ή άδικα. Και για να το πάω αστρολογικά έχω 3 πλανήτες στον 8ο.....αλλά συμφωνώ ότι όποιος θέλει εκδίκηση να τον κλαίτε γιατί είναι τόσο πληγωμένος ο ίδιος που είναι σα να εκδικείται και τον εαυτό του ταυτόχρονα.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρυσάνθη
.αλλά συμφωνώ ότι όποιος θέλει εκδίκηση να τον κλαίτε γιατί είναι τόσο πληγωμένος ο ίδιος που είναι σα να εκδικείται και τον εαυτό του ταυτόχρονα.
γιατι βρε Χρυσανθη μου να τον κλαιμε;;;:toung::laugh:
βρε τον λαιμο κατω θα του πατησω ετσι και μου την φερει
δεν θα ξερει απο που του ηρθε λεμεεε:bigsmile::laugh::nuts:
-
Καλημέρα σας!!! Όσο αφορά την εκδίκηση.. με πάνει βασικα τις πρώτες μέρες... και τσαντίζοναι κλαίω κλπ κλπ.. μετα μου περνάει!! αλλά αν ξαναβρεθεί στο δρόμο μου και η τύχη είναι προς το μέρος μου... ναι παίρνω την εκδίκηση μου!!! Αλλα το κάνω αυτό οχι επειδη μισω.... ισα ισα για να καταλάβει αυτο που ένιωσα και εγώ.... με λιγα λογια παντα με το ιδιο νομισμα!!! ετσι μου βγαινει βασικα!!! αυτα!!!
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
γιατι βρε Χρυσανθη μου να τον κλαιμε;;;:toung::laugh:
βρε τον λαιμο κατω θα του πατησω ετσι και μου την φερει
δεν θα ξερει απο που του ηρθε λεμεεε:bigsmile::laugh::nuts:
Δεσποινάκι, ( ωραίο το τακούνι by the way!!! ), εάν σου τη φέρει άνευ λόγου, τότε και γω μαζί σου,....μόνο που για να θέλει κάποιος εκδίκηση, συνήθως του την έχεις φέρει εσύ πρώτα!!... αλλιώς δε λέγεται εκδίκηση, λέγεται επίθεση! Και σε αυτήν ναι απαντάμε!!!! Ακαριαία!... ( πω πω σε φοβήθηκε το μάτι μου!!...:bigsmile:)
-
Δεν είναι απόλυτο ότι θα του την έχεις φέρει εσύ για να θέλει εκδίκηση είναι πολλοί οι λόγοι που μπορεί να του δημιουργήσουν αυτή την επιθυμία ,γιΆ αυτό ψηφίζω εκδίκηση έτσι για να μην τα βάζουν κ πολύ μαζί μας..
-
Την άμεση αντίδραση τη θεωρώ ντόμπρα, ειλικρινή, τη σέβομαι. Η εκδίκηση, όπως το αντιλαμβάνομαι, είναι κρύο πιάτο. Πιστεύω στη νομοτέλεια. Όταν βλάπτεις, επιστρέφει σε εσένα, όπως και κάθε άλλη ενέργεια. Ακόμα και αν δε βλάψεις εσκεμμένα. Και ίσως επιστρέφει με όχι πάντα κραυγαλέο και ορατό τρόπο.
Προτιμώ να αλλάζω κατεύθυνση, να παίρνω τις ευθύνες μου, το μάθημά μου. (Ο Ουρανός στον ωροσκόπο ίσως).
Αυτό σα φιλοσοφία ζωής, αλλά δε θέλω να είμαι αφοριστική. Ποτέ δε ξέρεις και ποτέ μη λες ποτέ. Δε ξέρω σε περίπτωση που κάποιος έβλαπτε σοβαρά κάποιο αγαπημένο μου πλάσμα, αν θα ήμουν τόσο "πάμε για άλλα". (Μπορεί να έβλεπε τον ¶ρη-Ταύρο σε υαλοπωλείο). :blink:
-
Το εύκολο είναι η εκδίκηση το δύσκολο είναι να συγχωρείς.Η εκδίκηση δίνει 10 δευτερόλεπτα ικανοποίηση και πολλά βράδια τύψεων.
-
Quote:
Originally Posted by
Carnival_Of_Rust
Το εύκολο είναι η εκδίκηση το δύσκολο είναι να συγχωρείς.Η εκδίκηση δίνει 10 δευτερόλεπτα ικανοποίηση και πολλά βράδια τύψεων.
Ελα τωρα ..σιγα μην εχουμε και τυψεις..
μια χαρα ειναι τα βραδυα :laugh:
Δ.Κ:bigsmile:
-
Ανάλογος τι περίπτωση αγαπητή μου και για πιο λόγο το έκανες.Στη δίκια μου περίπτωση ζύγισα τα καλά και τα κακά.Και από τι στιγμή που στο συγκεκριμένο άνθρωπο έδωσα ρεσιτάλ συναισθημάτων θα αισθανόμουν υποκριτής αν επιχειρούσα να την εκδικηθώ θα σήμαινε ότι όσα της έλεγα δεν τα εννοούσα.Μπορεί να με πόνεσε αλλά πες το μαζοχισμό χαλάλι της από εκεί και πέρα κρατάω τα καλά και πορεύομαι στο μέλλον το μόνο σίγουρο είναι ότι ανάμεσα σε εκείνη και σε εμένα κάποιους από τους δυο μας κοιμάται ήσυχος τα βράδια.