Αιγώκερος με ωροσκοπο Ταύρο. Πιο ¨γη¨ δεν γινεται :) Θα βγάλω ρίζες στο τέλος. Υπάρχει ελπίδα λέτε?
Printable View
Αιγώκερος με ωροσκοπο Ταύρο. Πιο ¨γη¨ δεν γινεται :) Θα βγάλω ρίζες στο τέλος. Υπάρχει ελπίδα λέτε?
Σελήνη στην Παρθένο. Τι εχεις να πεις γι' αυτό???????
Κοιτα... Παραπέρα δεν το έχω ψαξει.Πρέπει να μορφωθώ! :) Κατι βαθυά μεσα (στο χώμα) μου λέει οτι υπάρχει και συνέχεια. Τι ήθελα και εγώ! Λιγο αέρα (διδυμος κτλ) να αναπνεύσω βρε αδελφέ! Αντε λιγο φωτιά στην ανάγκη. Τι να πεις. Εχουμε και εμεις τις αρετές μας ομως. Ετσι δεν ειναι????
Νεράκι θες καλύτερα, αέρας - φωτιά θα σε «στεγνώσουν»..! Υποκινούμενος από το nick σου πάντως, τα τρία σημεία που λες μπορεί να φτιάχνουν ένα μεγάλο τρίγωνο, ψάξε λίγο τις μοίρες σου! :)
Όλα τα ζώδια, όλοι οι άνθρωποι, όλες οι προσωπικότητες, είμαστε ένα συνοθύλευμα θετικών και αρνητικών στοιχείων//ιδιοτήτων//δυνάμεων. Εκείνο που μετράει, είναι να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας όσο το δυνατόν καλύτερα και μέσα από αυτό να ψάξουμε εκείνο που μας ταιριάζει. Ή που μας συμπληρώνει.
popo exo pathi plaka les kai milas gia mena
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου σε αυτή τη σελίδα για να δεις τον χάρτη σου και μία πρώτη ανάλυση του ωροσκοπίου. Εάν υπάρχουν απορίες για το κατά πόσον σχηματίζεται μεγάλο τρίγωνο γράψε τις στη συζήτηση που σου είπα πριν (πάντα προσπαθούμε τα μηνύματά μας να είναι σχετικά με τον τίτλο του εκάστοτε θέματος). Στις ιδιότητες του μεγάλου τριγώνου περιλαμβάνεται και η νωχελικότητα άρα ηρεμία, που συμφωνει με το nick (tranquilla = γαλήνια) :)
ασε ...Παρθενος με ωροσκοπο και σεληνη στον Ζυγο...
χαλια εφηβεια ,εσωτερικες αγριες συγκρουσεις που καταφερα να ισορροπισω μετα την γεννηση του γιου μου και το διαζυγιο μου...
Ειμαι τωρα ομως πολυ πολυ καλα με τον εαυτο μου.
εχεις κανεις τετοιο συνδιασμο?τουλαχιστον να ξερω πως περασατε εσεις????
Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο
και ερμή σελήνη στον Τοξότη
Αφροδίτη στον Ζυγό
¶ρη στους διδύμους
Κρόνο στον Λέων
Λίλιθ στον Κριο.
νόμοίζω πως έχω παρουσιαστεί .. εντελώς όμως ..:bigsmile:
Λέων με ωροσκόπο καρκίνο.
Γεια σας
Ζυγος με οροσκοπο Υδροχοο, Γενημενη 21 Οκτωβριου.
Σεληνη στον Κριο και Αφροδιτη στην Παρθενο....
Και μια ταση να ερωτευομαι καρκινακια παρολο που ξερω οτι δεν ταιριαζουμε ζωδιακα!!
Χαρηκα που σας βρηκα!
Μαρια
Έχω μια απορία: Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί ελκύομαι συνεχώς από Λέοντες με τους οποίους δεν έχω κανέναν κοινό κώδικα επικοινωνίας? Και ερώτηση δεύτερη: Αφού ταιριάζω υποτίθεται αστρολογικά με Ταύρους γιατί με πανικοβάλλει τόσο η μανία που έχουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον και ο τερατώδης μικροαστισμός τους (το δείγμα εδώ περιλαμβάνει παραπάνω από 3, υπάρχει pattern από πίσω!)?
Γειας σας .Ειμαι Κριος με ωροσκοπο Καρκινο.Εχω την Σεληνη μου στον Υδροχοο σε συνοδο με την Αφροδιτη και τον Β.Δεσμο. Τελειωσα και δουλεψα ως βρεφοκομος και συχρονος εκανα μαθηματα αστρολογιας.Παντρευτηκα και αφου ταξιδεψα με τον συζυγο μου στο εξωτερικο(σεληνη στον ενατο) εκανα δυο υγειεστατα αγορακια και τωρα πια προσπαθω να ασχοληθω επαγγελματικα με την αστρολογια ωστε να εκπληρωσω τον Β.Δεσμο μου.Οπως βλεπετε το ωροσκοπιο μου το λειτουργω μια χαρα!
Το ότι είσαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο μπορεί να λέει κάτι αλλά δεν τα λέει όλα. Το σύνολο των παραμέτρων του ωροσκοπίου σου θα σου δώσει την πλήρη εικόνα σου και όχι δύο μεμονωμένα στοιχεία του. Επομένως είναι αφοριστικό να στηρίζεται μια δική σου τάση μόνο στον γενέθλιο Ήλιο σου και στον Ήλιο των άλλων :bigsmile: Αν για παράδειγμα το στοιχείο του Αέρα είναι τονισμένο στον χάρτη σου, είναι πολύ λογικό να μην αισθάνεσαι και τόσο οικεία με γήινες καταστάσεις. Αλλά και πάλι αυτό μια γενικότητα είναι.
Συγγνώμη, αλλά επειδή δεν ξέρω και θέλω να μαθαίνω, επειδή είσαι Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο και έχεις την Σελήνη σου στον Υδροχοο σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Β. Δ., είναι ...καρμική επιταγή προς εκπλήρωση η επαγγελματική σου ενασχόληση με την αστρολογία :weird:
Γυναίκα Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό, Σελήνη στο Λιοντάρι, ¶ρη στο Ζυγό και Αφροδίτη στους Διδύμους. Αν οι προλαλήσαντες Καρκίνοι με ωροσκόπους σε σταθερά ζώδια θεωρούν τους εαυτούς τους τρελούς, εσείς τι συμπέρασμα θα βγάζατε κρίνοντας από τα στοιχεία που σας έδωσα. Απίστευτα κοινωνική, εξωστρεφής, φιλότιμη, θεατρική, έντονη και παθιασμένη, συναισθηματική και ρομαντική, πάντοτε σε μια διαρκή αναζήτηση του κόσμου, οξύθυμη, εκδικητική,ανασφαλής,σπάτα λη, τελειομανής, εργατική, για την αγάπη και τον έρωτα τα δίνω όλα, ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ, όπως και το όνομά μου. Το βασικό μου όμως πρόβλημα είναι ότι παραπαίω πάντα ανάμεσα σε δύο πόλους (ειδικά με την Αφροδίτη στους Διδύμους) και γι' αυτό έχω πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις και είμαι μονίμως αναποφάσιστη. Αισθάνομαι σα να βρίσκονται δύο άνθρωποι σε ένα σώμα. Είναι ένα γλυκό βασανιστήριο αυτό. Αυτό με καταστρέφει και με αναγεννά. Και σ'αυτό χρωστώ τη δημιουργική μου δύναμη. Δεν ξέρω τελικά αν θέλω να απαλλαγώ από αυτό....
<Καρμικη επιταγη> ειναι ο Β.δεσμος του καθενος,αναλογα με την θεση που βρισκεται. Το οτι ο δικος μου βρισκεται εκει που βρισκεται μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω,οτι επιθυμω σε σχεση με υδροχοικους τομεις. Εγω επελεξα την αστρολογια οχι γιατι δεν ειχα κατι αλλο να κανω αλλα γιατι ανεκαθεν την λατρευα! φιλικα ερση.Προς Μητσακο.
πώς είναι δυνατόν, αν και Καρκίνος, να είμαι με Τοξότη και να ελκύω Τοξότες γενικά???? Μήπως φταίει η Αφροδίτη μου στους Διδύμους;;;
Βλέπω, πάντος, ότι τα ζώδια του νερού και κυρίως οι Καρκίνοι και οι Σκορπίοι έχουν την πρωτοκαθεδρία...
Αν συνεχίσει το τσατάκι θα σας το κλείσω ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα και μάλιστα με ευχαρίστηση :nuts:
ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ
Καλησπέρα σε όλους!!
Εγώ είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω, σελήνη στον Ιχθύ, Αφροδίτη στην Παρθένο και ¶ρη στον Καρκίνο.
Χειρότερα δεν γίνεται!!!! :-)
Ταυρος με ωροσκοπο λεων... σεληνη στον υδροχοο.. αχμμ... αφροδιτη στο κριο αρη στους διδυμουσ.. και ερμη στον κριο... δεν αντεχουν το πεισμα μου και τον εγωισμο μου... αχμ... και θεωρω του υδροχοουσ ολιγον τι ανισορροπους.. για να μην πω θεοπαλαβουσ...
Συμφωνω απολυτα τα Ζωδια δεν μπορουμε να τα κρινουμε ετσι γιατι ολα εχουν τα θετικα τους αλλα και τα αρνητικα τους.Σκεψου να μην υπηρχαν τα υδροχοικα στοιχεια, δεν ειχαμε καθολου την τεχνολογια πχ.Ψαξε τα στοιχεια ολα του χαρτη σου δες τα αρνητικα και καλλιεργησε τα θετικα σου και τοτε νομιζω πως θα δεις και ποση θετικη επιρροη εχει η Αστρολογια στην ζωη μας