Θα ευχαριστίσω το κοινό μου στο τέλος των ευχών ... :laugh:
Printable View
Θα ευχαριστίσω το κοινό μου στο τέλος των ευχών ... :laugh:
χαχαχαχαχχααχαχαχαχ α ρε Μαίρηηηηηηηη
Αγαπητη Μαιρη χρονια πολλα και απο μενα!!!!
Να εισαι γερη και δυνατη και να σκορπας τη γνωση σε ολους μας :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Καλη τυχη στη ζωη σου μεσα απο την καρδια μου ευχομαι!!:)
:love::love:
Και από εμένα Μαιρούλα μου!!!
Χρονια πολλά και ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!:love::love:
Χρόνια πολλά Μαιρούλα :bigsmile:
Να σε χαιρόμαστε και να σε χαίρονται όλοι! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και ό,τι ποθείς... να το πάθεις! :P
Χρόνια Πολλά αγαπητή μας Μαίρη...
Υγιαίνετε!!!:laugh::love:
Σας ζήτησα να το κάνετε αραιά βρε σεις. Όχι μαζικά και φανεί ότι είναι στημένο.
Χρόνια καλά Μαίρη ΜΑΣ (στην ηλικία σου το πολλά δεν έχει σημασία :toung:)
Συνεχίζουμε... για να σταματήσει πια την κλάψα, ότι δεν την αγαπάει κανένας. Επιτρέπονται διπλά και τριπλά ποστ στην περίπτωση αυτή :toung:
:love:
Αϊντε ψαρακα!!! Φρεσκια, νοστιμη και καλοψημενη στα καρβουνα ... μεχρις εσχατων!!!!:toung::toung::toung:
Axxxxx πολλλλύ με συγκινήσατε τελικώς βρε παλιόπαιδα..... (δάκρυ)
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές μέσα απο την καρδιά μου :love:
p.s. Δημήτρη μην ξεχνιόμαστε, περιμένω .... :cheesy:
σημερα εχει γενεθλεια ο γιος μου ο Σπύρος του ευχομαι ότι καλήτερο
χρόνια του πολλά και καλά
Να τον χαίρεσαι και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!!!!
Πολύχρονος :)
ευχαριστώ πολύ
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας Καλή Ανάσταση, ουσιαστική, ψυχική και πνευματική. Καλά να περάσουμε, είτε φύγουμε εκτός των ... "τοιχών", είτε μείνουμε στην μισοάδεια οπότε και πιο ... κυκλοφορίσιμη Αθήνα μας. :bigsmile:
... και προσοχή στην χοληστερίνη :toung:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ!
ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
χρονια πολλα και ευτυχισμενα
χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη σε ολους!
Με εκτιμηση Δεσποινα
Χρόνια πολλά στη zorzeta και τη Zeta μας, για την ονομαστική τους εορτή :bigsmile:
Να τις χαιρόμαστε!!! Πολύχρονες κορίτσια :)
Χρονια Πολλά κι απο μένα, αν και καπως καθηστεριμένα!Οτι επιθυμείται!
Χρόνια πολλά κι από μένα στις εορτάζουσες:love:
Θα ευχηθώ ι εγώ με την σειρά μου Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες !!!
Ανάσταση ψυχής από πάθη και αδυναμίες !
Ανάσταση ψυχής και πληρώτητα χαράς κι ευδαιμονίας !
Με αγάπη
Angelik
Χρονια πολλα σε ολους και ολες τις φιλες που ειχαν την ονομαστικη της εορτη αυτες τις μερες!!
Και ειδικα στην Zorzeta και στην Zeta1987!!! Οτι επιθυμειτε να το ... υποστειτε κοριτσια!!:love::toung::love:
χρονια πολλα χριστος ανεστης με υγεια
Χριστός Ανέστη, χρονια πολλά
σε όσους / όσες γιορτάζουν...
"ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ" σε όλους!:bigsmile:
"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" στα συμπαθητικά Ταυράκια που έχουν γενέθλια σήμερα!:love:
χρονια πολλα σε ΟΛΟΥΣ !!:love:
Χριστος Ανεστη! Χρονια Πολλα!
Καλό ευτυχισμένο, αποδοτικό, γαλήνιο και δημιουργικό μήνα σε όλους !!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ευχές σας! Να είστε καλά και να έχετε πάντα ότι επιθυμείτε.:love:
Χρόνια πολλά στο μικρό μου αδελφάκι που είχε αυτές τις μέρες γενέθλια και δυστυχώς για άλλη μια χρονιά δεν μπόρεσα να είμαι μαζί του...Εύχομαι του χρόνου να τα καταφέρουμε αδελφούλα!:bigsmile::bigsmile:
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!!!!Μην τις ξεχάσετε....:):love:
Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες που με θυσίες και κόπους προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να τους δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για το στίβο της ζωής! :bigsmile:
Πριν 28 χρονια στις 11 Μαιου του 1980 ηταν κυριακη και επεφτε και η γιορτη της μητερας οπως και σημερα, ημουν 16 ετων αλλα αρκετα ωριμη για το μωρο που εφερα στον κοσμο ,δεν μπορειτε να φανταστητε την χαρα μου που το μωρο μου διαλεξε την συγκεκριμενη ημερα για να γεννηθει!!!Ευχομαι Χρονια Πολλα σε ολες τις Μανες και ιδιαιτερα αυτες που εχουν γεννησει σαν σημερα...
Φιλικα Δεσποινα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον έναν, τον υπέροχο, τον καταπληκτικό, τον ανεπανάληπτο ΤΕΟΟΟΟΟ Dellllllll Κωστή ΜΑΣ.