συνεχίζω με το δεύτερο στάδιο , ξεκινώντας απο τον σταυρό και μετά το στρώσιμο ...
Attachment 77
Printable View
συνεχίζω με το δεύτερο στάδιο , ξεκινώντας απο τον σταυρό και μετά το στρώσιμο ...
Attachment 77
πάμε να δούμε αναλυτικά αυτο το 2ο στάδιο ...Attachment 78
έτοιμο και το 3ο στάδιο , μετά απο αυτο θα έχουμε κατλάβει συνολικά τι μέλλει γενεσθαι οκ?
λοιπόν περιμενω ερμηνείες ...αλλά θέλω πραγματικά να το προσπαθήσετε χωρίς δισταγμούς ...θα ειναι όλη η εβδομάδα δικιά σας για να προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε το ρίξιμο ...και μετα θα σχολιάσουμε μαζί και στο τέλος θα σας πω κι εγω την ερμηνεία ...
καλή επιτυχία , θυμηθείτε δεν κάνουμε μεμονωμένη ερμηνεία κάνουμε ερμηνεία σε συνολική εικόνα !!!
φυσικά επειδή αυτη την στιγμή κάνουμε προσπάθεια για να δούμε αν έχετε καταλάβει τον τρόπο που ρίχνουμε ειναι σημαντικές και οι μεμονωμένες ερμηνείες Attachment 79
Λοιπον μαρακι θα κανω μια προσπαθεια να αναλυσω το πρωτο σταδιο..αν και φοβαμαι οτι θα πω ασχετα..λοιπον...
1η φορα:Λογω μιας χαρουμενης πορτας στο χωρο της δουλειας θα εχεις αντιδικιες με ενα κπ ατομο.Επειτα θα κανεις κρεβατι με κπν καστανο σκουρο(2σπαθι) αφου πρωτα θα εχουν προηγηθει λογια που εσυ θα σκεφτεσαι πολυ..Θα ερθουν ευκαιριες για χρήματα σε σενα ομως εσυ δεν θα τα κοιτας γιατι θα εχεις ξεσηκωθει για κατι και θα ερθει ξαφνικα στη ζωη σου ενα μελαχρινο ατομο που θα φερει τα πανω κατω και να φανταστεις οτι θα χαιρεσαι κιολας..(αχ ρε μαρακι..προσεχε τον τον ατιμο...ειναι μεγαλος καζανοβας!!;p) στο τελος κιολας ο μελαχρινος δεν θα κοιταει καθολου το δρομο σου..
ΠΑΜΕ ΣΤΗ 2η ΦΟΡΑ:βλεπω ξανα μια χαρουμενη πορτα /αγορα ακινητου ,μια πρωινη ωρα θα γινουν λογια με κπν..Ομως εσυ ουσιαστικα οσο αναφορα τα λεφτα δεν δινεις σημασια και στο τελος σε βλεπω μονη..
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 3η ΦΟΡΑ:Πανω απ ολα κοιτας το μελλον σου το πεπρςωμενο σου και την καρδια σου..θα γινουν λογια για αγορα ακινητου /χαρουμενη πορτα και τελος σκεφτεσαι αυτο που εισαι ετοιμη να κανεις αλλα μαλλον ξεχνας οτι ειναι πρωινη ωρα...
ΜΑΡΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ...
ΥΓ:ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ...ΔΕΞΙΑ..
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...ΕΓΩ 3-4ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΤ ΑΛΛΟ..μου εξηγεις λιγο αυτο με τις φιγουρες που βλεπουν δεξια η αριστερα και αυτο με τους ασσους τους αναποδους π.χ.???δεν τα εχω καταλαβει..
καλησπέρα , καταρχην δεν πρόκειται να σου πω αν έχεις κάνει σωστά την ερμηνεία γιατί απλά περιμένω και κάποιοι άλλοι να προσπαθήσουν να κάνουν την ερμηνεία τους ...όσον αφορά τις φιγούρες σαφώς και δεν κοιτούν όλες προς μια μεριά , πρόσεξε καλά την τράπουλα δεν κοιτούν όλες οι φιγούρες στην ίδια μεριά ...
όταν κοιτάμε κάτι του δίνουμε μεγαλύτερη σημασία , μας ενδιαφέρει περισσότερο , αντιθέτως όταν δεν κοιτούμε κάτι αλλά το έχουμε ρίξει πίσω μας αυτο μας δείχνει κάποια πράγματα τα οποία είτε θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω μας ή κάτι που το έχουμε προσπεράσει και δεν μας επηρεάζει τόσο πολυ ή εμείς δεν του δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία...
όσον αφορά τους άσσους έχω εξηγήσει απο την αρχή όταν μιλούσαμε για την ερμηνεία των χαρτιών ότι η εξήγηση του ανάποδου έχει να κάνει με κάποια καθυστέρηση εκτός αν έχει άλλη σημασία π.χ. ένας άσσος κούπα ανάποδος μπορεί να σημαίνει εναν δεσμό - επίδεσμο ή μπορεί να σημαίνει μια προηγούμενη σχέση αναλόγως πως θα πέσει ....ο άσσος σπαθί που γενικά δηλώνει την επιτυχία όταν θα πέσει ανάποδα μας δηλώνει μια επιτυχία που καθυστερεί ή δεν ειναι ακριβώς αυτο που θα θέλαμε ...
όλα αυτα βέβαια αν πας στην αρχή που κάνω την εξήγηση των χαρτιών θα τα βρείς ...
πάντως ευχαριστω για την προσπάθεια ...
φιλάκια
Mαρακι δεν γινεται να μου απαντησεις με μαιλ αν τα ειπα σωστα???pls...
Maraki
Στο τριτο σταδιο στο παραδειγμα που εδωσες εχει γινει καποιο λαθος.Στη 2η φορα του ξεκαθαρισματος εχεις βαλει 2 φορες τον ρηγα Μπαστουνι ενω ο ενας ειναι Σπαθι προφανως και ο αλλος Μπαστουνι.Επισης αν θυμαμαι καλα σε αυτο το σταδιο ειχες πει οτι περα απο τα δικα μας χαρτια-που μας αφορουν-κραταμε τον Ασσο κουπα και τον Ασσο καρω.Εσυ ειδα οτι εχεις κρατησει στο τελευταιο μερος του 3ου σταδιου και τον Ασσο σπαθι.Γιατι?
Αγαπητό Maraki_1975,
καλημέρα καi σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!! Καλά κάνεις κ δεν δίνεις την ερμηνεία, θέλω κ εγώ να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου..
Σε παρακαλώ όμως.. Κάτι που μάλλον δεν έχω καταλάβει σωστά για το 3ο στάδιο. Την 2η κ την 3η φορά στο πρώτο φύλλο που ανοίγεις, βάζεις τη 2η φορά 2 κλειστά πάνω του κ την 3η βάζεις ένα μόνο?? Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!! Τα πρώτα χαρτιά, (τα οποία στη συνέχεια θα καπακωθούν) τα παίρνεις από την πλάτη της τράπουλας ή από τις φιγούρες??
Σε παρακαλώ, εξήγησέ μου αυτές τις λεπτομέρειες, γιατί όσες φορές και αν έχω διαβάσει τα σχετικά σου κείμενα, δεν έχω βγάλει άκρη... :embarrest :wacko: :embarrest
Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975.
Νομίζω πως έχει γίνει λάθος με τον πίνακα του τρίτου σταδίου. Πρέπει να είναι ανάποδα. Δηλαδή στην δεύτερη και τρίτη φορά, τα χαρτιά που φαίνονται οτι έχουν πέσει πρώτα, είναι στην πραγματικότητα τα τελευταία. Οπότε η Μαρία είχε στα χέρια της μόνο δύο χαρτιά στο τέλος της δεύτερης φοράς και μόνο ένα στο τέλος της τρίτης.
Τα πρώτα χαρτιά τα παίρνεις από το κάτω μέρος της τράπουλας την οποία κρατάς με την πλάτη προς το μέρος σου. Εσύ δεν βλέπεις δηλαδή τις φιγούρες. Μετά τα σκεπάζεις με τρία χαρτιά που παίρνεις από το πάνω μέρος της τράπουλας, κρατώντας την πάντα με τις φιγούρες προς τα κάτω.
Ελπίζω να βοήθησα.:cheesy:
Attachment 82
παιδιά συγνώμη για τον Ρήγα Μπαστούνι έχεις δίκιο ήταν δυο φορές ΄΄εκανα λάθος όταν τα εφτιαχνα στο word , όσον αφορά για τον άσσο σπαθί είχα μια συζήτηση την προηγούμενη εβδομάδα για το θέμα μπορείς λοιπόν να το βάλεις , αν παρακολούθησες τι συζητούσαμε (αν και φαίνεται οτι ειναι με το ζόρι) απλά γιατί μας έχει ήδη εμφανιστεί και στις δύο προηγούμενες φορες και εμείς μπορούμε να το κρατήσουμε για να εξαντλήσουμε την περίπτωση αυτη, κανονικά όμως δεν το κρατώ εκτός επαναλαμβάνω αν θέλω να το κρατήσω επίτηδες μέσα ( κάτι που έκανα εγω για να δείξω και στον φίλο- φίλη ) που το συζητούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα!!!
σας έχω ξανα ανεβάσει το στάδιο 3 με την διόρθωση του ρήγα και ότι άλλο δείτε πείτε το μου...
φιλάκια
λοιπόν ξαναλέω πως γίνετε το στρώσιμο στο τελευταίο στάδιο ...
έχω όλη την τράπουλα χωρίς να λείπει κανένα χαρτί και την κρατω έτσι ώστε να μην βλέπω τα χαρτιά (ανάποδα δηλαδή) ...ωραία τώρα τραβάω ένα χαρτι απο κάτω (όχι το πρώτο όπως κρατω την τράπουλα, αλλά το τελευταίο στην ουσία , αυτο που αν αναποδογυρίσω την τράπουλα θα το δω ) αν αυτο το χαρτί μου κάνει ειναι απο αυτα δηλαδή που έχω αναφέρει (συν τον άσσο σπαθί αν θέλω με το ζόρι να δω τι θα γίνει με αυτη την επιτυχία =Ασπαθί ) αφού λοιπόν αυτο το χαρτί μου κάνει το βάζω κάτω ανοικτό πια το βλέπω ποιο ειναι και τοποθετώ κλειστά πάνω του τρία χαρτιά απο την πάνω όμως μεριά του σωρού ...
απο κάτω λοιπόν παίρνω το ανοικτό και απο πάνω απο το σωρό παίρνω τα κλειστά ....αυτο το κάνω μέχρι να τελειώσουν τα χαρτιά μετα όπως ειναι ο σωρός με τα κλειστα και ανοικτά που έχω δημιουργήσει ...κάνω το εξής άνοιγμα Attachment 83
παιδιά μην ξεχνάτε οτι προσπαθώ με το γραπτό λόγο να σας εξηγήσω κάτι που κανονικά θα έπρεπε να σας το δείξω ...
Ναι, αλλά καλό και χρυσό Μαράκι μας... :sad2:
στο αρχειάκι που ανέβασες για το 3ο στάδιο, τη 2η κ την 3η φορά η πρώτη τετράδα, δεν είναι τετράδα... αλλά τριάδα και δυάδα αντίστοιχα!!:wacko:
Η μήπως τελικά τα ανοίγεις ανάποδα;;; :unsure: :wacko:
Αυτό μας προβλημάτισε!!
Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975
όταν ρίχνουμε τα χαρτιά και τα καπακώνουμε μπορεί να μην περισσεύουν στο τελευταίο χαρτί τρία χαρτιά για να το καπακώσουμε , θα το καπακώσουμε με όσα περισσεύουν και αυτο σημαίνει οτι μπορεί να ειναι 1 ή 2 τα χαρτιά που απομένουν για να καπακώσουμε αυτο το τελευταίο...γιατί σας φαίνεται περίεργο αυτό?
[QUOTE=maraki_1975;20588]όταν ρίχνουμε τα χαρτιά και τα καπακώνουμε μπορεί να μην περισσεύουν στο τελευταίο χαρτί τρία χαρτιά για να το καπακώσουμε , θα το καπακώσουμε με όσα περισσεύουν και αυτο σημαίνει οτι μπορεί να ειναι 1 ή 2 τα χαρτιά που απομένουν για να καπακώσουμε αυτο το τελευταίο...γιατί σας φαίνεται περίεργο αυτό?[/QUOT
Καλημερα Μαρακι
Επειδη τα κοιταμε απο πανω προς τα κατω, φαινεται οτι η πρωτη σειρα δεν ειναι ολοκληρη. :wacko:
Αυτό ακριβώς νομίζω και εγώ ότι πρέπει να είναι το λάθος μας!! Επιπροσθέτως νόμιζα ότι στο τρίτο στάδιο, το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντός μας (καθώς ψάχνουμε την τράπουλα), μπαίνει κάτω από το πρώτο, όπως ακριβώς και στο πρώτο στάδιο!! Αλλά από ότι φαίνεται το δεύτερο χαρτί μπαίνει πάνω από το πρώτο και το τρίτο πάνω από το δεύτερο και πάει λέγοντας!! Δηλαδή, προχωράμε προς τα πάνω όσο τελειώνουν τα φύλλα που έχουμε στο χέρι μας και όχι προς τα κάτω. Μόνο έτσι είναι λογικό να ισχύει, ότι η πρώτη σειρά (που στην ουσία είναι τελευταία από ότι φαίνεται) έχει λιγότερα από τέσσερα χαρτιά!!
Έχω και μια τελευταία απορία... (το ξέρω ότι σας έχω κουράσει... αλλά τι να κάνω!!)
στο δεύτερο στάδιο λίγο πριν το μεγάλο άνοιγμα γίνεται ο σταυρός. Εκεί έχω τις απορίες μου όσον αφορά τα ανακατέματα. Δηλ. θα σας γράψω πως το έχω καταλάβει και αναλόγως μου απαντάτε αν είναι έτσι ή όχι και με διορθώνετε.
Μετά το τέλος του 1ου σταδίου, μαζεύω κ τα 52 φύλλα, αλλά αφήνω έξω τη φιγούρα που με ενδιαφέρει. Μετά ανακατεύω και κάνω σταυρό (πάνω από τη φιγούρα, κάτω, αριστερά, δεξιά). Και έπειτα ανοίγω το κάθε τουβλάκι (το τουμπάρω κατά καποιον τρόπο γαι να δω ποιο φύλλο είναι από κάτω) και κάνω μια πρώτη ερμηνεία, συνυπολογίζοντας και τα 5-6 φύλλα κάτω από το αρχικό φύλλο.
Μετά, πώς ακριβώς γίνεται?? Μαζεύω τυχαία τα τουβλάκια, ανακατεύω, κόβω και ανοίγω ή μήπως όχι και υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά??
Αν μπορεί κάποιο μέλος να μου απαντήσει πάνω σε αυτό...:sad:
Να με συμπαθάτε αν γίνομαι κουραστική!! :love: :embarrest :cry: :love:
Αυτό ακριβώς νομίζω και εγώ ότι πρέπει να είναι το λάθος μας!! Επιπροσθέτως νόμιζα ότι στο τρίτο στάδιο, το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντός μας (καθώς ψάχνουμε την τράπουλα), μπαίνει κάτω από το πρώτο, όπως ακριβώς και στο πρώτο στάδιο!! Αλλά από ότι φαίνεται το δεύτερο χαρτί μπαίνει πάνω από το πρώτο και το τρίτο πάνω από το δεύτερο και πάει λέγοντας!! Δηλαδή, προχωράμε προς τα πάνω όσο τελειώνουν τα φύλλα που έχουμε στο χέρι μας και όχι προς τα κάτω. Μόνο έτσι είναι λογικό να ισχύει, ότι η πρώτη σειρά (που στην ουσία είναι τελευταία από ότι φαίνεται) έχει λιγότερα από τέσσερα χαρτιά!!
το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντος μπαίνει όπως είχες καταλάβει κάτω απο το δεύτερο αλλά πριν τα στρώσετε ρε παιδιά έχετε φτιάξει ενα σωρό μπροστά σας με ανάμεικτα χαρτιά και ανοικτά και κλειστά και αφού τελειώσουν τα χαρτιά αφήνετε αυτα που βγήκαν έξω στην άκρη και παίρνετε το σωρό για να κάνετε το στρώσιμο .....
γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε πώς γίνετε ....
OK!!! το κατάλαβα υποθέτω!!
Συνοπτικά, η τελευταία τετράδα ή τριάδα ή δυάδα (ανάλογα αν δεν μας περισσέψουν φύλλα), που θα βγάλουμε, στο στρώσιμο μετά θα γίνει πρώτη τετράδα ή τριάδα ή δυάδα. Πάνε αντίστροφα δηλαδή. Μόνο έτσι μπορεί να ισχύει η 2η κ η 3η φάση του 3ου σταδίου. Σωστά τώρα?? :wacko:
Όσον αφορά το 2ο στάδιο?? Τα κάνω σωστά??
:love:
όπως ετοιμάζετε το σωρό με τα απαιτούμενα χαρτιά αναγκαστικά αυτα που ειναι πρώτα καθώς ξεκινάμε το σωρό θα ειναι τελευταία στο στρώσιμο ...
το δεύτερο ειναι το άνοιγμα με τον σταυρό...
ρε παιδιά μήπως έχουμε μπερδευτεί με τα στάδια και τις φορές που ρίχνουμε το κάθε στάδιο ?
γιατί δεν πηγαίνετε στην αρχή που έχουν αναφερθει με τη σειρά όταν ξεκινήσαμε να τα λέμε...
Αγαπητό Maraki_1975,
σου κάνω παράθεση αυτό το κείμενο που έγραψες σχετικά με το 2ο στάδιο. Δεν βλέπω να έχεις ανεφέρει πουθενά ότι πριν το στρώσιμο κάνουμε σταυρό κ κοιτάμε τα 5-6 φύλλα που βρίσκονται κάτω από το αρχικό, όπως έγραψες στο τελευταίο εικονικό-πραγματικό παράδειγμα που μας έστειλες για να μελετήσουμε. Εκεί βρίσκεται η απορία μου. Πότε κόβεις πρίν ή μετά το σταυρό?? Μετά μαζεύεις τα φύλλα (τουβλάκια) τυχαία ή με κάποια σειρά?? Ποια είναι η σειρά?? Γιατί στο παραπάνω κείμενο αναφέρεις το στρώσιμο κ όχι το σταυρό που είδα ότι έκανες στο "προ - στάδιο" του 2ου σταδίου.
Δεν έχω άλλη απορία επί της διαδικασίας, σου το ορκίζομαι!! :cry:
Πάντως, εγώ μέχρι τώρα όσες φορές τα έχω ρίξει, μου βγήκαν! :bigsmile: Μόνο που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω κάποια άσχετα χαρτιά που μου βγαίνουν και το Μαράκι δεν έχει δώσει ερμηνείες. Αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Μπράβο!;) :bigsmile:
Καλησπέρα, παιδιά η μέθοδος αυτη δίνει πραγματικά πολλές λεπτομέρειες και μην απογοητεύστε θα την μάθετε σιγα- σιγά ειναι τόσα πολλά που θα μάθετε με τον καιρό αλλά κι εγω όσο καλή θέληση και να έχω δεν ειναι και το πιο εύκολο να προσπαθώ να σας εξηγώ απο τον υπολογιστή ...δεν έχετε εικόνα κινούμενη μπροστά σας για να βλέπετε τις κινήσεις που κάνουμε οπότε πρέπει να ειναι σαφέστατη η περιγραφή μου και ταυτόχρονα εσείς να καταλάβετε αυτο που εγώ γράφω ...
εντάξει απώλειες θα έχουμε !!!
δεν βλέπω όμως να κάνετε προσπάθεια για ερμηνεία !!!
περιμένω!!!
Μαράκι εγω που έρχομαι συχνά στην πόλη σου θα σε επισκευτώ για tet a tet ρίξιμο, γιατί ούτε καταλαβαίνω, ούτε έχω χάρισμα ανάγνωσης χαρτιών. :bigsmile:
Για να καταλαβω...στο 3ο σταδιο δηλαδη τα χαρτια αντι να πανε προς τα κατω πανε προς τα πανω???μονο αυτη την ιδιαιτεροτητα εχει σωστα?εγω θελω να ρωτησω και κτ αλλο..στο 2ο σταδιο τα χαρτια που χρειαζονται για να καπακωσουμε τα φυλλα του σταυρου και οσα φυλα μας ενδιαφερουν,τα περνουμε απο την κατω πλευρα της τραπουλας ? και κατι τελευταιο...συνολικα ολες οι φορες που ριχνουμε την τραπουλα ειναι 7 σωστα?3φορες στο πρωτο ,1στο δευτερο και 3φορες στο τριτο σταδιο?
αα μαρακι και κατι ακομα...ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ????ΑΥΤΟ ΜΕ ΨΙΛΟΜΠΕΡΔΕΥΕΙ..'Η ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?
καλησπέρα , σκοπός της τράπουλας ειναι να δείξει το μέλλον οπότε όταν ρίχνω τα χαρτιά στοχεύω στο μέλλον αλλά εκ των πραγμάτων θα δούμε και στοιχεία του παρόντος ...το παρόν λοιπόν φαίνεται καλύτερα στα πρώτα στάδια ..και στον σταυρό ...το τρίτο στάδιο ειναι καθαρά για το μέλλον ...
Για σου Μαράκι
Έχεις ήδη πει πως τα πιο σημαντικά χαρτιά-φύλλα τα εχεις εξειγήσει αλλά αν μπορείς θα ήθελα κατι για το 9 κούπα αν έχει κάποια ιδιέταιρη σημασία ...
σ'ευχαριστώ πολύ
Μαρία Ν.
Ουφ!!! Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω κ εγώ την προσπάθειά μου. Θα αναφέρω αρχικά μόνο την ερμηνεία που δίνω για το 1ο στάδιο κ ελπίζω ότι το Μαράκι θα μας δώσει μια κατεύθυνση. Το 2ο στάδιο το βρήκα πολύ μπερδεμένο.
1η φορά : Πιστεύω ότι η Ντάμα μας έχει σχέση ή ενδιαφέρεται αρκετά για κάποιον σπαθάτο. Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον κ για κάποιον Μπαστουνάτο, αλλά όχι ερωτικό, αλλά μάλλον οικονομικό. Το φτασμένο του μπαστουνάτου κοιτάει προς μια πόρτα ευχάριστη ή ακίνητο κ όλα αυτά τα κοιτάεί το 4 κούπα. θεωρώ ότι συνυπάρχει κ το οικονομικό αλλά κ κάποια χαρά από το δρόμο μπαστουνάτου. και όλα αυτά η Ντάμα μας τα κουβεντιάζει με τον σπαθάτο της. θα τολμούσα να πω ότι ο σπαθάτος της ντάμας μας κάποια σχέση έχει με τον Μπαστουνάτο, αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρη. στο δρόμο της η Ντάμα μας έχει αυτόν τον Μπαστουνάτο, αλλά αυτός σαν να είναι λίγο αδιάφορος για το δρόμο της.
2η φορά : Από την πρώτη σειρά καταλαβαίνω ότι η Ντάμα μας ενδιαφέρεται πολυ για αυτο το ακίνητο ή για τη χαρούμενη πόρτα, προφανώς κάνει κάποιο δρόμο κ κάποια λόγια για αυτήν την περίπτωση, ξεσηκώνεται κ για χρήματα. Νομίζω επίσης ότι ο σπαθάτος με τη Ντάμα ανταλλάσουν λόγια για το θέμα. Τελικά όμως η Ντάμα κ η Σκέψη της (J) δεν κοιτούν το θέμα, ίσως να μη ενδιαφέρεται πραγματικά για το οικονομικό, μιας και πισοπλατεί το 10 καρό. Από την τελευταία κάθετη στήλη, νομίζω ότι προκύπτει καθαρότερα η εμπλοκή του σπαθάτου με το 4 καρό και το 10 καρό κ ίσως αν το δούμε έτσι καταλάβουμε γιατί η Ντάμα μας έχει πισοπλατήσει κ κοιτάει αριστερα κ με τα 2 φύλλα της.
3η φορά : Εδώ η Ντάμα μας κοιταει πολύ τα φύλλα της - νομίζω αυτό σημαίνει ότι μάλλον κλείνεται στον εαυτό της, αλλά με την καλή έννοια κ απλώς σκέπτεται τα δικά της. Πιστεύω επίσης ότι αν τελικά δεν πρόκειται για θεμα ακινήτου ή για ευχάριστη πόρτα, τότε μάλλον εδώ υποκρύπεται η παρουσία ενος καράτου προσώπου που σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο με τη Ντάμα μας, μιας κ το 4 καρό περιστοιχείζεται από κούπες κ έχει δίπλα το κρεββάτι της. Από την άλλη όμως στην τελευταία σειρά, η σκέψη της πισοπλατεί το δρόμο του καράτου ατόμου.
Αυτά μπόρεσα να καταλάβω. Αν μπορείς Μαράκι, δέωσε μας μια κατεύθυνση για το 1ο στάδιο, γιατί το 2ο είναι πολύπλοκο, έχει πολλές φιγούρες κ αν δεν έχεις έστω κ λίγο μια ιδέα της κατάστασης δεν μπορείς να στήσεις το υπόλοιπο σενάριο!!
Φιλιά!!
λοιπόν όσον αφορά το 1ο στάδιο το οποίο και ανέπτυξες , πράγματι το θέμα που φαίνεται να κυριαρχεί ειναι ενα οικονομικό θέμα ...
πράγματι η κουπάτη δεν δίνει στην ουσία και ιδιαιτερη σημασία για αυτα τα χρήματα ...
μου αρέσει που έπιασες την συσχέτιση που υπάρχει με τον σπαθάτο και το οικονομικό ΄θέμα έτσι ειναι ο σπαθάτος έχει να κάνει και αυτός με αυτο το θέμα ...το μοιράζεται λοιπόν με την κουπάτη ....στην τριτη φορά του σταδίου μου τα μπέρδεψες λίγο δεν υπάρχει κανένας καράτος ....τα καρό εδω ειναι καθαρά οικονομικά και αυτο που το καταλαβαίνουμε απλά όταν και τις δύο φορές που ρίχνουμε που ειναι περισσότερα φύλλα μέσα τα καρό μας έδειξαν οτι δεν ανήκουν κάπου άρα ερμηνεύονται με οικονομικό τρόπο γιατί να αλλάξει αυτο ξαφνικά στην τρίτη φορά !
πολύ καλά τα πήγες το θέμα λοιπόν ειναι οικονομικό κάτι ψήνεται σε σχέση με δουλειά -λεφτά και όταν λέμε δουλειά δεν εννοούμε την εργασία 6σπαθί αλλά την οικονομική υπόθεση ...και φυσικά ο σπαθάτος ειναι ενας άνθρωπος που σχετίζεται με την υπόθεση αυτη ...και ειναι απο την πλευρά της κουπάτης ...
όσον αφορά τον Μπαστουνάτο να σας πώ κάτι να το ξέρετε...
όταν πέσουν δύο φύλλα 3+Κ στο τέλος σημαίνει απλά οτι θα συναντήσουμε στο δρόμο μας ένα άτομο με τα χαρακτηριστικά που ανάλογα έχει η φιγούρα ...
αν ειναι κάτι σημαντικό να συμβεί σε σχέση με το άτομο αυτο θα μας εμφανιστεί αργότερο στο 2ο και 3ο στάδιο ...για να ξεκαθαρίσει ποιός ειναι τελικά ....
πολύ ευχαριστημένη είμαι και θα ήθελα να κάνεις και μια προσπάθεια στο επόμενο στάδι οεξίζει τον κόπο ...
λοιπόν όσον αφορά το 1ο στάδιο το οποίο και ανέπτυξες , πράγματι το θέμα που φαίνεται να κυριαρχεί ειναι ενα οικονομικό θέμα ...
πράγματι η κουπάτη δεν δίνει στην ουσία και ιδιαιτερη σημασία για αυτα τα χρήματα ...
μου αρέσει που έπιασες την συσχέτιση που υπάρχει με τον σπαθάτο και το οικονομικό ΄θέμα έτσι ειναι ο σπαθάτος έχει να κάνει και αυτός με αυτο το θέμα ...το μοιράζεται λοιπόν με την κουπάτη ....στην τριτη φορά του σταδίου μου τα μπέρδεψες λίγο δεν υπάρχει κανένας καράτος ....τα καρό εδω ειναι καθαρά οικονομικά και αυτο που το καταλαβαίνουμε απλά όταν και τις δύο φορές που ρίχνουμε που ειναι περισσότερα φύλλα μέσα τα καρό μας έδειξαν οτι δεν ανήκουν κάπου άρα ερμηνεύονται με οικονομικό τρόπο γιατί να αλλάξει αυτο ξαφνικά στην τρίτη φορά !
πολύ καλά τα πήγες το θέμα λοιπόν ειναι οικονομικό κάτι ψήνεται σε σχέση με δουλειά -λεφτά και όταν λέμε δουλειά δεν εννοούμε την εργασία 6σπαθί αλλά την οικονομική υπόθεση ...και φυσικά ο σπαθάτος ειναι ενας άνθρωπος που σχετίζεται με την υπόθεση αυτη ...και ειναι απο την πλευρά της κουπάτης ...
όσον αφορά τον Μπαστουνάτο να σας πώ κάτι να το ξέρετε...
όταν πέσουν δύο φύλλα 3+Κ στο τέλος σημαίνει απλά οτι θα συναντήσουμε στο δρόμο μας ένα άτομο με τα χαρακτηριστικά που ανάλογα έχει η φιγούρα ...
αν ειναι κάτι σημαντικό να συμβεί σε σχέση με το άτομο αυτο θα μας εμφανιστεί αργότερο στο 2ο και 3ο στάδιο ...για να ξεκαθαρίσει ποιός ειναι τελικά ....
πολύ ευχαριστημένη είμαι και θα ήθελα να κάνεις και μια προσπάθεια στο επόμενο στάδιο αξίζει τον κόπο ...
Τέλεια!!!
Σε ευχαριστώ και για τις διευκρινήσεις!! Σπέυδω αμέσως προς μελέτη!!
Μην πεις κάτι αν δεν σου πω το 2ο στάδιο!!
Φιλιά!!
Εσάς κορίτσια, πώς και δεν σας πήραν χαμπάρι οι επιστήμονες, για να σας βάλουν χέρι επειδή προωθείτε τον σκοταδισμό? :toung:
Αγαπητε Δ.Μ. εχεις δικιο εσυ εισαι το φως και ολοι οι επιστημονες το σκοτος!!!!
Ζητω η χαρτομαντεια και η καφεμαντεια το φωτεινο μελλον της ανθρωποτητος :toung: :toung: :toung:
ΥΓ μηπως στα χαρτια βλεπετε κανα αποτελεσμα για το στοιχημα;;; τον ιπποδρομο μηπως; αν ειναι θα μοιραστουμε τα κερδη βρε παιδια....:laugh: