νομιζω οτι ζεις μοναδικες στιγμες!!!!!!!!!!!!!για πες ομως πως θα τα παμε τα τοξοτακια το καλοκαιρακι τι λες να γινει?συλλεγω προβλεψεις........
Printable View
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!!! ΠΑΡΟΥΣΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας!!!
...Παρούσα!!!
:toung:
Παρών ....Αν και άργησα κάπως...
Μετα απο 7 ημερες διακοπων στην Ελαφονησο,δηλωνω προσωρινα παρουσα,αφου κατα τις 10\8 θα παω παλι μινι διακοπες,μεχρι τοτε Παρουσα λοιπον...:bigsmile::love::bigsmile:
Παρούσα λοιπόν κι εγώ:bigsmile:Μπορεί βέβαια να μην σας έχω φανεί κ πολύ χρήσιμη ακόμα αλλά επιφυλάσσομαι:cheesy:Σας υπόσχομαι οτι θα προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο αστρολογικό μου εαυτό,αφού πρώτα κάνω τις διακοπές μου κ ηρεμήσω!Φιλιά σε όλους και καλό καλοκαίρι:love:
ΠΑΡΟΥΣΑ..ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..:love:
Ουου.....Γυρισα(προσοχη!!! δεν ειναι απειλη:nuts::nuts:) απο την ωραια Σιφνο!!!Οποτε δηλωνω προσωρινα παρουσα....γιατι την τριτη "την κανω"παλι....:bigsmile:
Καλησπέρα κι από μένα...
Σε λίγο θα μπω και στο μεσάνυχτα και κάτι να δηλώσω κι εκεί το παρόν...
χα χα χα!!!!:toung: φιλιά σε όλους!!! :love:
Νιώθω πολύ όμορφα στην παρέα σας και μου αρέσει πολύ το My horoscope αλήθεια ζηέύω που ακόμα δεν μπορώ να κάνω μαθήματα......υπάρχει λόγος....και προσπαθώ να καταλάβω λίγα πράγματα από τα λεγόμενά σας και τα άρθρα.:unsure: Δηλώνω παρούσα και για να είμαι ειληκρινής με εξιτάρουν λίγο πιο πολύ οι αποκρυφιστικές τέχνες οι μαντικές τέχνες....:love:αλλά θέλω να μάθω αστρολογία θα έλθει η ώρα και δεν σνομπάρω καθόλου ΠΑΡΟΥΣΑ λοιπόν!:bigsmile:
Εμενα με ξεχασατε????:bigsmile:Παρουσα κι εγω στην Αθηνα!Ακομη δεν εχω παει διακοπες:cry:
ΗΡΘΑ........Καλως σας βρηκα αγαπητα μελη....(επιτελους μετα απο 20 μερες διακοπων μπορω να πω οτι επαθα ηλιαση....αλλα μαυρισα...χα!!):love:
Μια ζεστη καλοκαιρινη καλησπερα και απο εμενα δηλωνω παρουσα...(κρατω παντα τον λογο μου!!χι!!χι!!)φιλακια σε ολουs μαs..
Όλοι εδώ.Που να πάμε.Είστε οι καλύτεροι!!!!!!!!!!!!!!!1
Παρουσα....
Καλημέρα καλή βδομάδα και καλό μήνα!
Χαμόγελο, χαρά και αισιοδοξία για όλους-ες σας!!!!
Δηλώνω παρούσα !
:love::love::love::love::love:
Με αγάπη
Σόφη
Καλό Μήνα κι από εμένα !!!!
Δίχως να θέλω να γκρινιάξω πρωτομηνιάτικα, θέλω να ρωτήσω γιατί δεν παίρνω απάντηση στις ερωτήσεις μου ποτέ ?
Καλό μήνα και σε σένα! Μήπως κάνεις τις ερωτήσεις σου σε λάθος ενότητα; Διαφορετικά, έπεσες λογικά στο διάστημα που πολλοί λείπαμε διακοπές. Βέβαια, ενδεχομένως να μην ξέρει κάποιο μέλος να απαντήσει σε αυτό που ρωτάς (απίθανο είναι, αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό). Καλή συνέχεια και με λίγη υπομονή και αρκετό ψάξομο στα φόρουμ του myhoroscope θα σε κάνουν να βρεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σου. :bigsmile:
Ελάχιστες φορές λείπω μεγάλο διάστημα και μου βγάζει το μνμ ότι έχω να ποστάρω καιρό :toung:
Καλό μήνα σε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ, καλό φθινόπωρο και τα κεφάλια μέσα από εδώ και πέρα.
Καλό μήνα επίσης :)
Πού έχεις τη Σελήνη σου είπες? :toung:
Στις αστρολογικές απορίες σου τώρα μαλλον το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο που θα εξετάσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα θέματα που σε απασχολούν, παρά να προσπαθείς να μαζέψεις διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις από τα μέλη που στο κάτω-κάτω δεν μπορείς να ξέρεις πάντα και την εγκυρότητά τους.
Η Αστρολογία άλλωστε είναι μία συνδυαστική επιστήμη και το αποτέλεσμα οφείλει να παίρνει υπ' όψη του πάρα πολλές παραμέτρους. Καλή συνέχεια!
Πού έχεις τη Σελήνη σου είπες? :toung:
Στον Σκορπιό. Σου λέει κάτι ?
Στις αστρολογικές απορίες σου τώρα μαλλον το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο που θα εξετάσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα θέματα που σε απασχολούν, παρά να προσπαθείς να μαζέψεις διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις από τα μέλη που στο κάτω-κάτω δεν μπορείς να ξέρεις πάντα και την εγκυρότητά τους.
Η Αστρολογία άλλωστε είναι μία συνδυαστική επιστήμη και το αποτέλεσμα οφείλει να παίρνει υπ' όψη του πάρα πολλές παραμέτρους. Καλή συνέχεια![/QUOTE]
Φυσικά κι έχει δίκιο, αλλά αν και δεν είναι το σημείο κατάλληλο να σε πληροφορήσω ότι οι ερωτήσεις μου ήταν συγκεκριμένες και μάλιστα τι μπορεί να σημαίνει ένας συνδιασμός οίκων και πλανητών.
Πίστεψέ με δεν προσπαθώ να μαζέψω διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις.
Την γνώμη κάποιων πολύ πιο διαβασμένω ζητούσα για να μπορέσω κι εγώ να έχω τα δικά μου συμπεράσματα κι αποτελέσματα σε θέματα που όπως αρχικά δήλωσα είμαι αρκετά νέα στον χώρο της αστρολογίας.
Ευχαριστώ
HELLO!!!:worried:
Γεια σου και σενα!!!
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επειδή όπως λένε "ποτέ δεν είναι αργά"......είπα να περάσω να δώσω κι εγώ το παρόν......
Παρουσα!!!!
Παρούσα κι εγώ!!! Αν και λείπω συχνά και για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω δουλειάς, είμαι ένθερμη υποστηρήκτρια!!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!
Χαίρετε! Παρούσα παρούσα! :love:
συνηθος απουσα!:cry:
Γεια σας,γεια σας!!!
Γεια σας παιδιά,παρούσα κι εγώ!
Αν και αγνωστη στο forum δηλώνω και εγώ παρούσα :)
Απουσα, αν και παρουσα!
Ε λοιπόν... ιδέα δεν είχα ότι παίζει τέτοιο "εργαλείο" ( το συγκεκριμένο forum εννοώ )! :eek: Νομίζω πως είχα ξανακάνει post κάποια στιγμή εδώ δηλαδή, αλλά έτσι... για πλάκα. Μόλις ανακάλυψα εξ αιτίας ενός quiz που μόλις έκανα για πρώτη φορά και πιο συγκεκριμένα εξ αιτίας της ερώτησης: "Ποιό forum παίζει το ρόλο του απουσιολόγου του site;", ή κάτι τέτοιο... ότι τα πράματα είναι σοβαρά! :amazed: Όπα βρε παιδιά... τρομοκρατήθηκα! Μου ξυπνήσατε μαύρες μνήμες ( μόνιμος κίνδυνος να μείνω από απουσίες σχολείο και τα σχετικά! :scared: ) Και καλά εκεί, έφταιγα τ' ομολογώ αλλα εδώ;... είμαι αθώα τ' ορκίζομαι, μπαίνω σχεδόν καθημερινά! :sorry: Τέλοσπάντων, θα συγχωρεθώ πιστεύω ε; :bigsmile:
Παρούσα λοιπόν!:pleasantry:
εδω ειμαστε
αν και φρεσκος φρεσκος στην σελιδα ειπα να πω ενα γεια:bigsmile:
παρουσα ;)
χαιρετώ τα πλήθη!!...παρούσα το κατα δύναμη