Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.
μέχρι τις 7 μοίρες το πολύ δίνουν ανοχή τα πιο πολλά προγράμματα. Με εξαίρεση ότι κάνει σύνοδο με τον ήλιο που έχει μια μεγαλύτερη ανοχή. Είτε σύνοδος , είτε όχι πάλι δεν αλληλεπιδρούν;
Ο Άρης βρίσκεται στο Ζυγό, ο Πλούτωνας ισχυρός στο Σκορπιό, υπερισχύει. Ο Άρης είναι πιο αργός, δηλαδή αν είχαμε τον Ερμή με τον Πλούτωνα θα σκεφτόμουν διαφορετικά.
Quote:
Originally Posted by
doukas
μέχρι τις 7 μοίρες το πολύ δίνουν ανοχή τα πιο πολλά προγράμματα. Με εξαίρεση ότι κάνει σύνοδο με τον ήλιο που έχει μια μεγαλύτερη ανοχή. Είτε σύνοδος , είτε όχι πάλι δεν αλληλεπιδρούν;
Πόσο μεγαλύτερη ανοχή δίνουμε στις όψεις του ήλιου;
Αν θυμαμαι καλα μεχρι 10μ!
Quote:
Originally Posted by
PAPINO
Αν θυμαμαι καλα μεχρι 10μ!
Με τη σελήνη μπορεί να δοθεί και περισσότερη ανοχή μια και κινείται πολυ γρήγορα?
και εμείς που έχουμε άδειο τον πρώτο οίκο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περνάμε απαρατήρητοι????
με πλούτωνα στον σκορπιό ν απέχει μόνο 4 μοιρούλες απο τον ωροσκόπο μου να υποθέσω ότι είναι σα να βρίσκεται εκεί μέσα?????εε?? :o
Quote:
Originally Posted by
vetaki
και εμείς που έχουμε άδειο τον πρώτο οίκο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περνάμε απαρατήρητοι????
με πλούτωνα στον σκορπιό ν απέχει μόνο 4 μοιρούλες απο τον ωροσκόπο μου να υποθέσω ότι είναι σα να βρίσκεται εκεί μέσα?????εε?? :o
δεν νομίζω ότι περνάει απαρατήρητη μια τέτοια σύνοδος :) και ειδικά στο σκορπιό
σε ποια μοίρα είναι ο πλούτωνας και σε ποια ο ωροσκόπος?
τί όψεις σχηματίζουν με άρη, αφροδίτη και ειδικά με ουρανό?
Quote:
Originally Posted by
vetaki
Ένας πλανήτης που βρίσκεται στο 12ο οίκο και απέχει 5 μοίρες από τον Ωροσκόπο δεχόμαστε ότι λειτουργεί και στον 1ο οίκο ιδίως αφού βρίσκεται και στο ίδιο ζώδιο με αυτό της ακμής του 1ου.
errikaki ο πλούτωνας είναι στις 09° 49' 34" του σκορπιού και ο ωροσκόπος στις 13° 57' 19"...
δεν κάνουν κάποια όψη με άρη αφροδίτη ουρανό...οι όψεις που γίνονται (αν κατάλαβα σωστα) είναι πλούτωνας και ωροσκόπος σε τετράγωνο με ήλιο ερμή και αντίθεση με σελήνη,,και ο πλούτωνας επίσης χιαστί με άρη...
η αφροδίτη μου κάνει αντίθεση με ουρανό,ίσως αυτό να δίνει ένα touch μαγνητισμού,αφροδίτη που δεν την πιάνεις εύκολα στα θέλω της :wacko:
alkmini μπορούμε να πουμε το ίδιο και γι άλλους πλανήτες???δηλαδή η σελήνη μου απέχει 5μοίρες και κατι ψιλά απ την ακμή του 7ου οίκου...την προτιμώ εκεί απο τον 6ο οίκο....:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
vetaki
errikaki ο πλούτωνας είναι στις 09° 49' 34" του σκορπιού και ο ωροσκόπος στις 13° 57' 19"...
δεν κάνουν κάποια όψη με άρη αφροδίτη ουρανό...οι όψεις που γίνονται (αν κατάλαβα σωστα) είναι πλούτωνας και ωροσκόπος σε τετράγωνο με ήλιο ερμή και αντίθεση με σελήνη,,και ο πλούτωνας επίσης χιαστί με άρη...
η αφροδίτη μου κάνει αντίθεση με ουρανό,ίσως αυτό να δίνει ένα touch μαγνητισμού,αφροδίτη που δεν την πιάνεις εύκολα στα θέλω της :wacko:
alkmini μπορούμε να πουμε το ίδιο και γι άλλους πλανήτες???δηλαδή η σελήνη μου απέχει 5μοίρες και κατι ψιλά απ την ακμή του 7ου οίκου...την προτιμώ εκεί απο τον 6ο οίκο....:rolleyes:
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσες όντως ο Ήλιος και ο Ερμής τετραγωνίζουν Σελήνη, Πλούτωνα και Ωροσκόπο, χιαστί με Άρη.
Η Αφροδίτη σου, εκτός από την αντίθεση με τον Ουρανό, σχηματίζει αντίθεση και με τον Κρόνο, οπότε μάλλον ...''πιάνει'' τα θέλω της κατά ένα μέρος και κατά ένα άλλο μέρος την γλυκοκοιτά και ο Ποσειδώνας με ανοιχτή απόκλιση. Δεν γνωρίζω αν αντιλαμβάνεσαι την επιρροή του στα οικονομικά και αισθηματικά σου.
Όσο για τη Σελήνη, μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί και στον έβδομο. Δε ξεφεύγεις εντελώς από τον 6ο.