Originally Posted by
ScP
Καμία οξυδέρκεια και καμία εμπειρία δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος της ζωής.
Ήμουν μικρό παιδάκι όταν άρχισα να σχεδιάζω με το χέρι τον πρώτο μου χάρτη και τώρα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου.
Σπουδαίοι αστρολόγοι έχουν θάψει τον πατέρα μου 3 φορές την μητέρα μου 2, όπως άλλη μια και τον μικρό μου αδελφό. Πειράζει που ζουν και βασιλεύουν όλοι. Επειδή και εμένα η γλώσσα μου είναι αρκετά κοφτερή όταν τους ρώτησα γιατί δυστυχώς (για εσάς) τόσες αποτυχίες; εισέπραξα το γνωστό καραμελάκι όλων των αστρολόγων.
Δεν είχαμε σωστή ώρα γένησης. Ή άλλα φαιδρά. "Δεν χαίρεσαι;" Ο λα λα ! ! !
Ακόμα και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος όταν περιμένει μέρα με την μέρα την "εκπλήρωση της πρόβλεψης"... να θάψει 47 χρόνων πατέρα, τότε, και 25 αδελφό μόνο ψύχραιμος δεν μπορεί να μείνει.
¶νθρωποι με κανένα πρόβλημα υγείας, αλλά ένα πρόβλημα "που ΘΑ" εμφανιζόταν.
Εγκυκλοπαίδεια μπορώ να γράψω, βλέπεις είναι πολλά τα χρόνια που είμαι μέσα στο χώρο, για τις αρρώστιες, τους σεισμούς, τους πολέμους, τους θανάτους που έχουν προβλεφθεί.
Ένα καλό ψαχτήρι του φόρουμ θα βρει δεκάδες γραμμένες πατάτες από αστρολόγους που φιλοξένησε κατά καιρούς το myhoroscope. ¶λλοι της "επιστημονικής", άλλοι της βιωματικής, άλλοι του 090 και άλλοι της ότι αρπάξει η τσέπη μας αστρολογίας.
Τα παραμυθάκια, "τόξερα μωρέ, αλλά τι να του πεις", εκ των υστέρων, τα έχουμε φάει με την κουτάλα της σούπας.
6 παλιοί και έμπειροι αστρολόγοι έχουν πεθάνει την τελευταία τετραετία. Κανείς δεν είχε προβλέψει τον θάνατό τους.
Ψυχραιμία λοιπόν γιατί κάποιες άλλες αλήθειες τσούζουν πολύ περισσότερο από το οινόπνευμα στις πληγές.
Σε αυτό το φόρουμ, όσο είμαι εγώ ιδιοκτήτης οι ακραίες ερμηνείες και οι μάντεις θα τρώνε ρόπαλο στην κεφαλή. Συμβολικά πάντα όπως συμβολική είναι και η αστρολογική γλώσσα.
Αγαπητή μου taurine, μια φίλη του φόρουμ μου είπε πρόσφατα ότι ένας αστρολόγος προέβλεψε ότι θα χάσει το μικρό της παιδί από πνιγμό. Αν λοιπόν σου πει και εσένα κάτι παρόμοιο τι θα κάνεις; Θα το κρατήσεις σε κάποια γωνίτσα πίσω στο μυαλό σου και θα είσαι συνεχώς μαζί του στη μπανιέρα, στη θάλασσα ή όπου αλλού; Θα του χορηγείς το νερό και το φαγητό παρεντερικά για να ελαχιστοποιήσεις τους κινδύνους;
.....