Να ρωτησω κι εγω τι σημαινει η 0 μοιρα σ"ενα ζωδιο αφου ανοιξαμε το θεμα με τις μοιρες η ν"ανοιξω ενα καινουργιο?
Printable View
Να ρωτησω κι εγω τι σημαινει η 0 μοιρα σ"ενα ζωδιο αφου ανοιξαμε το θεμα με τις μοιρες η ν"ανοιξω ενα καινουργιο?
Εγώ δεν θεωρώ ότι παίρνει στοιχεία από το προηγούμενο ζώδιο . Εφόσον είναι στην 0 μοίρα ενός ζωδίου έχει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες αυτού.
Όταν ένας πλανήτης βρίσκετε στην 0 μοίρα έχει όλη την δυναμική των χαρακτηριστικών του ζωδίου , ειδικά αν βρίσκετε σε παρορμητικά ζώδια, που θεωρείτε και κρίσιμη μοίρα. Έτσι ο πλανήτης λειτουργεί με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερτονίζει τις ιδιότητες του αλλά και τις αδυναμίες/ ευαισθησίες του.
Εχμ θα διαβάσεις τι κάνει (πώς εκδηλώνεται) ο κάθε πλανήτης σε κάθε ζώδιο και θα κρατήσεις εκείνο που αντιπροσωπεύει εσένα περισσότερο...
Αγαπητή Strange
Ρωτώντας πας στην πόλη... Όπως επιβάλλεται να συμβαίνει και σε κάθε περίπτωση οριακής θέσης στην οικοθεσία, τις όψεις κλπ, ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να το τσεκάρεις στην πράξη. Εξ άλλου ενδέχεται ο πλανήτης να βρίσκεται σε ...sidereal φάση (να είναι δηλαδή 24 μοίρες πίσω) και να μην μπαίνει καν θέμα ορίων.
Και μη ρωτήσετε γι αυτό, το τελευταίο. Η απάντηση ανήκει σε άλλο topic...
Ναι όταν εξετάζεις το δικό σου χάρτη μπορείς να καταφύγεις σε αυτή τη λύση (το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ξεκαθαρίζει τα πράγματα). Όταν όμως κοιτάς ωροσκόπια ανθρώπων που δεν γνωρίζεις προσωπικά νομίζω ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν μπορεί να αποτελέσει λύση. :cheesy:
γεια σε ολους!
διαβασα οτι η 29 των ζωδιων εχει ιδιοτητες λιονταριου.
και η 1 κριου. Ομως η 0 απο ποιο ζωδιο
αντιπροσωπευεται?