Προσπαθούσα να κανονίσω προχθές να παώ για έναν απλό καθημερινό καφέ με έναν άλλο παρθένο!!! Τί να πώ....πολύ γέλιο!! Μισή ώρα για το τί ώρα και άλλη μισή ώρα για το πού...έλεος!!!! Φαντάσου τί γίνεται σε πιο σοβαρές αποφάσεις...:dizzy:
Printable View
Προσπαθούσα να κανονίσω προχθές να παώ για έναν απλό καθημερινό καφέ με έναν άλλο παρθένο!!! Τί να πώ....πολύ γέλιο!! Μισή ώρα για το τί ώρα και άλλη μισή ώρα για το πού...έλεος!!!! Φαντάσου τί γίνεται σε πιο σοβαρές αποφάσεις...:dizzy:
Αυτά είναι!! Εγώ έχω αφροδίτη στο ζυγό αλλά και ωροσκόπο στις πολύ τελευταίες μοίρες της παρθένου!! Αυτό φταίει τελικά...???Α βρε Κια...
Μίλησες τώρα με ΤΟ αναποφάσιστο άτομο σε όλη την πλάση....
Και αν βάλεις τον Ήλιο μου στον Υδροχόο; Παιδί της λογικής...
Και βάλε και την Σελήνη μου στον Κριό....
Όπερ... μπορεί να αποφασίσω αστραπιαία και συναισθηματικά, μετά θα μπει η λογική του αέρινου Ήλιου μου και έρχεται και ο Ζυγίσιος Ωροσκόπος και με αποτελειώνει!
Κωμικοτραγικές καταστάσεις :laugh: :cry:
εχεις δικιο για την απολυτη ισορροπια οτι ειναι βαρετη, αλλα εξισου βαρετη βρισκω και την τελειοθηρια. φαντασου να ημασταν ολοι τελειοι και αψεγαδιαστοι. τι ενδιαφερον θα ειχε?ο καθενας ειναι πολυτιμος γιατι ειναι διαφορετικος...και στο κατω κατω σε εναν απ την φυση του ατελη κοσμο δεν επιτυγχανεται εκ των πραγματων η απολυτη τελειοτητα.το να δειχνεις οτι εισαι τελειος και να κρυβεις τις αδυναμιες σε εξιδανικευει και τοτε ελοχευει ο κινδυνος οι αλλοι να σε απομυθοποιησουν με πολυ πιο γρηγορο τροπο απ αυτον που εσυ επλασες ενα δηθεν τελειο εαυτο.
:bigsmile:
Θα ήθελα να συμφωνήσω με όλα τα άσχημα που λέγονται για τους Παρθένους, αλλά, ένα τρομερό αλλά, με σταματάει. Βρε αδερφέ τελικά δεν είμαστε και τόσο κακοί και λίγο αν το σκεφτείς, λίγο αν έχεις έναν πλανήτη από εδώ και έναν πλανήτη από εκεί και δεν είσαι ακριβώς τυπικός Παρθένος, ε! κάτι καλύτερο μπορεί να είσαι από αυτό το αξιοθρήνητο, όλο μιζέρια, υποχονδρία, πονηριά, κακογλωσιά και δεν συμμαζεύεται πλάσμα!
...Δυστυχώς, διαβάζοντας τα ως άνω διαπίστωσα ότι γράφει ένας τυπικός Παρθένος! :cry:
Δεν θα διαφωνησω καθολου με την τελευταια σου φραση. Δλδ θα συμφωνησω περα ως περα!:bigsmile:
Αλλα ποιος ειπε οτι η τελειοτητα σημαινει ντε και καλα ομοιομορφια; Η εικονα του τελειου επισης, εχει μια μεγαλη δοση υποκειμενικοτητας, αρα η διαφορετικοτητα επιζει!
Επισης αλλο το να επιδιωκεις την τελειοτητα, αλλο να την κατεχεις!! :toung::toung:
Εκει παιζουν πολλα ευτραπελα ...:toung::laugh::laugh:
Καλημερα!:bigsmile: