leila ευχαριστούμε!κι εμείς αγαπάμε πολύ τα τοξοτάκια :bigsmile:
Printable View
leila ευχαριστούμε!κι εμείς αγαπάμε πολύ τα τοξοτάκια :bigsmile:
Τότε μάλλον τη γωνία χιαστί εννοείς...Βγαίνουν αρκετοί συνδυασμοί έτσι,με πιο "διάσημο"μάλλον αυτόν του Κριού - Σκορπιού.Τι ν σου πω.Δεδομένου κιόλας ότι εκτός απ τον Καρκίνο μ αυτόν τον τρόπο συνδέομαι και με τον Παρθένο,δε μου κάνει καμία μα καμία αίσθηση.Αν το δούμε από άποψη ωροσκόπου και 8ου οίκου,τότε μπορεί ίσως να βρεθεί μια άκρη.
:bigsmile:Κοιτα θα βγουμε εκτος θεματος εδω..ισως σε καποιο αλλο θεμα να τα αναλυσουμε ολα αυτα γιατι εχει ενδιαφερον τελικα..:bigsmile:τι μας ελκυει ερωτικα σε κατι με το οποιο δεν μοιαζουμε(φαινομενικα)καθο λου?:bigsmile:
Πολλές όψεις. Αφροδίτη σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με ¶ρη, είναι από τις κυριότερες ως προς αυτό.
Ε ναι το θέμα είμαστε οι υδροχόοι και μιλάμε για τους καρκίνους :blink:ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!:toung::toung:
Όχι βρε παιδιά...οκ είμαστε, εφόσον προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι υπάρχει και η πιθανότητα ένας Υδροχόος να ταιριάζει με έναν Καρκίνο :toung: είμαστε εντός θέματος. Πάντως αρκετά ενδιαφέρον αυτό που είπε η emmalene... δεν το χα σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα!
Βέβαια, δεδομένου των βιωμάτων μου, ούτε με Καρκίνους, ούτε με Παρθένους θα μπορούσα να συνυπάρξω :bigsmile: Τελικά πρέπει να αρχίζω να αναθεωρώ το ζώδιο μου και να δεκτώ ότι μπορεί να είμαι και περίεργη :laugh:
αααααα..εχουμε θεμα εδω ε?κασσιοπη μου εχεις δικιο.ειναι πολλες οι οψεις που δηλωνουν ερωτικη ελξη...:bigsmile:Απλα εγω ανεφερα τον 8ο οικο για να αρχισουμε συζητηση!:laugh: