Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Το γεγονος οτι μπορει να σεβαστηκαν οτι ησουν και συ εκει το σκεφτηκες?
:bigsmile: Φυσικα και το σκέφθηκα απλά τ άλλα ζώδια αποδείχθηκαν πιο ζωώδη καιδεν σεβάστηκαν τίποτα:laugh:
Πιστεύω πως και οι Ιχθύς και οι Σκορπιοί προτιμούν να κρατούν τα προσωπικά τους...προσωπικά. Συνήθως προτιμούν όντως να μην ακούγεται κιχ. Αλλά πως και σου ανακοίνωσαν πως έκαναν σεξ;; Δεν πιστεύω να τους έκανες «ανάκριση» :toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Πιστεύω πως και οι Ιχθύς και οι Σκορπιοί προτιμούν να κρατούν τα προσωπικά τους...προσωπικά. Συνήθως προτιμούν όντως να μην ακούγεται κιχ. Αλλά πως και σου ανακοίνωσαν πως έκαναν σεξ;; Δεν πιστεύω να τους έκανες «ανάκριση» :toung:
Ναι με μια λάμπα και φάλαγγα είδες τί μαθαίνει κανείς?:toung:
Για τους ιχθύες ξέρω ότι είναι διακριτικοί σε κάτι τέτοια, αλλά για τους σκορπιούς μου είναι δύσκολο να το χωνέψω. Όσο για ταύρο-αιγόκερω συμφωνώωωωωωωωω!!! Γίνεται αναμετάδωση που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί!:embarrest :embarrest :embarrest
Συμφωνώ απόλυτα με KIARRA! Και εγώ ταύρος είμαι και δυστυχώς δεν κρατάμε τίποτα για τον εαυτό μας:embarrest
Πολύ κακό αυτό όμως πρέπει να ομολογήσω!!!
Quote:
Originally Posted by
panther
Διαφωνώ ταμάλα! ¶νδρας Ζυγός ο χειρότερος!
Και ο Γεωργούλης?:σφύριγμα
Οι Καρκίνοι τι λέτε,τα κρατούν για τον εαυτό τους?:σφύριγμα
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Και ο Γεωργούλης?:σφύριγμα
Οι Καρκίνοι τι λέτε,τα κρατούν για τον εαυτό τους?:σφύριγμα
Ο Γεωργούλης Ζυγός είναι?
Ε ναι τότε!!! και αυτόςςςς:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
panther
Ο Γεωργούλης Ζυγός είναι?
Ε ναι τότε!!! και αυτόςςςς:bigsmile:
Ωραίοι οι ζυγοί αλλά έπρεπε να τους έχουν κρεμάσει ταμπέλα στο λαιμό"μην πλησιάζετε, κίνδυνος θάνατος".:cry: :cry: :cry:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ναι με μια λάμπα και φάλαγγα είδες τί μαθαίνει κανείς?:toung:
Για τους ιχθύες ξέρω ότι είναι διακριτικοί σε κάτι τέτοια, αλλά για τους σκορπιούς μου είναι δύσκολο να το χωνέψω. Όσο για ταύρο-αιγόκερω συμφωνώωωωωωωωω!!! Γίνεται αναμετάδωση που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί!:embarrest :embarrest :embarrest
Οι Σκορπιοί και ειδικά οι άνδρες Σκορπιοί είναι εξαιρετικά επιδιξιομανείς φίλτατη.Αλλά ο καλός μου φιλαράκος βρήκε άνθρωπο να κοκορευτεί (4 πλανήτες Ταύρο 2 Κριό 2 τοξότη) Ε οχι να μου το παίξει και μάγκας ο Σκορπίνος:laugh:
Συμφωνώ μαζί σου για τους σκορπιούς, και εγω ένα σωρό πλανήτες έχω εκεί! Μόνο μικρόφωνα δεν έχουν
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ωραίοι οι ζυγοί αλλά έπρεπε να τους έχουν κρεμάσει ταμπέλα στο λαιμό"μην πλησιάζετε, κίνδυνος θάνατος".:cry: :cry: :cry:
PerfectPerfectPerfect Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου