Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
ax ti eiste eseis mwre????
axxxxx pou einai oi tauroi oeo?????
Quote:
Originally Posted by
moutro28
Εγώ πάλι νομίζω ότι όποιος έχει Αρη στο Σκορπιό δεν ξεκολάει με τίποτα. Μουλαρώνει!:laugh:
Αυτο ισχυει και για τις γυναικες??
Χμμμ...:unsure:
Quote:
Originally Posted by
Anastasy
Αυτο ισχυει και για τις γυναικες??
Χμμμ...:unsure:
Αααααα πως μου είχε ξεφύγει αυτόοοοο;;;;
Και όμως ισχύει :nuts:
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω............. παράδειγμα εγώ! Με ¶ρη στο Σκορπιό :bigsmile: , άμα κολλήσω, μουλαρώνω χειρότερα και από τα γαϊδουράκια :embarrest :embarrest
Quote:
Originally Posted by
kia
Αααααα πως μου είχε ξεφύγει αυτόοοοο;;;;
Και όμως ισχύει :nuts:
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω............. παράδειγμα εγώ! Με ¶ρη στο Σκορπιό :bigsmile: , άμα κολλήσω, μουλαρώνω χειρότερα και από τα γαϊδουράκια :embarrest :embarrest
Πωπω!! Και εγω που με ειχα για αγνη ψυχη, με ανεξαντλητα συναισθηματα... τελικα ενα απλο απωθημενο λες να ειναι επειδη με χωρισε καποτε?? :cry:
Quote:
Originally Posted by
kritsinaki
Αυτό που έχω να πώ για τους Ταύρους είναι οτι... ένα φεγγάρι έδιωχνα απο το σπίτι μου επί έναν ολόκληρο μήνα έναν Ταύρο και δεν έφευγε με τίποτα!!! Από το το σπίτι μου!!! Τελικά... έφυγα εγώ!!! Αυτό είναι επιμονή. Perfect
Έφυγες εσύ από το σπίτι σου? :nuts::toung:
Ήξερα ότι οι ταύροι πεισμώνουν αλλά όχι και να υποστείς αυτο-έξωση!:cry: :cry:
Τελικά οι ταύροι επιμένουν να κυνηγούν ένα άτομο, επειδή το θέλουν (το άτομο) ή επειδή είναι βαρύ για το εγώ τους να τους απορρίπτουν?:embarrest
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Τελικά οι ταύροι επιμένουν να κυνηγούν ένα άτομο, επειδή το θέλουν (το άτομο) ή επειδή είναι βαρύ για το εγώ τους να τους απορρίπτουν?:embarrest
Νομίζω ότι εξαρτάται από τον Ταυρο που θα πετύχεις!
Παρά το ότι εχω Ταυρο ωροσκόπο σπάνια κυνήγησα κάτι(που να τρέχεις τωρα με την σφεντόναααα :toung: )Και κατά δευτερον φευγω πανευκολα, αλλά δεν επιστρέφω με τίποτα.Μου βγηκε προφανώς ανάποδα!:cheesy:
Οσο για το αν δέχεται την απορριψη...την δέχεται όπως και οι υπόλοιποι 11.:toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Σαν γνήσιος ταύρος μπορώ να πω ότι επιμένουμε να κυνηγούμε ένα άτομο μέχρι τελικής πτώσεως μόνο όταν είμαστε full ερωτευμένοι και μας απορρίπτουν..:love:
Στην περίπτωση που απλά μας απορρίπτει κάποιος ο οποίος δεν μας κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη τότε ακρίβως επειδή θίγεται ο εγωισμός μας ξεχνάμε ακόμα και το όνομα του σε διάστημα ωρών :toung:
6 χρόνια κυνήγι απο ταύρο ξέρετε τί θα πεί???:cry: Ουτε τα φαλαινοθηρικά τέτοια επιμονή!!!! Και το κακό είναι πως συνήθως με πιάνει!!!!:kiss:
Δικαιολογημένα λοιπόν πιστεύω ότι οι ταύροι πρέπει να εκπληρώνετε και τα απωθημένα σας κατά καιρούς!!:toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
6 χρόνια κυνήγι απο ταύρο ξέρετε τί θα πεί???:cry: Ουτε τα φαλαινοθηρικά τέτοια επιμονή!!!! Και το κακό είναι πως συνήθως με πιάνει!!!!:kiss:
Δικαιολογημένα λοιπόν πιστεύω ότι οι ταύροι πρέπει να εκπληρώνετε και τα απωθημένα σας κατά καιρούς!!:toung:
Ειδες οι Ταυροι;;;!:blink: Γεγονός είναι ότι θα το εξαντλήσουν το "θέμα" πρίν το παρουν απόφαση ότι δεν..!Αλλά βέβαια πρέπει να είναι πολύυυυυ ερωτευμενοι για να επιμείνουν τόσο πολυ.:cheesy:
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!Και το επεκτείνω για όλα τα ζώδια!Επικινδυνο πράγμα τα απωθημένα!:toung: