Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Quote:
Originally Posted by
VAFIKOS
εγω παλι δεν καταλαβα οτι διαλεγα ψευδωνυμο και βγηκε αυτη η πατατα...:bigsmile:
θελω να το αλλαξω αλλα δεν ξερω πως γινεται...:σφύριγμα
με τα ιντερνετικα τελευταιας κοπης δεν ειμαι και σαϊνι...:bigsmile:
Οταν μαθεις,πες το μου και μενα.Α! το βρήκα!!Να το κανεις εσυ "μαγια" και γω "βιλλυ"!
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Οταν μαθεις,πες το μου και μενα.Α! το βρήκα!!Να το κανεις εσυ "μαγια" και γω "βιλλυ"!
Γιατι δεν ρωτατε το site μ ενα προσωπικο μηνυμα; :bigsmile:
*Αθανατη Μαγια Μελισσα!! Ειχα εναν συμμαθητη που ηταν ιδιος ο Φλιπ! :nuts:
Επικοινωνείτε με τον διαχειριστή του Myhoroscope και του ζητάτε να σας αλλάξει το ψευδώνυμό! :)
Το δικό μου ψευδόνυμο είναι μια παραλλαγή του ονοματός μου. Έψαξα τη σημασία του βαπτιστικού μου ονόματος κι επειδή μου άρεσε είπα να το κρατήσω!!:lol::lol:
Σε γενικές γραμμές μου έκαναν εντύπωση τα "ψευδόνυμα" αυτών που κράτησαν το πραγματικό τους όνομα και το έχουν μάλιστα και στα ελληνικά.. Το θεωρώ πολύ θετικό διότι δεν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω απο την οθόνη.. (δεν εννοώ οτι εμείς οι υπόλοιποοι προσπαθούμε)
Μερικα ψευδωνυμα ειναι πραγματι πολυ εξυπνα,το δικο μου ειναι λιγο απο το ονομα μου και λιγο απο την εργασια μου.
Το δικο μου δε σας λεω δε σας λεω!χιχιχιχι! αλλα πολλες αντιγραφες εχουν πεσει και δε μ αρεσει αυτο!
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Το δικο μου δε σας λεω δε σας λεω!χιχιχιχι! αλλα πολλες αντιγραφες εχουν πεσει και δε μ αρεσει αυτο!
Αγαπημένο σου συγκρότημα οι Skorpion...ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??!!:nuts::toung::toung:
...ε ντάξυ...σε πολλούς αρέσουν!!!:toung:
Το δικό μου ψευδώνυμο είναι παρμένο από τη μυθολογία και εκφράζει τα όνειρα μου! Όσο για την εικόνα του γουϊνι μου άρεσε πολύ και την έβαλα!:bigsmile::love:
Επίσης θα ήθελα να πω χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους και τις Ελένες!
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Μηπως, λεω ΜΗΠΩΣ, το διαλεξες λογω ζωδιου;; :nuts::nuts:
**Το ξερω οτι ακουγεται καπως ακραιο .....:toung::toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Μηπως, λεω ΜΗΠΩΣ, το διαλεξες λογω ζωδιου;; :nuts::nuts:
**Το ξερω οτι ακουγεται καπως ακραιο .....:toung::toung::toung:
Χα χα χα!!! Απορω πως σου περασε απο το μυαλο τετοιο πραγμα!!!!:laugh::laugh::laugh: