Αγγελική Καλημέρα!Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Το είπες και μόνη σου:έχουν πολλούς πλανήτες σε ζώδια αέρος!Θυμάμαι την συγχωρεμένη μητέρα μου,Υδροχόος,δεν της έμενε δεκάρα από τον δασκαλίστικο μισθό της.
Να είσαι καλά
DENIS
Printable View
Αγγελική Καλημέρα!Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Το είπες και μόνη σου:έχουν πολλούς πλανήτες σε ζώδια αέρος!Θυμάμαι την συγχωρεμένη μητέρα μου,Υδροχόος,δεν της έμενε δεκάρα από τον δασκαλίστικο μισθό της.
Να είσαι καλά
DENIS
:laugh: Tωρα εγω τη να σας πω
οτι ο ανδρας μου ειναι σκορπιος- ταυρος
ειναι το κατι αστα να πανε::love:
Οι παρθενοι τα μετρανε τα λεφτα κι αν τους περισσευουν τοτε κατι γινεται οι ταυροι ειναι ανοιχτοχερηδες και οι κριοι οι διδυμοι θα χουν κινητρο να περασουν καλα και εγω σαν σκορπιος με στοιχεια αερα και φωτιας χωρις ντιπ γη εχω προβλημα στο να αποταμιευσω λεφτα ;) :nuts: :nuts:
Οι παρθενοι για μενα ειναι καλοι διαχειριστες,οι ιχθεις ανοιχτοχερηδες ,οι πιο τσιγκουνηδες ειναι οι καρκινοι.:bigsmile:
Και εγώ ως αιγοκερίνα έχω πρόβλημα αποταμίευσης. Πιστεύω ότι όλα τα ζώδια έχουν τάση προς σπατάλη και προς οικονομία. Φαντάσου πόσοι πιθανοί συνδυασμοί υπάρχουν για κάποιον Σκρουτζ. Όλοι είμαστε δυνάμει τσιγγούνηδες και ας μην το έχουμε συνειδητοποιησει.:(
Επείσης, υπάρχει διαχωρισμός στο πότε είμαστε πιο μαζεμένοι και πότε πιο απλοχέρηδες...πχ Πήγα σε μια καφετέρια με 2 φίλους. Κέρναγα. Πάντα αφήνω τουλάχιστον 60-70 λεπτά ή ένα ευρό τιπς. Ο λογαριασμός ήταν 9.90 εκεί που έψαχνα για ψιλλά , -τιπς-ήρθε και δεν έφερε το δεκαράκι από τα ρέστα. Εγώ συνέχιζα να ψάχνω ώσπου οι άλλοι δύο-ιχθ και διδ μου λένε αν αφήσεις κάτι θα φύγουμε. Νευρίασαν με τον σερβιτόρο που δεν έφερε και το δεκαράκι. Τελικά αυτό κέρδισε μόνο, ενώ κάτι παραπάνω θα έπερνε..
Τις προάλες πάλι που μας σερβίρανε μπύρα ημιχλιαρή, αντί παγωμένη, η κοπέλα δεν πήρε ούτε δεκαράκι....αντιθέτως αν έχω καλό σερβις και είναι και τζιμάνι ο σερβιτόρος χαμένος δεν βγαίνει. Το ίδιο με μια γνωστή εταιρεία ηλεκτρικών συσκ. Πας και απαξιούν να σε πλησιάσουν, βαριούνται να σου μιλήσουν, ότι γράφουν τα χαρτάκια -μου λένε- ισχύουν. Αν και είναι στην γειτονιά μου άλλος πήρε τα χιλιάρικα -αγόρασα την δεύτερη προίκα μου-
Συμπέρασμα: Αν και οι τάσεις είναι τάσεις, την απρόβλεπτη συμπεριφορά-καλή ή κακή όλοι την έχουμε. Αν είναι μάγκας ο άλλος και πιάσει το τι ζητάς, σε παίζει.
Και το άλλο: Τα χρήματα πάντα θα κινήται. Όλοι, τσιγγούνηδες και απλοχέρηδες είμαστε καταναλωτές. Αν δεν τα πάρει ο ένας θα τα πάρει ο άλλος. Όποιος χρειάζεται παπούτσια , από κάπου θα τα αγοράσει. Αν είναι το παζάρι ή ο καλογήρου δεν έχει σημασία. Ένα ποσό θα φύγει από την τσέπη.
Αυτούς που λέμε τσιγγούνηδες, απλά θέλουν να αγοράσουν παπούτσια, να καλύψουν μια ανάγκη τους. Οι απλοχέρηδες απλά θέλουν να ξοδέψουν 200 ευρώ.:idea:
Από τις καλύτερες απόψεις που έχω δει σε αυτό το θέμα, χωρίς να υποτιμώ τους υπόλοιπους. Άλλωστε είναι χιουμοριστικό τόπικ!:bigsmile:Quote:
Originally Posted by sagimoon
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν μπορείς να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί να σου φέρονται σαν να είσαι ο "τελευταίος" και εσύ να τους αφήνεις φιλοδώρημα. Ε!!! όχι.Quote:
Originally Posted by sagimoon
Αν και τα τελευταία χρόνια, λόγω του ότι είναι δύσκολα τα οικονομικά σχεδόν για όλους, δύσκολα βρίσκεις ανοιχτοχέρηδες. Άμα, δεν έχει τι να ξοδέψει???
Μετά, κοιτάς για άνθρωπο γενναιόδωρο στην ψυχή!!!
Ανάποδα τα λές.Πιό τσιγκούνη Ιχθεί δεν έχω δει στη ζωή μου απο τον πρώτο μου άντρα και πιο ανοιχτοχ'ερη και σπάταλο Καρκίνο που ειναι ο δεύτερος άντρας μου.Και με βρίσκεις σύμφωνη για τους Παρθένους.Quote:
Originally Posted by STARDUSTANGIE66
Έχω μπερδευτεί!
Μια παλιά μου σχέση ήταν Υδροχόος και, ήταν ικανός να αγοράσει ένα κουτί αναψυκτικό και για τους δυο μας και να μου πει να μοιραστούμε το... λογαριασμό!!!:evil:
Ο πρώην σύζυγός μου πάλι, Υδροχόος κι αυτός, πληρώνεται την 1η του μήνα και από τη δεύτερη - τρίτη μέρα, αρχίζει να δανείζεται γιατί δεν του μένει ευρώ στην τσέπη!:(
Μου έχει τύχει Παρθένος που, ενώ το έπαιζε κυριλλέ και άνετος, μπορούσε να κάνει... "πρόχειρους υπολογισμούς" (απολύτου ακριβείας ωστόσο!) :evil: προκειμένου να μην του ξεφύγει τίποτα... δεξιά-αριστερά!
Η τελευταία μου σχέση (πρόσφατα διαλυθείσα αλλά ελπίζω... όχι οριστικά:love: ) είναι Σκορπιός που, μπορεί να μη με άφησε ποτέ να πληρώσω..., να μου έκανε συχνά δώρα ακριβά... αλλά δεν είχε αφήσει ποτέ, ούτε 10 λεπτά tip!!! Το παραδεχόταν, άλλωστε, ότι ήταν φοβερά τσιγγούνης.
Ένας κολλητός μου φίλος, Ταύρος, ήταν επίσης "σφιχτός".