gia sou dell pierro,edo bitch!den snobaro,beno sxedon kathe mera sto site,alla den exo pros to paron kapio thema na parousiaso.alla nea???gia se olous apo to moudo ke vroxero londino!(poso fenete oti to agapo!)
Printable View
gia sou dell pierro,edo bitch!den snobaro,beno sxedon kathe mera sto site,alla den exo pros to paron kapio thema na parousiaso.alla nea???gia se olous apo to moudo ke vroxero londino!(poso fenete oti to agapo!)
μη βαρατε που δεν ειμαστε πολύ ενεργά μέλη!!!!Εγώ δυσκολεύομαι λίγο με την σελίδα!!!!Χρείαζεται λίγο ψάξιμο και αρκετό χρόνο!!!!!!!!!!!
Δεν σας βαράμε! Κρατάμε απουσιολόγιο :toung:
Όντως το MyHoroscope είναι πολύ μεγάλο και με τεράστια θεματολογία. Απλά πρέπει να αφιερώσετε πολύ παραπάνω χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες του. Μόλις πάρετε το κολάϊ όλα θα είναι παιχνιδάκι!!!! ;)
Δεν πιστέυω να πήρα απούσια?????εδώ είμαι και εγώ!!!!!άργησα λίγο αλλά ήρθα....μια γλύκια καλημέρα απο το χειμωνιάτικο αλλά πολύ ρομαντικό ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΗΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ
Ε να σου πούμε και εμείς ένα γεια βρε maba2308 ;)
(στην σβηνω την απουσία γιατί είμαι καλός άνθρωπος :toung: )
Παρούσα.
Δεν έχω ιδέα πώς γίνονται οι συζητήσεις.
Βοηθήστε με οι βετεράνοι αν έχετε την καλοσύνη.
Μην ανησυχείς βρε v488, και εγώ έτσι ήμουν αρχικά αλλά τώρα με τρέμει το πληκτρολόγιο μου! Αρκεί να είσαι στην σωστή ενότητα (όχι ότι κόβουμε κεφάλια αν δεν είσαι:toung: ) και να συμμετέχεις στις συζητήσεις!!!!