Originally Posted by
kinky_skorpina
Αγαπητέ Addicted(που είσαι επιπλέον αγαπητός και επειδή θαυμάζω τους εκπροσώπους του ζωδίου σου για το φιλευθερο πνευμα τους,το ανοιχτο μυαλό τους και άλλα πολλά) καταρχάς να σε ευχαριστήσω για αλλη μια φορά για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσες και τη γνώση που τόσο απλόχερα μοιράζεσαι μαζι μου! Βασικά να σου πω οτι...σκούρα τα πράγματα με το δικό σου ετήσιο Ωροσκόπο αλλα κι εγω μη νομίζεις...περνάω δύσκολη φάση,μιας και δεν έχω ούτε δουλείά ούτε μια σχέση που να έχει σοβαρές προοπτικές και...παρόλο που είμαι αισιόδοξη απο τη φύση μου,μου την έχει δώσει όλη αυτή η κατάσταση!Να σημειώσω οτι περνάω Επιστροφή Κρόνου αυτό το διάστημα και μάλιστα αυτές ακριβώς τις μέρες ο Κρόνος μου κάνει σύνοδο ακριβείας με τη γενέθλια θέση του στην 5η μοίρα του Ζυγού και αγγίζει μάλιστα απο διέλευση με σύνοδο και τη γενέθλια Αφροδίτη μου που είναι στην 8η μοίρα του Ζυγού...ενεργοποιώντας τη γενέθλια σύνοδο Κρόνου-Δία-Αφροδίτης αλλα και τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Αφροδίτης-Δία,Αφροδίτης-MC και Ουρανού-Β.Δ...όλα αυτά συνδιαστικά τι μπορεί να σημαίνουν δε ξέρω...δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη,αν έχεις καμιά ιδέα εσυ πες τη!!!:wacko: Εκέινο που αισθάνομαι σίγουρα είναι πως με εχει πιάσει μια φοβερή ανυπομονησία να κερδίσω το χαμένο χρόνο και να θέσω τις βάσεις της επαγγελματικής μου αποκατάστασης γιατι νιώθω οτι άργησα-ειμαι 30 και δεν εχω κάνει τίποτα στη ζωή μου,σκέφτομαι!!!!-αυτη η σκέψη με πιέζει αφόρητα τελευταία και όσο δε βρίσκω μια δουλεια που να με ικανοποιεί τόσο το κενό μέσα μου μεγαλώνει!Και στης κρίσης τον καιρό βρήκα κι εγω να έχω αξιώσεις όχι απλα να βρω δουλειά αλλα να με ικανοποιεί κιόλας,να με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική,να μου δίνει τη χαρά της προσφοράς ασχολούμενη με πράγματα που με ευχαριστούν!Τραγελαφικό δε φαντάζει?:laugh: Κάποιο θέμα με σπουδές δεν παίζει,εκτός κι αν μου τη δώσει κι αποφασίσω να σπουδάσω καμια τέχνη ξαφνικά,όλα μπορεί να συμβούν μ'εμένα!!Λέω δε παίζουν σπουδές γιατί αυτές τις ολοκλήρωσα πέρυσι τον Οκτώβριο που πήρα το πτυχίο μου(τελέιωσα Διαχείριση Πληροφοριών-ας πούμε Πληροφορική δλδ- στο ΤΕΙ Καβάλας) και μετά δουλεψα περιστασιακά σε ένα καφε αλλα που να με ικανοποιήσει εμενα αυτή η δουλειά?!Ένιωθα οτι χαραμιζόμουνα εκει πέρα και έπαιρνα και ψίχουλα,οτι έμεναν αναξιοποίητες όλες μου οι ικανότητες και έτσι έφυγα!Αλλα δε μπορείς να φανταστείς πόσο ασχημα νιώθω όταν βλέπω τους άλλους γυρω μου να έχουν δουλειά και να παινεύονται κιόλας κι εγω να υποφέρω ένα χρόνο τώρα έχοντας και τη γκρίνια του μπαμπά που και σκρούτζ να μην ήταν πάλι θα γκρίνιαζε,ως πότε θα με ταίζει!Το βρίσκω πολύ αδικο ρε συ όλο αυτο...μόνο μια ευκαιρία χρειάζομαι,ας ελπίσουμε να τα καταφέρω!!Και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να κάνω μόλις βρώ μια καλή δουλειά είναι να νοικιάσω ενα μικρό σπιτάκι-αυτή είναι και η μοναδική κίνηση που έχει σχέση με ακίνητο που ανέφερες γαιτί να αγοράσω εγω δικό μου...χλωμό!!χαχα!Για δίπλωμα αυτοκινήτου δεν ξέρω αν θα το τολμήσω,με φοβάμαι λίγο στο τιμόνι,αμα δεις το γενέθλιό μου θα καταλάβεις!!(Να στον βάλω ως συνημμένο?Ηave a look!)).Εταιρεία δε σκέφτομαι να ιδρύσω,αν και περνάνε απο το μυαλό μου σκέψεις να κάνω κάτι δικό μου...χωρίς να ξέρω όμως τι!Τώρα για τη συνεργασία που λες με μια άλλη γυναίκα...δε ξέρω...κάτι μου πρότειναν σήμερα για promotion σε μια εταιρεία,το οποίο είναι να ξεκινήσει αρχές Νοέμβρη στη Λάρισα και το project το έχει αναλάβει η γυναίκα του κυρίου με τον οποίο μίλησα και στον οποίο κύριο με σύστησε ένας φίλος μου(να και η βοήθεια απο αντρικό πρόσωπο που έγραψες!)...!χαχα!Λες?:toung: Τι να πω?Μακάρι να βγεί κάτι καλό,αρκεί να μ'αρέσει γιατι είμαι και δύσκολη,σου είπα,αν και στο τέλος-αν δε βρώ κάτι καλό σύντομα- με βλέπω να κάνω πάλι εκπτώσεις στα θέλω μου και συμβιβασμούς γιατί δε πάει άλλο έτσι!Όσο για την επιστροφή προσώπου απο το παρελθόν...μέχρι στιγμής δεν παίζει κάτι,αλλα μπορεί να συμβεί...!
Α να σου πω οτι στο χάρτη της προηγούμενης ηλιακής επιστροφής μου,τον οποίο ίσως αξίζει να μελετήσουμε-αντε θα στον βάλω κι αυτόν ως συνημμένο να τον δεις-είναι αξιοσημείωτη η τοποθέτηση Ήλιου,Ερμη και Αφροδίτης στο 10ο οίκο και είχα χαρεί μόλις το είδα...αντε λέω θα βρω δουλειά φέτος,αλλα μέχρι τώρα τζίφος! :(
Αυτά...ουφ...ελπίζω να μη σε κούρασα με τη γκρίνια μου...θα συνέλθω μωρε που θα πάει!Είμαι Σκορπίνα εγω και με ένα πολύ αισιόδοξο Ωροσκόπο,δε το βάζω εύκολα κατω!:bigsmile: Θα περιμένω το post σου!
Φιλια...Το Μαράκι...:love: