-
Δυνατές όψεις συναστρίας
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα τη βοήθειά σας στην ερμηνεία ερωτικής συναστρίας, στην οποία εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι εξής όψεις:
- Αφροδίτη του άνδρα σε ακριβή σύνοδο, στην ίδια μοίρα, με το ΒΔ και τη Δήμητρα της γυναίκας και επίσης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της.
- Αφροδίτη του άνδρα σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα της γυναίκας.
- Πλούτωνας του άνδρα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη της γυναίκας.
- Κλήρος τύχης του άνδρα πάνω στη Λίλιθ της γυναίκας.
- ΒΔ σε εξάγωνο.
Σημειωτέον ότι η ερωτική σχέση έχει πάψει να υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια, όμως γνωρίζοντας τα πρόσωπα παρατηρώ ότι τα δένει ένας πολύ βαθύς, σχεδόν μυστικός, ψυχικός δεσμός και βαθιά αγάπη...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις παρατηρήσεις σας.
-
τεστ
Συμπληρωματικά προς τα παραπάνω, ο Ήλιος της γυναίκας βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον Ωροσκόπο και τη Λίλιθ του άνδρα (χωρίς σύνοδο).
-
Re: Δυνατές όψεις συναστρίας
Aπό τα παραπάνω να υποθέσω οτι η γυναίκα έχει σύνοδο ΒΔ Ωροσκόπου και Δήμητρας. Eπάνω εκεί έχει έρθει κι έχει «κάτσει» η Αφροδίτη του άντρα. Οι όψεις της Αφροδίτης γενικά δείχνουν την θηλυκή πλευρά μιας σεξουαλικής σχέσης καθώς και τα υλικά αποκτήματα (η γυναίκα «αποκτά» τον άντρα με τη Αφροδίτεια σαγήνη, ο άντρας «κατακτά» την γυναίκα με την ¶ρεια πολιορκία.) Οι παραδοσιακοί όροι όμως αυτοί τείνουν ολοένα να συγχέονται ή και να ανατρέπονται καθώς περνούν οι εποχές.
Βασκά επειδή στη σύνοδο αυτή εμπλέκεται με ακρίβεια μοίρας Δεσμός Σελήνης μιλάμε για καρμικότητα. Οποτε αυτό και μόνο αρκεί για να εξηγήσει όσα ρωτάς. Μετά έχουμε και τον Ωροσκόπο της γυναίκας, τον εαυτό μας όπως τον εκφράζουμε στους άλλους δηλαδή, που η Αφροδίτη του άντρα διεγείρει ρομαντικά καθώς ο ίδιος πλανήτης εισπράττει ολόκληρη τη προσωπικότητα της γυναίκας... Για την Δήμητρα δεν ξέρω πολλά σε συναστρίες, αλλά κάτι καλό θα σημαίνει και αυτή εκειμέσα! :cheesy:
Η σύνοδος της Αφρό με Ποσει είναι κακό πράγμα για την πορεία μιας σχέσης. Δημιουργεί όνειρα, αυταπάτες, και εμποδίζει την ρεαλιστική θεώρηση (και αντιμετώπιση) του ενός από τον άλλον με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές οι ονειρώδεις αυτές καταστάσεις κάποια στιγμή να γκρεμίζονται να ξυπνάμε και να έρχεται η απογοήτευση στο ζευγάρι: αλλοιώς πίστευαν πως είναι τα πράγματα και ξαφνικά αλλοιώς τα βλέπουν. Αντίθετα όμως, όταν το ζευγάρι απομακρυνθεί, ειδικά εάν δεν υπήρξε κάποιος βίαιος//τραυματικός χωρισμός, οι ίδιες αυταπάτες αποστασιοποιημένες και «ασφαλείς» πλέον από την καθημερινή φθορά και την πραγματικότητα κάνουν τα δύο μέρη να νομίζουν ότι μαζί (θα) ήταν απόλυτα ταιριασμένοι και ευτυχείς. Οπότε, το μυαλό τους επαναπαύεται στα πισωγυρίσματα της σχέσης.
Ο εύκολες όψεις Αφρό και Πλούτο τέλος πάντοτε έχουν μία αίσθηση μοιραίου. Ο Πλούτωνας γενικά όπου εμπλέκεται φέρνει βαθιές επιδράσεις σε σημείο πολλές φορές να μη μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε. Το άτομο του Πλούτωνα είναι σε θέση να καθοδηγεί ας πούμε και να επηρρεάζει το άλλο άτομο. Επειδή εδώ έχουμε Αφροδίτη, να υποθέσω ότι ο υποσυνείδητος έλεγχος αυτός έχει να κάνει με το σεξουαλικό - ή με το περιουσιακό, κληρονομικό κλπ. Η Αφροδίτη εκτός από πλανήτης των σχέσεων και του έρωτα (κυβερνήτης Ζυγού) είναι και πλανήτης των αποκτημάτων και της πολυτέλειας (κυβερνήτης Ταύρου). Επειδή ομως η σχέση έχει τελειώσει νομίζω η όψη αυτή δεν λειτουργεί πλέον.
Τα υπόλοιπα στοιχεία που δίνεις προσωπικά τα θεωρώ δευτερεύοντα. Αν κάποιος έχει άλλη γνώμη ευχαρίστως να αναθεωρήσω. Κοίταξε όμως και τίποτα με αργούς πλανήτες στη συναστρία τους, κυρίως καμία όψη Ουρανών Κρόνων...
-
Αγαπητέ Δείμων, σ'ευχαριστώ για την - όπως πάντα - άμεση απάντηση και για τα πολύ ενδιαφέροντα σχόλιά σου.
Καταρχήν να διορθώσω ένα λάθος που έκανα στα στοιχεία που έδωσα χτες: η Δήμητρα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη του άνδρα και όχι με το ΒΔ της γυναίκας. Η Δήμητρα (Ceres), από όσα γνωρίζω, εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη, τη στοργή και μια διάθεση "μητρικής" προστασίας του αγαπημένου προσώπου. Επομένως, είναι συμβατή με την Αφροδίτη και σε μια σύνοδο μαζί της την "χρωματίζει" με τα επιπλέον αυτά χαρακτηριστικά. Ανάλογα υποθέτω ότι συμβαίνουν και στη συναστρία.
Για τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιστεύω ότι ισχύουν ως επί το πλείστον τα αρνητικά που αναφέρεις, όμως ας μην ξεχνούμε επίσης ότι η όψη αυτή, στη θετική της έκφανση, σηματοδοτεί το μεγάλο έρωτα, το μυστικό δέσιμο των ψυχών στην ιδανική του μορφή - φυσικά αν συνηγορούν σε αυτό και οι άλλες όψεις.
Στην παραπάνω συναστρία, κοίταξα όπως μου είπες και τις όψεις Κρόνου και Ουρανού. Έχουμε συγκεκριμένα:
- Κρόνο του άνδρα σε αντίθεση με Ερμή, τετράγωνο με Πλούτωνα, τρίγωνο με ΒΔ και τρίγωνο με Ωροσκόπο της γυναίκας.
- Κρόνο της γυναίκας σε εξάγωνο με Ερμή, τετράγωνο με Σελήνη και Αφροδίτη του άνδρα.
- Ουρανό του άνδρα σε τετράγωνο με Ήλιο, εξάγωνο με Ερμή και τρίγωνο με ΒΔ και Ωροσκόπο της γυναίκας.
- Ουρανό της γυναίκας σε αντίθεση με Ήλιο και Χείρωνα, τρίγωνο με ¶ρη, εξάγωνο με Ποσειδώνα, ακριβές εξάγωνο με Vertex, σύνοδο με Πλούτωνα, Εστία (Vesta) και MC του άνδρα.
Πιστεύω ότι οι δύσκολες όψεις Κρόνου και Ουρανού είναι κυρίως αυτές που οδήγησαν στη διάλυση της σχέσης, όμως υπάρχει μεγάλη διάθεση επαναπροσέγγισης και από τις δύο πλευρές και αυτό μου κίνησε την περιέργεια να δω τί βγαίνει μέσα από το χάρτη της συναστρίας τους...
Ευχαριστώ και πάλι για τις παρατηρήσεις.
-
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
Πιστεύω ότι οι δύσκολες όψεις Κρόνου και Ουρανού είναι κυρίως αυτές που οδήγησαν στη διάλυση της σχέσης, όμως υπάρχει μεγάλη διάθεση επαναπροσέγγισης και από τις δύο πλευρές
;) O Kρόνος φέρνει στην αρχή ακαταμάχητη έλξη αλλά στην πορεία η έλξη αυτή δημιουργεί δυσκολίες: εκείνο που δεν έχουμε,το αντίθετο ή το συμπλήρωμά μας, πάντα μας ιντριγκάρει να το πλησιάσουμε και να το αποκτήσουμε. Στην πορεία όμως χρειάζεται προσπάθεια για να το δεχτουμε και να διαμορφώσουμε τον εαυτό μας (ή τις καταστάσεις) ώστε να ζήσουμε μαζί του. Επαναλαμβάνω, πρόκειται για το αντίθετο του εαυτού μας..
Ο Ουρανός από την άλλη σε δύσκολες όψεις Ήλιου εκτός από ηλεκτρισμό κατά την προσέγγιση φέρνει ξαφνικές ανατροπές και ας πούμε μία έλλειψη «συγχρονισμού» στο ζευγάρι. Όταν θέλει ο ένας μπορεί να μην θέλει ο άλλος, όταν έρχεται ο ένας να φεύγει ο άλλος, συν του γεγονότος ότι ο δεσμός θα είναι καθ' όλα αντισυμβατικός ή για πολύ χρόνο θα υφίσταται από απόσταση. Διασκεδαστικό πράγμα, που μακροχρόνια μπορεί να αποβεί κουραστικό. Η σύνοδος με το επίσης ηλεκτρικό Vertex μπορεί να επιτείνει αυτή την κατάσταση.
Ο άντρας πάλι να προσέξει λίγο την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα εάν σχηματίζεται στον γενέθλιό του.
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
Για τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιστεύω ότι ισχύουν ως επί το πλείστον τα αρνητικά που αναφέρεις, όμως ας μην ξεχνούμε επίσης ότι η όψη αυτή, στη θετική της έκφανση, σηματοδοτεί το μεγάλο έρωτα, το μυστικό δέσιμο των ψυχών στην ιδανική του μορφή
Στην ονειρική θα έλεγα, μιας και το ιδανικό πρακτικά δεν υπάρχει και ο έρωτας είναι μια κατάσταση ούτως ή άλλως εξιδανίκευσης του συντρόφου και προβολής του εαυτού μας σε εκείνον. Προβολή, κινηματογράφος, Ποσειδώνας. :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
;) O Kρόνος φέρνει στην αρχή ακαταμάχητη έλξη αλλά στην πορεία η έλξη αυτή δημιουργεί δυσκολίες: εκείνο που δεν έχουμε,το αντίθετο ή το συμπλήρωμά μας, πάντα μας ιντριγκάρει να το πλησιάσουμε και να το αποκτήσουμε. Στην πορεία όμως χρειάζεται προσπάθεια για να το δεχτουμε και να διαμορφώσουμε τον εαυτό μας (ή τις καταστάσεις) ώστε να ζήσουμε μαζί του. Επαναλαμβάνω, πρόκειται για το αντίθετο του εαυτού μας..
Ο Ουρανός από την άλλη σε δύσκολες όψεις Ήλιου εκτός από ηλεκτρισμό κατά την προσέγγιση φέρνει ξαφνικές ανατροπές και ας πούμε μία έλλειψη «συγχρονισμού» στο ζευγάρι. Όταν θέλει ο ένας μπορεί να μην θέλει ο άλλος, όταν έρχεται ο ένας να φεύγει ο άλλος, συν του γεγονότος ότι ο δεσμός θα είναι καθ' όλα αντισυμβατικός ή για πολύ χρόνο θα υφίσταται από απόσταση. Διασκεδαστικό πράγμα, που μακροχρόνια μπορεί να αποβεί κουραστικό. Η σύνοδος με το επίσης ηλεκτρικό Vertex μπορεί να επιτείνει αυτή την κατάσταση.
Πράγματι, η σχέση αυτή ήταν αντισυμβατική από πολλές πλευρές και με έντονο ηλεκτρισμό, με τη θετική και την αρνητική έννοια: με άλλα λόγια, ήταν στο στυλ "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε".
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Ο άντρας πάλι να προσέξει λίγο την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα εάν σχηματίζεται στον γενέθλιό του.
Όντως υπάρχει αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα στο γενέθλιο του άντρα και θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο στη διακοπή της σχέσης που έγινε με δική του πρωτοβουλία.
Με βάση όλα τα παραπάνω - και με βάση ό,τι πραγματικά συνέβη τον τελευταίο καιρό - πιστεύω ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι βιώνουν μια σχέση καρμική που, παρά τις αντιξοότητες, τη νιώθουν ως σημαντική και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο ώστε να πορευτούν μαζί, αν όχι ως ζευγάρι, ενδεχομένως ως φίλοι. Είδωμεν...
-
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
...μια σχέση καρμική που, παρά τις αντιξοότητες, τη νιώθουν ως σημαντική και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο ώστε να πορευτούν μαζί, αν όχι ως ζευγάρι, ενδεχομένως ως φίλοι.
¶ουτς.... :unsure::sad2:
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
¶ουτς.... :unsure::sad2:
Γιατί; Εγώ πιστεύω ότι τίποτε δεν αποκλείεται και ότι η καρμικότητα μιας σχέσης φαίνεται από το ότι η σχέση αυτή "ακολουθεί" τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Μια θετική καρμική σχέση, όταν έχει κλείσει τον ερωτικό κύκλο της, μπορεί να εξακολουθήσει να βιώνεται μέσα από τη φιλία ή με όποιον άλλο τρόπο "αποφασίσουν" τα μέρη.
:cheesy:
-
γεια σας γεια σας παιδιά! τι κάνετε; έχω πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα.. Έχω φάει μεγάλο κόλλημα με κάποιον εδώ και 3 χρόνια, γενικά δεν πολυτσουλούσε η κατάσταση αλλά με κάποιες προσπάθειες κάτι κάναμε! Έψαχνα τις όψεις στη συναστρία, αλλά ήλιος σελήνη δε σχηματίζουν όψεις :unsure: Υπάρχουν κάποιες άλλες όμως καλές υποθέτω, π.χ. η σελήνη μου σε σύνοδο με τον ερμή του, η αφροδίτη μου σε σύνοδο με τον ηλιο κ τη σελήνη του, η αφροδίτη μου τρίγωνο με τον άρη του και διάφορες άλλες.
Έψαχνα τελευταία και για τις όψεις που σχηματίζει το βερτεξ και πρόσεξα πως ο πλούτωνας μου είναι σε σύνοδο με το βέρτεξ του και το βέρτεξ μου σε σύνοδο με τον ήλιο και τη σελήνη του.. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει; κάτι καρμικό ίσως; Εκπέμπω σήμα sos, πότε μου φεύγει το ενδιαφέρον πότε ξαναφουντώνει και αναρωτιέμαι γιατί πάντα με πιάνει πριν την εξεταστική;; γκρρρρρρ!! :bigsmile: Πιστεύετε πως υπάρχει προοπτική;
Για μία πιο καλή εικόνα, έχω γεννηθεί στις 04-09-1988, 13:50, Αθήνα και εκείνος στις 14-07-1988, 03:30, Αθήνα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια και απάντηση!:love:
-
Quote:
Originally Posted by
imo
γεια σας γεια σας παιδιά! τι κάνετε; έχω πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα.. Έχω φάει μεγάλο κόλλημα με κάποιον εδώ και 3 χρόνια, γενικά δεν πολυτσουλούσε η κατάσταση αλλά με κάποιες προσπάθειες κάτι κάναμε! Έψαχνα τις όψεις στη συναστρία, αλλά ήλιος σελήνη δε σχηματίζουν όψεις :unsure: Υπάρχουν κάποιες άλλες όμως καλές υποθέτω, π.χ. η σελήνη μου σε σύνοδο με τον ερμή του, η αφροδίτη μου σε σύνοδο με τον ηλιο κ τη σελήνη του, η αφροδίτη μου τρίγωνο με τον άρη του και διάφορες άλλες.
Έψαχνα τελευταία και για τις όψεις που σχηματίζει το βερτεξ και πρόσεξα πως ο πλούτωνας μου είναι σε σύνοδο με το βέρτεξ του και το βέρτεξ μου σε σύνοδο με τον ήλιο και τη σελήνη του.. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει; κάτι καρμικό ίσως; Εκπέμπω σήμα sos, πότε μου φεύγει το ενδιαφέρον πότε ξαναφουντώνει και αναρωτιέμαι γιατί πάντα με πιάνει πριν την εξεταστική;; γκρρρρρρ!! :bigsmile: Πιστεύετε πως υπάρχει προοπτική;
Για μία πιο καλή εικόνα, έχω γεννηθεί στις 04-09-1988, 13:50, Αθήνα και εκείνος στις 14-07-1988, 03:30, Αθήνα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια και απάντηση!:love:
Όχι. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει :bigsmile:
-
Δυνατές όψεις συναστρίας
είναι ο τίτλος του θέματος και εγώ θα έλεγα πως μου φαίνετε μια πολύ δυνατή όψη σε συναστρία το τετράγωνο πλούτωνα (Ζυγός) με τον Κρόνο (αιγόκερος) πολύ δυνατοί πλανήτες και οι δύο που επιφέρουν αργές και ολοκληρωτικές αλλαγές σε όψη τετραγώνου όψη δύσκολη αλλά που δίνει διάρκεια ??:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Όχι. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει :bigsmile:
Aλήθεια το λες Μητσάκο; :embarrest μπορείς να μου το εξηγήσεις κάπως;
-
Βρε παιδιά,
θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας για τη συναστρία μου με ένα άτομο με το οποίο ήμουν 5,5 χρόνια -η σχέση έληξε πρόσφατα. Εγώ Καρκίνος και εκείνος Τοξότης -έχω ακούσει ότι αυτά τα δύο ζώδια, αν και εντελώς αντίθετα, συνάπτουν καρμική σχέση.
1. ο Ήλιος μου σε χιαστί με τον Ήλιο, τον ¶ρη και τον Ποσειδώνα του, εξάγωνο με τον Κρόνο του και τρίγωνο με τον Ουρανό του
2. η Σελήνη μου σε τρίγωνο με τη Σελήνη του και τον Ερμή του, αλλά σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, το Χείρωνα και τον Ωροσκόπο του
3. ο Ερμής μου σε χιαστί με τον Ήλιο του και τον Ποσειδώνα του και σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το ΒΔ του
4. η Αφροδίτη μου σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα του, σε τετράγωνο με τον Κρόνο του, σε χιαστί με τον Ουρανό του, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνά του, σε σύνοδο με τη Βέρτεξ του και σε εξάγωνο με το μεσουράνημά του
5. ο ¶ρης μου σε αντίθεση με τη Σελήνη του, σε τετράγωνο με τον ¶ρη του και σε εξάγωνο με τη Λίλιθ του
6. η Λίλιθ μου σε εξάγωνο με τον Ήλιο, Ερμή, Δία, Λίλιθ και το Μεσουράνημά του, αλλά σε χιαστί με το Χείρωνά του
Τι σημαίνουν όλα αυτά;;;;;;Πώς μπόρεσε να κρατηθεί τόσα χρόνια αυτή η σχέση; θα υπήρχε ή θα υπάρξει ποτέ προοπτική; Αν βοηθούν οι ημερομηνίες: η δική μου 13-07-1980 ώρα 12.50 μ.μ. και η δική του 08-12-1978 ώρα 04.40 π.μ.
Ευχαριστώ πολύ!!!!:bigsmile:
-
καλησπερα παιδια..οποιος πραγματικα εχει λιγο χρονο και γνωριζει θα ηθελα να εκφρασει τη γνωμη του.τα τελευταια 3 χρονια τραβιεμαι με ενα παιδι και απο τοτε που εχει μπει στη ζωη μου εχουν συμβει πολυ δυνατα γεγονοτα που με εχουν αλλαξει.τα συναισθηματα μου καθως και οτι εχω ζησει μαζι του ειναι αρρωστημενο.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το ξεχασω.θα ηθελα να μου πειτε γιατι εγω δεν γνωριζω καλα αστρολογια αν εχω χημεια με το ατομο.εχω γενννηθει 19.9.1988 ωρα 3.30 και αυτος 3.11.1987.δυστυχως ωρα δεν γνωριζω..ευχαριστω οποιον δειξει διαθεση..
-
καλησπέρα
nefoula εξηγείται εύκολα το κόλλημα που έχεις και όλα όσα αισθάνεσαι. έριξα μια ματιά είναι όντως έντονη η σχέση σας. πήρα ως δεδομένο οτι έχετε γεννηθεί αθήνα και οτι γεννήθηκες στις 3.30 το πρωι. ο κρόνος και ο ουρανός του κάνουν τετράγωνα με τον ήλιο σου και σύνοδο με την σελήνη σου και οι δύο. ο ΒΔ τετραγωνίζει πολλούς πλανήτες σου διάβασα σε σαιτ οτι είναι ένδειξη καρμικότητας με τον ΒΔ να παίρνει πολλά απο μια σχέση έντονη και γεμάτη δυσκολίες. ο πλούτωνας τετραγωνίζει την αφροδίτη και η λίλιθ του κάνει σύνοδο αν είναι σωστή η ώρα γέννησης με τον ωροσκ. και την αφροδίτη σου.
-
Καλησπέρα!Εδώ και λιγο καιρό είμαι μέλος του MyHoroscope αλλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ ενεργά...είναι το πρώτο μου εγχείρημα ''επικοινωνίας'' και ''δράσης''. Οι γνώσεις μου δεν αρκετές σε θέματα ατρολογίας αλλά διαβάζω ό,τι και όσο μπορώ για να έχω κάποια ιδέα από ορισμένα θέματα! Θα ήθελα, λοιπόν, αν είναι δυνατόν, να μάθω αν οι παρακάτω όψεις θεωρούνται ισχυρές όψεις συναστρίας ή καρμικές:
-Ήλιος (γυναίκα-εγώ) Σύνοδος Μεσουράνημα
-Σελήνη Εξάγωνο Ήλιος
-Σελήνη Σύνοδος Σελήνη
-Σελήνη Σύνοδος Λίλιθ
-Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος
-Αφροδίτη Αντίθεση Ποσειδώνας
-Αφροδίτη Σύνοδος Χείρων
-Ουρανός Αντίθεση Ήλιος
-Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
-Ποσειδώνας Σύνοδος Ποσειδώνας
-Κρόνος Χιαστί Αφροδίτη
-Κρόνος Τρίγωνο Βέρτεξ
-Πλούτωνας Σύνοδος Πλούτωνας
-Κλήρος Τύχης Σύνοδος Ποσειδώνας
-Βέρτεξ Σύνοδος Μεσουράνημα
Παραθέτω τις όψεις εκείνες που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες...
Ελπίζω να έχω απάντηση σύντομα...Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Quote:
Originally Posted by
doudt
Καλησπέρα!Εδώ και λιγο καιρό είμαι μέλος του MyHoroscope αλλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ ενεργά...είναι το πρώτο μου εγχείρημα ''επικοινωνίας'' και ''δράσης''. Οι γνώσεις μου δεν αρκετές σε θέματα ατρολογίας αλλά διαβάζω ό,τι και όσο μπορώ για να έχω κάποια ιδέα από ορισμένα θέματα! Θα ήθελα, λοιπόν, αν είναι δυνατόν, να μάθω αν οι παρακάτω όψεις θεωρούνται ισχυρές όψεις συναστρίας ή καρμικές:
-Ήλιος (γυναίκα-εγώ) Σύνοδος Μεσουράνημα
-Σελήνη Εξάγωνο Ήλιος
-Σελήνη Σύνοδος Σελήνη
-Σελήνη Σύνοδος Λίλιθ
-Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος
-Αφροδίτη Αντίθεση Ποσειδώνας
-Αφροδίτη Σύνοδος Χείρων
-Ουρανός Αντίθεση Ήλιος
-Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
-Ποσειδώνας Σύνοδος Ποσειδώνας
-Κρόνος Χιαστί Αφροδίτη
-Κρόνος Τρίγωνο Βέρτεξ
-Πλούτωνας Σύνοδος Πλούτωνας
-Κλήρος Τύχης Σύνοδος Ποσειδώνας
-Βέρτεξ Σύνοδος Μεσουράνημα
Παραθέτω τις όψεις εκείνες που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες...
Ελπίζω να έχω απάντηση σύντομα...Ευχαριστώ πολύ!!!
Αυτά τα έχεις διαβάσει;
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html
και
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
-
Ευχαριστώ πολύ για τα άρθρα που μου σύστησες!!! Να ζητήσω βοήθεια σε κάτι άλλο...;;;Όσον αφορά μοίρες και επιπλέον πλανήτες που μπορεί να πέφτουν σε οίκους σε χάρτη συναστρίας πως μπορώ να το καταλαβαίνω τι κοιτώ; Αντιμετωπίζω μια δυσκολία στο να αντιληφθώ αυτά τα στοιχεία σε χάρτη συναστρίας...ελπίζω να έγινα κατανοητή...
-
Quote:
Originally Posted by
doudt
Ευχαριστώ πολύ για τα άρθρα που μου σύστησες!!! Να ζητήσω βοήθεια σε κάτι άλλο...;;;Όσον αφορά μοίρες και επιπλέον πλανήτες που μπορεί να πέφτουν σε οίκους σε χάρτη συναστρίας πως μπορώ να το καταλαβαίνω τι κοιτώ; Αντιμετωπίζω μια δυσκολία στο να αντιληφθώ αυτά τα στοιχεία σε χάρτη συναστρίας...ελπίζω να έγινα κατανοητή...
Να σου πω ότι κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, θα είναι ψέμα :bigsmile:
Εν πάση περιπτώσει όμως, στο υπολογιστικό πρόγραμμα http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php και στην επιλογή "χάρτες σχέσεων" μπορείς να βάλεις τα στοιχεία των ατόμων που σε ενδιαφέρουν και να βρεις τις μοίρες που πέφτουν οι πλανήτες, τους Οίκους καθώς και τις όψεις των πλανητών.
Από εκεί και μετά όμως, για να μπορέσεις να δεις κάποια πράγματα θα πρέπει γνωρίζεις καλά τους συμβολισμούς, για να μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις αυτά που θα βλέπεις. Ξεκίνα από τα βασικά, όπως προτρέπει και το 1ο άρθρο που σου υπέδειξα, δηλαδή τα στοιχεία και τις ιδιότητες, μετά δες τις όψεις των "φώτων", συνέχισε με τις όψεις το Ερμή, της Αφροδίτης και του ¶ρη και έχεις καιρό.... :bigsmile:
-
καλημερα σας.ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια οψη στη συναστρια που δειχνει εναν μονοπλευρο ερωτα?
-
Quote:
Originally Posted by
τσεβω
καλημερα σας.ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια οψη στη συναστρια που δειχνει εναν μονοπλευρο ερωτα?
τι εννοεις;
εχεις σχεση που αγαπας μονο εσυ;
η'' ζεις εναν πλατωνικο ερωτα;
ενας πωσειδωνας παντως βαζει το χερακι του με οψεις με προσωπικους πλανητες
στο να βιωνεις μονη σου το παραμυθι
εσυ θα πρεπει να το καταλαβεις ωστε να προχωρισεις παρακατω στην ζωη σου
και να βιωσεις την ομορφια του ερωτα με ανταποκριση πλεον....
Αγαπητο μελος Τσεβω μην αφηνεις τα χρονια σου να φευγουν ετσι...
οι μονοπλευροι ερωτες χασιμο χρονου ειναι.
φιλικα κουκι:bigsmile:
-
καλησπερα κι απο μενα! θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιες οψεις που μου εκαναν εντυπωση... η σεληνη της γυναικας κανει τετραγωνα με τον ηλιο, την σεληνη, τον ουρανο, τον ερμη και τον χειρωνα του αντρα. εχω διαβασει καποια πραγματα για αυτες τις οψεις και απο οτι καταλαβα ειναι ολες πολυ αρνητικες... ειναι μια κατασταση με αρκετα σκαμπανεβασματα, παθος αλλα και διαρκεια στο χρονο... μηπως τα πολλα τετραγωνα εχουν και καποια επιπλεον ερμηνεια? στην συκεκριμενη περιπτωση θεωρειται οτι βαλλεται κυριως η γυναικα? θα με ενδιεφερε παρα πολυ η γνωμη σας..:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
ελι
καλησπερα κι απο μενα! θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιες οψεις που μου εκαναν εντυπωση... η σεληνη της γυναικας κανει τετραγωνα με τον ηλιο, την σεληνη, τον ουρανο, τον ερμη και τον χειρωνα του αντρα. εχω διαβασει καποια πραγματα για αυτες τις οψεις και απο οτι καταλαβα ειναι ολες πολυ αρνητικες... ειναι μια κατασταση με αρκετα σκαμπανεβασματα, παθος αλλα και διαρκεια στο χρονο... μηπως τα πολλα τετραγωνα εχουν και καποια επιπλεον ερμηνεια? στην συκεκριμενη περιπτωση θεωρειται οτι βαλλεται κυριως η γυναικα? θα με ενδιεφερε παρα πολυ η γνωμη σας..:unsure:
Θα.........τολμήσω αν και καθόλου έμπειρη να σου πώ απλά την αποψή μου για όλα τα παραπάνω!!:unsure: Απο αυτά ποθ έχω διαβάσει τετράγωνο ηλιου σελήνης σε συναστρια είναι δυνατή όψη που κάτω απο συγκεκριμένες κατευθύνσεις δηλώνει περισσότερο μαζί παρά χώρια......
Οσο για τα τετράγωνα είναι δύσκολα αλλά δηλώνουν προσπάθεια,μαθήματα ,και προσωπική εξέλιξη μέσα απο την σχέση.:unsure:
Αυτά πολύ ταπεινά με τις λίγες γνώσεις που μπορώ να σου διαθέσω.....
Προσωπικά πιστεύω ότι οι δύσκολες συναστρίες είναι δυνατές σχέσεις που απαιτούν αγώνες,αλλά αν καταφέρει κανείς να ανταπεξελθει αποκτα μεγάλη προσωπική και συναισθηματική ωριμότητα.....
Συγγνώμη στους έμπειρους αν έκανα κάποια αστοχία.........:weird:
-
Quote:
Originally Posted by
ελι
Χμ. Θεωρητικά υπάρχουν ισχυροί και πιο αδύναμοι πλανήτες. Όταν λέμε «βάλλεται», εννοούμε ότι ένας ισχυρότερος πλανήτης, πχ Κρόνος - Ουρανός - Ποσειδώνας (με επιφύλαξη αυτός) - Πλούτωνας - ¶ρης, κάνει σύνοδο τετράγωνο ή αντίθεση με έναν ασθενέστερο: Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη. Και τον Ωροσκόπο δηλαδή την αρχή (ακμή) του πρώτου οίκου, καθώς και όλες τις ακμές των γωνιακών οίκων (ακμή 4 ή ναδίρ, ακμή 7 ή δύση, ακμή 10 ή μεσουράνημα). (Ο Ερμής είναι ουδέτερος). Από εδώ, θεωρούμε πως μόνο ο Ουρανός βάλλει τη Σελήνη.
Μέρος δεύτερο. Η Αστρολογία είναι συμβουλευτική. Το κρατάμε αυτό σταθερά στο χέρι και πάμε παρακάτω. Οι όψεις τετραγώνου θεωρούνται οι πιο προκλητικές σε έναν χάρτη: δείχνουν τριβές και εντάσεις, ευκαιρίες ή ανάγκη για πολύ μεγάλες αλλαγές, όπως και αισθήσεις έλξεις, «κρατήματος», δεσμό. Είναι λίγο περίεργο να στο εξηγήσω, ψυχολογικά όμως οι άνθρωποι πάντα ελκόμαστε από τα δύσκολα -όπως ο Οδυσσέας από τις Σειρήνες- καθώς και από τις προκλήσεις. Διαφορετικά το είδος μας θα ήταν πολύ πολύ πίσω, και πολιτισμικά και σε όλα. Οι προκλήσεις μας ωθούν να μαχόμαστε. Ο Οδυσσέας γνώριζε και πήρε πολύ σοφά τα μέτρα του, πολλοί εξερευνητές του άγνωστου και του δύσκολου όμως δεν γνώριζαν και χαθηκαν στην ιστορία των κατακτήσεων. Καρμικά από την άλλη, μιας και οι άνθρωποι έμφυτα βαδίζουμε προς την βελτίωση, οι προκλήσεις (οι δύσκολες όψεις που είπα πιο πριν) είναι αυτές που υποσυνείδητα μας τραβάνε επειδή εκεί διαισθανόμαστε οτι θα είναι το μέγιστο όφελος - άσχετα από τις κάθε είδους απώλειες που θα έχουμε στον δρόμο και φυσικά το κόστος... Σωματικό, συναισθηματικό, τα πάντα. Για την ψυχή, η ζωή είναι ένα απλό πέρασμα και σημασία έχει ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα, το τέλος. Τα ενδιάμεσα είναι όλα αναλώσιμα..!
Λες τώρα ότι έχεις 4 τετράγωνα προς τον πιο ευαίσθητο πλανήτη σου, εκείνον που εκφράζει τον συναισθηματικό σου κόσμο (Σελήνη). Αυτό λοιπόν το ίδιο που σε κάνει και πονάς είναι και αυτό που σε κρατάει. Και εσένα, σαν σταθερό κλπ Ταύρο, ένα παραπάνω.
Για να δούμε λοιπόν τι κρατούσαμε στο χεράκι μας από πριν: ότι η αστρολογία είναι συμβουλευτική. Και τι βρήκαμε στον δρόμο? Ότι η ζωή για τους λόγους της μας κάνει να πηγαίνουμε στα δύσκολα. Το απλό συμπέρασμα από αυτά είναι ότι εάν θεωρείς πως με τον άνθρωπο αυτό έχεις πάρει τα μαθήματά σου ή ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα βρεις επειδή έπεσες στα δίχτυα του απροετοίμαστη, μη γνωρίζοντας, ο χάρτης σας (τα στοιχεία δηλαδή που έχω) συμβουλεύει να προχωρήσετε παρακάτω. Η τελική απόφαση βέβαια ανήκει σε εσάς, αλλά εγώ σαν Δίδυμος ασπάζομαι τη σοφή παροιμία που λέει η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται..
-
Παλιρροια σε ευχαριστω παρα πολυ, αν και αρχαρια οπως λες η αναλυση σου ηταν πολυ καλη!!! Δειμων εχω μεινει αφωνη.... Με εντυπωσιασες-και δεν το λεω για να σε κολακευσω... ειδικα η τελευταια φραση σου νομιζω οτι τα περικλειει ολα :bigsmile:!!!!
-
Βεβαια Δειμων για να ειμαι δικαιη οφειλω να παραδεχτω οτι ο Κρονος και ο Πλουτωνας μου κανουν συνοδο με την δικη του σεληνη... επομενως ισως κατα καποιο τροπο ειμαστε ισοπαλια :love:!!!
-
καλησπερα σας ειμαι νεο μελος και ηθελα να σας πω την ιστορια μου.γνωρισα καποτε εναν σκορπιο γεννημενο στις 4.11.81.εγω ειμαι γεννημενη στις 28.01.80.τον ερωτευτηκα παραφορα αλλα αυτος δε με ηθελε απο οτι ελεγε σε μια κοινη μας φιλη.για να μην πολυλογω μετα απο 2 χρονια παντρευτηκαμε αλλα ποτε δεν αισθανθηκα να με θελει πραγματικα.παρακαλω πολυ αν μπορει καποιος να δει τη συναστρια μας και να μου πει αν οντως ισχυει οτι δε με ηθελε η απλα δε το δειχνε.ειμαστε χωρισμενοι τωρα.
-
Quote:
Originally Posted by
τσεβω
καλησπερα σας ειμαι νεο μελος και ηθελα να σας πω την ιστορια μου.γνωρισα καποτε εναν σκορπιο γεννημενο στις 4.11.81.εγω ειμαι γεννημενη στις 28.01.80.τον ερωτευτηκα παραφορα αλλα αυτος δε με ηθελε απο οτι ελεγε σε μια κοινη μας φιλη.για να μην πολυλογω μετα απο 2 χρονια παντρευτηκαμε αλλα ποτε δεν αισθανθηκα να με θελει πραγματικα.παρακαλω πολυ αν μπορει καποιος να δει τη συναστρια μας και να μου πει αν οντως ισχυει οτι δε με ηθελε η απλα δε το δειχνε.ειμαστε χωρισμενοι τωρα.
αγαπητο μελος τσεβω
αυτο δεν θα μπορεσει να στο πει κανενας ...
παρα μονο εσυ που τον ειχες παντρευτει αν σε ηθελε:blink:
και πως εγινε ο γαμος χωρις να σε θελει;;;:blink:
με το ζορι παντρεια;;;στις μερες μας;;;
με αγαπη κουκι:love:
-
Καλημέρα και από μένα!
Σας παραθέτω τις εξής όψεις:
Ο Πλούτωνάς του σε σύνοδο με τον Ήλιο της. Ο Ουρανός του σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη της, τριγωνίζει την Σελήνη της. Ο Ουρανός της εξαγωνίζει τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του (τα έχει σε σύνοδο). Ο Ποσειδώνας του εξαγωνίζει τον Ήλιο της ενώ ο Ποσειδώνας της τετραγωνίζει τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του. Ο Κρόνος του τριγωνίζει την Σελήνη της, τον Ερμή της και την Αφροδίτη της, ενώ ο Κρόνος της κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του. Στα φώτα παίζει μόνο μία χιαστί του Ήλιου του με την Σελήνη της. Βεβαία δεν γνωρίζω την ώρα γέννησής του, οπότε τι όψεις κάνει ή δεν κάνει η Σελήνη του, τις αφήνω απέξω. Α! υπάρχει και σύνοδος της Αφροδίτης του με τον ¶ρη της.
Μου φαίνονται αρκετές και δυνατές όψεις. Δεν έχω ξανασυναντίσει τόσες σε μία συναστρία. Εσείς; Τι λέτε;
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
τσεβω
γεννημενο στις 4.11.81.εγω ειμαι γεννημενη στις 28.01.80..
δωσε τοπο γεννησης και ωρα
και για τους δυο σας
και οταν καποιο μελος που ξερει..
η'' καποιους απο τους αστρολογους μπορει και εχει χρονο
να σου πει δυο λογια.........:bigsmile:
-
αυτος ειναι γεννημενος στις 4.11.81 ωρα 7 το πρωι κι εγω στις 28.01.80 γυρω στις 12 το μεσημερι απ οτι μου λενε οι γονεις μου αλλα οχι με πολυ σιγουρια
-
Quote:
Originally Posted by
τσεβω
αυτος ειναι γεννημενος στις 4.11.81 ωρα 7 το πρωι κι εγω στις 28.01.80 γυρω στις 12 το μεσημερι απ οτι μου λενε οι γονεις μου αλλα οχι με πολυ σιγουρια
εγω γεννηθηκα στη θεσσαλονικη κι αυτος στην αθηνα.
-
[QUOTE=τσεβω;107012]εγω γεννηθηκα στη θεσσαλονικη κι αυτος στην αθηνα.
Αγαπητή Τσέβω...
Αρχικά θα πρέπει να δούμε εσένα και τον πρώην σου σαν μεμονομένα ατομα...Εσύ εχεις πολλα απο τα στοιχεία του Υδροχόου,(ανεξαρτησία,ανοι τλο μυαλό,τρέλα κτλ,) που συμπληρώνονται όμορφα απο μια πολυ επικοινωνιακή Σελήνη στου Διδύμους και τον Ωρροσκοπο στον Ταυρο...θα έλεγα οτι υπάρχει μια εξισορρόπηση των στοιχείων και μια σχετική ευελιξία,αν και η επιμονη και το πεισμα των σταθερών ζωδίων στον ηλιο και τον Ωροσκόπο σου σε καθιστούν αρκετά ισχυρογνώμωνα,ενα χαρακτηριστικό που και εκείνος διαθέτει, οπως επίσης διαθέτει και μια νότα διπλωματίς λόγω Σελήνης-το "κλειδί" εδω είναι να γνωρίζετε και οι 2 ποτε πρεπει να προτάσσετε το δυναμισμό (την ευθεία προσέγγιση) και ποτε την ευελιξία σας!!!:love:
Πιο συγκεκριμένα, εκείνος έχει πολλα απο τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού με ηλιοζώδιο και Ωροσκοπο εκει,Σελήνη και Αφροδίτη στο Ζυγό αλλα και τον Ουρανο στον 1ο οικο που τον κανει ανεξάρτητο,επαναστατη,αντι κομφορμιστή,δε μπαινει σε καλούπια!
Η οικοθεσία του Ήλιου σου στο 10ο...σου προσδίδει την Αιγοκερίσια επιβλητικότητα αλλα και την επιθυμία για κύρος και κοινωνική καταξίωση κι η δική του στο 12ο δινει κρυφες συναλλαγες και παρασκηνιακές ενέργειες αλλα και κατι απο την φαντασία,τη μοναχικότητα,την αυτοθυσία και την ανιδιοτέλεια των Ιχθύων.
Αυτα σε γενικές γραμμές οσον αφορά τους χρακτήρες σας.Τώρα η μεταξ΄ύ σας συναστρία δείχνει μια θυελλώση σχέση, οπου καλείστε και οι 2 να κάνετε υποχωρήσεις ασκώντας συνεχώς αυτοέλγχο-αν δε θέλετε να χαλάτε συνεχώς την ψυχική σας ηρεμία!- γιατί είναι αδύνατον να συνυπάρξουν αρμονικά 2 κόκκορες σε ενα κοτέτσι!!!!!:toung:
Μελέτησε αυτα πρώτα,εγς εδς είμαι για τις όποις απορίς τυχόν εχεισ...και μετά θα σου πω κι αλλα για τη συναστρία αυτη αν θες.
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
-
εμενα η σεληνη του μου εβγαινε οτι ειναι στον υδροχοο και η αφροδιτη στον τοξοτη ειναι στις 4/11/81.σιγουρα ειναι στο ζυγο?
-
Ναι...στην αρχή είχες γράψει οτι είναι το 80 νομίζω ή οχι?Τεσπα...αφου είναι έτσι οντως εχει Σελήνη στον Υδροχόο κοντά στον Ήλιο σου, κατι πολύ καλο για τη συναστρια σας αφου δηλώνει ψυχική επαφή και δέσιμο.Η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη...η πεταλουδίτσα του ζωδιακού...:)
-
ΣυγνώμηΝ,...αλλά η πεταλουδίτσα του ζωδιακού είναι η Διδυμίσια....! :cheesy:
αυτή έχει το όνομα...αυτή έχει και τη χάρη....
ρώτα εκείνους που την έχουν στους Διδύμους για να μάθεις.... :toung:
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη...η πεταλουδίτσα του ζωδιακού...:)
-
A κοπελιά...θα μου επιτερέψεις να θεωρώ περισσότερο πολυγαμική και επιρρεπή στις απιστίες την Τοξοτίσια Αφροδίτη (με αυτή τη έννοια τη λέω πεταλουδίτσα) με τη Διδιμίσια να έρχεται δευτερη αλλα οχι με μεγάλη διαφορά!!! :cheesy:
-
Γκουχ και στις δυο σας! :toung:
-
Θες HALLS αγόρι μου; :love:
-
ναι αλλα εγω γιατι παντα αισθανομουν οτι δε με ηθελε?ααα...και κατι αλλο βρε παιδια......λενε για τους σκορπιους οτι ειναι πολυ του σεξ......και πολυ παθιαρηδες.....εμενα γιατι δε μου το εβγαλε ποτε αυτο?????μεχρι στιγμης το πιο ερωτικο ζωδιο που εχω γνωρισει καα εχω παθει πλακα ειναι ο αιγοκερως.......