-
Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
Καλημερα.
Ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε τις αλλαγες που φερνει ο Πλουτωνας σε ολους εμας που εχουμε Ωροσκοπο ή Ηλιο στις πρωτες μοιρες του Αιγοκερω... Εγω προσωπικα εχω ωροσκοπο στην πρωτη του ζωδιου και οπως καταλαβαινετε με αφορα αμεσα να μαζεψω πληροφοριες για την επιδραση του Πλουτωνα απο συνοδο και στις δικες σας ζωες. Οσοι πιστοι λοιπον προσελθετε....
Θεωρητικα η διελευση αυτη υποσχεται ριζικη αναμορφωση σε ολα τα επιπεδα, εσωτερικο και εξωτερικο. Προκειται για μια επαναγεννηση που ομως θα λαβει χωρα με πολυ αργο ρυθμο, σχεδον ασυνειδητο. Σωματικα ισως φερει αλλαγη στο σωματοτυπο, αλλαγες (αυξηση ή μειωση) στο βαρος και στην ενεργεια μεσα μας, απαλλαγη απο οργανικες βλαβες, αναμορφωση εμφανισης. Ψυχολογικα δινει μια μανια ελεγχου των αλλων, να τους επιβαλλομαστε, τη διαθεση να οριζουμε τις ζωες τους, κτητικοτητα, χειραγωγηση, στην χειροτερη ισως αναδυση σκοτεινων ενστικτων. Επισης πολλοι θα νιωσουν ενα ξεσπασμα της λιμπιντο και σεξουαλικη αφυπνιση. Πρακτικα σηματοδοτει ειτε το σβησιμο μιας περιοδου και το περασμα σε μια νεα εποχη ειτε ενα αγωνα επιβιωσης που θα παιχτει με σκληρους ορους στον οποιο θα βγουμε τελικοι νικητες αλλα οχι χωρις απωλειες.
Αυτα μπορεσα προς το παρον να σκεφτω ως πιθανα ενδεχομενα της πλουτωνιας διελευσης. Εγω παντως ακομα δεν εχω βιωσει τιποτα απο τα παραπανω. Ακομα το ψαχνω... Εσεις που εχετε Ωροσκ. ή Ηλιο στις αρχες Αιγοκερω τι νομιζετε οτι θα μας φερει ο Πλουτωνας τωρα που περνα πανω απο το κεφαλι μας; Περιμενω να διαβασω τις προσωπικες σας εμπειριες κι αποψεις...
-
Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Καλημερα.
Ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε τις αλλαγες που φερνει ο Πλουτωνας σε ολους εμας που εχουμε Ωροσκοπο ή Ηλιο στις πρωτες μοιρες του Αιγοκερω... Εγω προσωπικα εχω ωροσκοπο στην πρωτη του ζωδιου και οπως καταλαβαινετε με αφορα αμεσα να μαζεψω πληροφοριες για την επιδραση του Πλουτωνα απο συνοδο και στις δικες σας ζωες. Οσοι πιστοι λοιπον προσελθετε....
Θεωρητικα η διελευση αυτη υποσχεται ριζικη αναμορφωση σε ολα τα επιπεδα, εσωτερικο και εξωτερικο. Προκειται για μια επαναγεννηση που ομως θα λαβει χωρα με πολυ αργο ρυθμο, σχεδον ασυνειδητο. Σωματικα ισως φερει αλλαγη στο σωματοτυπο, αλλαγες (αυξηση ή μειωση) στο βαρος και στην ενεργεια μεσα μας, απαλλαγη απο οργανικες βλαβες, αναμορφωση εμφανισης. Ψυχολογικα δινει μια μανια ελεγχου των αλλων, να τους επιβαλλομαστε, τη διαθεση να οριζουμε τις ζωες τους, κτητικοτητα, χειραγωγηση, στην χειροτερη ισως αναδυση σκοτεινων ενστικτων. Επισης πολλοι θα νιωσουν ενα ξεσπασμα της λιμπιντο και σεξουαλικη αφυπνιση. Πρακτικα σηματοδοτει ειτε το σβησιμο μιας περιοδου και το περασμα σε μια νεα εποχη ειτε ενα αγωνα επιβιωσης που θα παιχτει με σκληρους ορους στον οποιο θα βγουμε τελικοι νικητες αλλα οχι χωρις απωλειες.
Αυτα μπορεσα προς το παρον να σκεφτω ως πιθανα ενδεχομενα της πλουτωνιας διελευσης. Εγω παντως ακομα δεν εχω βιωσει τιποτα απο τα παραπανω. Ακομα το ψαχνω... Εσεις που εχετε Ωροσκ. ή Ηλιο στις αρχες Αιγοκερω τι νομιζετε οτι θα μας φερει ο Πλουτωνας τωρα που περνα πανω απο το κεφαλι μας; Περιμενω να διαβασω τις προσωπικες σας εμπειριες κι αποψεις...
Aγαπητε,
θα συμφωνισω στα περισσοτερα με οσα παραθετεται σχετικα με την διελευση του Πλουτωνα σε ευαισθητες περιοχες (οπως ειναι ο Ηλιος ή ο Asc. ) . Θα ηθελα ομως να σας τονισω κατι που εχετε ηδη παραθεσει. Η ενεργεια του Πλουτωνα ειναι εξαιρετικα αργη και δεν συμβαινει απο την μια μερα στην αλλη. Η ενεργεια αυτη ειναι εξαιρετικα "υπογεια" και υποσυνειδητη. Η αλλαγη που επιφερει ο Πλουτωνας ειναι περισσοτερο (και ισως εξ'ολοκληρου) εσωτερικη. Διαλυει τον πυρηνα του εσωτερικου εαυτου μας για να ανα-δημιουργησει εναν ακομα πιο εξελιγμενο εαυτο , απαλλαγμενο απο παθη , μιση , δολοπλοκιες και αλλες τετοιες ιστοριες.
Μαλλον οι περισσοτεροι εχουν στον νου τους οτι ο Πλουτωνας μεσα απο την διελευση του θα επιφερει τα παραπανω ψυχολογικα χαρακτηριστικα που αναφερατε. Προσωπικα διαφωνω. Θεωρω οτι ο Πλουτωνας επιφερει τετοιες χαρακτηριστικες εικονες "ελεγχου" μονο οταν μπλοκαρεται. Στην ουσια ομως μια τετοια διελευση εχει σκοπο την αναγνωριση του εαυτου μας και τον ελεγχο του. Οχι τον ελεγχο των αλλων.
Ο Πλουτωνας ειναι ενας ιδιαιτερος πλανητης (οπου σιγουρα η φυση του προκαλει γοητεια - μιας και ειναι συνδεδεμενος με το σκοτεινο). Αλλα αυτο που εχει μεγιστη σημασια ειναι να καταλαβουμε οτι ο Πλουτωνας δρα μεσα απο τον σεβασμο της προσωπικης θελησης ( η θεληση ειναι χαρακτιριστικο του Πλτν.) και την μεταμορφωση μεσα απο την αναγνωριση του πραγματικου εαυτου (συνδεση με το Θειο) ο οποιος τελικα αποτιναζει καθε γηινη συμπεριφορα ...
με εκτιμηση
Cancerian.
-
καλησπερα. εχω τον ηλιο μου στις 0 του ταυρου. Σε τριγωνο με τον πλουτωνα. Ισχυουν τα ιδια και
γι αυτην την οψη?
-
Με βρισκεις συμφωνο αγαπητη φιλη cancerian.
Ο Πλ δρα με υπογειο και αργο ρυθμο και τα αποτελεσματα του ειναι καθαρως ορατα μετα το περας του "χτυπηματος" του, οταν κοιταζουμε προς τα πισω και μονολογουμε "βρε για δες ποσο πολυ αλλαξα απο τοτε!...αλλος ανθρωπος...".
Και σαφως το εργο του Πλ ειναι να αναμορφωσει την υπαρξη μας συθεμελα με σκοπο την παραπανω εξελιξη της ψυχης. Πολυ σωστα τονιζεις οτι σκοπος του ειναι να ανακτησουμε τον Ελεγχο του δικου μας εαυτου και κυριως να δαμασουμε τα εσωτερικα μας θηρια, τα παθη και να εξημερωσουμε τα ζωωδη ενστικτα μας. Και σε ενα αλλο επιπεδο να κυριαρχησουμε στην κουνταλινι αρχεγονη ενεργεια μεσα μας.
Ομως ο καθημερινος ανθρωπος οπως γνωριζουμε συνηθιζει να προβαλλει την εργασια που πρεπει να γινει εσωθεν σε εργασια εξωτερικη. Νομιζει οτι ειναι πιο ευκολο να ελεγχει τον κοσμο γυρω του απο το να ελεγχει τον εαυτο του τον ιδιο. Ετσι, δεν φταιω εγω που ειμαι οξυθυμος, φταιει ο αλλος που με κανει να εξοργιζομαι. Δεν εχω προβλημα εγω που ζηλευω αρρωστημενα το συντροφο μου αλλα το προβλημα ειναι ο συντροφος μου που δινει αφορμες να ζηλευω κ.ο.κ. Γι αυτον ακριβως το λογο παρατηρουμε σε πλουτωνιες περιοδους να μας καταλαμβανει μανια ελεγχου των αλλων σα να ηταν θεμα ζωης και θανατου. Πισω απο ολο αυτο κρυβεται η αναγκη να ελεγξουμε εμας τους ιδιους.
-
Quote:
Originally Posted by
jungle
καλησπερα. εχω τον ηλιο μου στις 0 του ταυρου. Σε τριγωνο με τον πλουτωνα. Ισχυουν τα ιδια και
γι αυτην την οψη?
Γεια σου φιλη jungle. Σαφως κι επηρεαζεται και ο δικος σου Ηλιος. Απλα για σενα νομιζω τα πραγματα θα ειναι μαλλον πιο ευκολα και πιο ανωδυνα λογω τριγωνου. Σεξουαλικη αφυπνιση και θεματα περιουσιακα θα εμφανιστουν στο προσκηνιο πιθανολογω.
-
.Ισως και να εμφανιστουν περιουσιακα κληρονομικα θεματα μιας και ο ήλιος μου
εμφανιζεται στον 8 οικο μου (σε ακριβειας ομως τετραγωνο με κρονο μου απο 29 αιγοκερο)
ευχαριστω
-
Αγαπητέ Jupiterios,
ειμαι κι εγώ "συνάδελφος" Αιγόκερως:bigsmile:, αν και ο Ήλιος μου βρίσκεται στην 8η μοιρα, οπότε θεωρητικά θα νοίωσω πιο έντονα τις επιδράσεις του Πλούτωνα σε μερικά χρόνια. Παρολ΄αυτά, έχω την αίσθηση ήδη ότι ένας μεγάλος κύκλος κλείνει και ετοιμάζεται να ανοίξει ένας καινούριος (μόνο που δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι). Για να είμαι ειλικρινής, ακούω πολλά για τον Πλούτωνα και αρκετά από αυτά είναι κάπως...αγχωτικά. Προσπαθώ να διατηρήσω μια αισιοδοξία, άλλωστε η αναμόρφωση δεν συνοδεύεται απαραίτητα από πόνο όταν είναι κανείς έτοιμος να την δεχθεί (ελπίζω να είμαι). Αυτό που με προβληματίζει πάντως περισσότερο (ίσως αβάσιμα, δεν είμαι σίγουρη) είναι το τετράγωνο που κάνει ο Πλούτωνας με τον Asc μου που βρίσκεται στην 2η μοίρα του Κριού. ¶ραγε, τι θα μπορούσε να σημαίνει?
Φιλικά,
wind*1
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Με βρισκεις συμφωνο αγαπητη φιλη cancerian.
Για εσενα μονο... αγαπητος φιλος :laugh:
-
Αγαπητη wind1
Καταρχην πρεπει να τονισω οτι πριν προχωρησεις σε οποιαδηποτε ερμηνεια του τετραγωνου Πλ-Ωρ πρεπει να εισαι 100% σιγουρη για την ακριβεια της ωρας γεννησης και οτι ο Ωροσκ βρισκεται οντως στις 2 του κριου....
Οσον αφορα την ερμηνεια αυτης της θεσης σε παραπεμπω στο αρχικο μου μηνυμα. Φυσικα αυτη ειναι μια ερμηνεια που δινω εγω χωρις να ειναι απολυτη. Κι εχεις απολυτο δικιο οτι η αναμορφωση δεν ...ποναει οταν εισαι προθυμος να την δεχτεις στη ζωη σου.
-
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Για εσενα μονο... αγαπητος φιλος :laugh:
Ανοησια μου εκ παραδρομης!!
Να με συμπαθας φιλε μου!! :embarrest
-
Καλησπέρα στην παρέα σας!!!
Εγώ δεν είμαι Αιγόκερως αλλά έχω ωροσκόπο στην 15η του Τοξότη.Όταν πέρασε από τον ωροσκόπο μου ο Πλούτωνας αλλαξε η ζωή μου ριζικά!!Επειδή τριγώνιζε και με τον ήλιο μου στο Λέοντα παντρεύτηκα, έκανα παιδάκι, άλλαξα τόπο κατοικίας, αλλά αναγκάστηκα να αφήσω και τη δουλειά μου, κάτι που το πληρώνω μέχρι σήμερα.Έτσι ο Πλούτωνας μου έφερε και θετικά και αρνητικά, χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα, εάν οι επιλογές μου ήταν σωστές(αυτό μάλλον είναι δουλειά του Κρόνου).Τώρα τετραγωνίζει με το ΜC μου και η ανάγκη για εργασία είναι πιο έντονη από ποτέ.:worried:Σε λίγο θα τετραγωνίσει και με τον Ουρανό μου στον 10ο, κάτι που μάλλον δεν είναι για καλό!!!:scared:
-
Eγω παντρευτηκα οταν ο πλουτωνας ηταν απεναντι απο τον ήλιο μου-0 ταυρου-
και εκανε ταφ-τετραγωνο με κρονο μου-29 αιγοκ.
και ακομα το πληρωνω (εχω ακομα τον ιδιο αντρα)
-
Και εγώ τον ίδιο έχω και παρά το ότι μου έκανε τρίγωνο με Ήλιο, δεν ξέρω για πόσο θα τον έχω ακόμη!!!:laugh:
-
Σκεφτομαι οτι αν τον αφησω φετος που κανει ο πλουτωνας τριγωνο με ηλιο μου, ισως δεν δυσκολευτω
πολυ και θα κανει και την αλλαγη της ζωης του καθοτι αιγοκ. 3ης μοιρας (τα καταφεραμε να
το εξευτελισουμε το θεμα..)
-
Καλησπερα, παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τον θεμα που ανοιξες φιλε Τοξοτη οχι μονο γιατι με αφορα αμεσα αλλα γιατι οι εξωκρονιοι πλανητες καθοριζουν τα σημαντικοτερα γεγονοτα στην ζωη μας κ οι οψεις τους με τους εσωτερικους χρωματιζουν εντονα τον χαρακτηρα κ την προσωπικοτητα μας.
Ειδικα για τον Πλουτωνα θα ηθελα να σας πω την φραση που λεει ενας γνωστος μου "Ο Πλουτωνας κ οι αλλοι πλανητες"τονιζοντας ετσι την δυσκολια του κ την πολυπλοκοτητα του.
Κ για να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου θα ξεκινησω απ την χρονια που ειχα σε ηλιακη επιστροφη τον Πλουτωνα σε συνοδο με τον Ωροσκοπο στον Τοξοτη.ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες μου απ πολλες πλευρες,γεννησα το δευτερο παιδι μου,θεραπευτηκα απ κατι που με ταλαιπωρουσε,ξεκινησα δουλεια αλλα κυριως με μετετρεψε σ εναν ανθρωπο που ημουν κ δεν το ειχα συνηδειτοποιησει.
Εφερε στην επιφανεια "θελω κ επιθυμιες" που ειχα καταχωνιασει καπου καποτε κ μου εφερε πραγματικη γνωση για ανθρωπους κ καταστασεις που νομιζα πως γνωριζα ενω ουσιαστικα, ειχα αγνοια.
Αυτο που ομως ομως εφερε κ θεωρω αρκετα σημαντικο (εκτος της γεννησης του παιδιου μου φυσικα) ηταν η ενεργοποιηση της γενεθλιας αντιθεσης που εχω μεταξυ Ηλιου Πλουτωνα κ που μεχρι εκεινη την περιοδο την βιωνα μεσω των αλλων.
Με λιγα λογια ξυπνησε το θηριο μεσα μου κ μπηκε το νερο στο αυλακι αργα κ σταθερα με αποτελεσμα αυτην την στιγμη που γραφω να εχω τον ελεγχο της ζωη μου εγω σε συναρτηση βεβαια με τους αλλους, φυσικα οπως καταλαβαινετε οι αλλαγες δεν ηρθαν με ανωδυνο τροπο, ηταν ομως αντιμετωπισιμες κ εν τελει ευπροσδεκτες.
Στην παρουσα φαση ο Πλουτωνας βρισκεται σε τετραγωνο ιδιομοιριας με τον Ηλιο μου κ πραγματικα συμβαινουν διαφορα γεγονοτα που με κανουν να νιωθω καπως "βαρια", επισης αλλαγες κυριως σε επαγγελματικο επιπεδο που κ αυτες τις ελεγχω κατα καποιο τροπο ωστε να ερχονται αργα κ σταθερα, ενω τις τελευταιες ημερες βιωσα κατι καθαρα Πλουτωνιο που ευτυχως δεν ηταν τραγικα μοιραιο.
Φυσικα εχω πολυ μελλον μπροστα με τον Πλουτωνα αφου την επομενη χρονια θα συναντησει τον Αρη μου, αλλα μεχρι τοτε εχει ο Θεος.
Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι οσοι εχουν ηδη οψεις Πλουτωνα στον γενεθλιο τους,την επιρροη του θα την βιωσουν πιο "ηπια"παρολο που θα ενεργοποιηθει η γενεθλια οψη, απ οτι εκεινοι που δεν εχουν κ αυτο γιατι λιγο εως πολυ ειναι γνωστη η ενεργεια κ επιρροη του Πλουτωνα κ πιθανον καποιοι να μπορουν να την χειριζονται κ να την ελεγχουν, οσο μπορουν βεβαια κ τελος καλο ειναι να γνωριζουμε πως δυστυχως η ευτυχως ο Πλουτωνας δεν φερνει τιποτα παραπανω απ οσα μπορουμε ν αντεξουμε γι αυτο αλλωστε μας προικιζει με τεραστια αποθεματα δυναμης,για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στις δυσκολες κ διαφορετικες καταστασεις που φερνει.
-
Καλησπέρα,
Με τη σειρά μου κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει για τις όψεις του Πλούτωνα με τους γενέθλιους πλανήτες και δη τους προσωπικούς.Ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με την ακμή του Μεσουρανήματος μου και ήδη τις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα τις έχω δει από το φθινόπωρο, όπου όχι μόνο άλλαξα εργασία αλλά νοοτροπία, πιστεύω και επιθυμίες όσον αφορά σε αυτά που θέλω και σε αυτά που θέλω να δώσω σε ένα εργασιακό περιβάλλον.Η Σελήνη μου είναι στις 05 35 του Αιγόκερω και ο Δίας στις 04 46 πάλι του Αιγόκερω.Καθώς η ερμηνεία των διελεύσεων είναι συνάρτηση πολλών δεδομένων, αν συμπεριλάβουμε ότι ο Ήλιος μου είναι στις 08 38 του Ζυγού (δλδ ο Κρόνος θα με επηρεάζει από το επόμενο φθινόπωρο-χειμώνα), να θεωρώ ότι οι αλλαγές που θα περιμένω να δω θα αρχίσουν να συμβαίνουν με την καινούρια χρονιά και ιδιαίτερα σε επίπεδο ψυχολογικό (Σελήνη) αλλά και στην προσωπικότητα (Ήλιος), γιατί όσον αφορά στα επαγγελματικά μπορώ να το επεξηγήσω. Νομίζω ότι επεξήγηση όσον αφορά τα επαγγελματικά συναρτήσει του Μεσουρανήματος ήταν ακριβής.
Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες γιατί όσο κι αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι Κρόνος δεν είναι τιμωρός, σε σχέση με την έντονη επίδραση του Πλούτωνα, τολμώ να πω ότι όχι μόνο φοβάμαι αλλά έχω τρομοκρατηθεί κιόλας. Η αντίδρασή μου, στρουθοκαμιλισμός, ίδιον των Ζυγών...χιχιχιχιχιχι
Φιλικά
libraD :love:
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Κ για να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου θα ξεκινησω απ την χρονια που ειχα σε ηλιακη επιστροφη τον Πλουτωνα σε συνοδο με τον Ωροσκοπο στον Τοξοτη.ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες μου απ πολλες πλευρες,γεννησα το δευτερο παιδι μου,θεραπευτηκα απ κατι που με ταλαιπωρουσε,ξεκινησα δουλεια αλλα κυριως με μετετρεψε σ εναν ανθρωπο που ημουν κ δεν το ειχα συνηδειτοποιησει.
Αγαπητη Ερση ευχαριστω για το μηνυμα σου.
Θελω να σημειωσω οτι ο Πλουτωνας πολλες φορες σε θεματα σωματικης υγειας λειτουργει καθαρτικα. Απαλλασει τον οργανισμο απο βλαβερες ουσιες, τοξινες, ακομα και απο μελη αρρωστα μεσω καποιας επεμβασης ή καυτηριασμου. Θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις αν η θεραπεια σου αφορουσε κατι σχετικο.
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι οσοι εχουν ηδη οψεις Πλουτωνα στον γενεθλιο τους,την επιρροη του θα την βιωσουν πιο "ηπια"παρολο που θα ενεργοποιηθει η γενεθλια οψη, απ οτι εκεινοι που δεν εχουν κ αυτο γιατι λιγο εως πολυ ειναι γνωστη η ενεργεια κ επιρροη του Πλουτωνα κ πιθανον καποιοι να μπορουν να την χειριζονται κ να την ελεγχουν, οσο μπορουν βεβαια κ τελος καλο ειναι να γνωριζουμε πως δυστυχως η ευτυχως ο Πλουτωνας δεν φερνει τιποτα παραπανω απ οσα μπορουμε ν αντεξουμε γι αυτο αλλωστε μας προικιζει με τεραστια αποθεματα δυναμης,για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στις δυσκολες κ διαφορετικες καταστασεις που φερνει.
Συμφωνω κι εγω οτι οσοι εχουν ηδη ισχυρη οψη με Πλουτωνα στο γενεθλιο τους ειναι πιο ευκολο να κουμανταρουν την πλουτωνια δυναμη. Εγω εχω ανοιχτη συνοδο σεληνης-Πλ και εχω ζησει στο πετσι μου τις επιρροες του. Οι πιο τραυματικες ηταν οποτε ο Διας διελαυνε τον 8ο Οικο μου. Ηταν εποχες που τα ειχα δει ολα. Βιωσα το πλουτωνιο βαρος να με καταπλακωνει και να με κανει να φτανω πατο....Ομως συρθηκα εξω ζωντανος!
-
Αγαπητη Ερση ευχαριστω για το μηνυμα σου.
Θελω να σημειωσω οτι ο Πλουτωνας πολλες φορες σε θεματα σωματικης υγειας λειτουργει καθαρτικα. Απαλλασει τον οργανισμο απο βλαβερες ουσιες, τοξινες, ακομα και απο μελη αρρωστα μεσω καποιας επεμβασης ή καυτηριασμου. Θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις αν η θεραπεια σου αφορουσε κατι σχετικο.
Καλησπερα, αγαπητε Τοξοτη,πραγματι σε θεματα υγειας ο Πλουτωνας λειτουργει καθαρτικα,γι αυτο κ οταν βλεπουμε μια διελευση του να εμπλεκεται στα της υγειας μας,αυτο που συμβουλευουμε ειναι να το ψαξουμε (ιατρικα παντα) ωστε οτιδηποτε ανακαλυφθει,να το προλαβουμε με σκοπο την εξαλειψη του.
Οσο για την θεραπεια μου, ηταν χειρουργειο στα θεματα που κυβερνα ο Πλανητης, δηλ. στην γεννετησια περιοχη με αποτελεσμα να μου φερει στην αγκαλια μου ενα υγιεστατο αγορακι κ απαλλαγη απο γυναικολογικα προβληματα που αντιμετωπιζα τα τελευταια χρονια.
-
Αγαπητη Libra D
Οπως καταλαβαινω τα επομενα χρονια ο Πλουτωνας θα ασπεκταρει διαδοχικα καιρια σημεια του ωροσκοπιου σου. Θα ειναι περιοδος ανακαταταξεων σε ολα τα επιπεδα. Ηδη βλεπεις αλλαγες στα επαγγελματικα - αν βεβαια η μοιρα του MC ειναι ακριβης. Ταυτοχρονα ο Πλ κανει αντιθεση με το Ναδιρ σου που συμβολιζει ο,τι και η Σεληνη δηλ. τις βασεις σου. Φυσικα και δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθοσον η επιδραση του Πλ ειναι ανεπαισθητη την ωρα που την δεχομαστε. Προσοχη θα σου επιστησω κυριως για το διαστημα που θα εχουμε το τετραγωνο Κρονου-Πλ το οποιο θα σε ταρακουνησει αρκετα.
Αλλα να ξερεις οτι θα εχεις προενδειξεις που χρειαζεσαι για να προλαβεις να λαβεις τα μετρα σου. Τιποτα δεν ερχεται αιφνιδιαστικα με τον Πλουτωνα, ο αιφνιδιασμος ειναι δουλεια του Ουρανου....
-
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Οσο για την θεραπεια μου, ηταν χειρουργειο στα θεματα που κυβερνα ο Πλανητης, δηλ. στην γεννετησια περιοχη με αποτελεσμα να μου φερει στην αγκαλια μου ενα υγιεστατο αγορακι κ απαλλαγη απο γυναικολογικα προβληματα που αντιμετωπιζα τα τελευταια χρονια.
Μπραβο ο Πλουτωνας! Τελικα μερικες φορες φερνει την ζωη αντι να την αφαιρει! Πες μου τωρα οτι ο γιοκας σου ειναι Σκορπιος να με στειλεις αδιαβαστο!
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Μπραβο ο Πλουτωνας! Τελικα μερικες φορες φερνει την ζωη αντι να την αφαιρει! Πες μου τωρα οτι ο γιοκας σου ειναι Σκορπιος να με στειλεις αδιαβαστο!
Φυσικα και φερνει την ζωη ακομη κ αν χρειαστει να σε πεθανει πρωτα αλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος του, να σκοτωσει οτιδηποτε εχει αλλοιωθει για να το αναγεννησει.
Ο γιοκας μου πηρε ακριβως το απεναντι ζωδιο,μαλλον δεν ηθελε να αποφυγει τον αξονα.
-
Αγαπητέ μου Τζουπιτέριος,
είμαι Σκορπιός και ο Πλούτωνας στο ωροσκόπιό μου κάνει κύριες όψεις, θετικές και αρνητικές, με όλους τους πλανήτες μου (και τα φώτα) εκτός από τον Ουρανό και την Αφροδίτη. Επίσης, ο τράνζιτ Πλούτωνας έχει περάσει μέχρι σήμερα από τον ωροσκόπο μου και απ' όλους τους πλανήτες μου εκτός από τον Ουρανό. Αυτή την στιγμή είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο μου.
Από την εμπειρία μου, όταν ο Πλούτωνας πέρασε διαδοχικά πάνω από τον ωροσκόπο, τον Ήλιο και την Σελήνη μου, σε διαβεβαιώ ότι το πέρασμά του δεν είναι καθόλου υπόγειο, ασυνείδητο ή ανεπαίσθητο. Αντίθετα, κάνει την παρουσία του πολύ αισθητή. Έτσι, αν δεν έχεις βιώσει τίποτε πλουτώνιο με τα δυο περάσματα του Πλούτωνα από τον ωροσκόπο σου εισηγούμαι να ξαναελέγξεις την ώρα γέννησής σου.
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι οι εμπειρίες που φέρνει ο Πλούτωνας στις διελεύσεις του είναι τόσο έντονες που το άτομο δεν είναι σε θέση να τις επεξεργαστεί και να τις αξιολογήσει σ' όλη την διάστασή τους όσο αυτές διαρκούν. Έτσι, αφού καταλαγιάσει η ένταση μπορεί πιο ψύχραιμα να μετρήσει τα οφέλη και τις απώλειες και τι πήρε από την εμπειρία αυτή. Δηλαδή οι εμπειρίες που φέρνει είναι πολύ έντονες και αισθητές κι αυτό που γίνεται αργότερα είναι η αξιολόγησή τους και η συνειδητοποίηση της αλλαγής που έγινε. Και φυσικά ένα αίσθημα μεγάλης ανακούφισης όταν όλα τελειώσουν.
Εννοείται ότι στις θετικές όψεις η αλλαγή αυτή είναι πιο εύκολη ενώ στις δυσαρμονικές όψεις πιο δύσκολη. Την σύνοδο όμως του Πλούτωνα με τον ωροσκόπο ή τον Ήλιο δεν μπορώ να την θεωρήσω ανώδυνη, εκτός κι αν στηρίζονται πολύ καλά μέσα στο ωροσκόπιο.
Ο Πλούτωνας συνήθως μας ζητά να αφήσουμε κάτι στο οποίο είμαστε προσκολλημένοι συναισθηματικά επειδή ολοκλήρωσε τον κύκλο του ή δεν είναι πια λειτουργικό και χρήσιμο στην ζωή μας ή επειδή δεν είναι καλές οι βάσεις του. Αυτό μπορεί να είναι μια σχέση, ένα πρόσωπο, το σπίτι μας, η δουλειά μας, λεφτά, παλιές συνήθειες κ.λπ. Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε (κι αυτό είναι το όφελος των θετικών όψεων) τόσο πιο καλά για μας. Αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, γιατί όσο πιο πολύ μας το παίρνει ο Πλούτωνας τόσο περισσότερο το θέλουμε εμείς. Π.χ. η ζήλεια, ο έλεγχος και η κτητικότητα προέρχονται από τον φόβο της απώλειας του άλλου.
Ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο μπορεί να φέρει μια αναθεώρηση του τρόπου που λειτουργούμε και των στόχων μας, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Αυτό όμως δεν γίνεται από μόνο του αλλά προκαλείται από εμπειρίες που συμβαίνουν στην ζωή του ατόμου. Επίσης ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες μας από τους άλλους και τα κενά που υπάρχουν μέσα μας. Κι εδώ αρχίζει η κρίση. Αν οι ανάγκες μας καλά κάνουν να είναι αυτές που είναι τότε ο άλλος γιατί δεν τις εκπληρώνει; Τι κάνουμε εμείς και τι κάνει ο άλλος για να εκπληρωθούν; Αν δεν κάνουν καλά να είναι αυτές που είναι (κι αν το καταλαβαίνουμε αυτό) τι κάνουμε για να τις αλλάξουμε; Πόσο θεωρούμε ότι φταίει ο άλλος για πράγματα που στην πραγματικότητα φταίμε εμείς; Και το αντίθετο μπορεί να συμβεί με τις ανάγκες του άλλου προς εμάς. Κι εδώ μπορεί να παιχτούν τα παιχνίδια εξουσίας που αναφέρθηκαν.
Επίσης ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο μπορεί να φέρει φόβο που να προέρχεται από την συνειδητοποίηση της συναισθηματικής προσκόλλησης και να αρνηθούμε να προχωρήσουμε μια σχέση στο επόμενο βήμα της. Όλα αυτά φυσικά δεν εξαντλούν το φάσμα των εμπειριών που μπορεί να φέρει ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο. Τα αναφέρω μόνο ενδεικτικά.
-
ο πλουτωνας ειναι ενας πλανητης που φερνει τρομερες αλλαγες αναλογα που βρισκεται και τι οψεις κανει .Μπορει να φερει αλλαγες στον χαρακτηρα μας αν ειναι στον ωροσκοπο η αλλαγες αναλογα σε ποιο οικο τον βρισκουμε.Μια περιπτωση που ηξερα το ατομο μετακομισε απο τον τοπο που γεννηθηκε αρον αρον με διελευση πλουτωνα απο τον ηλιο του στον τεταρτο οικο.Αυτο δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη γιατι ο πλουτωνας εχει τρια περασματα με την οπισθιδρομη πορεια του σε μεγαλα χρονικα διαστηματα οποτε μας δινει το περιθωριο να αλλαξουμε και εμεις οι ιδιοι.
-
O Πλουτωνας ειναι παντος πλανητης που αλλαζει τα παντα...εκανε συνοδο με τον Ηλιο μου μολις μπηκα στην εφηβεια...και τωρα κανει με την σεληνη μου,και μετα με την Αφροδιτη μου ...ειναι δυσκολο να εχεις ολους τους πλανητες στον Αιγοκαιρω ειναι τυχερος οποιος εχει μονο τον ωροσκοπο η τον ηλιο του....πραγματικα τυχερος.
-
οταν διελαύνων Πλούτωνς τετργώνισε τον γενέθλιο μοιραία η δυσκολότερη μέχρι τώρα περίοδος της ζωής μου, αργοτερα τετραγώνισε Αρη και Ηλιο αλλά πιο πολύ εσωτερικά λειτούργησε και με άλλαξε ριζικά
-
Καλημέρα στα μέλη...
να σας καταθέσω και τη δική μου προσωπική εμπειρία καθώς ο Πλούτωνας κάνει αυτή την περίοδο αντίθεση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Πράγματι τελειώνουν πράγματα που ήταν να τελειώσουν. Προσωπικά παρατηρώ ότι τα πράγματα που τελειώνουν έχουν να κάνουν με τη θέση (οίκο) που έχει ο Πλούτωνας αυτη την περίοδο στον προοδευτικό μου χάρτη (αν θέλετε το επιβεβαιώνετε στα δικά σας βιώματα). Επίσης βγάζει μεγάλους φόβους αλλά και μεγάλο θάρρος να κάνει κανείς πράγματα που δεν είχε τολμήσει ως τώρα. Λίγη προσοχή χρειάζεται ωστόσο γιατί οδηγεί σε μεγαλύτερα ρίσκα και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχει φροντίσει κανείς να έχει τις σχετικές πλάτες ή να έχει προετοιμαστεί σωστά και πρακτικά (ας κάνει και μία ασφάλεια για το σπίτι ή για τον ίδιο) και ψυχολογικά (για πρώτη φορά στη ζωή μου αυτόν τον καιρό φόρεσα σταυρό στο λαιμό, αν αυτό λέει κάτι σε κάποιον)... Σίγουρα πάντως καταλαβαίνει κανείς με το δύσκολο τρόπο ότι η ζωή δεν είναι ατελείωτη, ο χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος κι αποκτά μία μεγαλύτερη εγρήγορση και ετοιμότητα για την επιβίωση...
Αυτά από μένα...Καλή συνέχεια σε όλους...
-
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Καλημέρα στα μέλη...
να σας καταθέσω και τη δική μου προσωπική εμπειρία καθώς ο Πλούτωνας κάνει αυτή την περίοδο αντίθεση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Πράγματι τελειώνουν πράγματα που ήταν να τελειώσουν. ......
Λίγη προσοχή χρειάζεται ωστόσο γιατί οδηγεί σε μεγαλύτερα ρίσκα και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχει φροντίσει κανείς να έχει τις σχετικές πλάτες ή να έχει προετοιμαστεί σωστά και πρακτικά (ας κάνει και μία ασφάλεια για το σπίτι ή για τον ίδιο) και ψυχολογικά (για πρώτη φορά στη ζωή μου αυτόν τον καιρό φόρεσα σταυρό στο λαιμό, αν αυτό λέει κάτι σε κάποιον)... Σίγουρα πάντως καταλαβαίνει κανείς με το δύσκολο τρόπο ότι η ζωή δεν είναι ατελείωτη, ο χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος κι αποκτά μία μεγαλύτερη εγρήγορση και ετοιμότητα για την επιβίωση...
......
Ήτανε δώρο ή τον αγόρασες; Θέλω να πω, μπήκες στη διαδικασία να τον αγοράσεις ή μιας και στον είχαν κάνει δώρο κάποτε, είπες τώρα που υπάρχουν ζόρια να "ακουμπήσεις" και σε αυτόν :unsure:
-
Τον αγόρασα, Μήτσο. Δεν ξέρω αν έχει αστρολογική σημασία, αλλά γύρισα σε λίγο "τοτεμικά" πιστεύω. Πιθανόν και αυτό να έχει να κάνει με τον Πλούτωνα ως φορέα επιστροφής στη βασική (ζωική) φύση μας. Επιστρέφουμε στα ουσιώδη. Τα άλλα ας πάνε στο καλό.
-
Καλησπερα σας και απο μενα,
Αν και ειμαι αρχαρια στο σπορ μπαινω στην διαδικασια να σας καταθεσω την αποψη μου για τον Πλουτωνα επειδη πιστευω οτι μου εχει δειξει τα δοντια του(με την καλη εννοια)
Ο Πλουτωνας στον γεννεθλιο χαρτη μου λοιπον κανει οψεις σχεδον με τους περισοτερους πλανητες πραγμα που οπως καταλαβα με κανει να "νοιωθω" περισοτερο οικεια μαζι του.
Τωρα σε οτι αφορα την διελευση του να σας πω οτι μπορει να εχω τον Ηλιο μου στις 8 και κατι μοιρες του Αιγοκερου αλλα ενοιωσα την ανασα του στο σβερκο μου εδω και 1,5 χρονο περιπου.
Εσεις θα μου πειτε αν αυτο οφειλεται στον αγαπητο Πλουτω η και καπου αλλου.
Σ'αυτο το διαστημα λοιπον αλλαξα δουλεια και εριξα μαυρη πετρα σε μια σχεση χρονων που με ταλαιπωρουσε και τουμπαλιν.Οχι τιποτε απ τα δυο δεν εγινε ευκολα και απλα.Χυθηκε ιδρωτας δακρυ και αιμα αλλα ολο αυτο με οδηγησε στο να ασκω το επαγγελμα που σπουδασα και μου αρεσει και στο να βρεθει στον δρομο μου ενας καινουργιος ερωτας ανελπιστα ωραιος.Ολα αυτα βεβαια τα καινουργια ειναι σε εξελιξη και ο χρονος θα δειξει.Να καταθεσω δε οτι δεν βρισκομαι και στην πρωτη μου νιοτη αλλα παρ ολα αυτα μαλλον ο τολμων νικα και ο Πλουτω βοηθα.
Καλη συνεχεια!!!
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Αγαπητη Libra D
Οπως καταλαβαινω τα επομενα χρονια ο Πλουτωνας θα ασπεκταρει διαδοχικα καιρια σημεια του ωροσκοπιου σου. Θα ειναι περιοδος ανακαταταξεων σε ολα τα επιπεδα. Ηδη βλεπεις αλλαγες στα επαγγελματικα - αν βεβαια η μοιρα του MC ειναι ακριβης. Ταυτοχρονα ο Πλ κανει αντιθεση με το Ναδιρ σου που συμβολιζει ο,τι και η Σεληνη δηλ. τις βασεις σου. Φυσικα και δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθοσον η επιδραση του Πλ ειναι ανεπαισθητη την ωρα που την δεχομαστε. Προσοχη θα σου επιστησω κυριως για το διαστημα που θα εχουμε το τετραγωνο Κρονου-Πλ το οποιο θα σε ταρακουνησει αρκετα.
Αλλα να ξερεις οτι θα εχεις προενδειξεις που χρειαζεσαι για να προλαβεις να λαβεις τα μετρα σου. Τιποτα δεν ερχεται αιφνιδιαστικα με τον Πλουτωνα, ο αιφνιδιασμος ειναι δουλεια του Ουρανου....
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Νομίζω πως καταλαβαίνω τί λετε. Ήδη τα ξεκαθαρίσματα τα έχω ξεκινήσει από το επίπεδο οικογένειας, φίλων και εργασίας. Και μπορώ να πω ότι αφορούν σε ξεκαθαρίσματα που δε με πόνεσαν καθόλου. Έριξα "μαύρη πέτρα" πίσω μου χωρίς ενοχές. Αυτό που με φοβίζει κι εμένα είναι όντως το τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα και πραγματικά ελπίζω να μη με ταρακουνήσι τόσο όσο λέτε. Όπως έχω φτιάξει τη ζωή μου αυτή τη στιγμή, μ'αρέσει πάρα πολύ, έχω βρει την ηρεμία μου και νιώθω καλά με τον εαυτό μου και τη συνείδησή μου. Ελπίζω για όλα αυτά ο Χρόνος-Κρόνος να με ανταμείψει...:bigsmile:
Φιλικά
libraD :love:
-
γεια σας! οταν ο διελαυνων πλουτωνας απο την 29 ζυγου, τετραγωνιζε τον γενεθλιο κρονο μου
στις 29.30 αιγοκ. (κ ηταν κ απενατι απο ηλιο μου)
παντρευτηκα και γεννησα το πρωτο παιδι.
Η ζωη μου αλλαξε ριζικα κ ο γαμος ηταν βαρυς κ δυσκολος
Νομιζω οτι ολα αυτα τα χρονια κουβαλαω το βαρος του πλουτωνα.(αυτης της δυσκολης
οψης (ταυ-τετραγωνο) που εκανε με τον κρονο κ τον ηλιο μου.)
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Από την εμπειρία μου, όταν ο Πλούτωνας πέρασε διαδοχικά πάνω από τον ωροσκόπο, τον Ήλιο και την Σελήνη μου, σε διαβεβαιώ ότι το πέρασμά του δεν είναι καθόλου υπόγειο, ασυνείδητο ή ανεπαίσθητο. Αντίθετα, κάνει την παρουσία του πολύ αισθητή. Έτσι, αν δεν έχεις βιώσει τίποτε πλουτώνιο με τα δυο περάσματα του Πλούτωνα από τον ωροσκόπο σου εισηγούμαι να ξαναελέγξεις την ώρα γέννησής σου.
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι οι εμπειρίες που φέρνει ο Πλούτωνας στις διελεύσεις του είναι τόσο έντονες που το άτομο δεν είναι σε θέση να τις επεξεργαστεί και να τις αξιολογήσει σ' όλη την διάστασή τους όσο αυτές διαρκούν. Έτσι, αφού καταλαγιάσει η ένταση μπορεί πιο ψύχραιμα να μετρήσει τα οφέλη και τις απώλειες και τι πήρε από την εμπειρία αυτή. Δηλαδή οι εμπειρίες που φέρνει είναι πολύ έντονες και αισθητές κι αυτό που γίνεται αργότερα είναι η αξιολόγησή τους και η συνειδητοποίηση της αλλαγής που έγινε. Και φυσικά ένα αίσθημα μεγάλης ανακούφισης όταν όλα τελειώσουν.
Αγαπητη Κοραλια.
Αναφερεις οτι οι διελευσεις του Πλουτωνα εσενα προσωπικα σε στιγματισαν πολυ εντονα και το πιστευω. Σε εμενα ωστοσο οι διελευσεις του απο καιρια σημεια του ωροσκοπιου μου δεν εφεραν εντονα γεγονοτα που να με ταρακουνησαν παρα μονο μια προσωπικη, αργη εσωτερικη μεταλλαξη. Αντιθετα δραματικα εντονες κι οδυνηρες πλουτωνιες εμπειριες βιωνω οποτε ο Διας διελαυνει τον 8ο οικο μου. Απο προσωπικη πειρα λοιπον μιλωντας εξεφρασα την αποψη οτι ο Πλ δρα με τροπο υπογειο, αργο και εσωτερικο. Αλλωστε τετοια ειναι και η φυση του: σιγοβραζουσα... Τα εντονα και δραματικα χτυπηματα ειναι πιο πολυ αρμοδιοτητα του Ουρανου και του Κρονου νομιζω.
Οσον αφορα τη θεση του Ωροσκοπου μου (1* Αιγ) ειναι υπολογισμενη με ακριβεια και επιβεβαιωμενη απο διαφορες τεχνικες Διορθωσης Ωροσκοπιου. Να πω οτι οταν περνουσε απο πανω της ο κρονος ειχα την πρωτη κριση ταυτοτητας ενω με την διελευση του Ουρανου ειχα την παρθενικη μου ενασχοληση με αστρολογια και την κοινωνικοποιηση μου. Τωρα που διερχεται ο Πλουτωνας δεν εχω δει ακομα κατι σχετικο. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λαθος η μοιρα του Ωροσκοπου. Σημαινει ισως οτι ειναι νωρις ακομα. Αλλωστε ο Πλ θα τριγυρνα στον ωροσκοπο μου για μια μακρια περιοδο 2 ισως και 3 ετων. Ενδεχομενως αργοτερα να εμφανιστουν οι επιρροες του. Ιδωμεν...
Τελος θελω να πω οτι το πως θα χτυπησει ο καθε πλανητης και πως θα τον αντιληφθουμε εμεις ειναι κατι υποκειμενικο και διαφερει απο ατομο σε ατομο. Εξαρταται απο τη θεση που ειχε στο γενεθλιο ωροσκοπιο αλλα και απο το βαθμο στον οποιο εχουμε ενσωματωσει τις ενεργειες του απο προηγουμενες διελευσεις του. Αλλιως αντιλαμβανεται τα χτυπηματα του Πλ ενας σκορπιος (που τον εχει ηδη μεσα του) και αλλιως ενας διδυμος (που δεν καταλαβαινει και πολλα απο τα βαθη του Πλ).
Φιλικα jupiterios.
-
Quote:
Originally Posted by
jungle
γεια σας! οταν ο διελαυνων πλουτωνας απο την 29 ζυγου, τετραγωνιζε τον γενεθλιο κρονο μου
στις 29.30 αιγοκ. (κ ηταν κ απενατι απο ηλιο μου)
παντρευτηκα και γεννησα το πρωτο παιδι.
Η ζωη μου αλλαξε ριζικα κ ο γαμος ηταν βαρυς κ δυσκολος
Νομιζω οτι ολα αυτα τα χρονια κουβαλαω το βαρος του πλουτωνα.(αυτης της δυσκολης
οψης (ταυ-τετραγωνο) που εκανε με τον κρονο κ τον ηλιο μου.)
Αγαπητη jungle
Απ οσο καταλαβαινω το περασμα που αναφερεις εγινε πριν 2-3 δεκαετιες περιπου οταν ο Πλ εγκατελειπε τον ζυγο. Ειναι λυπηρο βεβαια που αναφερεις οτι ολα αυτα τα χρονια κουβαλας το βαρος του Πλ. Αλλα μηπως τελικα αυτο το βαρος δεν οφειλεται στην διελευση εκεινη του Πλ που εγινε πριν 3 δεκαετιες και στο κατω κατω παει και τελειωσε; Μηπως αυτο το βαρος που εχει μια πιο μονιμη θεση στη ζωη σου στην πραγματικοτητα οφειλεται το γενεθλιο τετραγωνο Ηλιου - Κρονου που εχεις στο Ωροσκοπιο σου και το οποιο απλα τοτε ενεργοποιηθηκε για τα καλα με εκεινη τη διελευση του Πλ; Για σκεψου το λιγο....Τετοια βαρη ταιριαζουν γαντι σε αρνητικες οψης Ηλιου-Κρονου που δεν αφηνουν να σηκωσουμε κεφαλι και μας κανουν να νιωθουμε εγκλωβισμενοι και περιορισμενοι.
-
jupiterios. Μαλλον εχεις δικιο. Και ισως εκει γυρω στα 20 μου ενοιωσα εντονα
πια το βαρος αυτης της οψης ηλιου-κρονου, σα να καθεται καποιος επανω στο στηθος μου.
Και αυτο το βαρος δεν εφυγε ποτε.
Φετος που ο διελ.πλουτωνας τριγωνιζει τον ηλιο μου ( 0 ταυρου)
περιμενω να δω, τί θα δω!!!!!
-
μμμμ..... Τωρα που το ξανασκεφτομαι διαπιστωνω εδω και ενα - δυο χρονια στη ζωη μου που περνα ο Πλ απο τον Ωροσκοπο συμβαινει μια πρωτοφανη απομακρυνση φιλων απο τη ζωη μου. Φιλιες πολλων ετων εχουν χαθει το τελευταιο χρονο κυριως λογω διαφοροποιησης στον τροπο ζωης και διασκεδασης, στις συνηθειες, στα γουστα. Η αισθηση της μοναξιας ειναι πολυ εντονη τωρα στη ζωη μου, περισσοτερο απο ποτε αλλοτε στο παρελθον που συνηθιζα να ειμαι περιτριγυρισμενος απο πολλους φιλους και παρεες. Και διερωτωμαι μηπως εβαλε εδω το χερακι του ο Πλ που περνα πανω απο τον Ωροσκοπο...Δεδομενου οτι ειναι ο κυβερνητης του 11ου οικου ισως να σημανει τον "θανατο" της Φιλιας;;...
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Αγαπητη Κοραλια.
........
Αντιθετα δραματικα εντονες κι οδυνηρες πλουτωνιες εμπειριες βιωνω οποτε ο Διας διελαυνει τον 8ο οικο μου. Απο προσωπικη πειρα λοιπον μιλωντας εξεφρασα την αποψη οτι ο Πλ δρα με τροπο υπογειο, αργο και εσωτερικο. Αλλωστε τετοια ειναι και η φυση του: σιγοβραζουσα... Τα εντονα και δραματικα χτυπηματα ειναι πιο πολυ αρμοδιοτητα του Ουρανου και του Κρονου νομιζω.
........
Τελος θελω να πω οτι το πως θα χτυπησει ο καθε πλανητης και πως θα τον αντιληφθουμε εμεις ειναι κατι υποκειμενικο και διαφερει απο ατομο σε ατομο. Εξαρταται απο τη θεση που ειχε στο γενεθλιο ωροσκοπιο αλλα και απο το βαθμο στον οποιο εχουμε ενσωματωσει τις ενεργειες του απο προηγουμενες διελευσεις του. Αλλιως αντιλαμβανεται τα χτυπηματα του Πλ ενας σκορπιος (που τον εχει ηδη μεσα του) και αλλιως ενας διδυμος (που δεν καταλαβαινει και πολλα απο τα βαθη του Πλ).
Φιλικα jupiterios.
Μιας και πιάσαμε τα ...προσωπικά, να καταθέσω ότι γεγονότα που άπτονται πλουτώνιων διαδικασιών βίωσα από σχηματισμούς τετραγώνων (και ταυ) στους οποίους συμμετείχαν διελ. Πλούτωνας, Δίας και ...Ποσειδώνας, με το που πιάναν τον 8ο, ή που πιάναν τον Ήλιο μου (8ος), ενεργοποιώντας έτσι μάλλον και τη γεν. σύνοδο Ουρανού/Πλούτωνα με τη βοήθεια φυσικά και του ¶ρη :bigsmile:
Μιλάμε για θανάτους, υλικές καταστροφές, πλημμύρες/πυρκαγιές, ατυχήματα που προκάλεσαν χρόνιες παθήσεις, εγκαύματα, εμπλοκές με τον νόμο και ό,τι τραβάει η όρεξή σας. :toung:
Φυσικά, μετά από κάθε ταράκουλο (συνειδητά πια- ασυνείδητα παλαιότερα) συνεχίζω ακάθεκτος, καθώς τα μότο που με συνοδεύουν (επιτρέψτε μου τις εκφράσεις :embarrest:love: ) είναι "ποτέ δεν θα πεθάνουμε, κουφάλα νεκροθάφτη" (Πλούτωνας) και "όσο υπάρχουν μπάτσοι, θά 'μαστε απάτσι" (Ουρανός) :nuts:
-
Η δημοσιευση σου αυτη φιλε Μητσακο επιβεβαιωνει την υποψια μου οτι τελικα ο 8ος οικος -και οχι οπως νομιζα ο 12ος- ειναι ο πιο δυσκολος, ο πιο οδυνηρος και ο πιο σκοτεινος οικος του ωροσκοπιου.
Λενε οτι η πιο σκοτεινη ωρα της ημερας ειναι λιγο πριν ξημερωσει. Αστρολογικα πριν το ξημερωμα προηγειται ο 12ος οικος στον οποιο παραδοσιακα εχουν αποδοθει πλειστα μυρια κακα, βασανα και καταστροφες... Ομως απο προσωπικη πειρα θελω να πω οτι τελικα τα χειροτερα βιωματα τα ειχα οποτε διερχοταν ο Διας (κυβερνητης μου) απο τον αλλο υδατινο οικο, αυτον του Πλουτωνα, τον 8ο. Και σε αυτο μαλλον συνηγορει και η δικη σου μαρτυρια.
Αλλος με αναλογες εμπειριες που αφορουν Πλουτωνα ή 8ο οικο?...
-
Μια που ξαναπιάσαμε τα περί πλουτώνιων εμπειριών να προσθέσω την πικρή μου εμπειρία του δυστυχήματος πριν λίγες ημέρες με ΤΑΥ ¶ρη/Πλούτωνα από διέλευση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Δυστύχημα με αρκετές σωματικές βλάβες. Σαν εμπειρία έμαθα να δίνω σεβασμό στις όψεις ¶ρη / Πλούτωνα όταν αγγίζουν προσωπικό πλανήτη μου. Το δυσάρεστο; Μέχρι το 2010 θα ξαναζήσω το ίδιο έργο αρκετές φορές ακόμα.
-
Να προσθεσω και γω οτι οταν περασε ο Πλουτωνας απο τον Οροσκοπο μου και μεσα στα επομενα χρονια μου συνεβησαν συγκλονιστικες αλλαγες στη ζωη μου.Πολλες δυσκολιες με πολυ πονο στην προσωπικη μου ζωη αρα και στον εσωτερικο μου κοσμο.Δυνατες μεταμορφωσεις που αφηναν τους γυρω μου μαλλον αφωνους.Παρολα αυτα ειχα μεσα μου τη βεβαιοτητα οτι ολα γινονταν για καλο.Ισως λογο του Οροσκοπου στο Σκορπιο?ποιος ξερει..
Βασιλη λυπαμαι για την περιπετεια σου..ευχομαι γρηγορα και ολα περαστικα;)
-
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Μια που ξαναπιάσαμε τα περί πλουτώνιων εμπειριών να προσθέσω την πικρή μου εμπειρία του δυστυχήματος πριν λίγες ημέρες με ΤΑΥ ¶ρη/Πλούτωνα από διέλευση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Δυστύχημα με αρκετές σωματικές βλάβες. Σαν εμπειρία έμαθα να δίνω σεβασμό στις όψεις ¶ρη / Πλούτωνα όταν αγγίζουν προσωπικό πλανήτη μου. Το δυσάρεστο; Μέχρι το 2010 θα ξαναζήσω το ίδιο έργο αρκετές φορές ακόμα.
Καλωσήρθες στην ...παρέα :nuts:
Φαντάσου εμένα που το έχω στο γενέθλιο το τετράγωνο, πόσες φορές έγινε ταυ με ¶ρη τα τελευταία ...45 χρόνια :laugh: