-
Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Γεια σας κοριτσια και αγορια.Ειμαι Υδροχοος με ωροσκοπο Υδροχοο.Οι κολλητοι μου λενε πως ατομα του "ειδους" μου πρεπει να τα κλεινουν σε καποιο ιδρυμα...
Θα ηθελα τη γνωμη σας και ειδικα αυτων που ξερουν απο αστρολογια.Ειμαστε τοσο χαλια τυποι εμεις οι Υδροχοοι η μας κατηγορουν απο τη ζηλια τους γιατι τρεχουν να μας φτασουν και δε μπορουν ??:cheesy:
-
Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Διπλή Υδροχοϊνα;;;; Σε πάω με χίλια :toung:
Μια χαρά παιδιά είμαστε οι Υδροχόοι.... όχι να το παινευτούμε δηλαδής, αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ! Πως να το κάνουμε :nuts:
Ζηλεύουν γιατι πολύ απλά είμαστε πολύ πιο μπροστά από όλους τους άλλους, είμαστε επαναστάτες, είμαστε πρωτοπόροι, είμαστε διαφορετικοί και είμαστε οπαδοί του ρητού "Εμπρός, εμπρός" και όχι του "Εμπρός, πίσω" (κατά Πόποτα :toung:)
-
Και γαμώ τα παιδιά είναι οι Υδροχόοι, αρκεί να είσαι ικανός να καταλάβεις την τρέλα τους και να τους δεχτείς όπως είναι.
Αν και παρθένος ούσα(παραδοσιακά δεν ταιριάζω τόσο με υδροχόους) έχω ωροσκόπο υδροχόο βέβαια και ίσως να επηρεάζομαι από αυτό... Το αγόρι μου είναι Υδροχόος και μαλιστα με πολλους πλανήτες εκει(ηλιο-ερμη-αφροδίτη-δια...) καιδεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα... Μ:bigsmile:πορείς να βασίζεσαι πάνω τους όταν τους έχεις ανάγκη, θα κάνουν το παν για να σε βοηθήσουν...Και είναι ενδιαφέροντες από την άποψη οτι έχουν περίεργες ασχολίες και γνώσεις.. Τα πηγαινουν καλά με την τεχνολογία...Και είναι πιστοί αν βρούν αυτό που ψάχνουν σε μια σχέση. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Ιφιγένεια
Και γαμώ τα παιδιά είναι οι Υδροχόοι,
Ουπς, λίγο προσοχή με τις εκφράσεις παιδιά! :embarrest
Quote:
αρκεί να είσαι ικανός να καταλάβεις την τρέλα τους και να τους δεχτείς όπως είναι.
Ακριβώς, διότι δεν αλλάζουμε εύκολα και ειδίκά όταν προσπαθεί κάποιος να μας επιβάλλει κάτι, γινόμαστε περισσότερο πεισματάρηδες και από τα γαιδουράκια! :embarrest
Quote:
Μπορείς να βασίζεσαι πάνω τους όταν τους έχεις ανάγκη, θα κάνουν το παν για να σε βοηθήσουν...
Γινόμαστε χίλια κομμάτια για να βοηθήσουμε τον οποιονδήποτε, χωρίς απαραίτητα να έχουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό. Βοήθεια σε όλους τους τομείς, από το πιο απλό πραγματάκι μέχρι το πιο πολύπλοκο, το οποίο μπορεί να μην έχουμε καταφέρει, αλλα βρίσκουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας έχοντας στο νου μας ότι κάποιος θα βοηθηθεί πολύ απο εμάς. Και αυτό μας δίνει μεγάλη ευχαριστηση :love: Κατεξοχήν κοινωνικό ζώδιο, ανθρωπιστές!
Quote:
Και είναι ενδιαφέροντες από την άποψη οτι έχουν περίεργες ασχολίες και γνώσεις.. Τα πηγαινουν καλά με την τεχνολογία...
Ε αυτό το επιβεβαιώνω.... τουλάχιστον εγώ τρελή και παλαβή με τέτοιες ασχολίες.... Όπως και ασχολίες και ενδιαφέροντα που απαιτούν ανοιχτό μυαλό.
Quote:
Και είναι πιστοί αν βρούν αυτό που ψάχνουν σε μια σχέση.
Εδώ ναι είμαστε πιστοί, σε σημείο που εμεις οι ανοιχτόμυαλοι να φοράμε "παρωπίδες" οταν έχουμε βρει αυτό που ζητάμε!
-
Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
τοξότης με υδροχόο ωροσκόπο η τρέλα με την τρέλα μαζί ,η ανοιχτες ιδέες μου σπάνε νεύρα ,η τεχνολογία εχω υπολογιστή όταν μερικόι δεν ήξεραν τη είναι ,η καλοσύνη μου με κάνει κορόιδο με λένε και ευκολόπιστη ,μου αρέσει να μαθαινω να επεκτήνομε,αυτό δεν ξέρω αν το οφίλω στον τοξότη ή τον υδροχόο
μια χαρά παιδια για όσους έχουν ανοιχτό μυαλό και πολύ καλή φίλη τον υδροχόο τον καερδίζεις πρώτα σαν φίλο και μετά όλα τ'άλλα
-
Quote:
Originally Posted by
ioni
μου αρέσει να μαθαινω να επεκτήνομε,αυτό δεν ξέρω αν το οφίλω στον τοξότη ή τον υδροχόο
Το οφείλεις στον Τοξότη και τον κυβερνήτη του, ευεργέτη Δία, πλανήτη της επέκτασης.
:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Διπλή Υδροχοϊνα;;;; Σε πάω με χίλια :toung:
Μια χαρά παιδιά είμαστε οι Υδροχόοι.... όχι να το παινευτούμε δηλαδής, αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ! Πως να το κάνουμε :nuts:
Ζηλεύουν γιατι πολύ απλά είμαστε πολύ πιο μπροστά από όλους τους άλλους, είμαστε επαναστάτες, είμαστε πρωτοπόροι, είμαστε διαφορετικοί και είμαστε οπαδοί του ρητού "Εμπρός, εμπρός" και όχι του "Εμπρός, πίσω" (κατά Πόποτα :toung:)
Καλά, κράτα και καμιά πισινή, μην τρελαίνεσαι :cheesy:
και εγώ γουστάρω τους Υδροχόους, αλλά κάποιες φορές γίνονται πολύχειρότεροι από εμένα και με τρελαίνουν. Αμα τους πιάσει και η παγωμάρα που μπορεί να βγάλουν....:cry: κλάφτα Χαράλαμπε.
-
Την παγωμάρα μας την κρατάμε για ειδικές περιπτώσεις....:toung:
Και άλλωστε τι άλλο να βγάλουμε; Πέραν του ότι είμαστε φιλικοί, προσιτοί, κοινωνικοί, φιλάνθρωποι κου λου που κου λου που. είμαστε και ζώδιο της καρδιάς του χειμώνα... ¶ρα τι θες να βγάλουμε; Ζεστασιά; :toung:
-
Ναι αυτό με τη παγωμάρα μου το λένε και μενα :worried: αλλά δεν είναι έτσι. Το ότι δεν δείχνουμε συναισθήματα δεν σημαίνει ότι δεν νιώθουμε κιόλας :embarrest Όσο για το πείσμα μας αφήστε μπορεί να σπάσει εντελώς τα νεύρα των άλλων :cheesy:
-
Αύτά που νιώθουμε οι Υδροχόοι δυστυχώς δεν τα δείχνουμε πάντα. Είτε καλά είναι είτε κακά.
Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως νομίζουν πως είμαστε από πέτρα φτιαγμένοι αλλά κύριοι και κυρίες δεν ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει όταν τα φώτα σβήνουν... όταν η αυλαία πέφτει... :toung:
-
Ναι αλλα τι να το κανεις αν ο αλλος ειναι πλουσιος και κυκλοφορει ξυπολυτος?:toung::toung::laugh:
-
Δηλαδή; Τι εννοείς;
Πάντως εγώ που δεν είμαι πλούσια, κυκλοφορώ ξυπόλιτη.... μόνο μέσα στο σπίτι, άντε και αν με πονούν τα πόδια μου από τα τακούνια :toung:
-
Θελω να πω οτι ακομα κι αν λες οτι συναισθηματικος αν στους αλλους δεν το δειχνεις δεν εχει πολυ νοημα.. Ειναι σαν να εισαι πλουσιος και να κυκλοφορεις παντα χωρις μια στην τσεπη
-
Δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν συναισθήματα, κάτι θα κάνουν και στον τομέα αυτό και οι Υδροχόοι, όπως και να έχει.
Ωστόσο, είναι οι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι του ζωδιακού. Ως γνωστόν, πρώτα σκέφτονται και μετά αισθάνονται.
-
Ααααα ... ναι είχα ξεχάσει τι είχα γράψει και απόρησα πως το συνέδεσες :embarrest
Ε εντάξει έχουμε μια δυσκολία στο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαι κακά παιδιά ή ότι πρέπει να μας κάνετε πέρα :cry: (ορίστε είδες που εξέφρασα το συναίσθημα της στιγμής;;;; :cheesy:)
-
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
Δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν συναισθήματα, κάτι θα κάνουν και στον τομέα αυτό και οι Υδροχόοι, όπως και να έχει.
Ωστόσο, είναι οι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι του ζωδιακού. Ως γνωστόν, πρώτα σκέφτονται και μετά αισθάνονται.
Σωστη η εκφραση σου:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
Ως γνωστόν, πρώτα σκέφτονται και μετά αισθάνονται.
Ναι, αυτό μας έχει φάει εμάς τους Υδροχόους.... :cry:
-
Μη μου συγχύζετε την Υδροχόα και .. εξατμιστεί απο το πολύ συναίσθημα
:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ααααα ... ναι είχα ξεχάσει τι είχα γράψει και απόρησα πως το συνέδεσες :embarrest
Ε εντάξει έχουμε μια δυσκολία στο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαι κακά παιδιά ή ότι πρέπει να μας κάνετε πέρα :cry: (ορίστε είδες που εξέφρασα το συναίσθημα της στιγμής;;;; :cheesy:)
Καλε ποιος ειπε οτι ειστε κακα παιδια? και για παρεα μια χαρα ειστε, προοδος!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Μη μου συγχύζετε την Υδροχόα και .. εξατμιστεί απο το πολύ συναίσθημα
:laugh:
Όχι τίποτις άλλο, αλλά αφού δεν εκφραζόμαστε που δεν εκφραζόμαστε, την μια μέρα θα μας δείτε και την επομένη δεν θα υπάρχουμε και θα απορείτε τι έγιναν ξαφνικά αυτές οι ψυχούλες :laugh:
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Καλε ποιος ειπε οτι ειστε κακα παιδια? και για παρεα μια χαρα ειστε, προοδος!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Εμείς οι Υδροχόοι σε όλα είμαστε καλοί ... όχι μόνο στην παρέα :toung::nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Όχι τίποτις άλλο, αλλά αφού δεν εκφραζόμαστε που δεν εκφραζόμαστε, την μια μέρα θα μας δείτε και την επομένη δεν θα υπάρχουμε και θα απορείτε τι έγιναν ξαφνικά αυτές οι ψυχούλες :laugh:
Μπα θα μπει η λογικη στη μεση πρωτα!!!:bigsmile:
Για τα αλλα δε ξερω δεν ετυχε :laugh::laugh::laugh:
-
Οπότε να ξέρετε.... Ως οι πιο λογικοί του Ζωδιακού, εάν ποτέ θελήσετε να πάρετε μια γνώμη τρίτου σε κάποιο ζήτημα, να ξέρετε ότι μπορει να φανούμε λίγο ωμοί, αλλά θα σας πούμε αυτό που ισχύει και είναι πραγματικότητα :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Είσαστε και αρκετά μετριοπαθείς .... βλέπω:cheesy:
-
Εμ τι; Μόνο για την παρέα μας κάνετε παρέα;;;; Δεν αξίζουμε για τίποτα άλλο;;;; :toung:
-
-
Εγω βασικα Ταυρος ειμαι αλλαα.....εχω αρη και δια στον υδροχοο...Ειναι ομως τα καλυτερα παιδια.Δεν κολλανε και ειναι πολυ πολυ καλοι φιλοι.Ισως μαλιστα μετρανε και τους φιλους πανω απο οτι αλλο και αυτο ειναι προβλημα στα αισθηματικα τους.:bigsmile:
-
Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό που λες. Φιλία! Λέξη ιερή για τους Υδροχόους. Και νομίζω πως είμαστε-είναι το ζώδιο που κάνει τις πιο σταθερές και μακρόχρονες φιλίες.. κοινώς δίνουμε παααρά μα πάααρα πολύ μεγάλη σημασία στα άτομα με τα οποία συνδεόμαστε φιλικά και αν δημιουργηθεί θέμα σχετικό με αυτήν μας τη σχέση, μας ενοχλεί ίσως παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε.
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό που λες. Φιλία! Λέξη ιερή για τους Υδροχόους. Και νομίζω πως είμαστε-είναι το ζώδιο που κάνει τις πιο σταθερές και μακρόχρονες φιλίες.. κοινώς δίνουμε παααρά μα πάααρα πολύ μεγάλη σημασία στα άτομα με τα οποία συνδεόμαστε φιλικά και αν δημιουργηθεί θέμα σχετικό με αυτήν μας τη σχέση, μας ενοχλεί ίσως παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε.
Δίνετε μεγάλη σημασία στους φίλους ... που στο τέλος την πατάτε!!!
Το έχω δει πολλές φορές το "έργο" αυτό:weird:
-
Και γω το έχω δει πολλές φορές αυτό το έργο, αλλά είναι η φύση μας τέτοια :embarrest
Τα δίνουμε όλα, γινομαστε χαλιά να μας πατήσουν ... Αλλά τα κάνουμε όλα γιατί μας αρέσει και το θέλουμε!
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Δίνετε μεγάλη σημασία στους φίλους ... που στο τέλος την πατάτε!!!
Το έχω δει πολλές φορές το "έργο" αυτό:weird:
Δεν νομιζω οτι την πατανε οι Υδροχοοι.Απλα δεν ακουνε μερικες φορες και αδικουν τους φιλους τους.Στο τελςο πμως παντα βρισκουν ακρη..η κολλητη μου ειναι Υδροχοοινα....:bigsmile:
-
Α γειά σου συν -υδροχόα ,κι εγώ ωροσκόπο υδροχόο επίσης!όντως ούτε εμένα με καταλαβαίνουν πολλές φορές και δε ξέρω τι φταίει.Όσο για τις φιλίες,είναι αλήθεια οότι προτιμάμε τις λίγες,καλές και όπως είπε η Κία,σταθερές.Η σταθερότητα μας δίνει ασφάλεια.Κατά τα άλλα αγανακτούμε τους άλλους με τη στενοκεφαλιά μας ώρες ώρες ομολογουμένως....:)
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Α γειά σου συν -υδροχόα ,κι εγώ ωροσκόπο υδροχόο επίσης!όντως ούτε εμένα με καταλαβαίνουν πολλές φορές και δε ξέρω τι φταίει.Όσο για τις φιλίες,είναι αλήθεια οότι προτιμάμε τις λίγες,καλές και όπως είπε η Κία,σταθερές.Η σταθερότητα μας δίνει ασφάλεια.Κατά τα άλλα αγανακτούμε τους άλλους με τη στενοκεφαλιά μας ώρες ώρες ομολογουμένως....:)
Δεν σας καταλαβαίνουν ε;
Τι λε ρε παιδί μου, τς τς τς...
Εσείς τον εαυτό σας τον καταλαβαίνετε; Απορία το έχω, να πω την αμαρτία μου...:blink:
-
Ναι, έχουμε ανήσυχη φύση εμεις και δεν μας καταλαβαίνετε :toung:
Mη την ακούς την Κασσιόπη Λευκή μου.... μη την ακούς! Εμείς συννενοούμαστε ;)
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ναι, έχουμε ανήσυχη φύση εμεις και δεν μας καταλαβαίνετε :toung:
Mη την ακούς την Κασσιόπη Λευκή μου.... μη την ακούς! Εμείς συννενοούμαστε ;)
Αχ κία μου την ακούω,κάάάάτι ξέρει η καψερή κι αυτή...:toung:
όσο για το ότι συνεννούμαστε,καμία αμφιβολία:love:
(πόση ανωμαλία να αντέξει μόνος του ένας άνθρωπος χωρίς συνοδοιπόρους;:nuts:)
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Αχ κία μου την ακούω,κάάάάτι ξέρει η καψερή κι αυτή...:toung:
όσο για το ότι συνεννούμαστε,καμία αμφιβολία:love:
(πόση ανωμαλία να αντέξει μόνος του ένας άνθρωπος χωρίς συνοδοιπόρους;:nuts:)
Είστε και πολλοί οι συνοδοιπόροι, από ότι θυμάμαι. Νομίζω πως στον ελλαδικό χώρο είστε οι πολυπληθέστεροι...μαμά μου...:cry:
-
Όλα τα ζώδια έχουν τα θετικά και αρνητικά τους:cheesy:Νομίζω ένας πολύ δύσκολος συνδυασμός είναι Υδροχόος με έντονο Ποσειδώνα ή ψάρι στο χάρτη.Είναι συνήθως άνθρωποι με καλές προθέσεις και ιδεαλιστές, αλλά έχουν καποτε την τάση σε συναισθηματική ασταθεια ή η εμμονή σε ουτοπικές ιδέες .Η εναλλαγή φάσεων που περνάνε μεταξύ συναισθηματικής ψυχροτητας(λογική) και συναισθηματικών εξάρσεων είναι κάποτε ακραία και μπορεί αν μη τι άλλο να κουράσει.Βέβαια όλα αυτά ειναι γενικά:bigsmile:
Προσωπικά κάνω άνετα παρέα μαζί τους, αλλά η συναστρία μας κατα τ'αλλα είναι :blink::cry:
-
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ενας Υδροχοος θα κανει τα παντα οχι μονο για τους φιλους του αλλα γενικα για την ανθρωποτητα, το αισθημα του αλτρουισμου ειναι ανεπτυγμενο σε μας.Οσο για τα συναισθηματα, και εχουμε και τα δειχνουμε !!!
απλα δεν χαιδευουμε τον αλλον και δεν "χρυσωνουμε" το χαπι...
Μας αρεσει να ξεχωριζουμε απο το "κοπαδι" αλλα δεν καταλαβα, κακο ειναι αυτο?? ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειμαστε τα πιο επαναστατικα, τα πιο γοητευτικα, τα πιο original ατομα !!!
-
-
Πειράζει που είμαστε και μεγάλες φίρμες....Πειράζει;;;; :toung:
ΕΚΑΤΗ, power λέμε :bigsmile:
-
Παιδιά τι να πώ..Εγώ δεν είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου Υδροχόο κ μου ήρθε σε διπλή δόση..Υδροχόος με υδροχόο..Όσο ήμουν μαζί του ήταν ειλικρινά από τις πιό όμορφες στιγμές του τελευταίου μου εξαμήνου..Με την τελείως διαφορετική του συμπεριφορά (σε σχέση με τι δική μου), με βοήθησε κ έμαθα πολλά πράγματα, είτε το κατάλαβε είτε όχι..
Αλλά έχω μία απορία..Έχω την αίσθηση ότι ότι κ αν τους κάνεις δεν τσιμπάνε με τίποτα..Είτε τους φτύσεις, είτε τους κάνεις να ζηλέψουν τίποτα..Είναι τελείως απρόσμενοι άνθρωποι κ ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει..
Μακάρι να τον είχα ακόμα όμως..Είναι φοβερά ενδιαφέρον τύποι κ τρελαίνομαι να συζητάω μαζί τους..