-
Γυναικεία Σεξουαλικότητα - Αφυπνήστε την
Πόσο καλά γνωρίζετε το σώμα σας; Μπορείτε να «εκπαιδεύσετε» τον οργασμό σας; Ξέρετε τι σας αρέσει στο σεξ και πώς να το διεκδικήσετε; Υπάρχουν «στρατηγικές για να αναπτύξετε την σεξουαλικότητά σας ή αρκεί το ένστικτο; Μάθετε πώς θα πάρετε την ερωτική ευχαρίστηση στα ...χέρια σας και σε καλή μεριά.
από την Έλενα Δαλέζιου
Περιοδικό ζωή & ζώδια
-
Re: Γυναικεία Σεξουαλικότητα - Αφυπνήστε την
Αχου!!!!
Με σοκαρατε!!!:bigsmile:
Μιλαμε ελευθερα ή βαζουμε και φερετζε;;:bigsmile: :bigsmile:
-
Διαβασα το περιοδικο και οφειλω να ομολογησω οτι το καταευχαριστηθηκα!!!:bigsmile:
Να ειστε καλα!!!;)
-
Μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα αυτό.:toung::toung::toung:
Άκρως ενδιαφέρον!!!
-
Quote:
Originally Posted by panther
Μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα αυτό.:toung::toung::toung:
Άκρως ενδιαφέρον!!!
Μονο ενδιαφερον?Απολυτως απαραιτητο να το δαιβασουν οι αντρες!;) :embarrest :embarrest
-
Η φύσις για να διαιωνίζεται βασίζεται στο Πάρε - δώσε δηλαδή, δεν δίνει τίποτα χωρίς να πάρει, έχετε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που παίρνει σαν αντάλλαγμα για την ικανοποίηση που προσφέρει όταν δίνει την ευχαρίστηση του οργασμού ?
-
[QUOTE=stam_ba]Η φύσις για να διαιωνίζεται βασίζεται στο Πάρε - δώσε δηλαδή, δεν δίνει τίποτα χωρίς να πάρει, έχετε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που παίρνει σαν αντάλλαγμα για την ικανοποίηση που προσφέρει όταν δίνει την ευχαρίστηση του οργασμού ?[/QUOTΕ]
9 μηνες και ενα παιδακι ( δηλαδή την αναπαραγωγή του είδους? )?
-
αν και το θετεις λιγο περιεργα
την ενεργεια που παραγεται ισως
-
Quote:
Originally Posted by skorpion
αν και το θετεις λιγο περιεργα
την ενεργεια που παραγεται ισως
Γυναικεία σεξουαλικότητα αφύπνισε την είναι λάθος και οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια Πιο σωστό θα ήταν να έλεγε γυναικεία σεξουαλικότητα Χαλιναγώγησε την εάν θέλεις να έχεις τον έλεγχο της ζωής. Ανθρώποι που σπαταλούν τη σεξουαλική τους ενέργεια είναι "άνουσοι" άνθρωποι λένε "ανούσια" λόγια και κάνουν "ανούσιες" πράξεις Χάνουν το φως της ζωής και σε τελική ανάλυση εαν συνδυαστεί με κακή πράξη μπορεί να επιφέρει και το μοιραίο, λόγω του ότι δεν έχουν τον έλεγχο της ζωής Όπως ακριβώς όταν χάνεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αλλά καλύτερα είναι να μην το παω τόσο μακριά, κι ας πάρουμε αυτή καθεαυτή την επικεφαλίδα γυναικεία σεξουαλικότητα αφύπνισε τη, αν σκεφτεί απλά κάποιος, ότι κάτι που συμβαίνει συχνά χάνει και το νόημα του και δεν έχει αξία, γι αυτόν και μόνο το λόγο όσο λιγότερο έχεις ερωτικές συνεύρεσης τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση που παίρνεις Τι να πρωτογράψω από που να αρχίσω και που να τελειώσω πάντως αυτό που έχει σημασία είναι αυτά στηρίζονται σε ένα μύθο που τον ακολουθούν τα κοπάδια,(Και αυτό δεν είναι περίεργο καθώς αυτοί οι άνθρωποι δεν συλλαμβάνουν η μάλλον έχουν ξοδέψει το πνεύμα και δεν μπορούν να εναρμονιστούν με την πραγματικότητα ) [πχ Πνεύμα εννοώ αυτό που υπάρχει στον Κοκο σταριού και περιέχει τις οδηγίες για να μπορέσει να αναπτυχθεί ] και κυριολεκτώ σε αυτό που λέω γιατί οποιοδήποτε οργανισμός υπάρχει στην πλάση υπακούει σε αυτό το νόμο, μόνο Ανθρωπος έχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει και να ξεφύγει για να προχωρήσει παραπέρα
-
Σε παλαιοτερες εποχες πιστευαν οτι ο αυνανισμος προκαλει τυφλωση...
Αλλα απο οτι βλεπω μπορεις και διαβαζεις...ακομη...
-
Quote:
Originally Posted by stam_ba
μόνο Ανθρωπος έχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει και να ξεφύγει για να προχωρήσει παραπέρα
Μηπως γιατι μονο ο ανθρωπος εχει λογικη?Αν ηταν τοσο ανουσια ολα τοτε ολοι θα ειχαμε παρει ορκο αγαμιας!:huh:
Επιπλεον αν δεν ικανοποιησουμε τα παθη(και η λεξη δεν εχει αρνητικη χροια),τοτε δεν θα μπορεσουμε να διατηρησουμε το μετρο και την ισορροπια μας.ΟΛΑ εχουν καποιο σκοπο!Μην ειμαστε υπερβολικοι!:embarrest :embarrest :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Σε παλαιοτερες εποχες πιστευαν οτι ο αυνανισμος προκαλει τυφλωση...
Αλλα απο οτι βλεπω μπορεις και διαβαζεις...ακομη...
Τα αληθινά λόγια μένουν πάντοτε στην επιφάνεια και δε χρειάζεται να δοθεί απαντησις.Πάντως εσυ πρέπει να προσέχεις γιατί αν δεν μπορείς από μόνη σου να το καταλάβεις τοτε η απαντησις θα έρθει από το περιβάλλον.Αυτός είναι ο συνηθισμένος τρόπος για τους απλούς ανθρώπους
πάντως θέλω να σε πληροφορήσω ότι κι εγώ για να το συνειδητοποιήσω πέρασαν πάνω από τρία χρόνια,Και σε καταλαβαίνω πόσο άσχημα ένιωσες γιατί έτσι ειχα νιώσει κι εγώ αλλά και αν μπορέσεις να εμβαθύνεις περισσότερο θα καταλάβεις
-
stam_ba οι απόψεις σου έχουν πολύ ενδιαφέρον. Συμφωνώ ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και πρέπει να αλλάξει. ΣΑΦΩΣ και οι γυναίκες πρέπει να χαλιναγωγήσουν την σεξουαλικότητά τους (ευτυχώς δεν λες και για τους ΑΝΤΡΕΣ κάτι παρόμοιο). Βέβαια γράφοντας άνθρωποι.... υπό μια έννοια ίσως τους συμπεριλαμβάνεις μέσα αν και λέγεται ότι ΟΛΟΙ οι άντρες είναι γουρούνια... άρα πάλι μπερδεύομαι να ακολουθήσω ορθή σκέψη.
Το ζητούμενο βεβαίως δεν είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει η δική μου λογική αλλά να χαλιναγωγήσουμε την γυναικεία σεξουαλικότητα. Όμως... τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως το κρυμμένο μήνυμα είναι ότι εμείς οι λίγοι που μείναμε δεν θα προλαβαίνουμε άρα προατατεύεις την υστεροφημία μας;
Σε παρακαλώ προσδιόρισε τι εννοείς με το "κακή πράξη". Και, τέλος, όσον αφορά το μοιραίο που αναφέρεις προδανώς χάνω τον έλεγχο της ζωής αν και άλλη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Είμαι βαθιά προβληματισμένος μήπως έχουμε εμπλοκή βαρέων πλανητών ή τελικά είναι ΚΑΡΜΑ.
Αγγελική: Έχεις μελετήσει έτσι; Γι' αυτό δεν τονίζεις τις λέξεις. Πάσχεις από μερική τύφλωση (μάχαιραν θα λάβεις)!
-
Quote:
Originally Posted by kiaRRa
Μηπως γιατι μονο ο ανθρωπος εχει λογικη?Αν ηταν τοσο ανουσια ολα τοτε ολοι θα ειχαμε παρει ορκο αγαμιας!:huh:
Επιπλεον αν δεν ικανοποιησουμε τα παθη(και η λεξη δεν εχει αρνητικη χροια),τοτε δεν θα μπορεσουμε να διατηρησουμε το μετρο και την ισορροπια μας.ΟΛΑ εχουν καποιο σκοπο!Μην ειμαστε υπερβολικοι!:embarrest :embarrest :embarrest
Ξεκινά από την ίδια τη λέξη ανούσιος δηλαδή ο άνθρωπος χωρίς ουσία πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει ξοδέψει την ουσία που δημιουργεί τη ζωή να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ?
-
Μπορεις να με βοηθησεις να το καταλαβω;:amazed: :amazed:
-
Quote:
Αγγελική: Έχεις μελετήσει έτσι; Γι' αυτό δεν τονίζεις τις λέξεις
Θ΄αρχισω να τις τονιζω οταν αρχισουμε να χρησιμοποιουμε και τα υπολοιπα σημεια στιξης.
Στον τονο θα κολλησουμε;
-
Quote:
Ξεκινά από την ίδια τη λέξη ανούσιος δηλαδή ο άνθρωπος χωρίς ουσία πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει ξοδέψει την ουσία που δημιουργεί τη ζωή να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ?
Stricto sensu,η ουσια που δημιουργει ζωη χρειαζεται 2 μερη για να εκπληρωσει τον σκοπο της.Η δυαδικοτητα ειναι απαραιτητη για να εξελιχθουμε ως οντα.Κανεις δεν λεει οτι η ερωτικη συνευρεση ειναι αυτοσκοπος(αλιμονο),αλλα οχι και ανουσια και αχρηστη!:weird: :weird: :weird:
-
Quote:
Originally Posted by Dell Piero
stam_ba οι απόψεις σου έχουν πολύ ενδιαφέρον. Συμφωνώ ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και πρέπει να αλλάξει. ΣΑΦΩΣ και οι γυναίκες πρέπει να χαλιναγωγήσουν την σεξουαλικότητά τους (ευτυχώς δεν λες και για τους ΑΝΤΡΕΣ κάτι παρόμοιο). Βέβαια γράφοντας άνθρωποι.... υπό μια έννοια ίσως τους συμπεριλαμβάνεις μέσα αν και λέγεται ότι ΟΛΟΙ οι άντρες είναι γουρούνια... άρα πάλι μπερδεύομαι να ακολουθήσω ορθή σκέψη.
Το ζητούμενο βεβαίως δεν είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει η δική μου λογική αλλά να χαλιναγωγήσουμε την γυναικεία σεξουαλικότητα. Όμως... τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως το κρυμμένο μήνυμα είναι ότι εμείς οι λίγοι που μείναμε δεν θα προλαβαίνουμε άρα προατατεύεις την υστεροφημία μας;
Σε παρακαλώ προσδιόρισε τι εννοείς με το "κακή πράξη". Και, τέλος, όσον αφορά το μοιραίο που αναφέρεις προδανώς χάνω τον έλεγχο της ζωής αν και άλλη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Είμαι βαθιά προβληματισμένος μήπως έχουμε εμπλοκή βαρέων πλανητών ή τελικά είναι ΚΑΡΜΑ.
Αγγελική: Έχεις μελετήσει έτσι; Γι' αυτό δεν τονίζεις τις λέξεις. Πάσχεις από μερική τύφλωση (μάχαιραν θα λάβεις)!
Αγαπητέ φίλε η αστρολογία είναι ένα εργαλείο που βοηθάει, απλά .Από μικρός δεν ήμουνα καλός έκθεσεις γι αυτό δεν μπορώ να γράφω πολλά .Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι αν κρατάς την ενέργεια σου θα έχεις τη δύναμη να πας κόντρα στο ρεύμα του ποταμού Όταν διαβάζεις αυτές οι λέξεις δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε μία ξεχωριστά.
-
Θα δώσω μεγάλη σημασία το υπόσχομαι! Και θα είμαι και εγκρατής περισσότερο για να έχω ενέργεια και εφόδια για τις δύσκολες μέρες...
-
Quote:
Stricto sensu,η ουσια που δημιουργει ζωη χρειαζεται 2 μερη για να εκπληρωσει τον σκοπο της.Η δυαδικοτητα ειναι απαραιτητη για να εξελιχθουμε ως οντα.Κανεις δεν λεει οτι η ερωτικη συνευρεση ειναι αυτοσκοπος(αλιμονο),αλλα οχι και ανουσια και αχρηστη!:weird: :weird: :weird:
Εχεις προχωρήσει στο επόμενο στάδιο τώρα μιλάμε για τον καθένα ξεχωριστά
-
Δεν θεωρω οτι υπαρχουν σταδια.Καθε ανθρωπος διαφερει και ειναι κατα συνεπεια διαφορετικες οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα του.Ειναι λαθος,πιστευω,
οι γενικευσεις.
-
Quote:
Αγαπητέ φίλε η αστρολογία είναι ένα εργαλείο που βοηθάει, απλά .Από μικρός δεν ήμουνα καλός έκθεσεις γι αυτό δεν μπορώ να γράφω πολλά .Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι αν κρατάς την ενέργεια σου θα έχεις τη δύναμη να πας κόντρα στο ρεύμα του ποταμού Όταν διαβάζεις αυτές οι λέξεις δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε μία ξεχωριστά.
Βρε Σταματη, εννοεις οτι δεν διοχετευεις σε καποια (οποιαδηποτε) κατευθυνση την συσσωρευμενη ενεργεια σου;
-
Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Θα δώσω μεγάλη σημασία το υπόσχομαι! Και θα είμαι και εγκρατής περισσότερο για να έχω ενέργεια και εφόδια για τις δύσκολες μέρες...
Εάν είσαι εγκρατής αυτή η ενέργεια που δημιουργεί τη ζωή Θα σε πλημμυρίσει και τότε θα έχεις βρει το κλειδί για όλες τις απαντήσεις
-
Λοιπον....
Στην ηλικια που βρισκομαι, πρεπει ν΄αρχισω να σκεφτομαι τους απανωτους οργασμους μου...καθοτι δεν διαθετω μαντικες ικανοτητες...
Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις;:amuse:
-
Quote:
Μπορεις να με βοηθησεις να το καταλαβω;:amazed: :amazed:
Μέσα από τις συζητήσεις στον άνθρωπο(Τον καλοπροαίρετο) μένουν Οι αλήθειες και δεν ξεχνιούνται
-
Quote:
Δεν θεωρω οτι υπαρχουν σταδια.Καθε ανθρωπος διαφερει και ειναι κατα συνεπεια διαφορετικες οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα του.Ειναι λαθος,πιστευω,
οι γενικευσεις.
Πως είναι διαφορετικοί άνθρωποι αφού κάνουν τα ίδια πράγματα ,διαφορετικός είναι αυτός που δεν κάνει τα ίδια πράγματα με τους άλλους
-
Quote:
Πως είναι διαφορετικοί άνθρωποι αφού κάνουν τα ίδια πράγματα ,διαφορετικός είναι αυτός που δεν κάνει τα ίδια πράγματα με τους άλλους
διαφορετικος ειναι και αυτος που αν και φερνει το ιδιο αποτελεσμα με αλλον, οδηγηθηκε σε αυτο μεσα απο διαφορετικη συλλογιστικη πορεια ή βιωμα!
-
Quote:
Λοιπον....
Στην ηλικια που βρισκομαι, πρεπει ν΄αρχισω να σκεφτομαι τους απανωτους οργασμους μου...καθοτι δεν διαθετω μαντικες ικανοτητες...
Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις;:amuse:
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις μαντικές ικανότητες.Για να μπορέσεις να πιάσεις τις επιταγές του πνεύματος πρέπει αυτό το πνεύμα, και έχω εξηγήσει πιο πάνω ότι εννοώ πνεύμα, Και βρίσκεται παντού αρά και μέσα σου (Αν δει το έχεις ξοδέψει )Να το αφήσεις να σε καθοδήγηση και τότε γίνεσαι ενδιάμεσο
-
Εγω ξερω οτι μεχρι και η Ελενη Λουκα εκσυχρονιστηκε...:cheesy: :cheesy:
-
εγω ξερω οτι αν συνεχισουμε,παμε για κλειδωμα!Το θεμα εγινε πολυ φιλοσοφικο
-
Quote:
Εγω ξερω οτι μεχρι και η Ελενη Λουκα εκσυχρονιστηκε...:cheesy: :cheesy:
Βλέπεις τι έπαθες τώρα πάλι? ξέφυγες από την ''ουσία'' της συζήτησης .
-
Ποια ειναι η ουσια κυριε Σταματη μας;
Το οτι θεωρεις ταμπου τον ερωτα και το σεξ;
Δυστυχως για σενα, οι μεγαλυτεροι πνευματικοι ανθρωποι που ανεδειξε αυτος ο πλανητης, δεν ειχαν τις ιδιες αποψεις...
-
Quote:
εγω ξερω οτι αν συνεχισουμε,παμε για κλειδωμα!Το θεμα εγινε πολυ φιλοσοφικο
Τα λόγια δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα και το λέω αυτό γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι είναι φιλοσοφικές έκφανσεις σας πούμε ενώ κάποιος άλλος μπορεί αυτά που λέει τα εννοεί κιόλας
-
Quote:
Δυστυχως για σενα, οι μεγαλυτεροι πνευματικοι ανθρωποι που ανεδειξε αυτος ο πλανητης, δεν ειχαν τις ιδιες αποψεις...
και ευτυχως για τους λοιπους.Π.χ. ο Αϊνσταιν ηταν τρομερος γυναικας!
-
Quote:
Είσαι σίγουρη για την ιδιωτική τους ζωή?
-
Quote:
Τα λόγια δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα και το λέω αυτό γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι είναι φιλοσοφικές έκφανσεις σας πούμε ενώ κάποιος άλλος μπορεί αυτά που λέει τα εννοεί κιόλας
αυτο δεν αλλαζει τη φυση της παρουσας συζητησης!Ολοι οταν εκφραζουμε την φιλοσοφικη μας αποψη την πιστευουμε.Το προβλημα ειναι οτι το αρθρο επ'ουδενι δεν θα οδηγουσε λογικα εδω!
-
Quote:
αυτο δεν αλλαζει τη φυση της παρουσας συζητησης!Ολοι οταν εκφραζουμε την φιλοσοφικη μας αποψη την πιστευουμε.Το προβλημα ειναι οτι το αρθρο επ'ουδενι δεν θα οδηγουσε λογικα εδω!
πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε γιατί ο stam ba ήθελε να πει κάποια πράγματα αλλά δεν μπόρεσε να τα εκφράσει έτσι ώστε να γίνουν κατανοητά απο όλους. Αυτό δυστυχώς οδήγησε σε παρανοήσεις... και τελικά εδώ.
-
-
φοβαμαι οτι εδω φτανουμε λογω δογματισμου
-
Quote:
Γυναικεία σεξουαλικότητα αφύπνισε την είναι λάθος και οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια Πιο σωστό θα ήταν να έλεγε γυναικεία σεξουαλικότητα Χαλιναγώγησε την εάν θέλεις να έχεις τον έλεγχο της ζωής. Ανθρώποι που σπαταλούν τη σεξουαλική τους ενέργεια είναι "άνουσοι" άνθρωποι λένε "ανούσια" λόγια και κάνουν "ανούσιες" πράξεις Χάνουν το φως της ζωής και σε τελική ανάλυση εαν συνδυαστεί με κακή πράξη μπορεί να επιφέρει και το μοιραίο, λόγω του ότι δεν έχουν τον έλεγχο της ζωής Όπως ακριβώς όταν χάνεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αλλά καλύτερα είναι να μην το παω τόσο μακριά, κι ας πάρουμε αυτή καθεαυτή την επικεφαλίδα γυναικεία σεξουαλικότητα αφύπνισε τη, αν σκεφτεί απλά κάποιος, ότι κάτι που συμβαίνει συχνά χάνει και το νόημα του και δεν έχει αξία, γι αυτόν και μόνο το λόγο όσο λιγότερο έχεις ερωτικές συνεύρεσης τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση που παίρνεις Τι να πρωτογράψω από που να αρχίσω και που να τελειώσω πάντως αυτό που έχει σημασία είναι αυτά στηρίζονται σε ένα μύθο που τον ακολουθούν τα κοπάδια,(Και αυτό δεν είναι περίεργο καθώς αυτοί οι άνθρωποι δεν συλλαμβάνουν η μάλλον έχουν ξοδέψει το πνεύμα και δεν μπορούν να εναρμονιστούν με την πραγματικότητα ) [πχ Πνεύμα εννοώ αυτό που υπάρχει στον Κοκο σταριού και περιέχει τις οδηγίες για να μπορέσει να αναπτυχθεί ] και κυριολεκτώ σε αυτό που λέω γιατί οποιοδήποτε οργανισμός υπάρχει στην πλάση υπακούει σε αυτό το νόμο, μόνο Ανθρωπος έχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει και να ξεφύγει για να προχωρήσει παραπέρα
Αν καταλαβα καλα εννοεις οτι η καταχρηση στο σεξ οδηγει σε λαθος δρομους και υπαρχει περιπτωση να σε φτασει σε σημειο εμμονων και σεξουαλικων διαστροφων.Συνδιασμος με "κακη πραξη"εννοεις βιασμο,παιδεραστια η κατι τετοιο;Μιλας μαλλον για την μονιμα ανικανοποιητη επιθυμια για σεξ που τρωει καποιου το μυαλο μην αφηνοντας του χωρο να αναπτυχθει πνευματικα και οχι για την φυσιολογικη σεξουαλικη συνερευση...
"Δεν υπαρχει σχεση η σεξουαλικη πραξη που ειναι κακη απο μονη της.Αυτο που καθοριζει την αξια της ειναι ο σκοπος η η επιθυμια της σεξουαλικης πραξης.Η σεξουαλικοτητα για αυτοικανοποιηση ειναι καταστροφικη,μας μπλεκει σε περιεργες ορεξεις και δεν μας οδηγει στην θεικη υποσταση του αλλου ατομου" Κευση-Η διοχετευση ενος ανωτερου εαυτου