Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!!!
Είπα να βάλω και εγώ ένα θεματάκι έτσι για να πούμε τις απόψεις μας.
Θα σας επηρρέαζε το ζώδιο του ερωτικού συντρόφου για να ξεκινήσετε σχέση μαζί του/της?
Printable View
Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!!!
Είπα να βάλω και εγώ ένα θεματάκι έτσι για να πούμε τις απόψεις μας.
Θα σας επηρρέαζε το ζώδιο του ερωτικού συντρόφου για να ξεκινήσετε σχέση μαζί του/της?
Χμμ,Ιουλια μου ξερεις οτι η απαντηση δεν ειναι απλη,διοτι η αστρολογια ειναι πολλα περισσοτερα απο το ηλιακο ζωδιο,οπως πολυ καλα πλεον ξερεις!
Σιγουρα δεν θα εκρινα καποιον απο το ζωδιο του παντως!Υπαρχουν απειροι συνδυασμοι ,οποτε...τι να απαντησω;
Ισως να με προιδεαζε αρνητικα,καποιος Υδροχοος.(λογω κακου παρελθοντος)
Αν παλι ρωτας ποιος θα ηταν ο "ιδανικος"συνδυασμος για μένα,θα σου ελεγα,ηλιακο ζωδιο Ταυρος ,Αιγοκερος ,Λεων ή Ζυγος, σεληνη στον Καρκινο ή Σκορπιο και ωροσκοπος..χμμ στη γη ή στο νερο και παλι ολα αυτα ειναι υποκειμενικα και σαφως ανατρεπονται!
Κι εγω, οπωσδηποτε δεν θα επηρεαζομουν απο το ηλιακο ζωδιο.
Θα εσπευδα ομως αμεσως (εξεταζοντας το χαρτη του και τη συναστρια μας), να ερευνησω τι ειναι αυτο που μας εφερε κοντα :blink1: :cheesy:
Στα πλαισια των δυνατοτητων μου βεβαια!
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
Συνεχίστε έτσι....
Φαντάζομαι ότι καμία από τις 3 δεν είναι παντρεμένη έτσι;;;;; (ΚΑΙ ΟΥΤΕ προβλέπεται). Από την πολύ μελέτη των χαρτών θα ασπρίσει το μαλλί :toung:
Τα καλα κοιταζουμε.Quote:
να ερευνησω τι ειναι αυτο που μας εφερε κοντα
Για τα υπολοιπα...αγωνιζομαστε :blink1: :bigsmile:
Υ.Γ.
Λογω κληρονομικης προδιαθεσης, τα μαλλια μου δεν προκειται
να ασπρισουν ποτε :bigsmile: :bigsmile:
Οταν σου έρχεται η κεραμίδα κατακέφαλα, αυτό που δεν σκέφτεσαι είναι
το ζώδιο του!!!! Υποθέτω πως ανακατώνουν την τράπουλα ο Ουρανός με την Αφροδίτη και μοιράζουν χαρτί στον Ποσειδώνα, για να μην πω οτι παίζουν και ζάρια!
Μετά το πρώτο σοκ, και για χάρη της αμηχανίας, το ρωτάς αλλά είναι
πια πολυ αργά για συνδυασμούς, συνθέσεις, συνειρμούς κλπ.... Εδώ μάλλον έχει ο Ποσειδώνας τη μπάνκα ή τέλος πάντων φέρνει εξάρες...
Πολύ αργότερα, στις επόμενες κεραμίδες που θα ακολουθήσουν την πρώτη, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ είσαι υποψιασμένος/μενη, ζητάς περισσότερες πληροφορίες...
Πλουτώνιες υποθέσεις, σκοτεινές... 31 και κάηκες αλλά μπορεί και να ρεφάρεις στο τέλος ! Είναι η ώρα της αστρολογίας να λύσει τα μυστήρια της συναστρίας σου...:blink:
Δυστυχως ή ευτυχως, μονο τοτε μπορω να ριξω νερο στο...κρασι μου:notrust: :notrust:Quote:
Οταν σου έρχεται η κεραμίδα κατακέφαλα
Συμφωνω μαζι σου Φυλλενια!
Οταν ερχονται ομως τα δυσκολα...το ριχνεις σε Αστρολογικοφιλοσοφικες
αναζητησεις.
Χα!! Ποιο ζώδιο πλέον!!!!!! Κατευθείαν μιλάμε......ανοίγω το βιβλίο με τις πλανητικές θέσεις και ρίχνω την πρώτη ματιά! (πώρωση το βιβλίο!) μετά βάζω ημερομηνίες στο αστρολογικό πρόγραμμα που έχω! (αγοράσει έτσι????) Και να σου η ανάλυση έτοιμη! Κοιτάζω ποσοστό συμβατότητας και μετά διαβάζω την ανάλυση της συναστρίας , επικεντρώνοντας στα...αδύναμα σημεία του υποψηφίου!
Ε, και μετά του κάνω την έξυπνη!!!!!
Αν αντέξει και υπάρξει συνέχεια και δεν το βάλει στα πόδια, ανοίγω Θ.Ντάκου "Άστρολογία".Απο εκεί.... δεν ξεφεύγει κανείς!
Υ.Γ.Μετά βέβαια έχω οσο καιρό χρειάζομαι στη διάθεσή μου για διάβασμα, μιας και δεν υπάρχει άνθρωπος που να με έχει αντέξει!!!:noworry:
Έτσι μπράβο. Δεν σκοτώνει μόνο η πειρατεία τη μουσική. Με το φόβο να ζεις από εδώ και πέρα και να δίνεις και αποδείξεις :toung:Quote:
Originally Posted by friary
Και αν η προτεραιοτητα μας, δεν ειναι τελικα ο γαμος;
Αν ειναι απλως η αναγκη να εισαι με καποιον, να παιρνεις δυναμη απο την σχεση, χωρις περαιτερω δεσμευσεις;
Μπα, εγώ μάλλον δεν επηρεάζομαι από το ζώδιο... Ότι και να μου λένε πως τα Καρκινάκια δεν ταιριάζουν με Λιονταράκια, εκεί εγώ!! Μάλλον, δεν είναι κ τόσο αξιόπιστος ο έλεγχος μόνο του ζωδίου:wacko: Για παράδειγμα, εγώ με το Λιοντάρι που προανέφερα έχω διαφορά μόνο 7 μέρες!
Πάντως, γενικά, αν ήξερα την ημερομηνία γέννησης και έβλεπα ότι ο αστρολογικός του χάρτης είναι πολύ "ξένος" για τα δικά μου γούστα, θα ήταν πιο εύκολο να χωρίσω μαζί του... Δηλαδή, δύσκολο να μην τα φτιάξεις με κάποιον λόγω του ζωδίου, αλλά εύκολο να χωρίσεις μαζί του! ("Μα είχατε τόσες αντιθέσεις, πώς να αντέξετε!!!"):toung:
τι λέτε πως αν σου έρθει η κεραμίδα δεν κοιτάς ζωδιο;το κοιτάζεις για να ξέρεις από που σου ήρθε!"πόθεν έσχες" οεο;
Καλή ερώτηση! Πάντα με προβλημάτιζε αυτό το θέμα. Και θα συμφωνήσω με όλους σε γενικές γραμμές και κυρίως με τη fillenia. Απλά, μεγαλώνοντας και μαζεύοντας εμπειρίες, βγάζει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα, με το περιθώριο πάντα του στατιστικού λάθους. Και όπως έχει ήδη αναφερθεί, δεν έχει νόημα να γενικεύουμε, με τη γνώση μόνο του ζωδίου. Είναι και η ...κακιά στιγμή που παίζει ρόλο. Εγώ θα έπρεπε να έχω σκοτώσει όλους τους Διδύμους και τους Καρκίνους που βλέπω μπροστά μου.
Φωτεινούλα μου,
Έχω ακούσει πολλούς - ές που ουσιαστικά "κρέμονται" ή "εξαρτιόνται" από τι ζώδιο είναι ο ερωτικός σύντροφος για αυτό και ήθελα να μάθω την άποψή σας.
Πάντως, ήμουν απόλυτα σίγουρη για την απάντησή σου. Και εννοείται ότι συμφωνώ με τα ζώδια που ανέφερες μιας και τυγχάνει να είμαστε το ίδιο ζώδιο (δηλαδή έχουμε ίδια βάση).
Συνεχίστε έτσι....
Φαντάζομαι ότι καμία από τις 3 δεν είναι παντρεμένη έτσι;;;;; (ΚΑΙ ΟΥΤΕ προβλέπεται). Από την πολύ μελέτη των χαρτών θα ασπρίσει το μαλλί :toung:
Αγαπητέ Dell Piero,
Απλά, ακολουθούμε την κοινή σε όλους παροιμία "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" (κάπως έτσι γράφεται).
Και θα συμφωνήσω με την Αγγελική ότι ο γάμος δεν είναι αυτοσκοπός!!!
Απλά, έχεις την ανάγκη να μοιράζεσαι συναισθήματα και "πράγματα" με τον άνθρωπό σου.
Πιστευω οτι τα ατομα που ουσιαστικα "κρεμονται"απο το ηλιακο ζωδιο και μονο,δεν ξέρουν απο αστρολογια!
Εχουμε δει στην πραξη οι περισσοτεροι, οτι οι παραγοντες που συνθετουν τον χαρακτηρα ενος ανθρωπου ειναι απειροι και μαλιστα ξεφευγουν και απο τα ορια της τεχνης της αστρολογιας.
Διοτι το περιβαλλον,οι γονεις,οι φιλοι,οι συγκυριες,"βγαζουν"κατι διαφορετικο στον καθένα μας!
Παντως μοιραια και μιλωντας παντα προσωπικα ,αφου εχω ασχοληθει με το θέμα και παρολο που ειμαι αρχαρια,εξεταζω γενεθλιο,περισσοτερο για να αποκτησω στατιστικη εμπειρια,αλλα και για να επαληθευσω αν αυτα που βλεπω και ζω,αποτυπωνονται και στον χάρτη!Ενω ταυτοχρονα θεωρω οτι βοηθαει να κατανοησω καποιες συμπεριφορες(και την δικη μου βεβαια)!
Καλημερα σας!
Πολυ θα ηθελα να τολμουσα να ρωτω το ζωδιο, για να εχω εναν γενικο χαρτη πλευσης, αλλα οταν ερωτευομαι καποιον, ντρεπομαι να ρωτησω!!
Το οτι θελω να μαθαινω το ζωδιο του, εχει να κανει κυριως με αρκετες ατυχεις περιστασεις που με οδηγησαν να ειμαι πολυ επιφυλακτικη [για να μην πω απορριπτικη], απεναντι στους ανδρες Τοξοτες με εντονο Σκορπιο!! Παρ' οτι ξερω οτι το ηλιακο ζωδιο, δεν λεει και πολλα [κρινω και απο τον εαυτο μου], ωστοσο ...πως να το κανουμε... οι Τοξοτες, μου προκαλουν ενα ειδος αλλεργιας, ως ερωτικοι συντροφοι τουλαχιστον!
Πολυ θα ηθελα να τολμουσα να ρωτω το ζωδιο, για να εχω εναν γενικο χαρτη πλευσης, αλλα οταν ερωτευομαι καποιον, ντρεπομαι να ρωτησω!!
Εάν δεν μπορείς να ρωτήσεις "τι ζώδιο είναι" ρώτα πότε γεννήθηκε. Είναι πολύ πιο εύκολο!!
Εχω ειδικοτητα στο να με δυσκολευουντα απλα και τα ευκολα, καλη μου!!
Ενδιαφέρον το θεματάκι αυτό!
Ομολογώ πως ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλω να μαθαίνω για ένα άτομο είναι το ζώδιο του. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου ή δεν κατσουφιάζω όταν μαθαίνω ότι είναι σε ζώδιο που δεν ταιριάζει με το δικό μου. Αλλά αυτό είναι σχετικά επιφανειακό, γιατί σημασία έχουν και τα υπόλοιπα στοιχεία πέραν του ζωδίου. Μπορεί εκείνη την στιγμή να έρχεται ένα συναίσθημα λύπης :sad2: αλλά δεν τα παρατάω γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μία σχέση:bigsmile: ! Αν βέβαια στην πορεία επιβεβαιωθεί η ασυμβατότητα των ζωδίων, απλά θα μας έρχεται στο μυαλό η γνωστή φράση "και το ξερα από την αρχή ότι δεν πάει αυτή η σχέση"!:toung:
Δεν ντρέπομαι να ρωτήσω αλλά δεν αποτελεί κριτήριο!! Μ'αρέσουν οι προκλήσεις !!
Πάντως κορίτσια χαίρομαι που δεν έχετε αυτοσκοπό το γάμο!!! Μην ακούτε τι σας λένε οι γύρω!!!
Σταθερές και ακλόνητες εσείς.
Όχι ότι εμείς οι παντρεμένοι περνάμε άσχημα αλλά η ελευθερία είναι ελευθερία πως να το κάνουμε!!!!!
Προσοχή μην σας τουμπάρουν!!!
Λοιπόοοοοον....
σίγουρα θα με επηρέαζε το ζώδιο..
Για τον πρώτο καιρό της γνωριμίας δε, θα έκανα μελέτες πάνω στους αστρολογικούς χάρτες μας!!
Πάντα βεβαια θα κράταγα επιφύλαξη μηπως η ώρα του "υποψηφίου" είναι λάθος!! (Μη γελάτε, μου έχει τύχει και έχω πάθει τρελλή πλάκα!!)
Φιλικά και Γιορτινά..
:love:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ παθαίνω το εξής κακό: όπου σκορπιός και εγώ πιασμένη στα δίχτυα του!!!! Τους μαγνήτες τους ξέρετε; Ε κάτι τέτοιο παθαίνω! Δεν προλαβαίνω να διαλέξω ζώδιο λοιπόν, διότι καθε που τρελαίνομαι με κάποιον ανακαλύπτω ότι τελικά είναι σκορπιός! :love:
ενα ψηλό μελαχρινό με θεληματικό πιγούνι και τριχωτό στήθος
Μήπως ξέρει κανείς το ζώδιο είναι?
(λίγη πλακα κανω μη φωνάζετε) :toung:
Σίγουρα θα το έψαχνα στην αρχή ειδικά τώρα που αρχίζω και μαθαίνω περι αστρολογιας αλλα σιγουρα πρωταρχικό ρόλο θα έπαιζε στο αν θα με κάλυπτε ο χαρακτήρας ή όχι.Θα ήταν τρομακτικό να σταθώ μόνο στο ζώδιο!Με Κριούς τα πάω αρκετά καλά πάντως ίσως γιατί έχω ωροσκόπο Κριό!
Κι εγω φίλη μου Μαργαριτα, μια ακριβως απο τα ίδια! Παντα επλεκα και εμπλεξα με ζωδιο που ηταν/ειναι Καρκινος! Παντου λενε οτι ο Λεων και ο Καρκινος δεν πολυ ταιριαζουν! Σε 2 σχεσεις μου ειλικρινα ΔΕΝ ταιριαζα με τιποτα. Στις 2 αλλες μου σχεσεις ταιριαζαμε καταπληκτικα αλλα μας χωρισαν τριτοι! Τωρα ειμαι σε μια σχεση και ειναι και παλι Καρκινος! Χτυπα ξύλα, (φτου φτου μην ματιαστω μονη μου) ειμαι πολυ ευτυχισμενη μαζι του! Βρηκα το αλλο μου μισο με αυτον τον ανδρα-Καρκινο! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κρατησει για παντα και να ειμαστε για παντα μαζι, ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!!!!Quote:
Originally Posted by Μαργαρίτα!
Τι εχω βρε παιδι μου και τραβαω ΜΟΝΟ τους Καρκινους? Ισως και το αντιθετο, εκεινοι με τραβάνε σε αυτους!!!!!
Οταν δω σελήνη ή αφροδίτη να βρίσκεται σε ζώδιο της γη και ιδιαίτερα σε Παρθένο φεύγω τρέχοντας και ας είμαι Αιγόκερως. Ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα ταιριάξω μαζί τους γιατί έχω Σελήνη στον Ζυγό και Αφροδίτη στον Τοξότη. Τα Καρκινάκια πάντως (στο ηλιακό) είναι τα αγαπημένα μου και ας μου έχουν βγάλει την πίστη ανάποδα. Δεύτεροι στη λίστα οι Σκορπιοί για τους οποίους έχω την καλύτερη γνώμη. Γενικώς προτιμώ τους "υδάτινους" τύπους.
Εμπειρικά και μόνο στη μαύρη λίστα μιας γυναίκας-Καρκίνου (από ότι ακούω και από άλλες Καρκίνους) υπάρχουν τα ακόλουθα ζώδια:
1. Δίδυμος
2. Λέων
3. Τοξότης
4. Αιγόκερως
Ελπίζω λοιπόν ότι κάπου στα υπόλοιπα 8 ζώδια θα υπάρχει αυτός που θα ταιριάξω!!! 8/12= 66.6%....όχι κακό!:bigsmile:
Πρεπει να εχεις πολυ αισιοδοξο ωροσκόπο bian!:idea: :toung:XEXE!
Δεν θα προσθεσω στην λιστα τον Υδροχοο,να μην σε προιδεάσω αρνητικα!
Συμφωνω σε γενικες γραμμες πάντως,αν και ειπαμε πως η αστρολογια ειναι πολλα περισσοτερα απο το ηλιακο ζωδιο!
Πρεπει να εχεις πολυ αισιοδοξο ωροσκόπο bian! XEXE!
Roadrunner, ο ωροσκόπος μου είναι ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!, για αυτό είπα να μην τον συμπεριλάβω στη λίστα, αν και από αυτά που έχω δει...χμμμμμμμ, μάλλον απαισιόδοξα τα πράγματα!!:blink1:
Ταύρος, κύριοι, και πάλι ταύρος!!
Ζώδια σταθερά, με τη ρουτίνα τους, την αισθαντικότητά τους, χαίρονται με απλά πράγματα...
Ως τοξότης, πολύ μ' αρέσει η στάση και οι απόψεις τους, γιατί είναι τελείως διαφορετικές απ'τη δική μου! (Ισως βέβαια να φταίει και το ότι έχω κατερχόμενο στον ταύρο) :blink1:
Δεν μπορώ να πω! Σταθεροί οι Ταύροι, αλλά εσύ ως Τοξότης πως ανέχεσαι την κτητικότητά τους. Εγώ Δεν μπορώ με τίποτα!!;);)Quote:
Originally Posted by Coconut
Εγώ πάντως θα διάλεγα έναν με στοιχεία κριού για την ενεργητικότητα και ζωντάνια που έχουν. Εχουν την ικανότητα να μη βαριέσαι μαζί τους.
ειμαι διδυμακι...
το ιδανικό για μένα είναι ή λιονταρακι ή κριαράκι!!! δεν ξέρω γιατί απλά με τραβανε!!
εξάλλου το πάθημα γίνεται μάθημα! ποτε πια με σκορπιο!!!!!!!!!!!!!!!!! φτου φτου φτου!!!!
για φίλους(εξακριβωμένο)προτιμ ω διδυμακια και τοξοτακια!
γενικα δεν τα παω καλα με το νερο!!!! και δεν μπορω τους παρθενους με τις ιδιοτροπιες τους! ολοι οι αλλοι τρωγονται!:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Πάλι με υδάτινο τύπο πήγα και έμπλεξα. Κακό πράγμα ο μαζοχισμός. Μυαλό δεν βάζω.
Ένα πράγμα συνειδητοποιώ. Όταν σε βαράει ο έρωτας κατά κούτελα όσο και να μελετάς τους χάρτες, όσα "στραβά" και "ανάποδα" κι αν υπάρχουν δεν τα βλέπεις.
Όι άντρες, ανεξαρτήτως ζωδίου, είναι μυστήρια τρένα. Λένε με εξαιρετική ευκολία "σ' αγαπώ" ενώ θέλουν να πουν "μ' αρέσεις", "σε θέλω" και δεν αναλογίζονται ποτέ τη βαρύτητα των λόγων τους στην ψυχή και στο μυαλό του συντρόφου τους, του αντικειμένου του πόθου τους. Και γι' αυτό ζορίζονται να κάνουν το λόγο τους πράξη.
Συνεπώς δεν είναι θέμα αστρολογικού χάρτη είναι θέμα ανδρικής συμπεριφοράς και λογικής γενικότερα. Απλά ο καθένας εκδηλώνεται διαφορετικά και διαχειρίζεται διαφορετικά τις καταστάσεις.
Δεν θα μπορούσα να διαλέξω κάποιο άλλο ζώδιο πέρα από αυτό που είμαι...ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!! Άλλωστε έχω τόσα στοιχεία και από άλλα ζώδια (βάση ωροσκόπου και πλανητών) και δεν θα με άλλαζα με τίποτα;)
Αγαπητή KIA,Quote:
Originally Posted by kia
Η ερώτηση μου ήταν "εάν θα σας επηρρέαζε το ζώδιο του ερωτικού σας συντρόφου".
:)
Φιλικά
Ιουλία
Σκορπιός είσαι ή Αιγόκερως?Quote:
Originally Posted by moutro28
Σαν αφθεντικό ψαράκι που είμαι κι εγώ και από προσωπική εμπιρία τολμώ να πω πως η επιλογή του Σκορπίου ως συντρόφου είναι πολυ καλή!!!! Παρ'όλ'αυτά η ζωή μου αποδεικνύει πως και ο Δίδυμοσ με αμιβαίες υποχωρήσεις δεν είναι καθόλου άσχημος συνδιασμός:unsure:
Τώρα για το αν παίζει ρόλο το ζώδιο κάποιου πριν προχωρήσω σε σχέση μαζί του, είναι αρκετο να σας πω πως οταν γνωρίζω κάποιον κάνω τις ακόλουθες ερωτήσεις
Πως σε λένε?
Τί δουλεία κάνεις?
Τί ζώδιο είσαι?
Αρα καταλαβαίνετε πως συνδέεται άμεσα πλέον με την πρωτη εικόνα που σχηματίζεις για έναν άνθρωπο.
Πάντως ενα έχω να πω....ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ σαν ψαράκι που είμαι δεν νομίζω να ήθελα να είμαι κάποιο άλλο ζώδιο.
Μου αρέσει αυτό που είμαι σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.......:cheesy: