-
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο myHoroscope
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! Εύκολοι καιροί ωστόσο για τους ρουφιάνους και τα λαμόγια που αυξάνονται και πληθύνονται και μοιάζουν σαν ένα σμήνος από ακρίδες που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Γιατί εμείς οι πολίτες αυτού του μικρού πλανήτη επιτρέψαμε τούτη την ανισότητα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τη στιγμή που ήδη αυτή η κατάσταση υφίσταται.
ΣΗΜΑΣΙΑ έχει να καταλάβουμε πόσο μεγάλη δύναμη έχουμε. Σημασία έχει να ενεργοποιήσουμε τα τεράστια αποθέματα της υγιούς ισχύος μας που έχουμε αδρανοποιήσει. Την δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας. Να εκριζώσουμε από μέσα μας την μιζέρια, τον ωχαδελφισμό και την παθητικότητα.
Εμείς πιστεύουμε στα παραμύθια και στους πρίγκιπες. Πιστεύουμε στην παράδοση, πιστεύουμε στις γιαγιάς τα παραμύθια και θυμόμαστε τις μυρωδιές από τα παιδικά μας χρόνια. Φοράμε την γιορτινή μας κόκκινη φορεσιά από νωρίς και όχι την τελευταία στιγμή και ετοιμαζόμαστε για να υποδεχθούμε την γέννηση του Θεανθρώπου. Τα πρέπει και η «αφασία» μάς κάνουν να χαμογελάμε. Οι ετοιμασίες όλων εκείνων που για «καλό» των ημερών ετοιμάζονται να ξοδέψουν περιουσίες επάνω στις πράσινες τσόχες, να γίνουν «λιώμα» από το αλκοόλ και την κατανάλωση ψυχοτρόπων μας κάνουν και λυπούμαστε…
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
φίλοι του myHoroscope!!!
Για τον επόμενο μήνα ας βάλουμε όλοι μικρούς στόχους.
Να δείξουμε την αγάπη μας με έργα
Να προσευχηθούμε για όσους νοσούν
Να χαρίσουμε στους άπορους συνανθρώπους μας ότι μας περισσεύει
Να σταματήσουμε τη μιζέρια του «δεν έχω λεφτά», «δεν θα γίνω νυφούλα ποτέ», «γιατί Νικολάκη μου με παράτησες; Ποιά χέρια σε αγκαλιάζουν τώρα;»
ΤΕΛΟΣ στην κακία και το φθόνο. ΟΧΙ να μην ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. .
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Το σύμπαν πάντα ισορροπεί. Το ουράνιο τόξο (η ζώνη της Παναγιάς) δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του.
-
re: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο myHoroscope
Με το συμπάθιο, αλλά αν κάποιος είναι αλλόθρησκος, πιάνουν οι ευχές; :love:
-
Αν σε περιλαβει η Κάτια και αυτός και εσύ θα εύχεστε να πιάνουν :lol:
-
Πιάνουν οι ευχές ΛΕΜΕ είναι universal:nuts:
Να πώ και φέτος ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:w00t::w00t:
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Αν σε περιλαβει η Κάτια και αυτός και εσύ θα εύχεστε να πιάνουν :laugh:
Με έπιασες στο στόμα σου; Θα το μετανιώσεις κι εσύ, κι αυτός και τα μυστήρια και η ζώνη Της!:laugh:
-
Γαμάτη η αλλαγή! Ουυυ!!!:bigsmile:
Ειλικρινά γουστάρω τις λεπτομέρειες πάντα, μόλις πρόσεξα ότι κοκκινίζει και η ώρα του τελευταίου ποστ κάθε θέματος στην αρχική σελίδα!
Καλά έχει εκσυγχονιστεί και ο Αη-Βασίλης με το λαπτοπάκι του και αυτός. Τι να κάνει σερφάρει να περάσει η ώρα..άντε μπας και βλέπει τα χάλια μας και μας ρίξει τίποτα παραπάνω φέτος..
Πιάνουν πιάνουν και για τους αλλόθρησκους βρε Μητς! Ενέργεια..δίνεις παίρνεις..ρέει γενικώς! Σύμπαν είναι αυτόο ντε!!
-
Καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας, και του χρόνου να είμαστε καλά και χαρούμενοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Αντε να μπαίνουμε σταδιακά σε εορταστικό κλίμα τουλάχιστον εδώ... γιατι χιόνι και κρύο δεν θα δούμε άμεσα....:snowman4::snowman4:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
.. γιατι χιόνι και κρύο δεν θα δούμε άμεσα....:snowman4::snowman4:
Mη λες τέτοιααααααααααα!! :snowfight1:
:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Mη λες τέτοιααααααααααα!! :snowfight1:
:laugh:
Δεν εχει χιονι λεμε... καπουτ, γιοκ, μας τελειωσε!:nuts:
-
Για να ζηλευψετε λιγο.Εδω που ειμαι χιονιζει 3 μερες ασταματητα.Βορεια ευρωπη και θυμιζει τελεια χριστουγεννιατικο τοπιο :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
hattie23
Για να ζηλευψετε λιγο.Εδω που ειμαι χιονιζει 3 μερες ασταματητα.Βορεια ευρωπη και θυμιζει τελεια χριστουγεννιατικο τοπιο :bigsmile:
:cry::cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry:
:cry::cry:
:cry:
-
αγαπημενο μου διπολο:love:
και αγαπητα μελη:love:
Εισαι πανεμορφο:love: Myhoroscope :love:
με τα γιορτινα σου !!:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
υγεια και καλη καρδια να εχουμε!!!!
κουκι:love::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
:cry::cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry:
:cry::cry:
:cry:
Το κλαμένο τρίγωνο είναι εμπνευσμένο από το «τρίγωνα, κάλαντα» λόγω εορτών;
ΥΓ: Τα smillies μου εμένα έχουν χαλάσει και δεν έχω χριστουγεννιάτικα ...:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
τι στεναχωριεσαι βαζω εγω για σενα
σε καθε μου ποστ κοτσαρω καμμια 5-6:laugh:
παρε ...:xmas-smiley-032::Holly2::frosty::icon_smile::xmas-smiley-029:
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Nαι:laugh:Το επόμενο θα είναι το κλαμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο:toung:
:Mrs_Claus:
-
Να ζητήσετε από το δίπολο μου να σας φτιάξει μελομακάρονα με σοκολάτα και να τα φωτογραφίσει...
εκει να δεις γιορτινο κλιμα!:toung:
-
Είστε μεγάλες σκατούλες που δεν σας νοιάζει που δεν έχω χριστουγεννιάτικες φατσούλες χριστουγεννιάτικα! :cry::sad2::cry:
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Είστε μεγάλες σκατούλες που δεν σας νοιάζει που δεν έχω χριστουγεννιάτικες φατσούλες χριστουγεννιάτικα! :cry::sad2::cry:
Κατιουλα πες αλευρι
ο αι Βασιλης σε γυρευει!!χεχεχεε!!:icon_cheesygrin:: Holly2::xmas-smiley-032:
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Είστε μεγάλες ΜΠΙΠτούλες που δεν σας νοιάζει που δεν έχω χριστουγεννιάτικες φατσούλες χριστουγεννιάτικα! :cry::sad2::cry:
ΑΑΑΑΑ πως δε μας νοιάζει! :nuts: Θα βρούμε το πρόβλημα και θα το λύσουμε:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Κατιουλα πες αλευρι
ο αι Βασιλης σε γυρευει!!χεχεχεε!!:icon_cheesygrin:: Holly2::xmas-smiley-032:
:laugh::laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Θα με πεθάνεις!!!
Να βάζεις λινκς από ασχετες χριστουγεννιάτικες εικόνες :toung:
-
Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας, να βρούμε λίγη φώτιση από το άστρο της Βηθλεέμ και εμείς οι κοινοί θνητοί, και να διώξουμε επιτέλους όλα τα λαμόγια που μας πίνουν το αίμα και μας ροκανίζουν την ψυχή.
Κι επειδή αυτά τα Χριστούγεννα, πολύς κόσμος θα είναι άνεργος, πολλά παιδάκια δεν θα πάρουν δωράκι, και πολλά σπίτια θα είναι παγωμένα χωρίς πετρέλαιο, αν μας περισσεύει κάτι, ας το χαρίσουμε.
Δεν κάνω διαφήμιση,ούτε και εκπροσωπώ κάτι. Αν θέλει ο συμπαθής admin,που έχει την τεχνογνωσία, να ανοίξει έναν λογαριασμό για να πάει κάπου, οπουδήποτε πιάσει τόπο και χαρίσει χαμόγελα, εγώ είμαι μέσα.
Πρόσφατα (με χίλια δύο παρακάλια) επισκέφτηκα τα εγκαταλειμμένα βρέφη στο "Αλεξάνδρας", που το μόνο που βλέπουν κάθε μέρα είναι άσπρες ποδιές και γκρίζους τοίχους. Αυτά τα μικρά αστεράκια ζουν χάρη στην ευαισθησία απλών καθημερινών ανθρώπων που συνεισφέρουν σε ρουχαλάκια, πάνες, γάλατα, παιχνιδάκια.
Αν όλα τα μέλη συμφωνούν, και κυρίως αν μπορεί να αναλάβει ο admin τη δημιουργία ενός "ηλεκτρονικού" κουμπαρά (έστω μισό ευρω ο καθένας μας, αλλά και σε είδος), θα ήταν πολύ όμορφο να παραλάβουν ένα δωράκι από αυτή την όμορφη κοινότητα.
Σας ευχαριστώ..
:Holly2:
-
-
Τέλειο viκoza!
Για πριν τον ύπνο ήταν ότι έπρεπε!:toung:
-
http://www.lifephotomaker.com/img/WinterNight.gif
Δεν είναι υπέροχο που χιονίζει ;
Μια μεγάλη καλημέρα σε όλους! Καλές γιορτές, με υγεία να έχουμε !
-
βικοζα? να ειμαστε στις εποχες εκεινες που ηταν πιο αθωες και γαληνιες να χαιρομασταν ποθ θα ειμασταν σε ενα τετοι σπιτι στο βουνο και να χιονιζει :embarrest . ααααχ περασμενες εποχες. τωρα δεν μπορω να χαρω τπτ τοσο πολυ , μη πω καθολου. τι να φταιει ? :blink:
-
-
:bigsmile:Perfect Ευχαριστούμε για τις πολύχρωμες εικόνες!!!!!:Santa1:
Κι άλλο κι άλλο !!!!!!:clapping: έχουμε ανάγκη απο χρώμα στην ζωή μαςκαι όμορφες εικόνες !!!!!:cheesy:
Ευχαριστώ πολύ!!!!:bigsmile:
-
Ολου του κόσμου τις ευχές
για φέτος θα τις στείλω
να ευχηθούν χρόνια πολλά
σ'ένα καλό μου φίλο,
my horoscope,
΄καλές γιορτές με καινούρια όνειρα,υγεία,και πολλούς καλούς φίλους.Να είστε οοοοοοοοοοολοι καλά,και να περνάτε καλύτερα.χχχ
-
Και μόλις άναψε στην Πάτρα ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος! :bigsmile:
-
Στην Κρήτη είχαμε 30 βαθμούς σήμερα,τρελλή ζέστη!Θα είναι τέλεια τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα έτσι στολισμένα με τις μπάλες τους,θα πέφτει κι ο ήλιος πάνω τους...
-
Quote:
Originally Posted by
maria76
Στην Κρήτη είχαμε 30 βαθμούς σήμερα,τρελλή ζέστη!Θα είναι τέλεια τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα έτσι στολισμένα με τις μπάλες τους,θα πέφτει κι ο ήλιος πάνω τους...
Μη βάλεις μπάλες... Βάλε μπρατσάκια!:laugh:
-
ΚΑΡΑ ΛΟΟΟΟΛ κατιακιςς :bigsmile::laugh::toung: φαντασου να κρεμοντε πανω στο δεντρο !!!! λοοοοοοοοοολ
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
ΚΑΡΑ ΛΟΟΟΟΛ κατιακιςς :bigsmile::laugh::toung: φαντασου να κρεμοντε πανω στο δεντρο !!!! λοοοοοοοοοολ
Μη γελάς καθόλου! Έχουν πιάσει τα βουντού του κόσμου για να γλυτώσει τα πετρέλαια!
Εμένα η ζέστη δεν μου χαλάει το ντεκόρ γιατί στολίζω καραβάκι. :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Μη βάλεις μπάλες... Βάλε μπρατσάκια!:laugh:
χαχαχαα!!καλο!!
:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
-
ΛΟΟΟΟΟΟΟΛ ΜΑΛΙΣΤΑ :bigsmile: ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΛΟΛ
-
Eίσαι φοβερή katiakiss!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
:Snow: Καλο το χιονι αλλα οταν γινεται παγος ,τρως κατι γλιστρες :laugh:
-
καλέ Δέσποινα και εσύ...μην βάζεις συνέχεια χριστουγεννιάτικά smilies και στενοχωριέται η Κάτια... πες μου Κάτια...ποιό χριστουγεννιάτικο smily θες να βάλεις........να σου κάνω μια αλχημεία να το βάλεις.........ελα πες...! :bigsmile:
:cheesy::cheesy::cheesy:
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
χαχαχαα!!καλο!!
:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
"γλίστρες" τρως και χωρίς να γίνει το χιόνι πάγος.............ή ακόμα μη σου πω και χωρίς καν να έχει χιόνι!!! :cheesy:
Κύριε Σωκράτη...........δεν μας κάνεις και κανένα Αγιο Βασίλη στυλ Αυστραλίας...?
ξέρεις...με σορτσάκι και κοντομάνικο Τ shirt...γιατί την βλέπω τη δουλειά............ετσι θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος........ :laugh:
Quote:
Originally Posted by
hattie23
:Snow: Καλο το χιονι αλλα οταν γινεται παγος ,τρως κατι γλιστρες :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
whisperer
καλέ Δέσποινα και εσύ...μην βάζεις συνέχεια χριστουγεννιάτικά smilies και στενοχωριέται η Κάτια... πες μου Κάτια...ποιό χριστουγεννιάτικο smily θες να βάλεις........να σου κάνω μια αλχημεία να το βάλεις.........ελα πες...! :bigsmile:
:cheesy::cheesy::cheesy:
"γλίστρες" τρως και χωρίς να γίνει το χιόνι πάγος.............ή ακόμα μη σου πω και χωρίς καν να έχει χιόνι!!! :cheesy:
Κύριε Σωκράτη...........δεν μας κάνεις και κανένα Αγιο Βασίλη στυλ Αυστραλίας...?
ξέρεις...με σορτσάκι και κοντομάνικο Τ shirt...γιατί την βλέπω τη δουλειά............ετσι θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος........ :laugh:
Όλα τα θέλω! :cry:Θέλω να έχω όσα έχουν όλα τα παιδάκια!:cry::sad::sad2: Αλλά εντάξει, άμα δεν γίνεται θα αρκεστώ σε κάτι διακριτικό όπως το πράσινο γκι με το λαμπάκι. :unsure: