Originally Posted by
astrotrella
Θα ηθελα να με βοηθησετε να ερμηνευσω το Ωροσκοπιο Ηλιακης επιστροφης μου..Επειδη η ζωη μου τον τελευταιο 9μηνο περιπου δεν παει καλα στους περισσοτερους τομεις και επειδη περασε και ενας Κρονος απεναντι απο την Αφροδιτη μου και μου ανετρεψε δεδομενα και καταστασεις και δεν τελειωσαμε γιατι θα ξαναγυρισει στον Ζυγο παλι, θελω να ξερω αν θα υπαρξει κατι καλο σε καποιους τομεις της ζωης μου..Εχω κοιταξει τις διελευσεις και αλλα και το προοδευτικο ωροσκοπιο στο οποιο δεν εβγαλα και πολυ ακρη εκτος του οτι τον Ιουνιο θα σταματησει ενα τετραγωνο μεταξυ της προοδευτικης Αφροδιτης και του γεννεθλιου Κρονου ..Λοιπον εχουμε και λεμε με ενδιαφερουν τα αισθηματικα ,επαγγελματικα χωρος δημοσιογραφιας ΜΜΕ αν θα βρω δουλεια γιατι τελειωνω φετος την σχολη μου και κοινωνικες συναναστροφες και εχω Ωροσκοπο ηλιακης επιστροφης στον υδροχοο σε συνοδο με την Λιλιθ,την Σεληνη και τον Ποσειδωνα επισης μεσα ειναι ο Χειρωνας στους ιχθυεις και ο Διας προς το τελος το οικου στα ορια με τον 2ο..ο 3ος οικος μου εχει μεσα τον Ηλιο τον Ερμη και τον κληρο της τυχης..Στον 4ο ειναι η η Αφροδιτη στους Διδυμους σε εξαγωνο με τον Αρη στον Λεοντα στον 6ο οικο.. Στον 11ο ο Πλουτωνας σε τριγωνο με τον Ερμη και ο Βορειος δεσμος σε τριγωνο με τον ηλιο και τον κληρο της τυχης..Και 5ος οικος στις τελευταιες μοιρες των διδυμων και εμπεριεχει μεγαλο κομματι του καρκινου..