Originally Posted by
FLOROS
Παιδια εγω αυτο που θελω να συζητησουμε ειναι κατι βασικα για τον ωροσκοπο.Εγω ειμαι ταυρος και υποτιθεται πως εχω ωροσκοπο στους διδυμους(στις 26 μοιρες περιπου) πραγμα το οποιο δεν φαινεται καθολου.Προσφατα πηγα σε αστρολογο και μου ειπε οτι δεν εχω ωροσκοπο στους διδυμους αλλα στον καρκινο!οταν την ρωτησα πως γινεται αυτο μου ειπε πολυ απλα οτι αφου γυρνανε οι πλανητες(και επηρεαζομαστε)ετσι αλλαζει και ο ωροσκοπος και δεν μενει στασιμος(το καθε ποτε αλλαζει δεν το ξερω).Ολη αυτη η εξηγηση μου ακουγεται πολυ λογικη και ανεκαθεν ενιωθα καρκινος,ειμαι υπερβολικα συναισθηματικος,σκεφτομαι πολυ τα παλια-αναπολω,εντονη συνδεση αλλα και τσακωμοι με οικογενεια,πολυ πιστος(εχω και τον ταυρο βεβαια),θελω πολυ να κανω οικογενειακτλ. σε αντιθεση με τον διδυμο που ουτε εξωστρεφης ειμαι ουτε τοσο κοινωνικος,δεν φλερταρω συχνα,δεν ειμαι ιδιαιτερα ομιλιτικος,δεν μπορω τις αλλαγες(ειπαμε εχω και τον ταυρο) κτλ.Απο τη μερα που εμαθα οτι εχω καρκινο νιωθω κατα καποιο τροπο πως εμαθα παραπανω τον εαυτο μου.Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για την αλλαγη στον ωροσκοπο,ευχαριστω πολυ!:wink2: