Re: Σαδισμός και αστρολογία
Εχω αρκετα απο τα παραπανω αλλα δεν μου εχει βγει καμια σαδιστικη συμπεριφορα.....
Quote:
Originally Posted by
loulakopia
Εχω αρκετα απο τα παραπανω αλλα δεν μου εχει βγει καμια σαδιστικη συμπεριφορα.....
Είναι θέμα ενεργοποίησης. Μην βιάζεσαι, λοιπόν :cheesy:
ρε αραχτε ενα αρθρο ειναι μονο:laugh:
Quote:
Originally Posted by
edward
ρε αραχτε ενα αρθρο ειναι μονο:laugh:
Είναι καλό άρθρο όμως...
Ενδιαφερουσες οι "Αστρολογικές Ενδείξεις" του σαδισμού αν και διαφωνω πως ακόμα και ο δυσλειτουργικός Κρόνος "χρειάζεται οπωσδήποτε". Η δυσλειτουργική Σελήνη αντίθετα μάλλον είναι απαραίτητη. Για μένα η κύρια ένδειξη ειναι η Σελήνη σε σύνθετες και δύσκολες όψεις με τον Αρη τον Πλούτωνα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που δίνει σε κάποιες θέσεις ο Κρόνος...
Σοβαρότερες ενστανσεις έχω επί του Φαινομενικού Σαδιστή και αν μπορούμε ή όχι να τον κατηγορήσουμε (εμείς κι η δικαιοσύνη) για σαδισμό.
Η κυρία Μ, η παραδειγματική ιστορία του άρθρου, θα έχανε κάθε εμπιστοσύνη στον ψυχοθεραπευτή που θα υποστήριζε καθαρά και στα μούτρα της ότι ο δικός της μαζοχιστικός ψυχαναγκασμος "διαμορφωσε" την σαδιστική προσέγγιση του συντρόφου της.
....αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία:bigsmile:
από το άρθρο απουσιάζει ένα καλό σαδιστικό ωροσκόπιο
Και τι είναι καλυτερο από το χάρτη του Μαρκήσιου ντε Σαντ που εκεί οφείλεται και η ονομασια του όρου.... :weird:
το αρθρο ειναι φοβερο, τα λεει πολυ καλα και αστρολογικα και στην ψυχολογικη αναλυση φυσικα.. αχ να χαρω τον αρη μου στον σκορπιο κ τον διδυμο του 5του μου.. χαχαχα! να ειστε καλα..
ενδιαφερουσα προσεγγιση...