Όπως και ο τίτλος... Εδώ ζητάμε συγνώμη από άλλα μέλη του φόρουμ που προσβάλαμε, βρίσαμε, ειρωνευτήκαμε, κ.λπ... Κατά βούληση μπορεί να επεκταθεί.
ΠΑΜΕ..... :)
Printable View
Όπως και ο τίτλος... Εδώ ζητάμε συγνώμη από άλλα μέλη του φόρουμ που προσβάλαμε, βρίσαμε, ειρωνευτήκαμε, κ.λπ... Κατά βούληση μπορεί να επεκταθεί.
ΠΑΜΕ..... :)
Bookseller!
Συγγνώμη που σε αποκάλεσα Διογένη με το Πιθάρι... και ότι νεανίζουν τα avatar σου.
Επιβάρυνα το κάρμα μου... και ως εκ τούτου, θα τιμωρηθώ και θα ξαναγεννηθώ!
Προς τα υπόλοιπα μέλη (δεν θυμάμαι ποιά)
Συγγνώμη που χρησιμοποίησα την ρητορική μέθοδο της ειρωνείας, για να σας ειρωνευτώ που ειρωνευτήκατε άλλα μέλη και δη εξέχοντα επειδή ήξεραν κατιτις παραπάνω από εσάς!
Αν θυμηθώ και άλλα παραπτώματα θα επανέλθω...
Φυλλένια
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τον bookseller γιατί αστιεύτηκα με το avatar του! Συγνώμη bookseller ελπίζω να μην σε πείραξε πολύ, καλός είναι ο καομπόυ κράτησε τον αλλά αν ποτέ σκεφτείς να τον αλλάξεις (λεω αν...) διάλεξε έναν φιλόσοφο !! :giveup:
Συγνώμη για τις φορές που παρασύρθηκα στο forum και ήμουν :offtopic: Συγνώμη admin... τώρα προσέχω!! :)
Αυτά retrograte δεν έχω άλλα συγνώμη να ζητήσω. Αν έχω πει και σε σένα κάτι που σε στεναχώρησε (άθελα μου) συγνώμη!! :flowers1:
Επίσης συγνώμη σε όσους έχω πει κάτι και χωρίς να το θέλω παρεξηγήθηκαν! Συγνώμη παιδιά!! :flowers1: :flowers1: :flowers1:
Αυτά απο μένα να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας!!!
:flowers1: :flowers1:
Φυλλένια τέλειος ο συγχρονισμός μας!! Στείλαμε ταυτόχρονα την ίδια συγνώμη... πιάσε κόκκινο :D :D :D
Ελπίζουμε η φιλεύσπλαχνη καρδιά του καλού μας bookseller να μας συγχωρήσει!! :flowers1: :flowers1: :flowers1: Αν δεν μας συγχωρήσει θα ζήσουμε για πάντα με ένα βάρος στην καρδιά μας... όπως μια πέτρα που πέφτει στα ήρεμα νερά μιας λίμνης και τα ταράζει έτσι θα ταραχτούν τα ήρεμα νερά της ψυχής μας και η πέτρα θα μείνει για πάντα στον πάτο της ψυχής μας.... :frown: :frown:
fillenia & madcat: Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη και από τις δυο σας που δεν θα μπορείτε να έχετε προσβαση στο Horoscope για... χμ.... 2;; 3;; ημέρες (και βλέπουμε)! Nobody needs mercy; especially you me girls
retrograde: Συγγνώμη που κάποιες απαράδεκτες άτσαλες εκφράσεις σε κάποια άρθρα σου θα τις επισημάνω με κόκκινο για να τισ δουν ΟΛΟΙ!!
lena: Συγγνώμη που εισηγήθηκα να γίνεις απλό μέλος διότι είσαι ανενεργή συντονίστρια!!!
value members: Συγγνώμη απ' όλους όσους ήμουν σκληρός (όλους μάλλον) όταν εκτελούσα χρέη συντονιστή.
Συνεχίζεται...
Bookseller!
Συγνώμη, αλλά είσαι απαράδεκτος!
Σα δε ντρέπεσαι.... Συγνώμη παιδιά, αλλά αγανάκτησα!
Φυλλένια
Τι???? Να μην μιλάω για 3μέρες??? Έρχεται το εγκεφαλικό το βλέπω είναι στην γωνία και πλησιάζει με κακες προθέσεις... ΟΙΜΕ!!! :boxed: :boxed:
Με τσάκισες bookseller :frown: :frown:
Ζητάω συγνώμη από όλους σας που δεν πολυμπαίνω και δεν σας έχω γνωρίσει....Θα επανορθώσω! :jumpy:
Συγνώμη απο τον Bookseller που δεν έκλεισα το στομα μου αυτές τις 3 μέρες :noexpress :bleh:
Εγώ πάντως δεν θα ζητήσω συγνώμη που νευριάζω πάρα πολύ, όταν μετά από σοβαρά και αξιόλογα άρθρα, βλέπω ερωτήσεις τύπου
Σήμερα, 12:13
Ioylieta Junior Member Ημερομηνία Εγγραφής: Jun 2005Δημοσιεύσεις: 1 Ισχύς φήμης: 0
Re: Η γενέθλια υπόσχεση ...ότι πιο σημαντικό! (Μέρος 2ο) Otan ston evdomo oiko den yparhoyn katholoy planhtes alla einai ston Krio, ti shmainei;
...............