έχω ξαναδει αυτό το θέμα οπότε συγνώμη που φτιάχνω ένα ίδιο αλλά δεν έχω καταλάβει τι ζώδιο είμαι..
έχω γεννηθεί 22 Νοεμβρίου 1993
σε τέτοιες περιπτώσεις πώς βρίσκουμε το ζώδιο?
Printable View
έχω ξαναδει αυτό το θέμα οπότε συγνώμη που φτιάχνω ένα ίδιο αλλά δεν έχω καταλάβει τι ζώδιο είμαι..
έχω γεννηθεί 22 Νοεμβρίου 1993
σε τέτοιες περιπτώσεις πώς βρίσκουμε το ζώδιο?
Γιατί δεν βάζεις τα στοιχεία σου να δεις όλο τον χάρτη σου και όχι μόνο το ηλιακό σου ζώδιο;
:weird:
Γενέθλιο ωροσκόπιο
ο,τι θελεις...! ειναι της μοδας το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου....:laugh::laug h::laugh::laugh:
Εκεινη την Δευτερα του Νοεμβρη του 1993 στις 00.00 UT o Hλιος (οχι ο νοητος ) ηταν στην 29η και 42 λεπτα του Σκορπιου... Αρα αν μετατρεψουμε την UT εκεινης της ημερας και ωρας σε ωρα Αθηνας , ηταν Δευτερα , 02.00 πμ
Επομενως ο Ηλιος στις 02.00 πμ στην Αθηνα το ετος 1993 , 22 Νοεμβρη ηταν στις 29 κ 42 του Σκορπιου. Ε χονδρικα και αν το δεις , αν γεννηθηκες καπου εκεινη την ημερα ο Ηλιος σου θα ειναι λογικα στον Σκορπιο. ( Υποθεση κανω μιας και ο Ηλιος κινειται 1 μοιρα περιπου την ημερα. )
ξέχασα την ώρα...:blink:
11:50 πμ
για την ακρίβεια τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούμε με την αστρολογία και δεν καταλαβαίνω σχεδόν τπτ από αυτά που λέτε...:unsure:
Διορθωση. Μην το κοιταξεις χονδρικα :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Ο ηλιος σου βρισκεται στην 00 μοιρα και 20 λεπτα του Τοξοτη.
οπότε είμαι... τοξότης?:unsure: