Το Μεσουράνημα και η σημασία του

Printable View

Show 40 post(s) from this thread on one page
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
  • 31-05-2009, 01:33 PM
    ΚΡΙΑΡΑΚΙ27
    Re: Το Μεσουράνημα και η σημασία του
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΛΙΟ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΑΡΗ,ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ...
  • 31-05-2009, 05:42 PM
    black moon
    Quote:

Originally Posted by ΚΡΙΑΡΑΚΙ27 View Post
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΛΙΟ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΑΡΗ,ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ...

Μάλλον δεν διαβάσατε την σημείωση στο τέλος της 2ης σελίδας με πράσινα γραμματάκια. Ακόμα θα παρακαλέσουμε να γράφετε με πεζούς χαρακτήρες γιατί τα κεφαλαία σημαίνει πως θέλετε να μας ξεκουφάνετε.
  • 31-05-2009, 11:34 PM
    vana4
    Έχω ΜC στην 29 02΄ (αναιρετική) της Παρθένου, και ομολογώ ότι η πρόβλεψη για το Ζυγό μου ταιριάζει γάντι. Και στο ομαδικό πνεύμα, και στο ειρηνοποιό, και στο επάγγελμα. :) Από τις πιο ακριβείς αναλύσεις που έχω διαβάσει.)
  • 01-06-2009, 12:33 AM
    μπουκλα
    Ενδιαφερον το αρθρο!Πραγματι με εκφραζει το MC στον Υδροχοο.Αναμενουμε και για τους πλανητες λοιπον...Εγω εχω τον Αρη εκει!:clapping:
  • 01-06-2009, 01:17 PM
    anthoulatsia
    Πράγματι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. Αν ένας Πλανήτης είναι ακριβώς πάνω στην ακμή του 10ου οίκου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα ο συγκεκριμένος πλανήτης;:unsure:
  • 01-06-2009, 01:31 PM
    Μητσάκος
    Quote:

Originally Posted by anthoulatsia View Post
    Πράγματι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. Αν ένας Πλανήτης είναι ακριβώς πάνω στην ακμή του 10ου οίκου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα ο συγκεκριμένος πλανήτης;:unsure:

Ναι.
    Διάβασε και αυτό http://www.myhoroscope.gr/%EF%DF%EA%...F5%ED%3B-7617/ :bigsmile:
  • 03-06-2009, 02:00 AM
    Dion-DoubleDoor
    Ευχαριστούμε πολύ. Επιτέλους μαθαίνουμε για αυτό το περιβόητο μεσουράνημα!!!!!!Είμαι Καρκίνος με μεσουράνημα στον Καρκίνο και τους περισσότερους πλανήτες μου στον 10ο οίκο. Παίζει ρόλο αυτό;
  • 03-06-2009, 01:13 PM
    CERES57
    μπραβο σας για το πολυ καλο και κατατοπιστικο αρθρο σας. εχοντας MC στην Παρθενο (4μ55'21'') επηρεαζεται απο τον Πλουτωνα που βρισκεται στις τελευταιες μοιρες του Λεοντα (28η) στον 9ο οικο?
  • 04-06-2009, 03:14 PM
    libraD
    Καλησπέρα,

Τα συγχαρητήριά μου κι από 'μένα! Πράγματι πιο μέσα δεν μπορούσε να πέσει το Μεσουράνημα στον Αιγόκερω, όσο με αφορά. Από την αρχή ως το τέλος είναι ακριβέστατο!!! :weird: :blink:

Φιλικά,
    libraD
  • Show 40 post(s) from this thread on one page
    Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast