Re: Vertex σε κρίσιμη μοίρα
Νομίζω θα μας βοηθούσε αν αναφέρατε την ακριβή θέση του:bigsmile:
καλησπέρα
στην Παρθένο η μηδενική μοίρα είναι κρίσιμη ;
και μένα στον 7 οίκο έχει τη θέση της...
δεν ξέρω πόσο μεγάλης σημασίας όμως είναι...
Είναι για την ακρίβεια στις 17 μοίρες και 43 της Παρθένου, στο 2ο δεκανό του 7ου οίκου. Σύμφωνα με την κα Σίμου (στο άρθρο του retrograde για τις κρίσιμες μοίρες), η 17η μοίρα είναι κρίσιμη για τα μεταβλητά. (Επομένως, white diamond, η μηδενική δεν είναι για την Παρθένο...)
Ευχαριστώ :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
Είναι για την ακρίβεια στις 17 μοίρες και 43 της Παρθένου, στο 2ο δεκανό του 7ου οίκου. Σύμφωνα με την κα Σίμου (στο άρθρο του retrograde για τις κρίσιμες μοίρες), η 17η μοίρα είναι κρίσιμη για τα μεταβλητά. (Επομένως, white diamond, η μηδενική δεν είναι για την Παρθένο...)
Εxei γινει αναφορα για την 17.09 πιο συγκεκριμενα.Πιανεται ολη η 17???:love:
Διοτι εχω κ εγω ερμη στην17.ο8' 45' κ θα ηθελα να βρω αν υπαρχει περαιτερω ερμηνια..
Quote:
Originally Posted by
smaragdi
Εxei γινει αναφορα για την 17.09 πιο συγκεκριμενα.Πιανεται ολη η 17???:love:
Διοτι εχω κ εγω ερμη στην17.ο8' 45' κ θα ηθελα να βρω αν υπαρχει περαιτερω ερμηνια..
ναι είναι σε κρίσιμη :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
mayakovski
Καλησπέρα ,
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ κάποιο άρθρο που να εξηγεί ποιές μοίρες θεωρούνται κρίσιμες ...
Έγω π.χ. έχω Βέρτεξ στον Ζυγό 13° 47' 12" , 6ο οίκο , θεωρείται κρίσιμη ..?
Ευχαριστώ .
Quote:
Originally Posted by
cymbalta
Καλησπέρα ,
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ κάποιο άρθρο που να εξηγεί ποιές μοίρες θεωρούνται κρίσιμες ...
Έγω π.χ. έχω Βέρτεξ στον Ζυγό 13° 47' 12" , 6ο οίκο , θεωρείται κρίσιμη ..?
Ευχαριστώ .
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Οι κρίσιμες μοίρες του ωροσκοπίου μου :bigsmile:
καλησπέρα, τί σημαίνει ακριβώς κρίσιμη μοίρα ; Οι κρίσιμες μοίρες είναι πάντα αρνητικής φύσης ή και θετικής ; Επίσης, λέμε ότι η 26η καρκίνου είναι κρίσιμη ή η 9η υδροχόου κλπ. Ποιος ο λόγος που τη θεωρούμε κρίσιμη ;