Κλήρος της τύχηςστο λεοντα στον 3ο οικο σε συνοδο με Δια τι σημαινει σε ενα χαρτη? ευχαριστώ
Printable View
Κλήρος της τύχηςστο λεοντα στον 3ο οικο σε συνοδο με Δια τι σημαινει σε ενα χαρτη? ευχαριστώ
100% σιγουρη για την ωρα. Διας εξαγωνο με ωροσκοπο Διδυμοι και Διας τετραγωνο με βερτεξ στο Σκορπιο
Καλησπερα και παλι! Το να εχεισ κληρο τησ τυχης στον Ζυγο και τον εχω στον 5ο οικο, σημαινει δηλαδη οτι θα επιτυχω σε πραγματα που εχουν να κανουν με την τεχνη,την ομορφια, την επικοινωνια????????????? και τι σημαινει που ειναι στον 5ο οικο??????????? Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!;)
Ένα καλό άρθρο ειναι Ο κλήρος της τύχης, οπου θα βρεις πληροφορίες για την τοποθετησή του στα ζώδια.
καλησπερα τι σημαινει να εχεις κληρο της τυχης στον κριο στον 11ο
Σημαίνει αρχικά ότι δεν διάβασες μάλλον το προηγούμενο ποστ, όπου προτρέπει να διαβαστεί το άρθρο που υπάρχει εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?224 :bigsmile:
Ναι Μητσακο διαβασα το θεμα σε οτι αφορα τον 11ο δεν καταλαβαινω? αν οι ερωτησεις μου δινουν την εντιπωση του ασχετου αληθεια ειναι τωρα αρχιζω να εχω επαφη με την αστρολογια.Σε ευχαριστω πολυ.
Εμενα ο Κληρος της Τυχης ειναι στους Ιχθυς 22΄52 στον 1ο οικο αλλα κανει μονο κακες οψεις στον χαρτη μου αντιθεση με Αρη Παρθενο κ 7ο οικο και τετραγωνο με Ουρανο Τοξοτη στον 10ο...:cry::unsure::worried::sad2:
Υπαρχει τιποτα καλο σαυτο?????