Απορίες σχετικά με ζώδια, ωροσκόπους κτλ
Καλημέρα θα ήθελα βοήθεια σχετικά με τις απορίες μου.
Απορία 1)
Είμαι γεννημένη 28 Ιουλίου (λέων) στις 17:03 ( τοξότης) κι έχω μια δίδυμη αδελφή που μπορώ να πω πως μοιάζουμε τόσο όσο η μέρα με την νύχτα ( εκείνη γεννήθηκε 16:57).
Εκείνη είναι “γεννημένη λέων” με όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της που έμενα δεν με εκφράζουν, αστρολογικά πως εξηγείται αυτό?
απορία 2)
μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευα ότι είχα ωροσκόπο καρκίνο κι αυτό εξηγούσε πολλά σημεία του χαρακτήρα μου (ως λέων με ωροσκόπο καρκίνο) τόσο που έχω αρχίσει να νιώθω πιο πολύ καρκίνος παρά λέων.
Ισχύει ότι μετά τα 30 χρόνια ο ωροσκόπος είναι πιο ισχυρός από το ζώδιο?
Απορία 3)
Με τον τοξότη δεν έχω καμία σχέση κι όσες φορές έχω διαβάσει χαρακτηριστικά του είναι σαν να διαβάζω για άλλον άνθρωπο, που οφείλετε αυτό?
Απορία 4)
Ο σύντροφος μου είναι γεννημένος 25 Αύγουστου ( παρθένος) στις 12:25 ( σκόρπιος)
σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει βάζοντας αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να “τρωγόμαστε” όλη μέρα, να μην αντέχαμε ο ένας τον άλλον και να ζούσαμε μια χλιαρότητα στο σεξ. Ευτυχώς ζούμε το άλλο άκρο αυτού που υποτίθεται ότι θα έπρεπε σύμφωνα με τα ζώδια μας.
Η γενικότερη απορία μου είναι, τι είναι αυτό που ισχύει προσωπικά για μένα?
Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά ανάμεσα σε όλα αυτά που διαβάζω και αυτά που ζω?
Σίγουρα ο καθένας είναι ξεχωριστός και κάτι ξεχωριστό τον ακολουθει και τον ορίζει, πιο είναι όμως αυτό?
Όσο αφορά τις προβλέψεις πως ξεχωρίζω τις προσωπικές με τις γενικές?
Πόσο προσωπικές μπορεί να είναι ανάμεσα στα άτομα που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα ώρα χρόνο και τόπο καταγωγής από μένα?
Σας ευχαριστώ για την υπομονή και το κουράγιο σας μπροστά στις απορίες μου.
Re: Απορίες σχετικά με ζώδια, ωροσκόπους κτλ
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Καλημέρα θα ήθελα βοήθεια σχετικά με τις απορίες μου.
Απορία 1)
Είμαι γεννημένη 28 Ιουλίου (λέων) στις 17:03 ( τοξότης) κι έχω μια δίδυμη αδελφή που μπορώ να πω πως μοιάζουμε τόσο όσο η μέρα με την νύχτα ( εκείνη γεννήθηκε 16:57).
Εκείνη είναι “γεννημένη λέων” με όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της που έμενα δεν με εκφράζουν, αστρολογικά πως εξηγείται αυτό?
Δεν ειναι αναγκη καποια πραγματα να εκφραζουν και τις δυο , και μη αστρολογικα να το δεις το θεμα , ο καθενας λαμβανει δικα του βιωματα και μεσα απο αυτα συμπληρωνει την προσωπικοτητα του
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
απορία 2)
μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευα ότι είχα ωροσκόπο καρκίνο κι αυτό εξηγούσε πολλά σημεία του χαρακτήρα μου (ως λέων με ωροσκόπο καρκίνο) τόσο που έχω αρχίσει να νιώθω πιο πολύ καρκίνος παρά λέων.
Ισχύει ότι μετά τα 30 χρόνια ο ωροσκόπος είναι πιο ισχυρός από το ζώδιο?
Οχι αυτη η προσεγγιση ειναι λαθος !
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Απορία 3)
Με τον τοξότη δεν έχω καμία σχέση κι όσες φορές έχω διαβάσει χαρακτηριστικά του είναι σαν να διαβάζω για άλλον άνθρωπο, που οφείλετε αυτό?
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Απορία 4)
Ο σύντροφος μου είναι γεννημένος 25 Αύγουστου ( παρθένος) στις 12:25 ( σκόρπιος)
σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει βάζοντας αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να “τρωγόμαστε” όλη μέρα, να μην αντέχαμε ο ένας τον άλλον και να ζούσαμε μια χλιαρότητα στο σεξ. Ευτυχώς ζούμε το άλλο άκρο αυτού που υποτίθεται ότι θα έπρεπε σύμφωνα με τα ζώδια μας.
Διαβαζεις λαθος πηγες ή η κριση σου ειναι λαθος , Λεων + Σκορπιος = :nuts:
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Η γενικότερη απορία μου είναι, τι είναι αυτό που ισχύει προσωπικά για μένα?
Το προσωπικο σου ωροσκοπιο
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά ανάμεσα σε όλα αυτά που διαβάζω και αυτά που ζω?
Αν διαβαζεις γενικες προβλεψεις λογικο ειναι.
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Σίγουρα ο καθένας είναι ξεχωριστός και κάτι ξεχωριστό τον ακολουθει και τον ορίζει, πιο είναι όμως αυτό?
:blink:
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Όσο αφορά τις προβλέψεις πως ξεχωρίζω τις προσωπικές με τις γενικές?
Γενικες = εκεινες που αφορουν εβδομαδα , μηνα , χρονο για τον ζωδιο σου
Προσωπικες = εκεινες που γινονται με βαση το προσωπικο σου ωροσκοπιο
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Πόσο προσωπικές μπορεί να είναι ανάμεσα στα άτομα που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα ώρα χρόνο και τόπο καταγωγής από μένα?
Πιστεψε με πολυ προσωπικες ! ! !
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Σας ευχαριστώ για την υπομονή και το κουράγιο σας μπροστά στις απορίες μου.
Παρακαλω...
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Διαβαζεις λαθος πηγες ή η κριση σου ειναι λαθος , Λεων + Σκορπιος = :nuts:
Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω, πήρες το ζώδιο μου και τον ωροσκόπο του ( το αποτέλεσμα δεν το κατάλαβα ομολογώ :bigsmile: ) γιατί έβαλες τον σκορπιό κι όχι τον παρθένο?
Αυτό το άτομο είναι εντελώς παρθένος… πιο σπαστικός παρθένος δεν γίνετε :nuts:
Στο παρελθόν όμως ήμουν με κάποιον που ήταν σκορπιός ( δεν ξέρω ωροσκόπο)
Και γι’αυτην την εμπειρία (με τον σκορπιό) θα ήμουν πρόθυμη να υποστώ λοβοτομή :wacko:
Quote:
Originally Posted by
cliodilu
Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω, πήρες το ζώδιο μου και τον ωροσκόπο του ( το αποτέλεσμα δεν το κατάλαβα ομολογώ :bigsmile: ) γιατί έβαλες τον σκορπιό κι όχι τον παρθένο?
Αυτό το άτομο είναι εντελώς παρθένος… πιο σπαστικός παρθένος δεν γίνετε :nuts:
Στο παρελθόν όμως ήμουν με κάποιον που ήταν σκορπιός ( δεν ξέρω ωροσκόπο)
Και γιΆαυτην την εμπειρία (με τον σκορπιό) θα ήμουν πρόθυμη να υποστώ λοβοτομή :wacko:
Aγαπητη cliodilu
δεν χρειαζεται να υποστεις λοβοτομη. Δεν υπαρχει επιστροφη μετα.. Περα απο την χαριτολογια , πριν βγαλεις συμπερασματα για καποιο ατομο , σχεση , κατασταση με βαση την Αστρολογια να μαθεις να κοιτας στην συνολοτητα και οχι σε κατι μεμονομενο. Εσυ κοιτας ωροσκοπο και το ζωδιου του Ηλιου , υπαρχουν ακομα αλλα 7 πλανητικα σωματα (πλανητες), 12 κομματια του ζωδιακου οι λεγομενοι οικοι , οπου εκφραζουν 12 διαφορετικους τομεις της ζωης και οι οψεις οπου σχετιζουν τις ενεργειες αυτων των δυο και τελος μυρια αλλα στοιχεια για εναν χαρτη. Αν θελεις να κατανοησεις την Αστρολογια δες τα πραγματα συνολικα, Η Αστρολογια ειναι σαν μια μεγαλη εξισωση , οπου καθε αγνωστος , εκφραζει κατι διαφορετικο. Δεν υπαρχει κανενα ωροσκοπιο που να μοιαζει με το αλλο . Ακομα και η γεννηση στο επομενο λεπτο δινει μια διαφορετικη προσωπικοτητα με βαση την Αστρολογια.
Οταν μιλαμε για αστρολογια , δεν λεμε "πες μου το ζωδιο σου και τον ωροσκοπο σου να σου πω ποιος εισαι " λεμε " Δειξε μου τον χαρτη σου να σου πω ποιος εισαι "
με εκτιμηση
cancerian
Εχω γεννηθεί 7-2-1979 στις 15:15μ.μ ποιος είναι ο ωροσκόπος μου?όλα χαλια μου πάνε:sad:
Quote:
Originally Posted by
gavrina
Εχω γεννηθεί 7-2-1979 στις 15:15μ.μ ποιος είναι ο οροσκόπος μου?όλα χαλια μου πάνε:sad:
Μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου στην εφαρμογή μας εδώ για να δεις όλο το χάρτη σου και όχι μονο τον ωροσκοπο σου.
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου στην εφαρμογή μας
εδώ για να δεις όλο το χάρτη σου και όχι μονο τον ωροσκοπο σου.
Thanks....
Καλησπέρα!!!Εγώ δεν είμαι τόσο αρχάρια σε αστρολογικά θέματα....όμως με βασανίζει ο λόγος για τον οποίο είμαι τόσο παρορμητικό άτομο!!Είμαι καρκίνος και η σελήνη και κυβερνήτης μου είναι στον κριό, επίσης παρορμητικό ζώδιο. Μήπως για αυτό? Διαφορετικά πού αλλού στον χάρτη μου πρέπει να κοιτάξω για αυτό το ζήτημα? 26/06/89 10:15 αθήνα, αν και δεν νομίζω ότι θα σας χρειαστούν.....ουφ!ευχαριστώ !!!!!!!!:worried::worried::worried::worried:
Quote:
Originally Posted by
92759
Καλησπέρα!!!Εγώ δεν είμαι τόσο αρχάρια σε αστρολογικά θέματα....όμως με βασανίζει ο λόγος για τον οποίο είμαι τόσο παρορμητικό άτομο!!Είμαι καρκίνος και η σελήνη και κυβερνήτης μου είναι στον κριό, επίσης παρορμητικό ζώδιο. Μήπως για αυτό? Διαφορετικά πού αλλού στον χάρτη μου πρέπει να κοιτάξω για αυτό το ζήτημα? 26/06/89 10:15 αθήνα, αν και δεν νομίζω ότι θα σας χρειαστούν.....ουφ!ευχαριστώ !!!!!!!!:worried::worried::worried::worried:
Απαντάς μόνη σου :cheesy:
Φαντάζομαι όμως ότι έχεις δει και τη συνοπτική ερμηνεία από εδώ Αστρολογία Δωρεάν προσωπικό ωροσκόπιο - Γενέθλιος χάρτης, ε; Αν όχι, ρίξε μια ματιά και δες ποια ιδιότητα υπερισχύει στο χάρτη σου με βάση την τοποθέτηση των πλανητών σε παρορμητικά-σταθερά-μεταβλητά ζώδια, δες τον Ερμή σου ακόμα, τον ¶ρη, τι όψεις κάνουν :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Απαντάς μόνη σου :cheesy:
Φαντάζομαι όμως ότι έχεις δει και τη συνοπτική ερμηνεία από εδώ
Αστρολογία Δωρεάν προσωπικό ωροσκόπιο - Γενέθλιος χάρτης, ε; Αν όχι, ρίξε μια ματιά και δες ποια ιδιότητα υπερισχύει στο χάρτη σου με βάση την τοποθέτηση των πλανητών σε παρορμητικά-σταθερά-μεταβλητά ζώδια, δες τον Ερμή σου ακόμα, τον ¶ρη, τι όψεις κάνουν :bigsmile:
χμ..... συνολικα εχω 6 πλανητες σε παρορμητικα!το έχω δει ναι αλλά προφανώς πρεπει να κοιταξω πολυ βαθια στο πως λειτουργει ο ερμης μεσα στο μεταβλητο των διδυμων και ο αρης στο σταθερο του λεοντα.σωστά?
να ρωτήσω κάτι άλλο, πού μπορώ να διαβάσω για τις πτώσεις και τις εξάρσεις του κάθε πλανήτη αναλυτικά?ευχαριστώ!!:embarrest