Originally Posted by
black moon
Κωνσταντίνα καλησπέρα!:love:
Λοιπόν στην εφαρμογή των διελεύσεων, κοιτώντας τι θα γίνεται ακριβως τετοιο καιρό του χρόνου, θα δεις ότι ο Πλούτωνας θα δημιουργήσει ένα Ταυ-τετράγωνο στον χάρτη σου, κορυφή του οποίου ο γενέθλιος Πλούτωνας και ο διελαύνων Κρόνος σε ιδιομοιρία. Έχει μαλιστα η εφαρμογή των διελεύσεων, μια ερμηνεία για την αντίθεση του Ερμή σου με τον διελαύνοντα Πλούτωνα. Όπως καταλαβαίνεις η διαρκεια του δεν θα είναι και μικρή με τον βραδυκίνητο Πλουτωνα να εμπλέκεται, και μάλιστα όποιος πλανητής διελαύνει από τις 4 του Κριου με μικρή ανοχή, το ταυ τετράγωνο θα γίνεται μεγάλος σταυρός! :toung:
Τα ταυ τετράγωνα είναι σχηματισμοί που όπως εχει ξαναειπωθεί, ναι μεν δημιουργούν καποιες δυσκολίες από την άλλη όμως δίνουν και καποια κίνητρα, την κατάλληλη ώθηση δηλαδή για να τις ξεπεράσουμε, και όχι μονο… αλλά και για να κυνηγήσουμε κατι ακόμα καλύτερο. Όλα αυτά στον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων, θα σου δημιουργουν ερωτηματα που θα αφορουν την προβολή της «ταυτότητας» σου: Καρκίνος = από πού ερχομαι και τι νιώθω; Ζυγός = πως θέλω να με βλέπουν οι άλλοι μεσα στις σχέσεις μου; Αιγόκερως = που πάω και τι εχω κανει ως τώρα;...και αν εμπλέκεται και ο Κριός = Ποιός; Εγώ! …που λέει και ο Πάριος. Σε αγχωσα; Και που να τα πούμε σωστα και να βάλουμε και τους οίκους στο παιχνίδι!:nuts: «Ευτυχώς» οι οικοι είναι κατιόντες 3ος-6ος-12ος. Αλλα αυτό μπορει να σημαινει πως η επίδραση θα είναι κυριως σε ψυχολογικό και διανοητικό επίπεδο. Πιθανόν κάποια πράγματα που θα θες να αλλαξεις να κρατουν απασχολημενη την σκέψη σου, και ισως πρεπει να προσέξεις τότε να μην γίνει αυτό κατασταση ρουτίνας. Από την μια μπορει να φαινεσαι ότι θα πεφτεις σε ένα ειδος καταθλιψης, κι από την άλλη μπορει να ενεργεις πολύ παρορμητικα, ίσως σπασμωδικά στην προσπαθεια σου να αλλαξεις ότι σε ενοχλεί. Μπορει μάλιστα να γίνεις πιο διεκδικητική εως και καταπιεστική προκειμένου να τα καταφέρεις. Ίσως εδώ αυτό που πρέπει να μάθεις, είναι ότι πιο πολλα καταφέρνεις αν πράττεις βάζοντας οσο μπορεις στην ακρη την παρόρμηση και μένοντας προσηλωμένη στον στόχο. Μια παγίδα του παρορμητικου Ταυ τετραγώνου, είναι ότι ξεκιναμε με φόρα και μετα «παταμε φρένο». Οι συγκεκριμένοι πλανήτες της κορυφής προσωπικά πιστευω ότι είναι αρκετα βοηθητικοί σΆ αυτό, αλλα φυσικά θα χρειαστει και προσπάθεια για τους χρησιμοποιησεις προς όφελός σου.