Originally Posted by
hattie23
γεια!ολα καλα?σκεφτηκα να ρωτησω ενα δυο πραγματα σχετικα με το χαρτη μου.Βασικα με προβληματιζει η οψη τετραγωνο σεληνη με δια.Λενε οτι οποιοσ εχει αυτη την οψη συνηθωσ δεν πετυχαινει επαγγελματικα.ομως εγω στο χαρτη μου βλεπω οτι οι αλλες επιρροεσ ειναι θετικες.εξαγωνα και θεσεις σε οικουσ και ζωδια που λενε το αντιθετο.τελικα μπορει να επικρανσει μονο μια κακη ισχυρη επιρροη?:dizzy:και τελος το θεμα των περιβοητων σχεσεων.ωραια η αφροδιτη δεν εχει οψεις,ο 7 οικοσ ειναι αδειοσ αλλα εμενα δεν με αγχωνει ιδιαιτερα ο γαμος:bigsmile:.να και αν ερθει να και αν οχι.εμενα με νοιαζουν πιο καθημερινα πραγματα,μια σχεση η για την ακριβεια σχεσεις.:love:γιατι εχω μπουχτισει στο φλερτ και σε μια σχεση με προβληματα.τι θα γινει ?:embarrestστο 5 οικο των σχεσεων γινεται χαμος απο πλανητες,υπαρχει η αφροδιτη με μια οψη τριγωνο με 10 με το οποιο τυχαινει να εχω την σεληνη μου.η οποια κανει τριγωνο με τον ουρανο επισης στο 5 οικο.εχω και ποσειδωνα στο 5 που επισης κανει τριγωνο με τον 10 και με τον ωροσκοπο.αλλα δεν γνωριζω αν αυτες οι οψεισ βοηθουν σε τιποτα.εχω διαβασει για αδειους οικους και πλανητες διχως οψεις.αλλα κοιταζοντασ το χαρτη μου μονο οι πλανητοειδεις ξεκωλονονται στισ οψεις με τους πλανητες μου!!!:wacko:αυτο τι σημαινει οτι θα ζω μια ζωη στην κοσμαρα μου?:toung: