Γεια σας. Είμαι σχετικά καινούρια και έχω πολλές έρωτήσεις. Μία από αυτές είναι τι σημαίνει όταν στο γενέθλιο χάρτη στον 7ο οίκο είναι το 20 λεων. Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγχαρητήρια για το site σας.
Printable View
Γεια σας. Είμαι σχετικά καινούρια και έχω πολλές έρωτήσεις. Μία από αυτές είναι τι σημαίνει όταν στο γενέθλιο χάρτη στον 7ο οίκο είναι το 20 λεων. Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγχαρητήρια για το site σας.
Τι δεν καταλαβες?
Ναι η ακμή πέφτει στις 20 του λέοντα. Τι σημαίνει αυτο?
Κι όχι μόνο! Πρέπει να δεις που βρίσκεται ο φυσικός κυβερνήτης του 7ου - δηλαδή η Αφροδίτη - και τι όψεις κάνει. Επίσης, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η ακμή δείχνει τα χαρακτηριστικά του ατόμου που μας αρέσει να σχετιζόμαστε. Για να καταλάβεις, η ακμή του 7ου μου βρίσκεται τον Κριό, και ο άντρας μου έχει τον ¶ρη του στον ωροσκόπο του ( ο ¶ρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού και του 1ου οίκου )
Ρε παιδια σοβαρα δε μπορεσα να καταλαβω πολλα. Θα σας τα πω λιγο πιο αναλυτικα...Εκεί που λέει ακμη οίκου, πιο κατω λέει στον 7ο οικο διπλα λέει λέων 20 02΄08'' . Τι πρεπει να κάνω μετά, για να καταλάβω τι συμβαίνει? Σόρυ αν σας παιδευω...
Καλησπέρα Lydiulet . Εκεί που λέει 20 02' 08'' , σημαίνει οτι ο 7ος οίκος σου έχει ακμή στην 20η μοίρα 02 λεπτων και 08 δευτερολέπτων του Λέοντα. Στην περίπτωση σου ο 7ος οίκος σου έχει ακμη , ξεκινά δλδ στην 20η μοίρα του Λέοντα. Αν πάλι δεν κατάλαβες κάτι , μην διστάσεις να το εκφράσεις .. :bigsmile:
Ευχαριστω Αθηνα! Αυτή την ακμή που να την βρω?