ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΣ (ΓΕΝΙΚΑ)
Αδυνατω να καταλήξω σε ποιον οικο βρίσκεται η Σεληνη μου.
Καποια αστρολογικά προγραμματα την θέλουν στον 10 οικο και καποια αλλα στον 11.
Εχω γεννηθει 3 Απριλιου το 1983
ωρα: 04.15 (ξημερωματα)
Όποιος ξέρει ας μου απαντησει.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Φιλακια:)
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΣ (ΓΕΝΙΚΑ)
http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
Εάν πέφτει +/- μία μοίρα στο μεταίχμιο παίρνει επηρρεαμούς και από τους δύο οίκους. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πλανήτες και τα ζώδια.
(Κάνοντας διόρθωση θερινής ώρας και υποθέτοντας ότι έχεις γεννηθεί στην Αθήνα βγαίνει στον 10)
Quote:
Originally Posted by
moonbeam83
Αδυνατω να καταλήξω σε ποιον οικο βρίσκεται η Σεληνη μου.
Καποια αστρολογικά προγραμματα την θέλουν στον 10 οικο και καποια αλλα στον 11.
Εχω γεννηθει 3 Απριλιου το 1983
ωρα: 04.15 (ξημερωματα)
Όποιος ξέρει ας μου απαντησει.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Φιλακια:)
Kαλησπερα Η Σεληνη σου ειναι στις 17 του Τοξοτη και ειναι σε συνοδο με τον 11 οικο αφου η ακμη του 11 ειναι στις 17 μοιρες, επομενως για την Σεληνη σου θα κοιτας 11 οικο:cheesy:
LOL!!! Αυτό θα πει ενημέρωση!!!! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Εφόσον η Σελήνη είναι στην 17η και 11 πρώτα μέσα στον 10 και η ακμή του 11 στην 17η 55 πρώτα, γιατί να κοιτάει 11ο;
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Kαλησπερα Η Σεληνη σου ειναι στις 17 του Τοξοτη και ειναι σε συνοδο με τον 11 οικο αφου η ακμη του 11 ειναι στις 17 μοιρες, επομενως για την Σεληνη σου θα κοιτας 11 οικο:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Εφόσον η Σελήνη είναι στην 17η και 11 πρώτα μέσα στον 10 και η ακμή του 11 στην 17η 55 πρώτα, γιατί να κοιτάει 11ο;
Γιατι στα μαθηματα που κανω οι δασκαλοι μου αυτο μου εχουν πει,τωρα τι να σου πω και γω μαθητρια ειμαι
Σου έχουν πει τσεκαρισμένα ότι πλανήτης μέσα στον 10 επειδή είναι κοντά στην ακμή του 11 "πηδάει" οίκο;
Quote:
Originally Posted by
'Ερση
Γιατι στα μαθηματα που κανω οι δασκαλοι μου αυτο μου εχουν πει,τωρα τι να σου πω και γω μαθητρια ειμαι
Γιατί να κοιτάει μόνο τον 11ο οίκο ? Προσωπική μου άποψη , πως πέραν του ότι η Σελήνη κάνει σύνοδο με την ακμή 11ου , βρίσκεται στον 10ο οικο και δεν χάνει τις ιδιότητες του 10ου.
Κατ' εμέ να κοιτάει και τους δυο οίκους. :toung:
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Γιατί να κοιτάει μόνο τον 11ο οίκο ? Προσωπική μου άποψη , πως πέραν του ότι η Σελήνη κάνει σύνοδο με την ακμή 11ου , βρίσκεται στον 10ο οικο και δεν χάνει τις ιδιότητες του 10ου.
Κατ' εμέ να κοιτάει και τους δυο οίκους. :toung:
http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1...%F1%FE%ED.html
Quote:
Originally Posted by
giannas
Μολις είδα οτι η Σελήνη κανει σύνοδο με τον 11ο σε 0 μοίρες και κατι λεπτά . ¶ρα έχεις δίκιο. Συμφωνώ μαζί σου . Εγώ είχα διαβάσει στο ποστ της Έρση , πως ο 11ος κανει ακμή στις 11 και 17 μοιρες .. σορυ δικό μου λάθος και λαθος συμπερασματα σαφώς . :embarrest ( εγω φταίω που το διάβασα έτσι / 11 και 17 μοιρες / γιατι έτσι η σύνοδος μεγαλώνει και τα γραφόμενα του link δεν ισχύουν . )
:nuts::nuts::nuts: