Re: Ο Ουρανος στον 1ο οικο !
Aν δεν κάνω λάθος Αθηνά, η ανοχή με Asc ειναι 5 μοιρες! Ας μας πει και κάποιος αλλος ομως μηπως δεν θυμάμαι καλά.......
Να ρωτήσω..... δηλαδη για τις όψεις Ουρανου δεν εχεις βρει στα υπολογιστικά????
Black moon εχεις απολυτο δικιο , θυμαμαι που ειχα δει σε ενα απο τα φορουμ την κα Λιλιαν Σιμου να αναφερει οτι οι οψεις πλανητων σε σχεση με το ΑSC εχουν ανοχη 5 μοιρες...
Ναι κοπελα μου , θα συμφωνησω και εγω με τον cancerian , οντως ετσι ειναι ! Το θυμαμαι και εγω αυτο , που το ειχε αναφερει η κ. Σιμου .
Αν και μου εβγαλε Ουρανος συνοδος Ωροσκοπος , ανοχη 5.95 !.
Κοριτσαρα παντως τα βρηκα ολα ..! Thanx:love::love:
Το ποστ της κ. Λιλιαν Σιμου ειναι στις συζητησεις αστρολογιας στο ' Ψυχικα χαρισματα ' . Ετσι πληροφοριακα το ειπα ...:embarrest
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Το ποστ της κ. Λιλιαν Σιμου ειναι στις συζητησεις αστρολογιας στο ' Ψυχικα χαρισματα ' . Ετσι πληροφοριακα το ειπα ...:embarrest
οι πληροφοριες δεν εβλαψαν κανεναν παρα μονο εκεινους που ηθελαν να παραμεινουν κρυφες ..... :love:
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Ναι κοπελα μου , θα συμφωνησω και εγω με τον cancerian , οντως ετσι ειναι ! Το θυμαμαι και εγω αυτο , που το ειχε αναφερει η κ. Σιμου .
Αν και μου εβγαλε Ουρανος συνοδος Ωροσκοπος , ανοχη 5.95 !.
Κοριτσαρα παντως τα βρηκα ολα ..! Thanx:love::love:
.
Τον Κωστή να ευχαριστείς.....:love:
Κωστηηηη ? ? ? που εισαι βρε Κωστηηηηη ? ? ? Ευχαριστουμε λεμεεεεεεεεεεε :bigsmile:
Εμ αγαπητη μου αν δεν ησουν και εσυ τι θα κανα ? Εισαι ολα τα λευτα παντως . Καλα και ο Κωστης , μην τον αδικησουμε :embarrest
:love:
:embarrest:embarrest:blush:
Fa niente!