ΟΨΗ ΚΡΟΝΟΥ - ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ
ΟΨΗ ΧΙΑΣΤΗ ΚΡΟΝΟΥ - ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ
περιμενω καποια σχολια σας...
πιστευετε οτι ειναι μια μοιραια οψη?
Re: ΟΨΗ ΚΡΟΝΟΥ - ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ
Quote:
Originally Posted by
white diamond
α καλα και καινουρια και κρονο και χειρωνα και χιαστι;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!:scared::w00t::diz zy: :crazy:
πλακα με κανεις;;;;;:love:
Quote:
Originally Posted by
VAFIKOS
α καλα και καινουρια και κρονο και χειρωνα και χιαστι;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!:scared::w00t::diz zy: :crazy:
πλακα με κανεις;;;;;:love:
εχω καποιους μηνες που ασχολουμαι με αστρολογια ...μεχρι να μαθω να αξιολογω διελευσεις θεωρω οτι ειμαι καινουρια
αλλα τα βασικα τα εχω κατανοησει και με ενδιαφερει να γινει ενας διαλογος
Quote:
Originally Posted by
white diamond
Μοιραία για ποιον; Για αυτόν που την έχει; Και αν ναι, τι είναι το μοιραίο για αυτόν; Κάτι που θα του συμβεί και δεν θα μπορέσει να αποφύγει; Θα πεθάνει; Αν δεν είναι για αυτόν μοιραίο και αφορά τους άλλους, αυτόν τι τον νοιάζει; :nuts:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μοιραία για ποιον; Για αυτόν που την έχει; Και αν ναι, τι είναι το μοιραίο για αυτόν; Κάτι που θα του συμβεί και δεν θα μπορέσει να αποφύγει; Θα πεθάνει; Αν δεν είναι για αυτόν μοιραίο και αφορά τους άλλους, αυτόν τι τον νοιάζει; :nuts:
για τον ιδιο να ειναι μοιραια
ναι, κατι που δεν μπορει να αποφυγει...
Βρήκα οτι η όψη σε γενέθλιο ωροσκόπιο- όχι διέλευση- προσδίδει ένα δυναμικό αγωνιστικό πνεύμα για ανθρωπιστικούς και γενικότερα καλούς σκοπούς
Quote:
Originally Posted by
georgia238
Βρήκα οτι η όψη σε γενέθλιο ωροσκόπιο- όχι διέλευση- προσδίδει ένα δυναμικό αγωνιστικό πνεύμα για ανθρωπιστικούς και γενικότερα καλούς σκοπούς
σ ευχαριστω πολυ!
Καλημερα σε ολους.
Εγω πάλι εχω συνοδο Κρονου - Χείρωνα στους Ιχθυεις και στον 9ο.
αυτο μπορει να σημαινει οτι το προβλημα καθως και η θεραπεια αφορα 1) εχει σχέση με τον πατερα και γενικα με ανδρικα ατομα και 2) οτι ισως υπήρχαν εμπόδια σε σπουδες
μάλλον θάλασσα τα εχω κάνει....
Quote:
Originally Posted by
georgia238
ααα που τη βρηκες τοσο εξειδικευμενη οψη?? να δω και γω!!! εχει κι αλλες???
ας πουμε τι λεει σε γενεθ. ωροσκοπιο για χειρωνα συνοδο με σεληνη, αντιθεση αρη και εξαγωνο αφροδιτη???
Quote:
Originally Posted by
melodia
Καλημερα σε ολους.
Εγω πάλι εχω συνοδο Κρονου - Χείρωνα στους Ιχθυεις και στον 9ο.
αυτο μπορει να σημαινει οτι το προβλημα καθως και η θεραπεια αφορα 1) εχει σχέση με τον πατερα και γενικα με ανδρικα ατομα και 2) οτι ισως υπήρχαν εμπόδια σε σπουδες
μάλλον θάλασσα τα εχω κάνει....
καλα τα λες... (1 και 2)...