Re: Για τα παιδιά του 1983
Πολυ ενδιαφέρον ώς θέμα.Απ'οτι κατάλαβα ο χάρτης αφορά τις συλλήψεις ,σωστά;
Quote:
Originally Posted by
black moon
Πολυ ενδιαφέρον ώς θέμα.Απ'οτι κατάλαβα ο χάρτης αφορά τις συλλήψεις ,σωστά;
Ναι, γύρω στις 15 Αυγούστου '82, 4.45 μμ... Μόλις θα είχαν γυρίσει από κανένα μπάνιο οι άνθρωποι :bigsmile:
Ή ειναι στο φυσικό τους σπιτι...και ειναι ολοι στο Β.Ημισφαιριο.
εμένα μου έκανε εντύπωση ο 1ος και ο 7ος οίκος,
οι οποίοι είναι στον άξονα αιγόκερου καρκίνου, αν θέλουμε να το δούμε και μεταφυσικά το θέμα! :weird:
Quote:
Originally Posted by
maria-zoi
οι οποίοι είναι στον άξονα αιγόκερου καρκίνου, αν θέλουμε να το δούμε και μεταφυσικά το θέμα! :weird:
Για αναλυσε το λιγο περισσότερο αυτο.
Quote:
Originally Posted by
maria-zoi
Ο ωροσκόπος είναι στον Τοξότη και η ακμή 7ου στους Διδύμους...
Quote:
Originally Posted by
maria-zoi
Μηπως εννοεις τον Ν.Δ.στον 1ο που τους εμποδίζει να ξεφυγουν απ'αυτό που είναι;Mπορουμε να πουμε οτι νιωθουν "ξεριζωμενοι",λόγω Β.Δ. στον Καρκινο(ριζες,προέλευση);
Μα οι ακμες 1 κ 7ου δενειναι στα ζωδια αιγωκερου και καρκινου οπως ειπε και η Δρ Μαρουλιτα! Ειναι στον τοξοτη και στους διδυμους αντιστοιχα! Το οτι ολοι οι πλανητες ειναι σε ζωδιο κυριαρχιας ή εξαρσης αυτο εχει ενδιαφερον αλλα ειναι η περιοδος της συλληψης κι οχι της γεννησης οποτε δεν ξερω ποσο αυτο κατι λεει.... Ολοι η μη προσωπικοι πλανητες παντως ειναι σ ολους εμας του 83 τοποθετημενοι ετσι...
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Μα οι ακμες 1 κ 7ου δενειναι στα ζωδια αιγωκερου και καρκινου οπως ειπε και η Δρ Μαρουλιτα! Ειναι στον τοξοτη και στους διδυμους αντιστοιχα! Το οτι ολοι οι πλανητες ειναι σε ζωδιο κυριαρχιας ή εξαρσης αυτο εχει ενδιαφερον αλλα ειναι η περιοδος της συλληψης κι οχι της γεννησης οποτε δεν ξερω ποσο αυτο κατι λεει.... Ολοι η μη προσωπικοι πλανητες παντως ειναι σ ολους εμας του 83 τοποθετημενοι ετσι...
ναι έχεις δίκιο για τον ωροσκόπο :embarrest
οι δεσμοί όμως παραμένουν στον 1ο -7ο!
αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!