Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
θα ήθελα να μάθω τισ θέσεις των πλανητών κ του vertex για καποιον που γεννήθηκε 28-6-1964 ώρα 04.10 ξημερώματα στην αθήνα. ευχαριστώ.
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Γεια σασ!!θα μπορουσε καποιοσ να μου πει που ειναι το Vertex??Εχω γεννηθεί 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα, σασ ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
Re: Θέσεις πλανητών - part 2
Quote:
Originally Posted by
ορεστης
θα ήθελα να μάθω τισ θέσεις των πλανητών κ του vertex για καποιον που γεννήθηκε 28-6-1964 ώρα 04.10 ξημερώματα στην αθήνα. ευχαριστώ.
Αγαπητέ Ορέστη,
το Βέρτεξ βρίσκεται στις 13 μοίρες και 29 λεπτά του Σκορπιού και στον 6ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
ryssa
Γεια σασ!!θα μπορουσε καποιοσ να μου πει που ειναι το Vertex??Εχω γεννηθεί 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα, σασ ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
Αγαπητή ryssa,
το Βέρτεξ βρίσκεται στις 8 μοίρες και 46 λεπτά του Καρκίνου και στον 8ο οίκο.
Καλησπέρα!
Γεννήθηκα 11 Δεκεμβρίου 1983,στις 7μιση το απόγευμα στη Κάλυμνο.
Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η Ηρα,το σημείο Vertex στο χάρτη μου καθώς και τι σημαίνει το σημείο fortune που υπαρχει στο χάρτη μας.
Ευχαριστώ!
Quote:
Originally Posted by
stairway
Καλησπέρα!
Γεννήθηκα 11 Δεκεμβρίου 1983,στις 7μιση το απόγευμα στη Κάλυμνο.
Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η Ηρα,το σημείο Vertex στο χάρτη μου καθώς και τι σημαίνει το σημείο fortune που υπαρχει στο χάρτη μας.
Ευχαριστώ!
Γεια σου stairway,
Η Ηρα βρίσκεται στις 24 μοίρες και 56 λεπτά του Κριού και στον 10ο οίκο,
το Βέρτεξ βρίσκεται στος 8 μοίρες και 57 λεπτά του Τοξότη και στον 5ο οίκο και
ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στις 3 μοίρες και 21 λεπτά του Ταύρου και στον 10ο οίκο.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Κλήρο της Τύχης (Pars of Fortune) μπορείς να δείς αυτό το άρθρο.
Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita!Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά αληθινά για εμένα!Ευχαριστώ...
Μήπως μπορείς να μου πεις τα ίδια σημεία(Ηρα,Βερτεξ και κλήρο της τύχης) για κάποιον που γεννήθηκε στις 29-05-1982 και ώρα 4 τα ξημερώματα..?
αν θελουμε την εξηγηση μιας αστρολογικης οψης που πρεπει να
απευθυνθουμε? μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ γιατι δν μπορω
να γραψω καινουριο θεμα,δν βρισκω καποιο λινκ. :worried:
Quote:
Originally Posted by
stairway
Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita!Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά αληθινά για εμένα!Ευχαριστώ...
Μήπως μπορείς να μου πεις τα ίδια σημεία(Ηρα,Βερτεξ και κλήρο της τύχης) για κάποιον που γεννήθηκε στις 29-05-1982 και ώρα 4 τα ξημερώματα..?
Αν μου πεις και τόπο γέννησης, ευχαρίστως... :)
Quote:
Originally Posted by
yoO
αν θελουμε την εξηγηση μιας αστρολογικης οψης που πρεπει να
απευθυνθουμε? μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ γιατι δν μπορω
να γραψω καινουριο θεμα,δν βρισκω καποιο λινκ. :worried:
Γεια σου yoO,
αν θες κάποιες πληροφορίες για μία συγκεκριμένη όψη, δοκίμασε πρώτα να κάνεις αναζήτηση γιατί μπορεί να έχει ήδη συζητηθεί αυτό που ζητάς. Μπορείς να πας εδώ και βάζοντας κάποιες λεξεις κλειδιά (π.χ. Σύνοδος Δία Κρόνου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) θα δεις πόσα αποτελέσματα θα βγουν και θα το ψάξεις λίγο.
Αν τυχόν δεν υπάρχει προηγούμενο θέμα πάνω σ' αυτό που ζητάς, μπορείς να δημιουργήσεις νέο θέμα στις ενότητες που ρωτάμε (Αστρολογία για αρχάριους, Εραστές της Αστρολογίας ή Ρωτήστε τους Αστρολόγους) ανάλογα με το τί θες να ρωτήσεις. Ηδη πάντως στα διάφορα άρθρα αστρολογίας (στις ενότητες π.χ. Πλανήτες και Πλανητοειδείς, Όψεις, Στοιχεία, Ποιότητες) μπορείς να βρεις κείμενα που περιέχουν σχόλια για όψεις.
ευχαριστω πααααααρα πολυ Maroulita. :)