Γεια σας!
Μηπως θα ηταν ευκολο να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως σημαινει ενεργοποιηση ενος πλανητη και καθε ποτε συμβαινει?
ευχαριστω πολυ και ελπιζω η ερωτηση να ενδιαφερει και αλλα μελη!
Printable View
Γεια σας!
Μηπως θα ηταν ευκολο να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως σημαινει ενεργοποιηση ενος πλανητη και καθε ποτε συμβαινει?
ευχαριστω πολυ και ελπιζω η ερωτηση να ενδιαφερει και αλλα μελη!
Ενεργοποίηση ενός πλανήτη ή μάλλον των ιδιοτήτων ενός πλανήτη όπως βέβαια πλέκονται μέσα στο γενέθλιό μας έχουμε όταν κάποιος άλλος διελαύνων πλανήτης σχηματίζει κάποια όψη μ' αυτόν. Ουσιαστικά δηλαδή οποιεσδήποτε γενέθλιες όψεις σχηματίζει ο δείνα πλανήτης με κάποιον άλλον/ άλλους ενεργοποιούνται όταν ένας διελεύνων σχηματίζει σύνοδο, αντίθεση κλπ. μ' αυτόν. Σε μία τέτοια περίπτωση λαμβάνουμε υπόψη μας τόσο τη γενέθλια ερμηνεία σε συνδυασμό με τη σημασία της διεύλευσης.
Ευχαριστω πολυ για τη διευκρινιση !
Κατι αναλογο ειχα φανταστει και γω αλλα αρχισα να εχω αμφιβολιες οταν καποιος αστρολογος μου ειπε οτι π.χ. ο Αρης μου ενεργοποιειται καθε 2 χρονια ...και με αυτο μπερδευτικα....πολυ:blink:
Ισως να εννουσε συγκεκριμενες οψεις.
Καλο βραδυ!
ευχαριστω και παλι,:cheesy:
θα το εχω στα υποψην την επομενη φορα που θα επιστρεψει ο Αρης μου .
Αγαπητά μέλη
Ενεργοποίηση ενός γενέθλιου πλανήτη, μπορεί να συμβεί με διέλευση, αλλά και με προοδευτικό πλανήτη, με πλανήτη επιστροφής πλανητών, με μεσοδιάστημα, με έκλειψη. Γενικά με κάθε προγνωστική μέθοδο, αρκεί να αγγίζει τον πλανήτη με όψη. Αλλά για να συμβεί γεγονός, πρέπει να το επιβεβαιώνουν τουλάχιστον τρία συστήματα και τρεις όψεις και άνω.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Aγαπητη κυρια Σιμου,
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τη διευκρινιση. Πραγματικα αυτο δεν το ειχα σκεφτει!
Κρησσα