Γεια σας,
Εχω Αφροδιτη, Αρη, Ερμη και Κρονο στον Ταυρο / 7ο οικο:love:. Τρελλαινομαι για οικογενεια, γαμο και για συζυγο "αντρα-ασφαλεια-αγαπη". Παρολ' αυτα εφυγα εγω. Υπαρχουν στοιχεια σε ενα γενεθλιο χαρτη που να "δειχνουν" πιθανοτητα αλλου γαμου;
Printable View
Γεια σας,
Εχω Αφροδιτη, Αρη, Ερμη και Κρονο στον Ταυρο / 7ο οικο:love:. Τρελλαινομαι για οικογενεια, γαμο και για συζυγο "αντρα-ασφαλεια-αγαπη". Παρολ' αυτα εφυγα εγω. Υπαρχουν στοιχεια σε ενα γενεθλιο χαρτη που να "δειχνουν" πιθανοτητα αλλου γαμου;
Αγαπητή φίλη,
υπάρχουν πολλοί πλανήτες στον έβδομό σας και αυτό μαρτυρά την επιθυμία για συντροφικότητα,όμως τα στοιχεία είναι ελλειπή,όπως π.χ η ηλικία σας, μια και ο Κρόνος στον έβδομο δεν ευνοεί γάμο πριν από τα 29,30 χρόνια της ζωής του ατόμου.Επίσης τι όψεις κάνει ο κυβερνήτης του εβδόμου σας ?τα προοδευτικά συστήματα δείχνουν κάτι?Είναι πολλά που πρέπει να κοιτάξει ο Αστρολόγος για να δώσει με ασφάλεια την πρόβλεψή του σε κάτι τόσο σοβαρό.
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος
Κυρία Κόντη,
ευχαριστω για την σύντομη απαντηση σας.
Δεν ξέρω τι είναι τα προοδευτικα συστηματα, για τις οψεις ομως ξερω οτι η Αφροδίτη(7ος) ο Κρόνος(7ος) και ο Ερμης(7ος) ειναι σε συζυγια μεταξυ τους, ο Αρης(7ος) σε αντιθεση με τον Ποσειδωνα(2ος/Τοξοτης αναδρ) και σε τριγωνο με τον Πλουτωνα(12ος/Παρθενος αναδρ)
Εχετε δικιο παντως παντρευτηκα 26 χρονων αντρα Καρκινο (1996-με Κρονο στον Κριο)και χωρισα με Κρονο στον Καρκινο.
Ευχαριστω και πάλι